Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Най-популярните спортни дисциплини у нас:
Теглене на кредит, прескачане на вноски, плуване в дългове, и бягане от поръчители...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Съсед пресреща приятеля си, връщащ се от работа:
- Ванка, какво ще направиш ако завариш жена си с чужд мъж?
- Не съм мислил.
- Помисли си, да не се появиш неподготвен...

Той: 
- Мило, то с презерватив не е изневяра! 
Тя: 
- Аха, то със заглушител не е убийство...

Чета една статия със заглавие "Алкохолът разхубавява жените". Да сме наясно - там където по снимки съм с чаша, не е нищо повече от козметични процедури и разкрасителна терапия...

Не знам какви обувки са ми продали вчера, ама след четвъртата ракия дърпат надясно.

преди 45 минути, _nib_ написа:

Над смълчаните полета
дрънкат бирени шишета.
Някой носи пълна каса -
тръгнал е за маса!

Припев:

Зън-зън-зън-зън,

зън-зън-зън-зън,

носи пълна кааса!

Зън-зън-зън-зън,

зън-зън-зън-зън,

тръгнал е за мааса!

– Муцка, как можа да се омъжиш за този простак???
– Ми каза ми, че бил шеф на компания. А тя моля ти се била ПИЯНСКА.

току-що, Мих. Люз. написа:

Припев:

Зън-зън-зън-зън,

зън-зън-зън-зън,

носи пълна кааса!

Зън-зън-зън-зън,

зън-зън-зън-зън,

тръгнал е за мааса!

мдааа....

разхлаждаща песничка в таа жега

На мястото на автомобилна катастрофа идва евреин, вижда ранените хора и пита:
– Застрахователите дойдоха ли?
– Не.
– Тогава се свийте малко, ще легна до вас.

Какво законът позволява да управляваш, когато си пиян?
а) Колело...
б) Автомобил...
в) Европейски съюз...

Ако в една дамска чанта не могат да влязат три бутилки вино, то това е портмоне, а не дамска чанта!

Кварталният супер. Пазарувам.
Ура-бура, насреща ми баш Хосе Антонио:
– А бе, Вивиан...ти за нещо друго освен ядене и с*кс мислиш ли?!
– Малиии! Водка забравих да купя.

- Мила моя - единствена, сладка, съвършена, нежна и добричка, знойна и стройна, красива, желана, любима, родна, неповторима, несъздадена! Душица, вейчица, лястовичка, гълъбче, лебед мой, патенце! Зорница ненагледна, звездице, слънчице, цветенце, ручей бистър,тревице, росице, прелест моя...орис моя...наслада, идеал мой, красота в деня ми...умнице неповторима, лудетино... образ безподобен, съкровище, мечта моя, неизпята песен, съдба моя и моя радост... Надежда моя... Госпожо, кралице, богиньо! Балсам за душата и блясък в очите ми! Господарке на сърцето ми! Умолявам те - бъди човек, дай някой лев за бира!

Тъщата идва на зетя на гости. Пита за виното: - Къде е бялото вино да си налея? Зетят с неудоволствие отговаря: - Държим го в бутилката с белина. Сипи си, мамо, сипи си!
.....
- Имам черен колан по карате!- А аз имам син ластик от бански за плуване!
.....
-Обичам те!И що така ма... досега си я карахме нормално...

Мъж излиза от Варненския затвор, където е бил за двойно убийство. Качва се на влак за вкъщи. Влиза в купето, а там вече има трима шопи. Двама седят на масата и похапват, а третият лежи на едно от горните легла. Шопите канят мъжа на масата да сподели трапезата им. Седят си, хапват, пийват, веселят се. По едно време шопландците излизат в коридора да пушат, а мъжът остава в купето. Внезапно влакът се раздрусва, габровецът от горното легло пада и си удря главата в масата. Мъжът се хвърля към него, проверява му пулса – мъртъв… Хваща се за главата ужасен. Мисли си:
- “Кой ли ще ми повярва, че не съм аз, току-що излезлият от затвора?”
Отваря прозореца и изхвърля пасажера през него. Сяда обратно на софрата и, ни лук ял, ни лук мирисал, продължава да яде.
Двамата шопи се връщат.
– Слушай, а къде е нашият приятел, който лежеше тук?
– Ами, нали излязохте да пушите и той излезе веднага след вас.
– Как така “излезе”? Ние го караме в Перник да го погребваме...

Човек заминава в командировка в Париж. Естествено още първата вечер отива на посещение в публичен дом. На сутринта излиза с щастливо изражение на лицето, пресича улицата и в продължение на половин час наблюдава от тротоара прозореца на стаята, в която е бил цяла нощ. През цялото това време от лицето му не слиза щастливото изражение. Изведнъж лицето му помръква, физиономията му става кисела и той с отвращение се изплюва на тротоара. Към него се приближава полицай и го глобява 50 франка. Мъжът се прибира вкъщи и още от вратата жена му го почва: - Ела тука, кучи сине! Сигурно си мърсувал през цялото време, докато беше в Париж. И сигурно нито веднъж не си се сетил за мене? - Скъпа, абсолютно не си права. Първо, не съм мърсувал през цялото време. И второ, спомних си веднъж за тебе и ето ти една квитанция за 50 франка като доказателство...

Тихо се сипе винцето пак,
гладно пощипвам свинския крак.
Чичо замръзва, пиян като пън,
снощи одрайфа всичко навън.

В плевника къкри казан под капак,
джибре залива къщния праг
Шаро похлъцва и клати глава:
“Леле, надрах се като свиня!”.

Шаро е още малко прасе,
може ли Шаро да разбере,
кой ще заколим още сега?
Чакай, не бягай – май че разбра!

Едно семейство тика току-що купената кола към сервиза. Съпругата, задъхана, казва: - Не мислиш ли, че имаше право този тип, който ни продаде колата? - В какъв смисъл? - Ами, когато ни каза, че колата почти не изразходва бензин.

След седем поредни дъщери, семейство се сдобива със син. След радостното събитие, колегите питат бащата: - И какво? На кого прилича бебето? - Право да ви кажа, не знам - смутено признава бащата. Хич и не съм го гледал в лицето...

m33edia.jpg.70fc657c4db4f86eba64f815777299b2.jpg

med44ia.jpg.6d10d968cf6d52e338e46e3ff8e1bed1.jpg

media.jpg.06014ea21ef1e824051268a09c5e8b9d.jpg

- Знаеш ли, че жена ми ме напусна? - Спокойно братче. Вземи една бутилка водка и потопи в нея мъката си. - Нищо не се получава. - Защо, пари ли нямаш? - Пари имам. Мъка нямам.

Младеж и девойка пътуват във влака в едно купе. Девойката решава кръстословица и се обръща към младежа:
- Интересно, да знаете пръчка за игра, с три букви, последната е "Й?"
- Кий!
- Интересно, става, а да имате гумичка?

Онова, дето по филмите на Джеки Чан хич не му си бие и после им е*ава майк*ата от бой, е така съм и аз с пиенето.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.