Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

на 30.08.2021 г. в 10:02, нушо написа:

2. Ако ви сърби лявата ръка - това е на пари, ако ви сърби носа - това е на пиячка; ако са и двете - това е на пиячка на аванта.

А ако ви сърби лявата ръка , носа , двата крака и задника - време е да се изкъпете.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Докато се разхождах, видях дъска, л*йно и овца. И си спомних за три мои предишни гаджета…

Двама тираджии пътуват с един тир, обаче дълго време не срещнали прос*итутка, а на двамата много им се еб*ло. Решили да спрат, да легнат под тира и да се оправят един друг, а ако мине някой и попита какво правят долу те ще му кажат, че оправят диференциала.
Почнали те, но по едно време минал един овчар и попитал:
- Какво правите, бе?
- Оправяме диференциала на ТИР-а!
-Абе опрайте му спирачките, че по тоя наклон камиона е слязъл долу в канавката!

Малко градче. Всички се познават. Гарнизон. Командирът на гарнизона, изключително принципен, но невероятно тъп човек приема съпругата на един от подчинените си:
- Команир Петков, вчера мъжа ми, сержант Николков, ми даде да изпера една негова риза. Познайте какво намерих в нея - и показва супер секси червени прашки.
- Госпожо Николова, не се тревожете. С мъжа ви ще се срещнем и ще обсъдим причините, както и последствията от това неприлично прелюбодеяние. Бъдете спокойна, това няма да остане ненаказано.
Изпраща горката женицата и нали си е тъп започва да се чуди и мае къде да сложи това "веществено доказателство". В бюрото - не става. В сейфа - не става. В саксията - и там не може... Помъдрувал той, помислил и след около 4 часа се отказал от тази непосилна за него задача и ги мушнал в джоба на ризата си.
Прибрал се командир Петков у дома, хвърлил ризата си за пране, разпуснал и правил секс с "любимата" жена.
На другия ден се прибира след работа и жена му го посреща на вратата:
- Скъпи, мило, котенце, ама и ти си бил един шегаджия! Аз от два дена си търся червените прашки, а ти къде си ги сложил ...

Иванчо стои пред училище. Минава директора и го пита: – Защо не си в час? – Пръднах и ме изгониха. – По кой предмет? – По „Логика”, но съм страшно озадачен. Аз пръднах, мен ме изгониха на чист въздух, а те останаха да го миришат! Къде е логиката според вас?

Рецепта за 8 март: Вземете една жена, очистете я от връхните дрехи, използвайки вино или коняк. Ако жената е истинска, тя мирише вкусно и не се налага да я миете. Сложете я на спалнята, масажирайте я, може да използвате 20 грама крем. Обсипете я с целувки и добавете комплименти на вкус. Начукайте я за 20-30 минути (може и повече), като периодично я обръщате, до поява на руменина на лицето. Блюдото е готово!
.....
Евреин отива при равина и му казва: - Раби, искам да живея вечно. Какво да направя? - Ожени се, казал му равинът. - Това ще ми помогне ли да живея вечно? - Не, отговорил равинът, но желанието да живееш вечно ще изчезнe!

В самолет превозват лъв. По време на полета клетката му се отворила и той тръгнал из самолета. Отива първо при пилота:
- Сега ще те изям!
- Ако ме изядеш ти ли ще караш самолета?
Отказал се лъвът. Отива при радиста:
- Сега ще те изям!
- Ако ме изядеш, ти ли ще насочваш самолета?
Отказал се лъвът и от него. Решил, че стюардесата е най- незначителният член на екипажа и отива при нея:
- Сега ще те изям!
- Ами изяж ме, обаче после пилота и радиста трябва тебе да те чукат...

Една жена се прибирала в къщи около полунощ, окъсняла след вечерния купон. Пред блока - тъмно, страшничко, а до единствената, слабо светеща улична лампа, олюлявяйки се, кротко се облекчавал кварталният пияница. Жената забавила крачки, после спряла, страхувайки се да се приближи. - Мини, мини, те - дзверо съм го хванал - рекло пияндето.

преди 2 часа, нушо написа:

Рецепта за 8 март: Вземете една жена, очистете я от връхните дрехи, използвайки вино или коняк. Ако жената е истинска, тя мирише вкусно и не се налага да я миете. Сложете я на спалнята, масажирайте я, може да използвате 20 грама крем. Обсипете я с целувки и добавете комплименти на вкус. Начукайте я за 20-30 минути (може и повече), като периодично я обръщате, до поява на руменина на лицето. Блюдото е готово!

дин с интерес разглежда бирата пред себе си.

- Какво си се умислил? - питат го.

- Седя и се чудя - това още предишната бира ли е или вече следващата...

- Докторе, как са нещата при мен?
- Ами как да Ви кажа... може да вземете кредит.
- Но аз няма как да го погасявам!
- Няма и да Ви се наложи...

Събуждам се по пижама в празна болнична стая. На нощното шкафче звъни телефон: - Ало, здравейте, аз съм Вашият лекуващ лекар! - Лекар? Ама как, какво се е случило? - Ами... направихме изследвания... накратко: КОРОНАВИРУС. - Как?! Ама направете нещо! Започвайте да ме лекувате! - Започваме. От днес - палачинкова диета. - Как така? - Ами - на закуска палачинки, на обяд палачинки, на вечеря - палачинки. - Ъъ.. ще помогне ли?? - Не знам. Просто палачинките са единственото, което минава под вратата

Жената ме помоли да ѝ дам балсама за устни. Без да искам съм и дал секундното лепило. Още не ми говори...

- Господин Айнщайн, защо жените ги боли глава в леглото?
- Всичко е относително... в едно легло ги боли, в друго не...

Един бил шофьор на камион ГАЗ-ка. Преди всяка командировка отива в бакалията: - Три консерви, три хляба, три кутии цигари и... другарко, ти с*кс правиш ли? Първия път магазинерката си замълчала. Втория път му се развикала. Третия път му се развикала и решила да каже на мъжа си. - Така и така, един купува за командировка и накрая ме пита дали правя с*кс. Ше ходим у милицията. Мъжът рекъл: - Нема да ходиш у милицията, да се излагаме, сека сутрин ше се крием у склада, като дойде тоя и те пита, ти кажи "епа правя", аз ше излезем и ше му фърлим един бой. И една сутрин иде шофьорът: - Дай това, дай онова, цигари... а бе, другарко, ти с*кс правиш ли? Оная вика: - Епа, да. - Е, като правиш к'во праи мъжът ти при жена ми всеки път, като идем командировка...

Просяк се обръща към елегантен господин, който току-що е слязъл от леката си кола: - Моля ви, сър, подарете кесията си на един нещастник, който няма нищо друго освен два пистолета, които никога не правят засечка!

Докторе, как е съпругът ми? - Съжалявам, почина. Ще дарите ли някой орган? - Какъв орган, докторе? Той свиреше на цигулка...

Блондинка разказва на приятелка: - Седя си вчера, значи вкъщи, изведнъж - на вратата се звъни. Отварям, гледам - един младеж. Той пита дали съпругът ми си е вкъщи. Аз отговарям, че го няма. Тогава той ме хвърли на леглото и ме ..., а след това си замина. Представяш ли си - и досега не мога да разбера, какво искаше тоя от съпруга ми?!

Иванчо много искал да се къпе с кака си, тя казала: - Добре, но няма да ме гледаш от главата надолу! Иванчо казал: - Добре како добре! Иванчо и кака му влезли в банята, обаче Иванчо си изпуснал гъбата и питал кака си: - Како какво е това? Кака му отговорила: - Контактче, контакче! Иванчо искал да се къпе с майка си, тя му казала: - Добре Иване! Влезли в банята, Иванчо си изпуснал гъбата и питал майка си: - Мамо какво е това? - Кабелче, кабелче! Иванчо искал да се къпе с баща си, баща му казал: - Добре сине! влязли в банята иванчо отново си изпуснал гъбата и попитал баща си: - Тате какво е това? - Крушки, крушки! Дошли им гости, тока спрял! Гостите се оплашили! Иванчо казал: - Не се тревожете кака ще си сложи контакчето, мама ще си вкара кабелчето, а тате ще си включи крушките и тока ще заработи!!!

В офиса на Мюлер нахлуват рогат делфин, летяща овца и говорещ зюмбюл. "Щирлиц вече прекали", мисли си Мюлер.

Млада репортер стажантка я изпратили да интервюира някакви овчари, които видели НЛО в Родопите. Намерила ги, започнала да си прави проучването, но между другото станало дума, че живеят сами в планината по 7-8 месеца със стадата си без да виждат други хора и на момичето му станало интересно:
- Е, как издържате без жени толкова време?
Овчарите я наобиколили, а единият нахилен ѝ казал:
- Ами казваме, че сме видели НЛО и ни изпращат стажантки...

Едно борче се разхождало в планината и изведнъж вижда нещо необичайно- едно овчарче си топи онази работа в кофа с мляко и после оправя една овца. Борчето попитало:
- Какво правиш по дяволите!
- Ми нещо е болнава овцата и аз я лекувам.
Борчето казало:
- Ми тя и жена ми е нещо болнава вкъщи, би ли дошъл да я излекуваш?
Отиват вкъщи и овчарчето си топнал онази работа в кофата с мляко и започнал да "лекува" жената на борчето. При което бореца казал:
- То ако не беше млякото, си е чисто е*ане....

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Блондинка решила да бъде прилежен шофьор и отбила на банкета, за да говори по GSM-а.
Колата затънала и тя помолила един овчар да и помогне. Изкарали колата и тя казала:
- Искам да Ви се отблагодаря. Навела се да бръкне в жабката и овчаря я оправил.
Защо не дойдеш с мен в града, няма да работиш, само ще ме "масажираш" - предложила му тя.
- Не ми харесва такъв живот,но можеш да го предложиш на брат ми.
- А, той дали може като теб?
- Не знам, но мечката която оправи миналата година още му носи мед.

Един вълк нападнал стадо овце. Разбягали се овцете, вълкът - след тях. Една гарга полетяла успоредно с една овца и й казала:
- Защо бягате? Вижте - вие сте стотици, ако се обърнете и го подгоните, тоя вълк ще го направите на кайма!
Овцата се замислила и казала:
- Да, НИЕ сме стотици. Но АЗ съм една!

Може да бъде изображение с текстово съобщение

На един човечец, който не си плащал редовно рекета, му взривили магазинчето за хот-дог. Разлетели се кренвирши и хлебчета навсякъде.
Две ангелчета седели на един облак и си говорели, но като видели, че летят такива странни неща уловили един кренвирш и започнали да го оглеждат... Дълго мислили но никой не знаел какво е това и решили да отидат да попитат мъдрата Дева Мария.
Гледала го Дева Мария, гледала го и казала:
- Така като го гледам на нищо не ми прилича, но като го пипам много ми напомня за Светия Дух...

Бирата била течен хляб. Докторите казват, че по съдържание на калории водката била нещо като течно месо. Що ли не взема да си направя един сандвич...

В един Винпром починал дегустаторът и обявили конкурс за нов. Явил се един пияница и му дали да пробва една ракия. Пияницата измърморил:
- Дъбова бъчва, две години, подсилена с холандски спирт, на пазара е с етикет "Отлежала девет години"...
- Правилно!
Секретарката дала втора чаша.
- Вино, пластмасов бидон, никакво грозде.
Шефът намигнал на секретарката и тя подала чаша със собствената си урина...
- Блондинка, 26-годишна, трети месец бременна. Ако не ме вземете на работа, ще кажа от кого е детето…

Видове напиване:

1. Тип “Пепеляшка” - да се прибереш вкъщи само с един патък.
2. Тип “Снежанка” - да се събудиш в едно легло със седем мъже.
3. Тип “Червена шапчица” - събуждаш се в кревата на баба си.
4. Тип “Спяща красавица” - сто години нищичко не помниш.
5. Тип “Русалка” - сутрин миришеш на риба.
6. Тип “Мики Маус” - ушите ти са подути, на ръцете си имаш бели ръкавици, обаче нямаш фрак.
7. Тип “Колумб” - не знаеш къде отиваш, но все пак пристигаш. Не знаеш и къде точно си отишъл, обаче пътуването го плаща държавата...

Срещат се двама.

- Нещо не ми изглеждаш добре!

- Болен съм, братче. Едва гледам! Толкова ми е зле, че спрях да пуша!

- Брей, сериозна работа! Сигурно си спрял и да пиеш?

- Е, чак толкова зле още не ми е ставало!

- Слушай, Иване, когато искаш да ти върна парите, аз страшно се ядосвам. А когато не ти ги върна, ти се ядосваш. Защо трябва да си хабим нервите? Дай да си говорим за футбол!

В препълнено купе влетява, баба с пистолет в ръка. Спира при първия пътник и го пита: - Ти внуци имаш ли? - Да... - плахо проронва човекът - Вън! - изгонва го тя с пищова. Така изгонила всички освен една жена до прозореца. Приближава до нея и пита: - Ти внуци имаш ли? Тя с треперещ глас едва проронва едно анемично "Не". - Ееее! - ухилила се доволно бабичката. Прибрала пищова и седнала до нея и казва: - Чакай сега да ти разправям за моите...

Полицай седи в патрулката, с линия бие мухите които кацат на арматурното табло. Внезапно една от мухите проговаря с човешки глас: - Не ме убивай, ще ти изпълня три желания! Полицаят: - Първо, искам да живея някъде на юг, на брега на морето, в собствена вила. Хоп - и седи под палма, в двора на разкошна вила с изглед към морето. - Второ, искам да имам няколко прекрасни жени. Хоп - и покрай него тълпа от страхотни мацки,готови да изпълнят заповедите му. - Трето, искам да си живея добре и нищо да не правя. Хоп - и седи в патрулката, с линия бие мухите.

Две баби си говорят и едната пита:
- Гледа ли Титаник, ма Пенко? 
- Гледах го Митро, ама щеше да е по хубав, ако вместо Леонардо Ди Каприо играеше Брус Уилис.
- Ама, Пенко, ако играеше той щеше да спаси кораба.

Звъни американец на безплатен потребителски номер на голяма компютърна фирма:
- Извинете, счупи ми се поставката за чаша на компютъра. Откъде да си купя нова?
- Но, Господине, да не сте си купили прототип от някое изложение? Защото нашите компютри по принцип нямат поставка за чаша.
- Я не ме занасяйте! Разбира се че има! Като натисна едно копче и тя излиза..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.