Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Екологични гевреци на световно качество.

Баба предлага гевреци пред подлеза на Плиска

Мръднал съм за малко!
Надпис на малка бакалия в центъра на Варна

"Нищо хубаво няма да излезе от теб!"

Надпис на врата на тоалетна

Днес учихме за едноклетъчни животни - за амебата и ЧАТАЛЧЕТО.
Ученик за урока по природознание

-Оо муции,много си шик!
-Ко искаш бе пуяк?
-Бягай ма,бягай ма кравоо!

- Адвокатът на бившия ви съпруг ви обвинява в 9 опита за убийство. Как ще пледирате?
- Непохватна, но упорита Ваша чест!

-Жена,
кво ще кажеш ако си намеря любовница?
-Аз вече двама имам,
а ти все още нищо не казваш!!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Човешкият мозък е най-сложният орган и никакъв компютър не може да се сравни с него! Освен това, има много случаи, когато хората усвояват компютър и интернет, но не могат да усвоят мозъка си... :29:

Баба споделя тайните си с приятелка:
- Въпреки скапаната си памет измислих начин да запомня паролата на компютъра: избрах си паролата ГРЕШНА. И сега, когато напиша нещо, компютъра ми казва: въвели сте ГРЕШНА парола. :wors:

И още за Космодиска:
"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."
"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада"
"Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."
"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина"
"Става и за мъже"
"Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната"
Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз...

Двама професори си говорят:
- Колега, гледам, че на твоите лекции идват много студенти. Каква е тайната на това явление?
- Ами кой колкото пъти дойде на лекции толкова му пиша на изпита...

Две бебета си говорели. По едно време момиченцето се развикало:
- Помощ! Помощ! Изнасилват ме!
Момченцето я погледнало и отбелязало:
- Защо предизвикваш паника? Не виждаш ли, че си седнала на биберона!?!

Знаете ли, че...
като почукваме солницата в масата за да се ползва по-лесно солницата, чужденците си мислели, че това било Български обичай.

Тя беше страхотна... само преди 15 килограма.

Жена влиза в лекарския кабинет и започва да се съблича. - Отдавна не сте идвали. - Бях болна, докторе…

Врачанин влАза у ветеринарната аптека: - А добър ден! Продавате ли 'апчета против б'лъи? - А виА к'во имате - куче или мачка? - възможно най-любезно попитала ветеринарката. - Ма б'лъи имам, ма да ти е*а макята...

Бележка на хладилника: Скъпа, ако не искаш синка под окото - не стой във Фейсбук, а свари супа на мъжа си! :angry22:

Не поръчвайте филетирани късчета фини свински деликатеси в желирано чесново канапе. Пача е!

Папата получава обаждане по телефона:
- Искаш ли срещу $ 50 000 000 да промениш молитвата, която казваш навсякъде, там където е за "...хляба насъщен" да го направиш на "... една студена Кола!"
Папата помислил и казал:
- Секунда само.
Обадил се на Карднинал Х и казал:
- Абе я провери кога изтича договора с хлебарите...

Статус на блондинка във Фейсбук:
" Няма да пиша, че съпругът ми е в командировка, и че съм сама у дома, защото разни злосторници може да се възползват от това, и да дойдат на ул. "Хр. Ботев", бл. 5, вх. Б..." :girl1:

Не се смейте, защото наистина е смешно...
Учител по химия, след проверка на контролни

Героинята е една от многото смели българки с нежни души
Ученически

"Ако не е от народа, от къде ще е?Да не е паднала от космоса?"
Учител по литература

"Баба Илийца в екстаз дърпа кола, за да спаси живота на бунтовника"
Ученичка от 7 клас

Не се лекувайте по книги, защото можете да умрете от печатна грешка.
Учител по философия

Специален семинар, за да прозрете каква хубава физика и химия има отзад
Химически факултет на СУ - Физико-химия -Доц. Пенева

за трикомпонентната система ще имаме такава диаграма, която можем да си я заврем под мишницата и да се разхождаме с нея. А как се виждате така?

…ето, виждате ли, който си е задигнал пишещи тебеширчета…

…освен да ви пожелая да четете с горната част на тялото…

чете се не с “Отче наш” нагласа, а с разбиране!

…то се разчита на вашата обща култура, което от таблицата си личи…

…в 1 cm3 има 1000 mm3, все още…

Ако "football" - това е с крак по топката, то тогава "facebook" - това е с книга по лицето. :lol6:

ЦЕНОРАЗПИС НА СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ

ЦЕНОРАСПИС
Спане
У одаята с исглед накъмто барата - два лева на креват.
У одаята с исглед накъмто дворо - един и педесе пак на креват.
(и двете такси са независимо за мъжко ели за женско ама ако некоя ми фане окото моем да напрайм остъпка с некакви процентове)
Ядане
Закуска - пържени филий с кисело млеко една паничка.
Обет - пържена лютеница, пръжки с боб, картофена чорба и компот (секи път различно само компота е секогаш.)
Вечера - яйцета на очи ели бъркани (секи път различно) и ена малечка шльокавица по желание на клиенто с мезе торшиа а летоска домат ели краставица.
Сичко наедно - два и педесе секи ден.
(ако неко ден ми ареса компаниата може да отпущим по ена голема кайсиева за бес пари)
Хигиенски нужди
Ако некой му се прикъпе слочайно може летоска у барата а зимъска у цинково корито с ладка вода от котел. И у двата случая претвиждаме търкане на гръб с кисе от назе. Ако търка Глигорица таксата е лев и осемдесе ако търкам язе таксата става на лев и педесе що съм по як.
Ако некой си мие забите да си носи паста що у Добролево немаме. Ние заран като се нажабурчиме с шльокавица и не завъждаме микробе ебаси. Сапун нема нужда да се носи ние имаме ператен он се не пеняви като грацкия ама отмива добре.
Нужник си имаме у дворо и е екологически исправен. Секи път като се размерише та почне да люти на очите му фъргам вар. За него таксата е двайсе стотинки на исхождане става дума за голема нужда (леле а Натка расправа че у градо зимат по педесе стотинки). Иначе пикането може и у дворо за бес пари ама гледай да не е у насадено ебаси.
Торизам и други заебавки
Отиване (и завръщане) до гората за гъби ели е тека само за расодка с придрожвач (язе) - един лев натам и един лев навам става на въпрос за пеша. Ако е с яздене на магаре таксата е секи път различно що требва да го пазарим от друк, що мойта магарица Живка е проклета и може да стане неко сакатлък ебаси. Ама нема да се върже повече от два лева нанатам и два лева нанавам сметам язе.
Посештение на хоремаго с придрожвач (язе) - педесе стотинки сичко ама кво си викнеш на Витка ели Благой си плащаш оделно. Ако викнеш нещо и на мене (ама да не е лемонада) таксата отпада. Апа ако тръгнеме сички тористе у група един е за бес пари ама вие че си се разберете кой ебаси.
Издойване на коза (ели офца) с инструктор (Глигорица) - осемдесе стотинки.
Издойване на крава пак тека - лев и двайсе.
Цепене на дърва с манара и инструктор (язе) - два и педесе за кубик.
Копане с малечко мотиче у дворо - един и десет на фитириа (по грацки май се вика леха).
Копане със сащинска мотика на кукуруз ели лозе - два и двайсе на рет.
Чистене на кочината на прасето Гошко - осемдесе стотинки.
Изфъргане на тор от оборо до улицата - лев и четиресе на количка.
Други - наспорет клиенто.
(у други олизат Глигорица да ви пее като едете ели язе да ви водим до казано да видите как се пече рикия ели текива неща)
Забелешка
Ако дойде чожденец ели чожденка в независимос от каде е в смисал на даржава, таксата веднъга се преобръща у еврота по същите цени. И да си водат превеждач ебаси.
Добре дошле у назе!
Опознай селото та да обикнеш градо!
Язе сметам че като туриш едно връз друго неизлиза скъпо ебаси...

Да висиш по цял ден във Фейсбук и да се гордееш с това, че не гледаш телевизия е същото, като да си на хероин и да се радваш, че не пиеш. :beer:

В магазин влиза с трясък и крещейки въоръжен с*ксуален маниак:
- Сега ще изн*силя някого! Госпожице, вие как се казвате?
- Мария.
- Вас няма да ви изна*силя. Моята майка също се казва Мария. А ти бре, младеж, ти как се казваш?
- Амиии... Казвам се Георги. Но приятелите ми викат Мария...

Мъж се прибира вкъщи и заварва друг мъж на балкона.
Другият започва да се оправдава:
- ...Парашутист съм...ама вятърът духна парашута и ме довлече на твоят балкон.
Мъжът:
- Това не е нищо. Аз вчера намерих един геолог да търси нефт в тоалетната...

На плажа под чадър седи дебела жена. До нея лежи мъж на същата възраст с безучастен вид. Край тях минава стройна блондинка по монокини, но мъжът не я поглежда. Дебеланката се навежда към него и просъсква: - Лицемер!

Дете към майка си: - Мамо, а на теб Бог ли постави бебето в корема? Бащата от кухнята с тържествуващ глас: - Точно така! Бог!!!

Като всяко действие във вселената алкохолът има равно по сила и обратно по ефект противодействие. Това не е водата, въпреки че би могло да мине за правилен отговор. Това е махмурлукът – гадната тъпа болка в главата (и не само), която те кара да се движиш като статист в "Живите мъртви", да се оплакваш във фейсбук, да обещаваш на себе си, на господ и на всеки, който има нещастието да те слуша, как никога, ама никога вече няма да правиш така. И след това, разбира се, да се напиеш отново след няколко дни, но това е друга тема. Смешното е, че колкото и да си слушал за махмурлука, никога не си истински готов за него, докато не се сблъскаш очи в очи… по-точно слепоочие в слепоочие.

Мъж лежи в болницата, вади си лаптопа и влиза в интернет. Вижда, че жена му си е сложила статус във Фейсбук "Неомъжена".
- Ама, че кучка! А ми твърди, че докторът е казал, че операцията е съвсем безопасна! :angry22:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.