Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Разбрах, че той е мъжът на живота ми още на първата ни среща, когато ми каза:
– Не знаех какви цветя харесваш, затова ти взех бира.

През 1989 г. тръгнах към спортната зала, но по пътя ме подхвана вятъра на промените, и ме отнесе в кръчмата!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

На митницата:
- Оръжие, наркотици, фалшива валута?
- Благодаря, имам си.

4 неща които не могат да се обяснят:
- любовта.
- времето.
- пространството.
- от къде героите на Ремарк имат толкова пари за пиене?

На работа го наричаха 007: нула мотивация за работа; нула желание за работа; седем почивки за кафе

В Ню Йорк спрели тока. Хиляди американци прекарали нощта, заседнали на ескалаторите...

Хубаво е да си по майчинство. Събудиш се сутрин, па си направиш кафенце, вечерта седнеш, изпиеш го.

- Как мина интервюто за работа?
- Ами, бях се подготвил много добре: избръснат, изкъпан, подстриган, сресан, костюм, вратовръзка... Ако не си бях закопчал шлифера с левия т*шак, изобщо нямаше да ме разберат, че съм пиян...

Лежат в леглото мъж и жена. Телефонът звъни. Вдига жената:
- Да, скъпи. Добре, мили. Разбира се, скъпи. Добре, скъпи, не се притеснявай! - и затваря.
Мъжът в леглото:
- Кой беше?
- Съпругът ми. Каза, че ще закъснее. Играе карти... с тебе!

Четирима студенти имали изпит в понеделник, но в неделя се събират "на по бира" и се напиват здраво. Понеделник закъсняват за изпита с 2 часа. Въпреки това отиват до университета и с обясненията, че са пътували от провинцията и по пътя са спукали гума, молят професора да ги изпита в друг ден. Професорът се съгласява и им дава нова дата, следващият понеделник. Този път те се явяват навреме. Професора ги посреща с усмивка:
- Колеги, изпита днес ще е само с един въпрос и ако отговорите правилно ще вземете изпита, но при 1 условие, да сте в различни стаи!
- Страхотно! - съгласяват се студентите, и сядат в 4 различни стаи.
Професора им раздава билетчетата, на които им е написал само един въпрос:
- КОЯ ГУМА СПУКАХТЕ?

Джеймс Бонд на Слънчака:
- Кафе. Дълго кафе.
- Три лева. Двадесет и три лева.

Лятно утро, ветрец полюшва бавно клоните на дърветата, слънцето грее, две катерички се ....

Мечо пух, преял, седи на на сянка и се бори със съня. На среща се задава Прасчо с един гооооляяям садвич и влачи едно въже...

-Здравей, Прасчо. Къде отиваш с това въже и този гооооляяям садвич? попитал Мечо.
-Здрасти, Мечо. Отивам на реката да се беся. Писна ми от този свински живот! отговорил Прасчо.
-А за какво ти е този гооооляяям садвич?
-Как за какво. Сигурно цял ден ще вися там. Нали трябва да ям нещо...

Войник излиза в отпуск и старшината го напътства:
- Ето ти левче. Ходи си намери едно момиче и гледай да е здравичко.
Когато се върнал войникът докладвал:
- Всичко е наред. Бях в парка с момиче.
- А здраво ли беше момичето?
- И още как! Едвам си взех левчето обратно!

Толкова се бях напил снощи, че въобще не съм разбрал, как ме е блъснала някаква паркирана кола...?

Нов глагол в българската лексика - "брекзитя". Преди един час си обявил, че си тръгваш от кръчмата, но след това си поръчал още три питиета.

Ранно утро във варненско кафене:
- Ино къфенци!
- Нес ли?
- А нье ве, утре... Ноу ясну, чи ‘нес!

Уф... Идва лятото. Мъжът ми пак ще почне да скита по цели нощи. То кръчми, то дискотеки, то барове... Ще обикаля, ще ме търси...

В най-голямата жега трима депутати отишли на риба. Риба не хванали, но решили да се топнат в рекичката. Бански нямали, затова решили да се съблекат голи. Не щеш ли, задали се някаква група от хора. Двама от тях бързо си прикрили половите органи с шепи, а третият сложил дланите на лицето си:
- Ти защо си криеш лицето? - попитали го двамата.
- Не знам как е при вас, но моите избиратели ме познават по лице - отвърнал им той.

В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг. И сътвори Сатаната сладоледа „Делта” и кашкавала. И попита Сатаната Адам:
- Искаш ли да си хапнеш?
И Адам му отговори:
- Да!
И добави Ева:
- И аз искам! Два сладоледа!
...И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма. И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам. И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси. И Ева мина от размер 42 на 50.
И каза Бог:
- Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!
И каза Сатаната:
- И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola.
И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.
И каза Бог:
- Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован.
И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле. И подскочи холестерина на Адам и Ева до небесата. И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти. И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”. И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит. И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми. И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите. И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема. И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории. И сътвори Сатаната McDonald's, и бургери Big Mac.
И попита Сатаната Адам:
- Искаш ли и пържени картофи, и бира?
- Да! – отговори Адам.
– Голяма порция! И няколко бири!
И получиха Адам и Ева инфаркт! И въздъхна Бог, и създаде байпаса. И усмихна се Сатаната, и създаде здравната каса.

Всяка цигара е пирон в ковчега. Затова пушете, за да нe ви хлопат дъските!

Знаете ли на какво приличат мъжете с големи бради и маски? На реклама за дамско бельо през 60-е години на 20 век.

– Ало, Бърза помощ ли е? Жена ми лежи неподвижно в кухнята, какво да правя?
– Първо искаме да се успокоите.
– ОК. Вече съм спокоен. Сега какво?
– До жена ви ли сте?
– Не, нали трябва да се успокоя! Пия бира във ваната...

В България числото Пи е известно само като Пи. Какво Пи? Пи от сутринта. Пи два дни - до 3,14 часа следобед на втория ден. Пи и повърна!

Понякога просто ти трябва някой да те сграбчи и да ти каже:
- Пий свиньо мръсна!

Минавал един през някакво село и съзрял кръчма с надпис "Тук не се плаща! Ще платят Вашите синове! За мен работа, казал си нашият, той синът докато порасне... има време! Влязъл в кръчмата и започнал да поръчва храни и напитки! Хапнал и пийнал порядъчно! Станал да си тръгва, но кръчмарят го спрял:
- Кой ще плаща?!?
- Нали, такова, синовете! Там... пише...
- Е, да де, ама на баща ти сметката, кой ще я плати?!

- От кой географски район предпочитате да е червеното вино?
- Миии... дайте ми шише вино от географски район дето е около 7 лева...

Мъж се прибира на 10-ти Март сутринта, след тридневен запой с приятели.
- Жена, досега съм обикалял цветарските магазини, ама по-красиво цвете от тебе не можах да намеря...

Сяда мъж на бар и пита бармана:
- Каква е паролата за интернета?
- Трябва нещо да поръчате...
- Добре, дай ми една водка.
- 10 лева!
- Заповядай! И как е паролата за интернет?
- Трябва нещо да поръчате... слято, с малки букви на латиница...

В един блок на първия етаж живял професор по математика, а на втория, точно над него негов студент. Професорът обичал да си ляга рано, а младежът по ранните сутрешни часове. Имал си и ритуал - тръшвал се на кревата си, събувал си обувките и ги хвърлял със замах в двата противоположни ъгъла на стаята. Всичко това ужасно притеснявало професора и той не можел да спи спокойно. Затова взел мерки. Срещнал студента и го помолил да не си хвърля така обувките. Младежът се извинил и се разделили. Прибрал се студентът все тъй късно същия този ден, тръшнал се на леглото и хърлил лявата си обувка. После се сетил какво е обещал и съвсем внимателно поставил другата на пода. След половин час от долу се чува глас: - Хвърли и другата, че да заспя спокйно!
.....
Малко момиченце пита: - Татенце, искам да си имам малка сестричка. Бащата се опитва да бъде остроумен и казва: - Миличка, ти си имаш сестричка? - Имам ли си? - смутено пита детенцето. - Разбира се, - казва бащата, - Просто не я виждаш защото като влезнеш през предната врата, тя винаги излиза през задната врата на къщата. Малкото момиченце няколко секунди мига учудено и казва: - Ааа, имаш предвид, че прави, както другия ми татко?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.