Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 3

Featured Replies

Братушките са загрижени за местното население, като им спряха телевизията.

https://www.youtube.com/attribution_link?a=6KwLqeHvtoA&u=%2Fwatch%3Fv%3DFdqtQIXZNIQ%26feature%3Dshare&hc_location=ufi

17387_10153063289155141_1474434806284836

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 92k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма нужда са те докладваме, доказана и утвърдена система единица си за простак, никой няма съмнение.

Не си и много интелигентен де, ама това е професионално заболяване, не можем да сме много критични.

То се видя, господим многознайко, кой е по интелигентния.. и то не веднъж.... срам ли те е един шапкар бивш да ти показва колко си жлък на познания, и само с материалното си положение да претендираш за великолепие а? .. Споко, не бой се, и с други се е случвало... хората са прости същества в мнозинството си, също като теб.... така че ти не си никакво изключение , а по скоро правило....

П.С Нормално, предвид че твоите стандарти за интелигентност са базирани на усейски такива, и на тролски такива ... подобно на Псаки и сие... но поне ти си малко по-добре, имаш към 2- 3 Псакита ... 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Както и малко остава до дефолта, с който заплашват хунтоидите в Киев, зарди дълговете си ... че и заявления правеха, нямало да било връщат дълга си към РФ ... смели на думи , ама да видим какво ще пеят в края на годината ... ще молят за помощ пак ФАЩ и ЕС ..а те ще им отпуснат няколко милиони от кумова срама максимум

Че те още отначало не са планирали да връщат нищо. Генералния план беше руснаците да им работят ангария, докато те "строят" четвъртия Райх.

Е значи РФ влиза още по пълно в определнието демокрация...при това без да води войни като хамериканосите.... само дето полицейщината във ФАЩ нещо не се покрива напълно с демос и кратос .... произвола на силовите им структури и власти е доста далече от това на демокрацията ...

Изглежда развитият капиталист схваща демо-крация, като демонстративна бюрокрация. В тази светлина не е за изненада как се възприемат. И аз съм съгласен с това им определение.

Трола гледам се подмокря, при мисълта за парада на НАТО, минал през Чехия, и няколко други държави. И как всичи хора, с цветя и рози ги посрещат. А на този репортаж, се виждат едни протестиращи срещу този конвой. Ама сигурно, е руска провокация. Има достатъчно такива репортажи, дето трола не ги е видял. И няма да ги види. ;)  То, ако поташ трола, в Русия е цензура. Пък същият трол, пуска интервюта на покойния Немцом, направени в руски медии. И излъчени в Русия. Умен ли е, трола? :ph34r: И много успешно, заедно с кликата си тролове, пропускат поредното убийство в Киев, направено от бандероците.

https://www.youtube.com/watch?v=nayeuihtXGE

То се видя, господим многознайко, кой е по интелигентния.. и то не веднъж.... срам ли те е един шапкар бивш да ти показва колко си жлък на познания, и само с материалното си положение да претендираш за великолепие а? .. Споко, не бой се, и с други се е случвало... хората са прости същества в мнозинството си, също като теб.... така че ти не си никакво изключение , а по скоро правило....

П.С Нормално, предвид че твоите стандарти за интелигентност са базирани на усейски такива, и на тролски такива ... подобно на Псаки и сие... но поне ти си малко по-добре, имаш към 2- 3 Псакита ...

Не бих имал нищо против да си общувам с някой с повече познания и интелект от мен, но уви, разговорът с теб не е такъв случай. Ще те успокоя - рядко съм в тази ситуация, за огромно мое съжаление.

Пък и както споменах, при теб има ясно дефинирана причина. За съжаление, с поведението си затвърждаваш впечатленията ми за безжалостната система, на която си бил жертва.

Не бих имал нищо против да си общувам с някой с повече познания и интелект от мен, но уви, 

Да седнем на нещо твърдо to get drunk и да приравним интелекта

Да седнем на нещо твърдо to get drunk и да приравним интелекта

Да бъде!

гарантирано разпадане на САЩ?

http://www.zerohedge.com/news/2015-04-16/signs-elites-are-feverishly-preparing-something-big

,котролирано с операция Jade Helm от 15 юли до 15ти септемри?

Стига де, не е сериозно :)

Мани ги тия сензо-медии.

Стига де, не е сериозно :)

Мани ги тия сензо-медии.

виж го после,като утихнат споровете и ти остане време!за няколко часа събра 200 коментара!случва се нещо!

Трола гледам се подмокря, при мисълта за парада на НАТО, минал през Чехия, и няколко други държави. И как всичи хора, с цветя и рози ги посрещат. А на този репортаж, се виждат едни протестиращи срещу този конвой. Ама сигурно, е руска провокация. Има достатъчно такива репортажи, дето трола не ги е видял. И няма да ги види. ;)  То, ако поташ трола, в Русия е цензура. Пък същият трол, пуска интервюта на покойния Немцом, направени в руски медии. И излъчени в Русия. Умен ли е, трола? :ph34r: И много успешно, заедно с кликата си тролове, пропускат поредното убийство в Киев, направено от бандероците.

https://www.youtube.com/watch?v=nayeuihtXGE

И какво трябваше да видя на този едностранно представен репортаж на флагмана на руската субективна журналистика "россия1" ?

:)

Видях в центъра на Прага /не при конвоя/  активистка на движение "мир без война и насилие"  и няколко със червени и руски знамена загърнати :)

А къде са в репортажа как чехите посрещат конвоя, така и не видях от руската медия.

Обикновенния руснак какво ще си помисли гледайки този репортаж от "зомбоящика" ? - че чехите са против НАТО и против американците, които пътуват по маршрут сякаш завземат Чехия :) .

Аз още чакам другата тиражирана руска дезинформация да ми я потвърдите - за збраната да се хвърлят яйца и 3 г. затвор за подобни неща.

Ама уви....

Както казах, трола е активен. Доказателства за това, се виждат от всички. :D  Чети тролче, не само лъжи да пишеш. И мисли, нещо което не можеш. Трола, ако има достаъчно акъл /а такъв няма/, щеше сам да си намери това, което иска. Не е трудно, иска се само малко сиво вещество. :ph34r:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Co-se-stane-kdyz-budete-na-konvoj-USA-hazet-rajcata-Uvahy-serveru-nejsledovanejsi-TV-vzbudily-vlnu-vzteku-366750

http://aeronet.cz/news/ceska-media-zacala-na-objednavku-vyhrozovat-obcanum-aby-je-odradila-od-protestu-proti-dragounske-jizde-americke-armady-hazeni-rajcat-na-zemana-je-ok-na-americkeho-vojaka-nikoliv/

И един добър анализ. Не помня, да съм го предлагал на вниманието ви колеги. Ако може, някой от вас, да не са го чели. Виждате ли, че същото правят и троловете тук. Все митични танкови колони виждат. Все лъжи говорият, спуснати им по надлежен ред. Че и тема искат да си правят. :ph34r:

Твърденията, или по-скоро интригите, на главнокомандващия силите на НАТО в Европа генерал Филип Брийдлав забиват клин в отношенията между Германия и САЩ, което може да доведе до ерозията и дори разрушаването на Атлантическия алианс. Както твърди германското списание Der Spiеgel (1), Брийдлав нееднократно е саботирал опитите на канцлера Ангела Меркел да намери дипломатическо решение на кризата в Украйна и разпространява "опасна пропаганда", която заблуждава европейската общественост относно уж "придвижващите се към украинската граница руски войски, концентрирането на военна техника и колоните руски танкове, насочващи се към Украйна". Всъщност, макар че тази необичайно остра критична статия да визира най-вече Брийдлав заради хиперболизираните му преувеличения относно т.нар. "руска агресия", реалната цел на въпросния материал в Der Spiegel е да предупреди Вашингтон, че лидерите на ЕС няма да подкрепят американската политика на военна конфронтация с Русия.

http://geopolitica.eu/actualno/1714-raztseplenieto-v-atlanticheskiya-alians

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Обикновенния руснак какво ще си помисли гледайки този репортаж от "зомбоящика" ? - че чехите са против НАТО и против американците, 

то и обикновенните българи са против нато,америка е ес,ако се направи допитване или референдум дали да останеме или да излеземе от тия разбойнически съюзи резултатите ще са поразителни!даже и евроскептиците ще ни завидят! :)

Както казах, трола е активен. Доказателства за това, се виждат от всички. :D  Чети тролче, не само лъжи да пишеш. И мисли, нещо което не можеш. Трола, ако има достаъчно акъл /а такъв няма/, щеше сам да си намери това, което иска. Не е трудно, иска се само малко сиво вещество. :ph34r:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Co-se-stane-kdyz-budete-na-konvoj-USA-hazet-rajcata-Uvahy-serveru-nejsledovanejsi-TV-vzbudily-vlnu-vzteku-366750

http://aeronet.cz/news/ceska-media-zacala-na-objednavku-vyhrozovat-obcanum-aby-je-odradila-od-protestu-proti-dragounske-jizde-americke-armady-hazeni-rajcat-na-zemana-je-ok-na-americkeho-vojaka-nikoliv/

Да, оказва се че това е теоретичен въпрос, и отговора е в чешкото законодателство, а не че е издадена изрична забрана специално за конвоя.

Субективното отразяване на руските медии си остава факт.

По россия 1 или 24 дали ще покажат това посрещане :

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/03/31/2503565_praga_otgovori_s_rok_koncert_i_bira_na_ruskite_trolove/?ref=substory

то и обикновенните българи са против нато,америка е ес,ако се направи допитване или референдум дали да останеме или да излеземе от тия разбойнически съюзи резултатите ще са поразителни!даже и евроскептиците ще ни завидят! :)

И да ходим при руснаците да ни заробят с неизгодните си енергийни договори , да плащаме по скъпо от всички в Европа, и да перем пари в АЕЦ Козлодуй ?

хм.. добре, но аз лично не ми харесва тази переспектива....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Няма нужда да ходим при никой, за да се заробваме. Но за това се иска да има истински държавници, а не национални предатели, каквито сега са 99% от нашите политици.

Да, оказва се че това е теоретичен въпрос, и отговора е в чешкото законодателство, а не че е издадена изрична забрана специално за конвоя.

Субективното отразяване на руските медии си остава факт.

А чешкото население по собствена инициатива ги посрещаше като освободители, и един мармот завиваше шоколада в станиол. Вече сме го слушали не се пъни :) И всеки момент очаквам тук да получите подкрепа от нов член. Пу да не ми е уроки, ама чат пат доста познавам... :)

Редактирано от upili (преглед на промените)

А чешкото население по собствена инициатива ги посрещаше като освободители, и един мармот завиваше шоколада в станиол. Вече сме го слушали не се пъни :) И всеки момент очаквам тук да получите подкрепа от нов член. Пу да не ми е уроки, ама чат пат доста познавам... :)

Ами аз поне виждам спомнтанно добронамерени хора :

http://aig-humanus.blogspot.com/2015/04/dragoon-ride.html

Ами и аз виждам някои работи, а ти?

Ами аз поне виждам спомнтанно добронамерени хора :

http://aig-humanus.blogspot.com/2015/04/dragoon-ride.html

Това е истината. И на чехите им писна от рашистката пропаганда !!!

Ами и аз виждам някои работи, а ти?

Да, и какво виждаш ? Аз виждам от противниците няколко активиста с руското знаме и комунистическото червено знаме със сърп и чук.

т.е. тези там не са там защото са против глобалната американска политика , а защото са с про-путинска позиция, плюс че са и комунисти.

Останалите про-американски знамена и скандиращи хора, също са факт.

Да ме извинявате, но аз като видя червено знаме със сърпи чук, въобще отбягвам коментар.

Просто защото нещата са повече от очевидни... Убедил съм се и че с човек със такова знаме най вероятно е зомбиран партиец с психически проблеми, освен че невъзможна никаква дискусия.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Да, и какво виждаш ? Аз виждам от противниците няколко активиста с руското знаме и комунистическото червено знаме със сърп и чук.

т.е. тези там не са там защото са против глобалната американска политика , а защото са с про-путинска позиция, плюс че са и комунисти.

Останалите про-американски знамена и скандиращи хора, също са факт.

Да ме извинявате, но аз като видя червено знаме със сърпи чук, въобще отбягвам коментар.

Просто защото нещата са повече от очевидни... Убедил съм се и че с човек със такова знаме най вероятно е зомбиран партиец с психически проблеми, освен че невъзможна никаква дискусия.

Така ли. А тези с Американските знамена са родолюбци и само те трябва да се гледат. Интересно, но просто не ми беше хрумвало до сега :) Мога да ти намеря такива протести от доста държави ако теб те затруднява. Говоря за развити държави. Дори и в САЩ протестите все повече зачестяват или и това е Руска провокация с цел предизвикване на безредици и завлядяването им.

Така ли. А тези с Американските знамена са родолюбци и само те трябва да се гледат. Интересно, но просто не ми беше хрумвало до сега :) Мога да ти намеря такива протести от доста държави ако теб те затруднява. Говоря за развити държави. Дори и в САЩ протестите все повече зачестяват или и това е Руска провокация с цел предизвикване на безредици и завлядяването им.

Народа на Чехия е против руската агресия. Това се вижда и от радушното посрещане на американците, от клипа, който ти самия пусна. 

За съжаление, чешкия президент е готов да продаде собствения си народ и да отиде на рашисткия парад.

Народа на Чехия е против руската агресия. Това се вижда и от радушното посрещане на американците, от клипа, който ти самия пусна. 

За съжаление, чешкия президент е готов да продаде собствения си народ и да отиде на рашисткия парад.

Реджи, немой така бе пиле. Никой нормален народ не посреща радушно чужди войски. В момента се опитвате да прокарвате пълни глупости за истина. Дори Американския народ е против политиката на Обама и стачкуват, а виждаш ли в Европа навсякъде ги били посрещали като освободители. Обуздайте се малко бе, хора.

Няма нужда са те докладваме, доказана и утвърдена система единица си за простак, никой няма съмнение.

Не си и много интелигентен де, ама това е професионално заболяване, не можем да сме много критични.

В един пост наруши няколко от правилата на форума.

Няма да го трия, за да стои и да се вижда за какво си предупреден.

Надявам се това да е за последен път, защото следващото отклонение е ясно с какви последици ще бъде!

Моля всеки, който види някакво нарушение на правилата да докладва, а да не се втурва да обяснява на нарушителя колко не е прав, да го обижда и т.н.

Улеснявате и себе си и нас по този начин.

Благодаря на всички, които ще помогнат от тук нататък темата да е едно по-приветливо място за писане!

Едит: първо писах тук и после разбрах, че Благо само ще чете 15 дни.

Редактирано от algor
Допълване на поста. (преглед на промените)

И да ходим при руснаците да ни заробят с неизгодните си енергийни договори , да плащаме по скъпо от всички в Европа, и да перем пари в АЕЦ Козлодуй ?

хм.. добре, но аз лично не ми харесва тази переспектива....

Dude един ш*бан американски реактор, който мерзавците от "Уестингхаус" искаха да ни насадят за 7-ми в Козлодуй ни изнудват, с цена колкото 3 руски хилядника. А горивото, да не мислиш че щеше да е наше? Щяха да ни го продават и карат от на 15К километри от средата на Американския континент. Та на кое викаш неизгодна сделка? А да и ни искаха плащането в  кеш и на цялата цена, баче ти Бойко чак възропта и се отказа. А руснаците бяха готови да ни построят цялата централа в Белене(4 хилядника) с техни пари и да си върнат инвестицията по време на еплоатацията, като прибират част от печалбата, а за държавата ни щеше да има златна акция. Та айде пак за това кое е изгодно, как е изгодно и за кой. ОчевАдно, договорите с американците са изгодни единствено за тях. Руснаците поне допускат възможност за изгода и на двете страни по договора. Ти вече ни вземаш на майтап. Че ще ти се вържем на лапуцането. Ми не, нещо не е вярно, само защого си го написал ти.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.