Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Как протича сутринта при различните зодии

6:00 ч.: Девата се е събудила и преди да се изкъпе, измива цялата баня. След като приключва със зъбите, слага четката в стерилна торбичка и на специално място… далеч от тези на останалите й съквартиранти!

6:15 ч.: Козирогът става и изключва бойлера, свършила е нощната тарифа на тока.

6:20 ч.: Водолеят излиза на сутрешен джогинг.

6:30 ч.: Везната и Лъвът пред огледалото започват да се сбият хидратиращия крем и гела за коса.

6:40 ч.: Телецът закусва Nutella със супена лъжица.

6:45 ч.: Стрелецът става и отново включва бойлера!

7:00 ч.: Ракът прави сандвичи, девата изцежда фреш. Близнакът все още е в леглото със смартфона и си проверява пощата, Facebook, Twitter и Instagram.

7:05 ч.: Скорпионът разбива вратата на банята - Везната излиза смъртно обидена с несесера в ръцете.

7:10 ч.: Овенът става и пуска хронометъра.

7:11 мин и 45 сек: Овенът е изкъпан, облечен, обут и маха от стълбището. Изключва хронометъра.

7:15 ч.: Телецът с лъжицата стърже по буркана. Няма повече Nutella.

7:20 ч.: Везната и Лъвът пак се сблъскват пред огледалото, последен шанс да се погледнат и да се възхитят сами на себе си, преди да излязат.

7:30 ч.: Водолеят се къпе със студена вода. Козирогът пак е изключил бойлера.

7:40 ч.: Всички излизат.

7:45 ч.: Близнакът се връща, забравил е един от 3-те си телефона.

7:50 ч.: Близнакът пак се връща, забравил е портмонето си…

8:00 ч.: Рибата се събужда и разбира, че са я оставили заключена в апартамента.

Плосък сървърен хумор:
Тези, които са виждали сървъра на тв7, се наричали Свидетелите на Сървъра от 7-мия ден.
На гол тумбак чифте сървъри.
На чужда телевизия и 100 сървъра да вземат са малко.
Да би сървър вземало - не би чудо видяло.
Балък сървър пуска, юнак белгийско вино пие.
Гладен синдик сървър сънува.
Голям сървър лапни, 6-то районно не викай.
Един гледа сървър, друг - Кака Лара.
А пък в тв Алфа се поздравявали с поздрава "С нами Сървър".

Дефиниции на Мърфи за компютърната система:

Хардуер: Онези части на компютърната система, които можеш да ритнеш.
Софтуер: Онези части на компютърната система, които не работят.
Хард диск: Онази част на компютърната система, която блокира в най-неподходящия момент.
Периферия: Онези части, които са несъвместими с компютъра ти.
Принтер: Онази част на компютърната система, която се задръства с хартия, когато не гледаш.
Кабел: Онази част на компютърната система, която е прекалено къса.
Мишка: Виж проклятие.
Архивиране: Операция, която никога не се извършва на време.
Възстановяване: Функция, която действа безотказно, докато не ти потрябва.
Памет: Онази част на компютърната система, която е недостатъчна.
Съобщение Грешка: Искане да потвърдиш с ОК унищожаването на собствените си данни.
Файл: Онази част на компютърната система, която не може да бъде открита.
Процесор: Онази част на компютърната система, която е остаряла.
Ръководство за експлоатация: Онзи елемент от компютърната система, който е неразбираем.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'мъж отива при най-известния обущар B града и My казва: -искам да ми направите нови обувки, обаче от путя кожа. обущарят с недоумение пита: -Ma, как така от путя кожа, защо точно от нея искате? мъжът: -ами, ти изтъркана пу ка виждал ли си?'

Спомняте ли си какво беше:
1. Да отидеш до телевизора и да го включиш от копчето
2. Да чакаш да получиш писмо в истинската си поща
3. Да събираш картинките на дъвки "Tурбо" , без значение дали си момче или момиче
4. Да ти се събере лентата от касетката и да я навиваш с пръст или молив
5. Вафла "Kуку Рукуууууу"
6. Лятото да ти трябват пари за сладолед , не за алкохол
7. Да гледаш видеокасети с любимите си филмчета
8. Да чакаш да стане неделя в 5 за часа на "Часът на Дисни"
9. Да играеш на криеница, стражари и апаши, капитане капитане, какво ти е е морето , царю какво обичаш, замръзванка…
10. Да попълваш лексикони
11. Да караш колело с контра, вместо спирачка
12. Да се качиш на някое дърво и да си береш джанки или череши
13. Да колекционираш "Мики Маус"
14. Да прекарваш летата си при баба и дядо на село
15. Да се прибереш у дома с бездомно котенце,пълно с бълхи
16. Да скачаш на въже и ластик
17. Да играеш с приятелка едни смешни игри с ръце (пляскане и пеене)
18. Да звъниш на звънците на хората и да тичаш да се скриеш
19. Да ядеш захарен памук и да лепнеш целият
20. Да викаш Дама Пика и всички производни духове
21.На рождения ти ден, тортата да е приготвена от мама
22. Да си пишете бележки в час и да си ги предаватe от ръка на ръка тайно, вместо просто да пращаш смс
23. Да колекционираш и разменяш календарчета, салфетки, миришещи листчета
24. Да рисуваш с цветни тебешири по асфалта, при липса на такива и с керемида и всякакви камъчета, които да оставят следи
25. Да играеш вечер до късно в дерето, целият да си изподран и да се правиш, че не чуваш, че те викат да се прибереш, защото вече е късно
26. С часове да редиш лего или пъзел
27. Да станеш целият в кръв и рани, но да не се прибереш, за да не ти забранят да излезеш пак
28. Да пиеш вода от чешмичките, а не от пластмасови бутилки
29. Да няма компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 150 канала кабелна телевизия, интернет и да смяташ тетриса и "Супер Марио" за интересни
30. Да крадеш цветя от дворове и градинки за майка си и бабите от балконите да ти се карат
31. Ако някой ти трябва да отиваш у тях без да му се обаждаш
32. Да използваш пароли само когато измисляш някоя игра, а не за да ги въвеждаш някъде
33. Ако искаш да се свържеш със семейството си, да имаш само един номер , не няколко различни GSM-a
34. Да си убеден, че баща ти е супергерой
35. Да си имаш таен език с приятелите си
37. Да слагаш снимките от рождени си ден в албумче, не във фейсбук
Хората, които не са преживели подобни моменти, не могат и да си представят за какво става дума…
Не беше ли по - хубаво, когато бяхме малки и животът беше по - прост?

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Мъж и жена решават да сложат парола на новия си компютър.
Мъжът въвежда като парола…"х*уями".
Жената поглежда монитора и се залива от смях.
Там е изскочило съобщение:
- "Грешка. Не е достатъчно дълго!"

Звъняха и двата GSM-а, стационарния и той почна да дрънчи, от Skype се чу специфичния звук, на "лични" също се получи съобщения, SMS изпратиха… А собственикът на всичката тая гюрултия седеше в тоалетната и от там се провикна:
- Хайде сега и на вратата позвънете, че само там никой не ме е търсил!…

Винаги оставям бележка с адреса в джоба си, за да може, ако се напия много, да ме заведат у дома.

— И какво пише на бележката?

— Париж, булевард Монмартър...

— Какъв Париж? Ти живееш в Каспичан...

— Е, да, ама веднъж все пак ме заведоха в Париж.

преди 13 часа, grizly написа:

Изгубил се изследовател открил къщичка на мъдрец след 3 дни скитане из китайските планини. Помолил за храна и гостоприемство.
- Добре, - казал китаецът. - Моят къща - твоя къща. Ти яде, пие, но не закача моя внучка или аз приложи тебе три най-ужасен китайски мъчение. Съгласил се пътникът, изкъпал се, навечерял се и тъкмо тогава се върнала с малкото си стадо внучката на мъдреца. Погледнал я изследователят - момичето било хубаво като капка. Легнал си, но към полунощ не издържал, станал, отишъл до стаята... и двамата си прекарали доста добре. После изследователят се прибрал в стаята си и заспал. Събудил се към обяд и усетил на гърдите си тежест. Отворил очи, а на гърдите му сложен камък. На камъка - надпис: "Първи ужасен китайски мъчение - десет кила камък."
- Ама че мъчение! - ухилил се изследователят. Изправил се, отворил прозореца (а къщичката била на ръба на пропаст)и хвърлил камъка навън. В този момент, на перваза на прозореца, мярнал втори надпис: "Втори ужасен китайски мъчение - камък вързан за дясна топка." Погледнал човека към падащия камък, видял тънкото въженце зад него и без да мисли повече скочил през прозореца. Докато падал, видял трети надпис, надраскан на външната стена на къщата: "Трети ужасен китайски мъчение - лява топка вързан за легло."

В трамвая се носи отвратителна воня. Един мъж пита съседа си:
- Извинете, да не би да сте се изпуснали в гащите?
- Да, що?

Категорична втора точка за теб. 2. Мноооого добри, изключителни.

Две деца в детската градина се карат:
- Моят татко има стерео уредба!
- Мама също има!
- А пък татко има кабриолет!
- И мама има кабриолет!
- А пък татко има п*шка!
- Мама също има!
- Е как така, майка ти не може да има п*шка!?
- Има, има! В чекмеджето до спалнята!

Мъж и жена напълно непознати пътуват в едно купе във влака.
Жената се изпуснала и пръднала.
-Моля ви,господине,нека си остане тук.
-Как бе, я отвори прозореца,няма да ми мирише я...

Тираджия кръстосвал пътищата и от два месеца не се бил прибирал у дома. Един ден спрял до публичен дом. Отишъл директно при Мадам, дал й 500 лева и й казал:

- Искам най-грозната жена и един гаден сандвич!

Мадам била доста объркана:

- Но, господине, за тази сума можете да бъдете с най-красивото ни момиче и да се нахраните обилно!

Тираджията отвърнал:

- Слушай, мацо. Мъчно ми е за вкъщи.

преди 22 минути, JKirilov написа:

Последен стадий на веганството: Отказват да гледат към Млечния път.

+1 :) за да не стане като "миналия път". :)

п.п. Докато ДВГ не работят с водород = ще е така ... :)

Свети Петър:
- Какво те води насам?
- Инфаркт.
- Е, поне е било от сърце!

Магазин за съпрузи

В голям град открили нов магазин, където всяка жена може да си купи съпруг. Обаче при пазаруване, имало следното правило:
Можете да посетите магазина САМО ВЕДНЪЖ! Магазинът има шест етажа и цените на продуктите се увеличават на всеки следващ етаж. Можете да си изберете всеки продукт от даден етаж, но нямате право да се върнете назад, освен за да излезете от магазина!
И така, една жена влиза в магазина за съпрузи. На първия етаж вижда табелка "Тези мъже имат добре платена работа".
На втория етаж табелката гласи "Тези мъже имат добре платена работа и обичат децата".
На третия етаж има табелка: "Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата и са красиви." Жената си казва "Ихаа!" обаче решава да продължи.
На четвъртия етаж чете: "Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, са красиви и помагат в домакинската работа." Жената възкликва "О, боже! Едва издържам", но все пак решава да се качи нагоре.
На петия етаж табелката гласи: "Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, са красиви, помагат в домакинската работа и са много романтични."
Въпреки изкушението, жената все пак се качва на последния етаж. Табелката гласи: "Етаж 6: Вие сте посетителка номер 31 456 012. Тук няма изложени мъже. Този етаж съществува единствено като доказателство, че на жените не може да им се угоди. Благодарим, че посетихте Магазина за съпрузи!"

----

Няколко приятели си говорят как биха се отървали от тъщите си. Единият казва:
- Ще купя отрова, всеки ден по малко, по малко в кафето... докато умре.
Другият:
- Аз пък ще ѝ подаря нова кола. Обаче ще ѝ повредя спирачките. Тя ще се качи да се повози, ще настъпи газта, няма да може да спре и ще се разбие някъде.
Третият:
- Аз пък ще купя десет опаковки аналгин.
- Защо?
- Ще ги изсипя всичките в тигана и ще ги разбъркам, докато се стопят.
- Ама за какво?
- Ще ги излея в голяма форма и ще направя от тях едно огромно хапче аналгин.
- И какво?
- Ще влезе тъщата в кухнята, ще го види на масата, ще каже - я, какво голямо хапче аналгин...
- Е, и?
- А аз в това време отзад с брадвата по главата.....!

---

Борисов отишъл в подножието на Рила с джипката, слязъл и посочил Мусала:
"Ей тоя връх ГЕРБ го вдигна. Лично разпоредих да се отпуснат парите. Допреди ГЕРБ тука имаше само едно кално поле."

По думите на клиента:
"Компютъра не ще да се включи – викам оня луд шаман админа. Дойде, вдигна ръце към небето, промърмори някакви неясни думи, завъртя ми стола 10 пъти около оста му, ритна компютъра, наведе се под бюрото и пак промърмори нещо неясно, включи компютъра и той тръгна! Пак дигна ръце към небето, промърмора нещо и излезе."
По думите на админа:
 “Отивам при юзъра – а тоя глупак така се е въртял на стола, че намотал около него захранващия кабел. Напсувах го яко ама тихо да не ме чуе, разплетох кабела, ритнах компютъра по-далече под бюрото, включих го, пак го напсувах и си излязох.

Clipboard02.8806.jpg

Срещат се двама пияници:

— Какво е станало с теб друже - фъфлейки пита единия - защо ти е подуто и насинено окото?

— Мани, от добротата си патя - отговаря клатейки се другия.

— Защо? Разкажи ми.

— Жена ми ме преби!

— Малии, и защо?

— Еми оня ден имаше рожден ден и аз реших да и направя подарък... - през сълзи заразправяло пияндето - прибрах се в къщи трезвен и тя не ме позна...

За да е бракът най-продължителен... трябва жената да е сляпа, мъжът глух, а свекървата няма.

Събужда се съпругът и съпругата му му поднася кафенце и кроасанчета в леглото.

- Кво става тука?

- Скъпи, ако те мори мамурлук - направила съм ти и шкембе чорбичка. А пък, ако искаш нещо студено - донесла съм ти и "зелев сок"!

Става човека, отива в детската стая, хваща за врата едно от децата:

- Я бързо ми разкажи какво е станало!

- Ми не знам, бе тате! Снощи се прибра пиян, мама започна да те съблича, за да те сложи да спиш и ти й се развика да те остави на мира, защото си щастливо женен!

Дама блъска с колата си мъж на улицата. Скача от колата си, за да му помогне и добавя:
- За щастие сме пред лекарски кабинет!
- Да, но лекарят съм аз. - отговаря мъжът.

Кавказ. Високопланински пьт. По камьняците с мька се предвижва огромен КРАЗ. Изведньж на пьтя изскача брадясал планинец и насочва кьм шофьора "Калашников":
-Слизай!
Шофьора слиза.
-Удари си една чикия!
-Ама защо бе брат, пари ли искаш, нафта ли?
Планинеца зарежда калашника:
-Чикия, веднага!
Ревейки шофьорчето почва и свьршва, трьгва да си дига гащите.
-Пак чикия!
-Ама защо бре? - и пак рев, молби-нищо!
И така още четири пьти. След последния планинеца се обрьща кьм храстите до пьтя:
-Жена, излез бе, излез! Тук един приятел ще те откара до Тбилиси!

Шест часа вечерта. В кабинета на хирурга влиза окървавен човек с кама в гърдите. Доктора мие ръцете си на чешмата и гледа отегчително пациента. - Докторе, помощ умирам! - Е умираш, ама аз съм до шест на работа! - Докторе моля те! - Е, нямам какво да направя, тръгвам си! - Докторе, моля те виж ме как съм! - Не мога бе човек, тръгвам си работното време ми изтече! - Докторе моля те, бе помогни ми кръвта ще ми изтече! Доктора дошъл до него издърпал камата от гърдите му, забил я в окото и казал: - Аре бегай при очния, той е до осем...

Любимият ми въпрос: "Защо?"
- Защо доставчикът на пица пристига по-бързо от Бърза Помощ?
- Защо жените не могат да си слагат спирала за мигли със затворена уста?
- Защо думата 'съкращение' е толкова дълга?
- Защо трябва да кликнеш старт, за да затвориш Windows?
- Защо лимоновият сок съдържа изкуствени ароматизатори, а таблетките за миялната машина… натурален лимонов аромат?
- Защо не произвеждат храна за котки с вкус на мишки?
- Защо на опаковките с храна за кучета пише: "С нов по-добър вкус!" Кой я е пробвал?
- Защо стерилизират иглите, които ще бъдат използвани за Евтаназия?
- Всеки е чувал за неразрушимата Черна Кутия на самолета… Защо не направят целият самолет от този материал?
- И ако летенето със самолет е безопасно… Защо залата за пристигащи на летището се нарича 'Терминал'?
- Защо натискаме бутоните на дистанционното по-силно, когато батериите са почти празни?
- Защо перем хавлиите за баня? Не се ли предполага, че ги използваме когато сме чисти?
- Защо пилотите 'Камикадзе' носят каски?
- Как са успели да сложат табелата: "Ходенето по тревата забранено!" Точно в средата на тревната площ?
- Когато човекът е открил, че кравата дава мляко… Какво по-точно е търсил в този момент?
- Защо тоя Ной, не ги е утрепал тия последни два комара?

- Брат, имам 32 bit Windows 7, обаче една игра ми изисква 64 bit. Как да го направя 64 bit? Да го инсталирам още веднъж?
- Да точно така, инсталирай го два пъти. Тъкмо ще станеш с Windows 14!

Много е кофти да си компютърен спец…
Все те канят на гости, уж на по една ракия, а после:
- Абе, я ми виж компа, че нещо… За това станах гинеколог…

- Защо си толкова зъл?
- Съседите ме побъркват. До сега търпях всичко - ремонт, тичащите им малки деца, скърцащите нощно време легла, скандалите, високите разговори по телефон, купоните, но сега съвсем прекалиха!
- Какво са направили?
- Сложиха парола на wi-fi!

Борец пожелал да се включи в Интернет. Отива при един провайдър, плаща си и пита служителя:
- А как се прави всичко това?
- Само трябва да направите в Windows тези и тези настройки. Ето ви телефона за достъп на провайдъра, звъните и напред. На следващият ден мутрата разярен нахлува в офиса:
- Що за шеги, вие да не си мислите, че можете да се подигравате с мен?
- Защо, какво се е случило? - пита изплашено служителя.
- Ето вашите инструкции, всичко настроихме с братото, звъним на този, ваш как се казваше провайдър, а той идиота: шшшииииииии ббббббззззззз ффииииуууууу!

Business center issue:
- Някой да ми е виждал файла?
Беше в:
"C: Deebarabotata Mamka_mu Typi_klienti, Neplashtashti, Pederasi, Nay-Golemi pederasi, Uvazhaemi g-n Ivanov.doc."

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Жените стигнали до заключение, че компютърът е от мъжки пол поради следните причини:
- За да ти обръща внимание трябва да го докосваш;
- Съдържа много информация, но няма въображение;
- Предполага се, че ти е в полза, но в голяма част от случаите всъщност е източникът на проблемите;
- Когато най-накрая си вземеш такъв се оказва, че ако си изчакал малко, би могъл да имаш по-добър.

Всеки ден, малката мравка пристигаше рано на работното си място и започваше да работи.
Произвеждаше и беше доволна.
Шефът, лъва, се учудил, че мравката работи без надзор.
Ако тя произвежда толкова без надзор, не би ли могла да произвежда повече, ако е под нечий надзор?
Той нае една хлебарка, която имаше голям опит като надзорник и изготвяше чудесни доклади.
Първото решение на хлебарката бе да въведе контрол на достъпа за мравката.
След това, на хлебарката й бе нужна секретарка, за да й помага с изготвянето на докладите и…
…Тя нае един паяк, който освен с архивите се занимаваше и с контрол на телефонните разговори.
Лъвът бе очарован от докладите на хлебарката и я помоли за графики на производството и анализ на тенденциите, за да ги представи на срещи, специално организирани за тази цел.
За тази цел на хлебарката й купиха компютър, лазерен принтер и… бе наета една муха, която да ръководи отдел информатика.
Мравката, доскоро продуктивна и весела, бе отчаяна от толкова хартии и срещи, които й заемаха цялото време!
Лъвът стигна до заключение, че е дошъл момента да се създаде длъжност отговорник за сектора, където работеше мравката.
Постът бе поверен на един щурец, чието първо решение бе да закупи килим и ергономичен стол за бюрото си.
Новият отговорник, щурецът, също имаше нужда от компютър и асистентка (която взе от предната си служба), за да му помага да подготвя стратегическия план за оптимизиране на работата и да контролира бюджета за… сектора, където работи мравката, която на този етап вече не се забавляваше. С всеки изминал ден се ядосваше все повече.
По същото време щуреца убеди шефа, лъва, от абсолютната необходимост от проучване на средата.
След като проучи работната натовареност, лъвът забеляза, че секторът на мравката не произвеждаше вече колкото преди. Той нае един бухал, известен консултант да осъществи опит и да предложи решения.
Бухалът изкара три месеца в офисите и направи огромен доклад, в няколко тома, със заключението: "Има много персонал в това предприятие."
Познайте първо кого уволни лъвът?
Мравката, естествено, защото тя "проявява липса на мотивация и конфликтно поведение."

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'полицай спукал гума .нямало c какво да я залепи и използвал презерватив.върнал се в управлението и споделил c шефа,а оня го пратил в аптеката да купи няколко бройки, за подобни случаи. полицая в аптеката: -искам 20 презерватива за служебно ползване! мъж на опашката ce обадил: -не стига,че бият,ами сега ще ни и еб*т! след него се включила и една дама: -това само в полицията ли ще e или ще ходите и по домовете? последна на опашката била една бабка бабка,която рекла: -и да карате наред,ей!да няма пак-наши и ваши......'

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'мъж започва работа в завод. след два дни e в болница c множество травми. приятел My идва на свиждане: -казвай, какво се случи? ами влязох в цеха и викам: "пешо, хвърли ми ключ 27!". -и? идея си нямаш колко пешовци работят там!'

10-те типа фейсбук-потребители

КИФЛАТА
Денят й започва с позитивния призив: dobroutrooooo na si4ki! mn wi obi4kaaaaaam!
После пуска селфи от кенефа на чалготеката, в която е била снощи. Приятелките й я лайкват и пишат "mn si slatka", докато си мислят "тая к'ва е грозна, не е истина".
В ранния следобед се появява снимка на евтино бельо, още с етикeта, и текст vijte kfo si kupix, nali sa mn sladurskiii?
Приятелките й пишат, че гащите, които си е купила, са mn sladurski, докато си мислят "тая к'ва ку*ва е, не е истина".
Надвечер настъпва часът на тъжните откровения. Пускат се разкъсващи сърцето строфи от някоя мазна чалгия - "обичам те, разбери, това е моята вина" или пък "защо не пръснеш със ръце това сърце, проклетото, да спре".

МНОГОЗНАЙКОТО
Той е компетентен по всички въпроси - от тактиката на Кубрат Пулев до методите за добив на шистов газ и винаги изказва категорично мнение. Ако някой се опита да спори с някого, Многознайкото го отрязва и високомерно му обяснява, че опонентът му изобщо не е наясно с нещата. Само той имал информация по въпроса, но не казва откъде се е сдобил тази информация. Постоянно пуска линкове към статии със съмнителни теории.

ПАТРИОТЪТ
Той е убеден, че българите са някакви по-висши същества, които превъзхождат другите народи във всички отношения. Българките са най-красивите, българите са с най-дългите курове и т.н.
Мрази всички чужденци и най-вече турците и европейците. По неизвестни причини харесва руснаците, защото според него те са ни "освободили".
Патриотът смята, че всички други народи не правят нищо друго освен денонощно да мислят как да прецакат клета майка България. Ако не бяха те, сега щяхме да сме по-мощна сила от Щатите и Китай, взети заедно.
На празници Патриотът изпада във фейсбук-еуфория. Поства развети трибагреници, снимки на Ботев и Левски, възрожденски песни и призиви SABODETE SE BALGARI! Но това се случва само сутрин. На обяд се напива като свиня и заспива с лице в салатата.

КОНСПИРАТОРЪТ
Той не влиза във фейсбук с името си, защото е убеден, че тайните служби го дебнат. Подвизава се с никнейми като An0nimu3, Tamplierat, CaitGais и т.н.
Сигурен е, че 99 процента от хората във фейсбук са агенти на разузнаването, изпратени в мрежата, за да научат всички негови тайни. Затова се е регистрирал с фалшив мейл и никога не се тагва, за да не го знаят къде е.
Опитва се да "отваря очите" на заблудените и наивни граждани, като с недомлъвки им намеква, че скоро ще бъдат подложени на мъчително унищожение от Определени Кръгове. Смята, че ако това стане, само той ще оцелее, защото е бил информиран.

АЛКОХОЛИКЪТ
Той се опитва да е забавен по един твърде нелеп начин. Пише нарочно на някакъв диалект, защото смята, че това е много смешно. Основни теми на статусите му са киселото зеле, домашната ракия и с*ксът с неепилирани жени - такъв, какъвто го помни от 80-те години, когато последно е правил с*кс. Музиката, която слуша, също е от онова време - "Рейнбоу", "Уайт Снейк" и "Щурците". Поства от време на време такива клипове с текст "Поздравче!". Кефи се на Цонко от Каварна. Задължително отбелязва всички именни дни - от свети Спиридон до света Ефросиния. И винаги с милото "Честито на всички именници! И наздраве!" Понякога разказва и стари вицове за Иванчо и Марийка, от които ти става някак тъжно.

ХРАНЕЩИЯТ ИЗВЕСТНИ
Той е открил смисъла на съществуването си в това да обикаля страниците на популярните личности и да ги обижда. На стената на Бербатов пише, че бил некадърник, на стената на Цвети Пиронкова - че била грозна. Говори им на "ве", за да подчертае, че се смята за равен на тях. Мисли си, че щом може да пише такива неща на толкова известни хора, значи е голямата работа.
После се хвали на приятелите си "кой ве, Григор Димитров ли? Найш колко съм го хранил у фейса… аз такиа кат него ги прая на две стинки ве…"
Храбростта му се проявява само когато е зад клавиатурата. В живота е страхлив мишок, който не смее да гледа хората в очите.

ОНАНИСТЪТ
Веднага щом се върне от училище, той влиза в мрежата и започва да търси обекти за масту*бация. Обикновено това са момичета, които са сложили за профилна някоя по-разголена снимка. Те не са я сложили за него, а за да хванат на въдицата някой заможен чичко, който би могъл да им купи поне едни ботушки от мола. Затова Онанистът винаги се представя за поне 30-годишен.
След като завърже контакт, той започва да сваля избраницата си. Но целта на свалката не е да се срещне с нея. Целта му е да я накара да му прати някоя по-разголена снимка, за да има пред какво да масту*бира.

КУЛИНАРКАТА
Тя обикновено е скучаеща домакиня. Още от сутринта снима чашата си с кафе и се прави на гостоприемна с тъпото: "Някой да иска чаша ароматно кафе?" (Сякаш може да почерпи някого през монитора!)
После следват снимки на палачинки, бухтички, баници и т.н. (Но никога филия с лютеница, смята се за просташко).
Тези снимки привличат стотици лайкове от други скучаещи домакини, а коментарите под тях най-често са "охххх, как са ми се прияли…" или пък "благодаря ти, че ме подсети, и аз ще взема да си направя".
На обяд кулинарната оргия продължава със супи, кебапи, гювечи и мусаки.
Разменят се рецепти и се дават акъли от сорта "аз на пълнените чушки винаги слагам щипка кимион, стават божествени".
После идват угризенията и оплакванията "Ох, нищо не ям и пак пълнея, една чаша вода да изпия и веднага ми се лепи". Тези вопли звучат някак лицемерно, защото идват от жени, които очевидно омитат огромни количества манджи.

НАПУШЕНИЯТ
Той постоянно е "на черешата". Коментира всякакви статуси и снимки с неизменното "pxaxaxaaaaaa". Споделя охотно всички събития от динамичното си ежедневие с признанието "napra0 se sma3axme brat pxaxaxaaaaaa".

ДОСАДНАТА МАМА
Тя използва социалната мрежа най-вече за да популяризира всички биологични функции на отрочето си - ядене, оригване, пърдене, сране и т.н. Говори за детето си в първо лице множествено число - "днес ядохме пюре", "днес ни поникна първото зъбче" и т.н. Нарича мъжа си "нашия татко".
Участва и във всички безумни фейсбук-конкурси за снимка на "най-сладкото бебче" и моли всички да лайкват снимките, за да спечели незнам какво си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.