Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Убили сте жена си, а не любовника! Защо?
- Г-н съдия, по-практично бе да стрелям по нея, отколкото всеки ден по различен мъж!

Показания в съда:
- Работя в детската ясла от 15 години... и по навик запасах панталона на онзи мъж в маршрутката. Какъв сексуален тормоз е това?

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Испанец обяснява на пловдивска майна значението на израза “маняна, маняна” - Маняна, маняна, майна е... значи, представи си плаж... - Плаж. - Море, жени, бири, коктейли... - Аха! - казал пловдивчанинът. - Хайде сега ти ми обясни к'во значи вашето “айляк?” - Айляк, майна, е същото като вашето “маняна”, ама без всичкото това напрежение! 

Детенце пита:
- Мамо, мамо, от какво е произлязъл човекът?
- От маймуната, моето дете!
- Тате, тате, от какво е произлязъл човекът?
- Господ го е създал!
- А мама защо казва, че е произлязъл от маймуната?
- Тя майка ти за нейната фамилия казва, а аз за моята!

Шофьор кара колата си през нощта и блъска нещо черно. На другия ден разпитва в селото:
- Във вашето село има ли черна крава?
- Нямаме.
- Черен кон имате ли?
- Нямаме
- А черна овца имате ли?
- Нямаме.
Шофьорът:
- Значи съм ви блъснал попа.

Тръгнала зебрата из гората да изучава животинският свят, срещнала една крава и я попитала:
- Теб за какво те използват?
- Ами за мляко, месо и кожа.
- Добре! - рекла зебрата и отминала, срещнала една овца.
- Теб за какво те използват?
- Мен ме използват за мляко, месо и вълна.
Продължила зебрата и видяла едно магаре, което си размахвало опашката, и си потупвало достойнството по корема.
- За какво те използват!? - попитала го зебрата.
Магарето я погледнало и отговорило.
- Ти свали пижамата, па, аз ще ти кажа са какво ме използват.

18+

Седи си господ на небето и си мисли какво добро да стори. В един момент съглежда в парка две статуи на мъж и жена.
- 300 години тези статуи служиха вярно, с какво да ги възнаградя!?
Мислил, мислил и решил да им даде половин час живот. Изпратил едно ангелче да им вдъхне живот. Долетяло то до статуите, дъхнало срещу тях и те оживяли. Разказало им какво е решил господ... Спогледали се щастливо двете фигури и рекли:
- Ще го направим ли?
- Да, ще го направим! - и се хвърлили зад едни храсти. И се започнало едно "А-а-а" "Ох-о-о-о-х" "Още-е-е!"...
След 15 мин. излезли иззад храстите доволни, а ангелчето им рекло, че имат още 15 мин.
- Ще го направим ли пак? - рекла мъжката статуя.
- Ще го направим! Но-о-о тоя път ти ще държиш гълъбите, а аз ще им сера върху главите...

Докторе, не знам какво да правя. Мъжът ми ме хвана с любовник и от тогава заеква. – Елате утре и доведете съпруга си. Ще пробваме с метода клин- клин избива. На другия ден жената идва с мъжа си при доктора и той се обръща към него: – Сега ще ми казвате всичко, което правя с жена ви. – Д-д-добре. – Какво правя сега? – С-с-събличате жена ми. – А сега? – Л-л-лягате върху нея. – А сега? – Х-х-хващате т-т-трипер. – К-к-как-к-кво-о-о???!!!

Един ден, една стара дама влиза в Канадската Национална Банка с голяма чанта пълна с пари. Тя настоява да говори с президента на банката, защото иска да отвори спестовна сметка и твърди, че има много пари.
След доста разговори и спорове един служител завежда старата дама в офиса на президента.
Президентът я пита колко пари иска да внесе.
Тя отговаря 165.000$, докато оставя парите на бюрото му.
Любопитен, той я пита как е успяла да събере толкова много пари.
Старата дама му отговаря, че се обзалага.
Президентът, доста учуден, я пита: “Как по-точно се обзалагате?”
А старата дама отговаря: “Например, обзалагам се с вас, на 25 000$, че тестисите ви са квадратни.”
Президентът започва да се смее и казва че такива облози не могат да бъдат спечелени!
Старата дама отговаря: “Искате ли да се обзаложим тогава?”
“Разбира се”, казва президента “залагам 25.000$, че тестисите ми не са квадратни”.
Старата дама му казва: “ Добре, съгласна съм, но поради това, че сумата е доста голяма, ще дойда да проверя утре в 10:00 часа с моя адвокат като свидетел, ако това няма да ви накара да се почувствате неудобно”.
“Няма проблем” казва президента на Банката.
Същата вечер президентът е много нервен по отношение на облога. Той прекарва доста време пред огледалото оглеждайки тестисите си, обръщайки ги на различни страни, гледайки ги от различни ъгли, само и само да се увери, че проклетите му тестиси, по никакъв начин не могат да бъдат видяни като квадратни и за да е сигурен, че ще спечели облога.
На другия ден точно в 10:00 старата дама и нейният адвокат пристигат в офиса на президента да потвърдят облога.
Президентът потвърждава облога от предишния ден на стойност 25.000$ ако тестисите му са квадратни.
Старата дама моли президента да свали панталоните си, за да могат тя и адвоката и да виждат всичко и той ги сваля.
Тя се приближава и пита дали може да пипне тестисите му или не.
“Разбира се!”, казва президента, защото е честен човек, “тъй като заложената сума е доста голяма, трябва да сте 100 % сигурна”.
И старата дама започва да опипва тестисите му с усмивка...
В този момент президентът вижда, че адвоката на старата дама пребледнява и започва да удря главата си в стената.
Тоя я пита защо адвоката и реагира по този начин.
А тя му отговаря:
Може би защото се обзаложих с него на 100.000$, че около 10 часа тази сутрин ще държа в ръцете си тестисите на Президента на Националната Банка на Канада...

Една учителка работила у едно село. Една вечер Изпуснала автобуса и замръкнала при един овчар. Нагостил я що има, а у колибата само две рогожи.
- На коя рогожа да легнем? - попитала даскалицата.
- На която и да легнеш, се един к*р те чека!

Физик, математик и инженер стоят на полето. На всеки е даден един и същ брой дъски за ограда и им казали да оградят максимално възможния брой овце. Инженерът построил малка, но здрава кошара във формата на квадрат. Физикът построил кошара във формата на кръг, с аргумента, че тази форма може да побере повече овце. Математикът седнал в центъра на малката си кошара и казал:
- Приемаме, че съм навън.

Две приятелки си говорят:
- Мъжът ми е 100% импотентен...
- А пък моят - 300%
- Е, как така 300%?
- Ами, 100% си е бил винаги, а пък вчера взе, че падна по стълбите -
счупи си пръста и си прехапа езика...

По математика
В час: 1+1=2
За домашно: 2+2-3=1
На теста: Летят си две овце, една розова, другата върви в дясно. Колко пари струва килограм асфалт, ако кравата е на 7 години?

Двама овчари си пасат стадата. Изведнъж се чува вик:
- ИВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! КРАДАТ ТИ ЖЕНАТААААА!
Единия от овчарите веднага побягнал, тичал, препъвал се, падал, тичал, препъвал се и пак падал и така до гората, където се спрял.
- Чакай бе… аз що тичам? Нито съм Иван, нито съм женен…

Дискотека У село Борован, Врачанско. КупонЯ е към краА си, ма Ората сакат музиката да продължи. Тогава диджея се обадил и казал:
- Ей, виА сте свободни ора, ма я сабалем съм овчар.

Жена отива на преглед и довежда
със себе си и мъжа си. След
прегледа докторът излиза и казва
на мъжа:
- Честито! Ще ставате родители!
- Но докторе, това е невъзможно.
Аз толкова внимавах...
Докторът го потупва съчувствено
по рамото и му казва:
- Това е като движението по
пътищата - ти може да внимаваш,
ама други не внимават...

Разговор между контрола и пътник в градски автобус:...

допълнение :

- Вашето билетче?
- Моето билетче.
- Вашето билетче?
- Моето билетче.
- Вие какво зациклихте ли? Други думи не знаете ли?
- Знам. Прахосмукачка...
- А бе вие да не сте болен?
- А вие да не сте доктор?
- Аз не съм доктор!
- А пък аз не съм водопроводчик.
- Май ви хлопа дъската...
- Що, да не сте дърводелец?
- Не, аз съм контрольор!
- Че къде го пише?
- Ето! Имам си значка и на нея пише "СКГТ Контрола"!
- Аз пък имам значка на Тина Търнър, ама не съм Тина Търнър, нали? - обръща гръб на контролата и застава с лице към изхода на автобуса.
- Ама господине, дайте си билтечето!
- Не ми говори, сърдит съм ти ! А! Ето я и мойта спирка...

Пияница едва стои на краката си, държейки се за стълб. Покрай него преминва минувач и пияницата пита:

- Извинете, къде е отсрещният тротоар? Минувачът казва:

- От другата страна на улицата.

– Сигурен ли сте, защото преди малко ми казаха, че е тук....

Поканил Поручик Ржевски Наташа Ростова у дома си на чаша вино, тя приела, но на влизане поручика нямал търпение да я вкара в леглото и затова я побутнал леко. Дамата се възмутила:
- Поручик, вие сте много груб! Нима не знаете какво иска една дама? Една дама иска внимание, разберете, внимание!
Поручика изпъчил гърди, поел дълбоко дъх и с все сила се провикнал:
- Внимание! Внимание! Сега ще Ви чукам...

Удрят се Майбах и Москвич 412 на кръстовище.
От Майбахът слиза бавно костюмиран гъзар с няколко кила златни джиджавки по врата, ушите и ръцете. От Москвича, обаче, също излиза бая лъсната особа.
Двамата се гледат кратко - този, с руската кола вади телефон, обажда се и казва:
- Искам чисто нов Майбах, тук и тук, до 1 час! - затваря и поглежда лукаво другия, като добавя:
- Е, до един час - имаш нова кола, уреден си. А сега ми намери чисто нов Москвич 412, за един час - времето започва да тече от този момент! 

Седял един пиян насред една локва, минал полицай и попитал колко е часът. Пияният отговорил: - 12:15. Полицаят погледнал часовника си - вярно е! Станало му интересно, след половин час пак минал, пак питал за часа. Пияният пак отговорил правилно. На третия път вече съвсем се шашнал: - Как така знаеш колко часа е? - Седни с мен в локвата, тогава ще ти кажа... Седнал полицаят в локвата, пияният вдигнал пръст и казал: - Ей там, виждаш ли - часовника на кулата...  

Жена скача в леглото при съпруга си и казва:"Тази вечер ще те направя най-щастливия мъж". Съпругът отговаря:"Не бъди глупава, кой ще се навие да ти помогне да се изнесеш по това време?

- Къде съм попаднал?!

- В изтрезвителното.

- А защо съм тук?

- Заради пиенето.

- Ами налейте ми тогава, де!

Фермер вози оборски тор към полето. Среща малко момче, което проявява интерес към товара. Той му обяснява, че кара оборски тор, който ще сложи на ягодите.
- Странно, - казва момчето, – а ние на нашите ягоди слагаме захар или крем....

В Гърция се пие най-много узо, в Чехия се пие най-много бира, в Италия – вино, в Русия - водка, а в България – когато някой черпи...

Търсим разкрепостени хора за тройка. Ние сме един мъж, търсим две жени.

- С колко мъже си ходила?
- Само с теб, другите имаха коли!

Приятел води пийнал мъж в дома му. Съпругата го почва от вратата:

- Свиня такава, говедо! После се обръща към приятеля и пита:

- А вие кой сте? Стъписан, човекът отговаря:

- Неговият ветеринарен лекар...

Две приятелки се срещат на улицата.
- Какво ти е ма Пепо, пребледняла те виждам? Брюнетката:
- Вадиха ми зъб уж с упойка, но много ме боли мястото на операцията.
Блондинката:
- Тъй ли? И на мен са ми вадили зъб, но при мен доктора предложи да е с пълна упойка, а като излязох от упойката, само леко ме наболяваше з*дникът.

Обажда се човек в изтрезвителното:

- Ало, Иванов при вас ли е?

- Момент да проверя.

- Не, нямаме такъв.

- Ха, няма и да има, гадове... днес ще си поркам вкъщи!

Ако в междуградския рейс до вас е седнал досадно бъбрив човек, започнете тихо да се молите на арабски.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.