Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 3

Featured Replies

Тогава защо нахлу ?

Къде?  :lol6:

Ако говориш за Украйна - не съм забелязал !

А , бе "младеж" ! 

Ти в казарма ходил ли си , че не знаеш що е нахлуване.....

~ми да ти кажа !

Два-три десанта на специалните части където трябва....и с Украйна е приключено - толкова и е достатъчно !... :lol6:

А за нас и по-малко !....Смяна на два три генерала...... :(

Ако говориш за намеса във вътрешните работи на Украйна - Путин се меси .

Че как да не се меси !? Има за какво !

Ама само той ли се меси....!?....

За нас не говоря - ние се месим в нашите си вътрешни работи !

Ето , някои не искаме американски бази с танкове и локатори . И шистов газ не искаме....ама кой ни пита...

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 92k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, очевиден е. САЩ са терористи. Сърбия, Ирак, Либия, Сирия, Куба, и още много страни, са опитали от 'демокрацията' на терориста.  :ph34r:

И да не забравяме кой създаде Ал Кайда и кой финансира , обучава чалмалиите от ИДИЛ ама те тролчетата сега ще рипнат алоооууу това не е вярно то е фейк. Фейк е всичко което им показва насраните гащи. Посранци

В ляво, там където е сърцето - Георгиевска лента! В чест и слава на тези, които са ни подарили вкуса на свободния ветър, горчиво-соленият, жив и свободен празник през Май!

"...Слева, там где Сердце, — Георгиевская лента! В честь тех, кто подарил нам свободный привкус ветра, горько-соленый, живой и вольный праздник Мая. В Сердце память, в небе русское славянское знамя..."

бях забравил , че днес е ден победи на гулаг над бухенвалд.

а вие дали знаете ,че народният съд под натиска на червената армия осъди на смърт хората под чието давление бяха спасени българските евреи

А с тази бандеровкса кифла, някой колеги и колежки тук, се прехласваха в предната тема. Колко била смела, ала бала. Че даже, френското списание Elle, я обявило за украинската Жана д'Арк. Защото 'смело', се борила срещу сепаретистите.  :D  Пък то какво се оказа, че бандеровеца си е боклук, без значение колко го парфюмират, 'свободните' медии. И някой платени хора, пишещи по форумите.  :ph34r:  А тук един човек с пяна на уста, се опитва да ни докаже, че Русия върши атентати в Украйна. А те, се извършват, от фашистите и бандеровците от Десен сектор и подобните му батальони. Ама нали трябва да се лъже, та белким някой се хване.  :ph34r:

Неонацистка, описана като украинската версия на Жана д'Арк от френското авторитетно списание Elle, заради „смелостта й” в борбата с проруските опълченци в Донбас, е арестувана във връзка с убийствата на двама полицаи. Вита Заверуха бе отведена в ареста, след като двама полицаи бяха застреляни и трима други ранени на 4 май при опит на банда престъпници да оберат бензиностанция в украинската столица Киев. Още повече, тя също е заподозряна във връзка с нападение по пост на пътната полиция в Биковня два дни преди нападението по бензиностанцията. 

http://www.blitz.bg/news/article/335528

Измислена е Украйна от няколко съветски лидери - дали са и територии, в които етническите украинци са малцинство. Затова сега възникват проблеми. Ленин е реален първоосновател на Украинската република в СССР. А те му разрушават паметниците за благодарност.... Украйна се движи към самосвиване в реални граници и после никой няма да им пречи за пътя към ЕС и НАТО. Обаче след Потрошенко в потрошено състояние държавата няма да отговаря на предприсъединителните изисквания.

Не схванах какъв е критерия за определянето на Украйна като такава държава.

а вие дали знаете ,че народният съд под натиска на червената армия осъди на смърт хората под чието давление бяха спасени българските евреи

Приятелю, моите уважения!

За кои "вие" говориш и питаш дали знаят? Тия, дето са на по 30- 40 години или за другите, които по неизвестни за вас причини са чели тук таме и за това? Ако смятате че темата е за "народния съд" пишете, няма нищо лошо.Съвсем редно е да не се харесват определени неща на група от хора, докато друга група го харесват или поддържат.В горният ми пост , аз най- учтиво помолих, макар че не е тук мястото, поне на този ден да се въздържаме от всевъзможни квалификации.Разбира се, ако сте съгласни.Не разбрах само "ВИЕ" как сте узнал тази "секретна " информация!Чудя се, къде сте завършили всички "ВИЕ" своето образование, та сте компетентни по всички въпроси - дори и най -секретните, които се знаят от определен кръг от хора ръководещи определени  учреждения!Защо мълчахте толкова години по всички тези въпроси и си живяхте като Симеончо през фашистко?Лично на Вас - приятни почивни дни. Не съм искал с нищо да Ви обидя. Аз съм Стефан от Велико Търново, а ВИЕ?....................

Редактирано от Гост (преглед на промените)

А дали знаят също, че народната власт, натресена ни от победоносната руска армия, чийто празник сега така умилително празнуват, освен осъдените на смърт, разстреля още 30 000 невинни българи, без съд и присъда, ей така за да угоди на Москва.

Срамно е изобщо за българи и патриоти да празнуват деня на победата на азиатската орда

Не схванах какъв е критерия за определянето на Украйна като такава държава.

Измислен, какъв да е друг !!!

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

А дали знаят също, че народната власт, натресена ни от победоносната руска армия, чийто празник сега така умилително празнуват, освен осъдените на смърт, разстреля още 30 000 невинни българи, без съд и присъда, ей така за да угоди на Москва.

Срамно е изобщо за българи и патриоти да празнуват деня на победата на азиатската орда

Измислен, какъв да е друг !!!

Много работи знаем Реджеп, много. Навярно и ти ги знаеш. Но и ти като целият български народ не направи нищо по тези въпроси преди 30 години, за да се промени положението в България. Изглежда си бил от доста страхливите по това време, щом ми споменаваш, че си бил на 50 години. Дано поне това не лъжеш

Допълнено: Реджеп! Думата "орда" и "башибозук" е съществувала само в турската армия едно време. След като сам не искаш да бъдеш обиждан, ще се научиш първо ти - да не обиждаш никого. А когато нещо не го знаеш, по-добре е да си замълчиш, отколкото хората да те вземат за глупак!

А с тази бандеровкса кифла, някой колеги и колежки тук, се прехласваха в предната тема. Колко била смела, ала бала. Че даже, френското списание Elle, я обявило за украинската Жана д'Арк. Защото 'смело', се борила срещу сепаретистите.  :D  Пък то какво се оказа, че бандеровеца си е боклук, без значение колко го парфюмират, 'свободните' медии. И някой платени хора, пишещи по форумите.  :ph34r:  А тук един човек с пяна на уста, се опитва да ни докаже, че Русия върши атентати в Украйна. А те, се извършват, от фашистите и бандеровците от Десен сектор и подобните му батальони. Ама нали трябва да се лъже, та белким някой се хване.  :ph34r:

http://www.blitz.bg/news/article/335528

Така ли било ? брей ... кви са тези от някакво измислено министерство на вътрешните работи на Украйна и СБУ на безопасността дето така и не разбраха откъде идва статистиката на 43-те теракта в Харковска област само http://www.unian.net/society/1051981-v-harkovskoy-oblasti-za-god-byilo-soversheno-43-terakta-militsiya.html

Ми да питат теб.. ти си "знаел" :) и си трайш а ?

А  космическата станция "Прогрес" и нея бандерлогите  я свалиха , както и направиха атентат на новия  руски супер танк "армата" дето закъса на червения площад :)

Ех тези зли бандеровци ...  :) не се спират , и тормозят целия свят бре :)

....За кои "вие" говориш и питаш дали знаят? Тия, дето са на по 30- 40 години или за другите, които по неизвестни за вас причини са чели тук таме и за това?....

Аз например съм на принципа "колкото повече знам , разбирам колко малко знам"... Високомерието ти което демонстрираш, и не само в този пост, ми показва че ти не си на този принцип.

Уважавам всеки който е чел , още повече уважавам хората които умеят с чест  и що го де някаква обективност да узнават и нещо ново , а не да седят в рамките на своето "високомерие".

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Така ли било ? брей ... кви са тези от някакво измислено министерство на вътрешните работи на Украйна и СБУ на безопасността дето така и не разбраха откъде идва статистиката на 43-те теракта в Херсонска област.

А  космическата станция "Прогрес" и нея бандерлогите  я свалиха , както и направиха атентат на новия  руски супер танк "армата" дето закъса на червения площад :)

Аз например съм на принципа "колкото повече знам , разбирам колко малко знам"... Високомерието ти което демонстрираш, и не само в този пост, ми показва че ти не си на този принцип.

Уважавам всеки който е чел , още повече уважавам хората които умеят с чест  и що го де някаква обективност да узнават и нещо ново , а не да седят в рамките на своето "високомерие".

За теб всички разбраха какво знаеш! Не виждам някакво високомерие от моя страна, но аз не мога да оценя себе си, както ти го правиш. Поне за тези 11 години в този форум съм получавал много, прекалено много благодарности за това, че съм помогнал с нещо на даден човек. Ти на кого помогна с твоите знания? Можеш ли с ръка на сърце да посочиш един, който ти е казал благодаря? Да, може и да съм обидил някои хора, за което си признавам. Не всички 230000 човека тук трябва единствено и само мен да приемат като "капацитет"Надменният си ти. И не ти прави чест след няколкото запитвания към теб с какво си помогнал, а да посочиш, за да разсееш мъглявината с твоята регистрация в Калдата!

Ти си знаеш... 

Ето - казвам ти благодаря : https://www.kaldata.com/forums/topic/227354-положението-в-украйна/?p=3089808

https://www.kaldata.com/forums/topic/227354-положението-в-украйна/?p=3089777

:)

В този ден е подходящо да се види за домашно и този филм :

https://www.youtube.com/watch?v=GQoe-3Va2oU

Гледали ли сте го ?

За теб всички разбраха какво знаеш! Не виждам някакво високомерие от моя страна, но аз не мога да оценя себе си, както ти го правиш. Поне за тези 11 години в този форум съм получавал много, прекалено много благодарности за това, че съм помогнал с нещо на даден човек. Ти на кого помогна с твоите знания? Можеш ли с ръка на сърце да посочиш един, който ти е казал благодаря? Да, може и да съм обидил някои хора, за което си признавам. Не всички 230000 човека тук трябва единствено и само мен да приемат като "капацитет"Надменният си ти. И не ти прави чест след няколкото запитвания към теб с какво си помогнал, а да посочиш, за да разсееш мъглявината с твоята регистрация в Калдата!

Не храни трола и той сам ще се спомине. Не си трови и нервите с подобни елементи.

Ти си знаеш... 

Ето - казвам ти благодаря : https://www.kaldata.com/forums/topic/227354-положението-в-украйна/?p=3089808

Аз ти подсказах, че съм обиждал. Включително и ТЕБ! Не го крия. Даже и бях санкциониран за обиди, които са грозни. Сега ми отговори ти, какво си направил тук след като си се регистрирал 2010 и се появяваш през 2014 година. Къде трябва да погледна, по страниците на кой подфорум за твои коментари или препоръки. Основната идея на форума е IT, макар че Калин постъпи добре, като направи обширен форума. За обидите към теб и основно към "мохини" ви се извинявам. Имаш ли други въпроси към мен? Ще ти отговоря, но и ти ми отговори на моя единствен.

Приятелю, моите уважения!

За кои "вие" говориш и питаш дали знаят? Тия, дето са на по 30- 40 години или за другите, които по неизвестни за вас причини са чели тук таме и за това? Ако смятате че темата е за "народния съд" пишете, няма нищо лошо.Съвсем редно е да не се харесват определени неща на група от хора, докато друга група го харесват или поддържат.В горният ми пост , аз най- учтиво помолих, макар че не е тук мястото, поне на този ден да се въздържаме от всевъзможни квалификации.Разбира се, ако сте съгласни.Не разбрах само "ВИЕ" как сте узнал тази "секретна " информация!Чудя се, къде сте завършили всички "ВИЕ" своето образование, та сте компетентни по всички въпроси - дори и най -секретните, които се знаят от определен кръг от хора ръководещи определени  учреждения!Защо мълчахте толкова години по всички тези въпроси и си живяхте като Симеончо през фашистко?Лично на Вас - приятни почивни дни. Не съм искал с нищо да Ви обидя. Аз съм Стефан от Велико Търново, а ВИЕ?....................

говоря за 50-60 годишните, и какво секретна информация споменаваш, защото аз не знам за такава, а съм завършил селското училище което ме е научило да не вярвам на нищо написано докато не съм го проверил.

ако съм монархист ще застана зад наследника на Асен а не зад издънката на руския имперски избор Симеон. личен съвет не използвай определението фашист и фашизъм докато не направиш разлика между нацист и фашист

Точно казано !!!

Аз ще съм на страната на народа, ако отворите такава тема.

Ще си на страната на народа, а след като Вики Нюланд каже "дадохме няколко милиарда, за да стане работата" ще запееш американската песен, както сега го правиш за оправената с милиарди Украйна. 

Но както и да е, мен ме удовлетворява факта, че САЩ се провали в последните си авантюри. 

Така ли било ? брей ... кви са тези от някакво измислено министерство на вътрешните работи на Украйна и СБУ на безопасността дето така и не разбраха откъде идва статистиката на 43-те теракта в Харковска област само http://www.unian.net/society/1051981-v-harkovskoy-oblasti-za-god-byilo-soversheno-43-terakta-militsiya.html

:)  Елементарни разсъждения правиш.  :ph34r:  Добре че си ти, да ни просветлиш.  :ph34r:  А щом се позоваваш на УНИАН /доказана лъжлива агенция/, е ясно че лъжеш. То това го знаем де, ама все пак се радвам, когато сам си го признаваш. Днес, за втори път го правиш. Браво.

Ама нали е УНИАН, всичко казано от нея и истина. Особено, ако обвинява Русия. Както и лъжата със самолета, дето и тук се тиражира. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Натовските бази са гаранция, че Русия ще спазва установения световен ред и няма да окупира никога повече половин Европа.

С оглед историята на България, аз се чувствам добре с подобно решение.

Как би коментирал претенциите и амбициите на СССР след Втората световна война?

А световното господство вече е постигнато - с икономически средства. Както беше казал някой, хладилникът винаги надделява над телевизора при нормалните хора.

Кой налага ,  кой е установил този световен ред.Кой ,налага световно господство.МИСЛЕТЕ И ПОМНЕТЕ .Можехте поне в този ден да покажете малко уважение към мъртвите.Руси ,казаци , украйнци ,финландци ,българии и всички който са си дали живота за да има мир.Въобще не познаваме какво е война ,глад ,студ ,смърт.Важното за нас е да си купим бира да си отворим фейсбука и да коментираме. Игорь Растеряев. Курганhttps://www.youtube.com/watch?v=qifMz3ZhicwПоклон пред всички загинали

:)  Елементарни разсъждения правиш.  :ph34r:  Добре че си ти, да ни просветлиш.  :ph34r:  А щом се позоваваш на УНИАН /доказана лъжлива агенция/, е ясно че лъжеш. То това го знаем де, ама все пак се радвам, когато сам си го признаваш. Днес, за втори път го правиш. Браво.

Ама нали е УНИАН, всичко казано от нея и истина. Особено, ако обвинява Русия. Както и лъжата със самолета, дето и тук се тиражира. 

думата дума отваря , та защо вашета група защитава чуждата държава ами не вземе да защити България - защо не кажете  за загиналите мирни български граждани при англо-американските бонбардировки на София, Пловдив и Варна. защо не споменете и геройски загиналите български пилоти при защитата на българското население от англо-американската авиация,  къде бяхте при протестите срещу поставянето на американският паметник на загиналити американски пилоти над България и защо ви нямаши при искането да се постави паметник на загиналите български пилоти при отбраната на небето ни от същите англо-американци

пп украина не е руска територия- тя е българска територия , а като си разчистим сметките с хазарите и московска губерния ще се завърне в България

Редактирано от Стоби (преглед на промените)

думата дума отваря , та защо вашета група защитава чуждата държава ами не вземе да защити България - защо не кажете за загиналите мирни български граждани при англо-американските бонбардировки на София, Пловдив и Варна. защо не споменете и геройски загиналите български пилоти при защитата на българското население от англо-американската авиация, къде бяхте при протестите срещу поставянето на американският паметник на загиналити американски пилоти над България и защо ви нямаши при искането да се постави паметник на загиналите български пилоти при отбраната на небето ни от същите англо-американци

Бих добавил към геройски загиналите българи и геройски загиналите немци за същата кауза, които някои наричат "фашисти" :)

Кое е елементарното че не разбрах.. През цялата година,  и това никой не спори, в Украйна имаше една камара терористични актове с една "окраска" както се казва - руски тероризъм

- взривове със или без жертви - примерно взривове пред волонтьорски /доброволски/ център , взривове пред украински наборен  център, взривове пред щабове на АТО  или на украински структури, на МВР също...

http://society.lb.ua/accidents/2014/12/23/290309_ofisa_odesskih_evromaydanovtsev.html

http://society.lb.ua/war/2014/12/10/288776_odesse_vzorvali_ofis_volonterov.html

http://society.lb.ua/accidents/2014/12/03/288017_odesse_vzorvali_magazin.html

http://society.lb.ua/war/2014/12/23/290195_terakt_mariupole_vzorvan_zhd_most.html

http://society.lb.ua/war/2014/12/23/290285_mariupole_pitalis_vzorvat_dva.html

Най фрапиращите терактове получиха и по широко отразяване -  взривовете на железопътни линии /което си е чист кристален пример за диверсия/ или последния обстрел от руски военни по Мариупол където загинаха над 30 човека

http://obozrevatel.com/crime/37618-terroristyi-obstrelyali-mariupol.htm

Та.. според теб всяка украинска медия е фалшификат, но измират реални хора, именно от руския диверсионен тероризъм.

Колкото и да си затваряте очите, много от тези случаи ще ви ги избодат....

за съжаление , пропутинската пропаганда наистина е яко вкоренена, и за много от тези случаи никой не говори.

Ако нещо пръцне в РФ , и има украинска следа, ще ореват света.. но .. щом е в Украйна - може.. там да си гинат и взривяват хора... кой му пука...

Важното е да  говорим за митични виртуални бандеровци с измислени фейкове за зверствата им.

Ами историята в Украйна показва точно обратното. Каквато и простотия да направи Потрошенко и да се опита да обвини Русия- ЕС и НАТО оревават света докато се размирише работата и се разбере, че е Украинска инсцинировка. След това мълчат като на*рани и никои не му търси сметка за нищо. За нарушенията на примирията- същото нещо. Не мога да разбера как може човек да пише такива откровени глупости и да се излага така. То вярно, че парите не миришат, ама чак такъв глад ли те е натиснал, че да се излагаш така.

Aз почвам да си мисля, че миро20 е на заплата някъде. Толкова усилия и такова присъствие тук. Ако не е така - завиждам на свободното му време. Аз мога само през уикенда да разпускам по продължително, за жалост. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Ще си на страната на народа, а след като Вики Нюланд каже "дадохме няколко милиарда, за да стане работата" ще запееш американската песен, както сега го правиш за оправената с милиарди Украйна. 

Но както и да е, мен ме удовлетворява факта, че САЩ се провали в последните си авантюри. 

САЩ и останалия зъл запад дали знае че се е провалил... ? и то баш там, където оставиха абсолютно безпроблемно Путин да си прави ама каквото си иска.

Спрямо днешната реч на Путин, за мен е огромен гаф и тотален позор че не спомена въобще Украйна в речта си .

Това показва именно за какво е "шоу"-то . И това шоу , той доказа че няма нищо общо със дан и уважение към загиналите  милиони във войната.

Благодари на монголски и индийски войници  , сякаш техния принос е по голям от милионите  дадени украински жертви , воювали редом със руснаците.

Срам и позор.

Комплексарската му позиция показва и нещо друго - принципа "гузен негонен бяга"... нали уж нямаше нищо общо със кризата в Украйна /на което никой не вярва много отдавна разбира се/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.