Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Пена мълчеше и слушаше оправданията на мъжа си, защо цяла вечер е пил с Кольо. Кольо също мълчеше. В гардероба.

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Какво се оплаквате от рекламите по телевизията.

Представете си, че няма реклами.

И кога ще ходите до тоалетната?

Автоинструктор съветва курсист:
— Момче, запомни какво ще ти кажа: най-много трябва да се пазиш от пияните шофьори. Ако подозираш, че някой е пиян, веднага спирай и го изчакай да да отмине. На второ място по опасност са таксиджиите и маршруткаджиите. Те правят каквото си искат, спират рязко и не дават никакви мигачи. На трето масто са мотористите. Те са луди младежи, които се мислят за безсмъртни и карат с 200 в града.
— А жените шофьорки?!
— Ееех – въздъхнал инструкторът – щом ме питаш, ще ти кажа. ЖЕНАТА-ШОФЬОР е като пиян таксиджия на мотор.

Блондинка се оплаква на приятелка: -Седя си аз вкъщи и изведнъж на вратата се звъни. Ставам аз. Отивам. Отварям и гледам на вратата стои някакъв млад мъж. Пита ме, дали мъжа ми е вкъщи. Аз му казвам че мъжа ми го няма. Тогава той влезе вътре, награби ме и ме метна на дивана. И после знаеш. -Ау-у-у, муцка! Колко пъти съм ти казвала, да не отваряш на непознати мъже. -Чакай, чакай да ти кажа най-интересното. През цялото време и досега така и не разбрах за какво точно е търсил мъжа ми.

преди 13 часа, _nib_ написа:

Какво се оплаквате от рекламите по телевизията.

Представете си, че няма реклами.

И кога ще ходите до тоалетната?

Ще „паузирам“!

Жена към мъжа си:

— Ей, знаеш ли каква реклама гледах? Разработили са нови домашни роботи, които приемат команди гласово и визуално. Например, ако кажа “боклук” и посоча нещото за изхвърляне, роботът ще го изнесе при кофата за смет! Супер, нали? Искам такъв подарък за рождения ден!

— А, и дума да не става! Това значи, че при всяко наше скарване ще спя до кофата за боклук.

При археологически разкопки в пустинята Негев откриват мумифицирано тяло. Главният археолог звъни веднага в музея в Тел Авив и съобщава:

-Открихме мумия на мъж. Възраст 3500 години. Причина за смъртта - инфаркт... Изобщо не се смейте! Разбира се, че съм сигурен! Пращам ви находката.

След седмица в коридора на музея археологът среща лаборанта от радиовъглеродния анализ.

-Човече, не мога да повярвам! Всичко е както каза! Мумията е точно на 3500 години и наистина е свършила от инфаркт! Как позна?

-Много просто! В ръката си стискаше парче папирус. Разчетохме надписа преди да се разпадне на прах. Гласеше:

"Залагам 10 000 шекела на Голиат!"

Обиколката на Франция. Колоездач се откъсва от групата и дълго време кара съвсем сам по празните пътища. Изведнъж усеща, че някой го настига. Натиска яростно педалите, но не може да се откъсне. Примирен, той се обръща назад и вижда, че след него кара строшен велосипед небръснат тип с омазано яке. - Как мислиш, момче - казва задъхан типът - ще стигнем ли преди кръчмарят да е затворил?

преди 2 часа, jhoro написа:

Ще „паузирам“!

сега-да...

едно време на дръзост и красота....докато свят светува....

големо стискане е падало.....

Ако ходиш до хладилника често нощем настъпва пълногъзие.

Вика ми:
- По-красив си, когато си без очила!
- Мерси! И ти си по-красива... като съм без очила!

Тираджия, металист и програмист решили да се надпиват с бира.
Пили каквото пили, тираджията се отказал. Програмиста и металиста продължили, ама в един момента се оказало, че и двамата не могат повече, но са изпили по равно.
Металиста се напънал, изревал "МЕТАЛ ФОРЕВЪР" и гаврътнал още една халба. Той погледнал към програмиста с усмивка, доволен от победата си, и казал:
- Ами сега?
Програмиста отговорил:
- Сега включвам виртуалния стомах. Барман, дай още една каса!

Говорят си химик, физик и програмист - специалист по изкуствен интелект. Обсъждат кое е най-великото изобретение на човечеството. Химикът казва:
- Периодичната таблица на Менделеев.
Физикът:
- Теорията на Айнщайн за относителността.
Програмистът:
- Термосът.
- ?!?!
- Ами вижте сега - наливаме в него топла вода, изливаме я и тя какво - пак е топла. Наливаме студена, изливаме я - и тя пак студена. Нали така?
- Е, и?
- А той откъде знае???

Семейство програмисти тръгват за море. Вече са на двора, когато жената казва на мъжа:
- Я се качи да вземеш трите куфара от горе!
Мъжът се качва и дълго време не се връща. жената отива да го види защо се бави. Той стои насред стаята и брои:
- Нула, едно, две... Един се губи!

Говорят си трима програмисти. Единият разправя:
- Вчера забих една страхотна мадама в едно кафене.
- И какво стана?
- Нищо, била Read only.
- А аз се прибрах снощи в къщи, и аха да награбя жената, а тя ми вика - Access denied.
- То вашето нищо не е - жалва се третия - аз като натиснах моята снощи ми казва - Sharing violation.

Двама програмисти си говорят:
- Егати случая... Вчера жената ми звъни по телефона на работата, а модема се обади преди да успея да вдигна слушалката.
- Е, и?
- Ами говориха си половин час...

Дъщеря пита майка си (програмистка):
- Мамо, защо ние жените имаме "критични дни"?
- Господ така е направил. (програмистка, ама религиозна...)
- А защо?
- Отишла Ева при него и казала - "Боже, направи така че да можем да правим с*кс с Адам". А Господ попитал - "Какво е това с*кс". "Ами как да ти обясня - вкарваш го и започваш да си играеш".
И така, Бог направил жената по технологията "Plug and Play".
- А какво общо има тук месечният цикъл?
- Е, ти виждала ли си "Plug and Play" без бъгове?

Личи си колко е набожна тая мама програмистка, технологията се казва "Plug and Pray" - ръгаш го и почваш да се молиш и ако бог е решил ще стане.

Няма налично описание на снимката.

1. В началото беше словото и словото беше 2 байта и нищо друго нямало.
2. И разделил Бог единица от нула и видял, че така е добро.
3. И казал Бог: Да бъдат данни и станало така.
4. И казал Бог : Да се съберат данните, всички в тяхното си място, и създал дискети, твърди дискове и компакт дискове.
5. И казал Бог: Да бъдат компютри, в които да се пъхат дискетите, твърдите дискове, и ги наркъл хардуер, и отделил хард от софт.
6. Софта още го нямало, но Бог бързо се поправил и създал програми - малки и големи, и им казал: Плодете се и се размножавайте, и паметта използвайте.
7. Но омръзнало Му да създава сам програми и казал Бог: Създавам ПРОГРАМИСТА, ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ МОЕ, да господства над компютрите, и над програмите, и над данните. Създал Бог програмиста, и го заселил в своя Изчислителен Център, в който работел. И повел Той програмиста към дървото от каталози, и заповядал: От всеки каталог можеш да пускаш програми, само от каталога Windows не пускай нищо!
8. И казал Бог: Не е хубаво програмиста да е сам, ще му сътворя потребители, съответстващи на него. И взел Той от програмиста КОСТ, В КОЯТО НЯМАЛО МОЗЪК, И СЪЗДАЛ ПОТРЕБИТЕЛЯ, и представил го на програмиста; и нарече го програмиста юзер. И седнали те под голия DOS и не се карали.
9. Бил (Гейтс) бил най-хитрия от всички зверове на полето. И казал Бил на юзера: лъжа ли каза Бог: не пускайте никакъв Софт? И казал юзер: всеки софт ние можем да пуснем само от директорията Windows не можем. И казал Бил на юзера: живейте си както си знаете! В деня, в който пусните Windows, ще бъдете като богове, само с едно щракване на мишката ще сътворявате каквото си искате. И видял юзера, че е приятно за окото, и го пожела защото прави ненужни знанията,
0А. И тръгна програмиста да търси свежи драйвери; И видя го Бог и го попита: Кажи къде отиваш? Програмиста каза: Търся свежи драйвери, нали ги няма под голия DOS. И казал Бог: Кой ти каза на теб за драйверите? Да не си пускал Windows? Програмистът отговорил: юзерът, когото Ти ми прати, каза, че иска програми само под Windows. Аз ги поставих, И каза Бог на юзера: Какво си направил? Юзерът отговорил: Бил ме прелъсти.
0В. И каза Бог на Бил: За това, което направи, проклет да бъдеш пред всички скотове и всички полски зверове. Ще наложа вражда межу теб и програмиста. Той ще те хока грозно и с грозни думи, а ти ще му продаваш Windows.
0С. На юзера каза: ще умножа скръбта и ще изтощя силите ти и ще ползваш грешни програми; и няма да можеш да живееш без програмиста; ТОЙ ЩЕ ГОСПОДСТВА НАД ТЕБ.
0D. A на програмиста каза: За това, че си послушал юзера, проклети да са компютрите за теб, троянски коне и вируси ще ти създават; с труд ще изкарваш хляба си, а програмите с мъка ще пишеш.
0Е. И ги изгони Бог от Изчислителният си Център, и постави парола на входа.
0F. General Protection Fault.

Мечката видяла, че заека бяга панически из гората и го спряла:

— Защо бягаш така, Зайо?

— Дошли са някакви ловци, трепят всички камили.

— Че ти какво общо имаш, нали си заек?

— Абе те като те хванат, ходи обяснявай че не си камила…

Младеж отбиващ военна служба е пуснат в отпуск. Прибира се вкъщи и бащата пита:

- Е, как е в армията?

- А бе, тия са абсолютни идиоти.

- Защо бе?

- Утре сутринта ще ти покажа.

На сутринта из цялото село се чува яростен звън на камабана. Всички тичат към църквата в паника. От камбанарията слиза отпускарят, застава пред тълпата и крясва:

- Такааааааааа! Ние с баща ми отиваме за риба, останалите свободнооооооооооооо...

0-02-05-89a18a1815bff272fe7c49ee43fe0564a128b17d232a0c2e4ff442cd083a1824_6cdff74f.thumb.jpg.3dd303955844c159b2dc0b9c6d6f13f3.jpg

Мъж чете SMS в телефона на жена си:

- "Чакам те днес на едикой си адрес. Вино, шампанско, с*кс с мен. Твой Кольо..."

Мъжът побеснял, скрил се с бинокъл в апартамента отсреща и започнал да наблюдава.

Пристига спортен автомобил, от него излиза Кольо, в костюм, с часовник за няколко хиляди долара, обувки от крокодилска кожа. От задната врата излиза жената. Качват се в апартамента, щорите са вдигнати. Отначало пият скъпо вино в кухнята, след това отиват в спалнята... Кольо се съблича, оказва се здрав красавец, бицепси, трицепси, плочки на корема, с шоколадов загар, отвсякъде перфектен.

Разсъблича се съпругата: коремът ѝ виси, ръцете ѝ висят, целулит навсякъде...

Мъжът сваля бинокъла от очите си, закрива лицето си с ръце и казва:

- Ужас, как ми е неудобно пред Кольо!

-Жена, комшията дава 5 лв. да те пипне с пръст гола. - Ок, да му вземем парите. Покани го утре у нас. Направила салата, сложила ракия, пуснала лека музика и на приглушена светлина направила половин часов стриптийз. Застанала дибидюз на сред хола и зачакала. Комшията отпил от ракията обърсал мустак и рекъл: - Ееееех, те сега да имах 5 лева.

Като малки играехме на "камък, ножица, хартия", а сега играта е - "салата, вилица, ракия"!

Спя с плюшен крокодил, защото истинския ме напусна...

На улицата жена крещи на мъжа си:
- Мръсник, женкар, не пропускаш нито една фуста, спиш с половината град!
Минаваща наблизо жена се заинтересувала:
- Простете, Вие ругаете ли го или го рекламирате?

Обява:
- Търся си жена, да пие, пуши, по мъже да ходи и да лъже, че от свестните ми се разказа играта!

Катаджия спира кола за проверка. В багажника вижда десет големи ножа и пита: - За какво ви е толкова много хладно оръжие? Шофьорът: - Аз съм жонгльор и работя в цирка. Жонглирам с ножове. - Не ти вярвам, я покажи! Шофьорът взима ножовете и започва да жонглира с тях. Шофьор на минаваща кола вижда сцената и казва на жена си, която също е в колата: - Добре, че спрях пиенето....чудят се какви тестове да измислят..

Театрално училище.
Преподавател обяснява на студент компютърджия:
- Искам нежност, да изобразите, нежност! А не тази идиотска усмивка! Предствете си че виждате монитор с OS2, а така е по-добре, сега на монитора е UNIX, Браво! Отлично!
- А сега искам негодувание - преставете си Windows 95, не колега, не искам бяс! Добре, Windows 3.11, не тази скептична физиономия де! Хайде трябва ми негодувание! Windows NT си представете, не не ми трябва ласкава усмивка! Добре... Представете си, представете си Internet Explorer! O! Отлично изиграно колега!
Хайде сега нещо по ваша инициатива - Microsoft Word! Колега, ама моля ви се колега, не повръщайте в залата!

Hаскоро беше откраднат сорс кода на Windows XP:

#include <windows.h>
#include <system_errors.h>
#include <stdlib.h>

char make_prog_look_big[1600000];

main()
{
if (detect_cache())
disable_cache();

if (fast_cpu())
set_wait_states(lots);

set_mouse(speed, very_slow);
set_mouse(action, jumpy);
set_mouse(reaction, sometimes);

printf("Welcome to Windoze 3.999 (we might get it right \
or just call it Chicargo)\n");

if (system_ok())
crash(to_dos_prompt);
else
system_memory = open("a:\swp0001.swp", O_CREATE);

while(1) {
sleep(5);
get_user_input();
sleep(5);
act_on_user_input();
sleep(5);
if (rand() < 0.9)
crash(complete_system);
}
return(unrecoverable_system);
}

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.