Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Никога.

Само Хитлер е имал такъв рейтинг !!!

Пак си голословен и без доказателства.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 91,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

За Н-ти път - не аз съм човекът, който тълкува каквото и да било. Не аз представям умишлено лъжи и манипулации с изрязани сцени, не аз твърдя, че бялото е черно. Не аз твърдя, че някой е казал нещо, което всъщност не е, като му отрязвам избирателно думите - на три пъти дотук. Проверете го с тия, дето ти плащат, бе... Всъщност не че не знаете, ама не ви изнася.

Какви "отрязани " клипове бре :) Да ти припомня ли че аз единствен предоставих тук цялостното интервю на Путин , от над пвоече от час, където казва тези прословути думи ?

От които хората разбиращи руски и които им е коренен език,  изгледаха доста учудено неразбиращо ?

Ти ли ще им "тълкуваш и превеждаш" ? не , мерси.

Пак питам - знаеш ли какво се е случило в оня блок? А ако е била изнесена бабата, или ако е отказала да бъде? Тя очевидно не е сляпа и глуха да види, че там се стреля, и може да ходи. И да не я евакуират, трябваше да се е евакуирала сама. Ама не ще. Иска бабата там да си умре, колкото и да е грозно да го кажа.

Малко по-горе са дадени пълните версии на клиповете, с които ни замервате тук - очевидно целенасочено отрязани. Защо ни представяш орязаните, а не пълните версии, които очевидно също са налични? От любов към истината? Пак да попитам - толкова добре ли ти плащат, та да вършиш това?

И не съм само преводач - занимавам се и със спедиция. Имам куп товари в Украйна, но... никой не иска да ходи там. От другата страна на границата с Полша и Словакия не искат да минат. Защо ли?

Какво се е случило в 'оня блок" - ами изгледай си целия репортаж на руския канал.

Има го публично , има я цялата емисия, и ако нещо е редактирано , то е от РУСКАТА медия, не от мен или някой друг.

Питай ги тях :)

И аз да те питам - знам че го правиш безплатно , винаги съм твърдял че тук няма платени тролове - има "футболни фенове" с целия анртураж "футболни аргументирания"  но все пак...  собствена съвест и морал нямаш ли ? 

Никога.

Не е вярно! Отново както винаги си неподготвен! Путин , също!

А ти какво искаш, на него му е през оная работа. Щото той е Путин, а ти - никой!

В час ли си?   Твоето недоказано мнение не му е нужно въобще - той си има обществена подкрепа  88 %!    Русия оценява достоверно всичко.   Кога така Порошенко или Обама ще са с подобен рейтинг!?

Оле боже :) такъв рейтинг , драги ми ... трябва да ПЛАШИ, не да се радвате... 

Никога.

Стига дрънка глупости, че ме изнервяш вече. Вземи почети малко...

Най-високото ниво на подкрепа на Хитлер е било 37 (тридесет и седем) процента на избори. След това с преговори и манипулации си осигурява 52 (петдесет и два) процента подкрепа. Всичко друго са инсинуации и градски легенди.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F

http://www.boinaslava.net/thirdreich/imena/HitlerVI.htm

Диктатор или не, той е единственият, който засега противостои успешно на САЩ в цялата им завоевателна и войнолюбска политика. Затова го и подкрепям, а не щото много ме кефи. Ако има управляващ на голяма страна с ангелски крилца, кажи...

Погледнато реално .. Путин освен да си задоволява собствените амбиции,  друго не прави.

САЩ дали знаят "колко им е попречил Путин" ??? :) И дали знаят че са имали точно таквиа цели, каквито си мисли Путин.

Дори няма да споменавам изказвания от АНТО че... РФ можеше да е добър партньор ... и на ЕС и на НАТО ... ама... вие си предпочитате да вЕрвате в Торбалан... 

Какви "отрязани " клипове бре :) Да ти припомня ли че аз единствен предоставих тук цялостното интервю на Путин , от над пвоече от час, където казва тези прословути думи ?

От които хората разбиращи руски и които им е коренен език,  изгледаха доста учудено неразбиращо ?

Ти ли ще им "тълкуваш и превеждаш" ? не , мерси.

Какво се е случило в 'оня блок" - ами изгледай си целия репортаж на руския канал.

Има го публично , има я цялата емисия, и ако нещо е редактирано , то е от РУСКАТА медия, не от мен или някой друг.

Питай ги тях :)

И аз да те питам - знам че го правиш безплатно , винаги съм твърдял че тук няма платени тролове - има "футболни фенове" с целия анртураж "футболни аргументирания"  но все пак...  собствена съвест и морал нямаш ли ? 

Аз не разбирам руски и не гледах клипа. И филма не гледах, и онова за Македония на Лавров не го гледах. И не мигах на працали, когато някой твърдеше, че в това, което съм видял с очите си, се казва всъщност нещо съвсем друго.

Ти пусна оная гнусотия - 20-секундния клип. Едва после, след като се намесих аз, пусна пълната версия и какво се оказа там? Че лъжеш! И в момента пак ЛЪЖЕШ!

Абе я...

В час ли си?   Твоето недоказано мнение не му е нужно въобще - той си има обществена подкрепа  88 %!    Русия оценява достоверно всичко.   Кога така Порошенко или Обама ще са с подобен рейтинг!?

Ах, този рейтинг! 

На фона на непрекъснати войни, катастрофи, взривове, убийства, терактове, пожари, информационно затъмнение, комбинати за тролове, непрекъснато повишаване на цените и жилищните разходи - доверието на населението към Путин, оказва се, противно на всяка логика, бие всички рекорди!  :D 

Е, понякога се усещат и леко го занижават, за да могат хората да си поемат малко въздух от захласа и потреса, в който са изпаднали, и след това отново расте - скай ис дъ лимит! ;) 

Защо да плаши? Да за теб лошото е добро, а доброто е лошо. 

Аз не разбирам руски и не гледах клипа. И филма не гледах, и онова за Македония на Лавров не го гледах. И не мигах на працали, когато някой твърдеше, че в това, което съм видял с очите си, се казва всъщност нещо съвсем друго.

Ти пусна оная гнусотия - 20-секундния клип. Едва после, след като се намесих аз, пусна пълната версия и какво се оказа там? Че лъжеш! И в момента пак ЛЪЖЕШ!

Абе я...

Напротив - оказа се че не лъжа, и което е в кратката версия, е същото в многочасовия путински маратон.

Хайде ако имаш грам чест, сравни  краткия клип с многочасовия и ми кажи кое е монтирано , изрязано  или излъгано  ?

Аз твърдя че няма грам изкривяване или монтиране. думите са абсолютно едно към едно със целия многочасов клип.

Пак те питам - собствена съвест и морал имаш ли ? 

А ти се намеси за да излъжеш с някакви свои тълкования. 

Които тълкования нямат нищо общо с реалните думи, и което е по важно - аз не се наемам да превеждам и тълкувам, всеки път когато съм цитирал , съм приизовавал - тълкувания и превод не ми трябват, и аз не правя такива, исках всек и даг го чуе сам.

И пак казвам - самите руснаци не смеят да говорят тези тълкования каквито ти правиш.

Така че.. поне аз никога не бих те наел или ангажирал за превод дори на детско филмче... 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Путин отстоява интересите на най-великата страна в света. Путин не заплашва никого и на обгражда сащ с армия и ракети. Русия не се меси в политиката на другите държави, не демократизира насилствено и не сваля правителства, както правят пиндосите.

Какво правят пиндосите в Европа, в Украйна и около границите на Русия - искат богатствата на Русия?! Искат я слаба и разпокъсана, но Путин не е Елцин.

Американските наркомани нямат работа в Европа. Нямат и представа с кого се опитват да се заиграват.

Путин предупреждава: Ще ударим всеки, който заплашва територията на Русия

Лъжеш!

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-4/page-17#entry3137461

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-4/page-20#entry3138224

Напротив - оказа се че не лъжа, и което е в кратката версия, е същото в многочасовия путински маратон.

Хайде ако имаш грам чест, сравни  краткия клип с многочасовия и ми кажи кое е монтирано , изрязано  или излъгано  ?

Аз твърдя че няма грам изкривяване или монтиране. думите са абсолютно едно към едно със целия многочасов клип.

А ти се намеси за да излъжеш с някакви свои тълкования. 

Които тълкования нямат нищо общо с реалните думи, и което е по важно - аз не се наемам да превеждам и тълкувам, всеки път когато съм цитирал , съм приизовавал - тълкувания и превод не ми трябват, и аз не правя такива, исках всек и даг го чуе сам.

И пак казвам - самите руснаци не смеят да говорят тези тълкования каквито ти правиш.

Така че.. поне аз никога не бих те наел или ангажирал за превод дори на детско филмче... 

Стига дрънка глупости, че ме изнервяш вече. Вземи почети малко...

Най-високото ниво на подкрепа на Хитлер е било 37 (тридесет и седем) процента на избори. След това с преговори и манипулации си осигурява 52 (петдесет и два) процента подкрепа. Всичко друго са инсинуации и градски легенди.

Така е. Няма досега май държавен глава с такъв рейтинг. Дори рублата не издържа и се сгромоляса, но не и рейтинга на Путин.  :D

"...трябва да ПЛАШИ, не да се радвате... "

Правилно си забелязал че плаши!...но такива като теб. Други не изпитват страх от високият му рейтинг. Аз например и още немалко народ.Що не предприемате нищо, а само пишете? Щото не можете.

Ти колко нагъл можеш да станеш? Явно доста. :D  Лъжеш и не се спираш. Дори западни медии /а те са царе на лъжите/, не казват нищо. Само ти, великият лъжец, 'откри значението на думите' на Путин. :ph34r:  То бива, да си фейкомет, ама ....

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Защо да плаши? Да за теб лошото е добро, а доброто е лошо. 

Не говоря за себе си .

Самия Путин трябва да се плаши. Защото такъв рейтин г е само при диктаторите.

Защо ли във водещите демокрации и развити социални системи с добър стандарт на живот и медийна свобода, НЯМА таквиа рейтинги ?

В документа се казва още, че интензивността на въоръжените конфликти се е увеличила драматично, а броят на убитите в конфликти е нараснал 3,5 пъти от 49 хиляди през 2010 г. на 180 хиляди през 2014 г.

Ето това трябва да ни плаши драги Миро. Цифрите ще продължават да нарастват и дори според мен ще скочат много рязко от раз. И за тези статистики не е виновен Путин, колкото и да не ти е приятно да го признаеш, а твойте господари (и на света). Преди ти го казах, сега ще го потвърдя- за мен ти си човек без капчица съвест и достоинство. Добрата новина за теб е, че понеже нямаш идея какво е това, то липсата на тези морални качества не ти пречи да си живуркаш самодоволно.

То и при нас няма такъв рейтинг. Това вероятно те преизпълва с гордост от добре свършената работа на нашите национални предатели?

Оff !

Не вземам ( и няма да вземам участие в политически теми), но ще Ви издам една тайна.От чисто любопитство Ви чета сегиз-тогиз и искрено се забавлявам с някои постове, за което Ви благодаря :wors:

Когато ми е напрегнато и тъпо чета темите за политика и се успокоявам.

(Туй нещо като темите за Windows  vs Linux, Intel vs AMD и т.н.т. :D )

Не ми обръщайте внимание-просто споделям.Успех в споровете :P

Благодаря че доказа с неверни тълкования как лъжеш.

Пак ти казвам , съвсем благонамерено - не се опитвай да тълкуваш неща които очевидн оНЕ разбираш, и които дори РУСНАЦИ не говорят и не тълкуват като теб.

Вадиш една дума "стоять" и си правиш някакви измислени изводи.

ЦЯлостния контекст въобще не е такъв.

Дори самото уточнение " не отпред, не отпред, а отзад ... абсолютно зачерква твоите тълкувания, които имат смисъл за думата "постоять" за еди какво си ... или стоим за еди какво си .

Путин уточни - "не отпред, а отзад" . 

Това е драги... никой не уточнява по този начин ако е  имал впредвид "защита на хората, седейки отзад" .

пп

Отделно ти цитирах един руски анализ, където също са в недоумение от тези негови думи и се цитират многократните нарушения от руските войски във войната в Чечня, когато пак на такъв принцип руските войски слагат пред БТР-те и танковете жив щит.

Това е документирано и цитирано във въпросните статии от международни организации и доклади .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

На мен пък друго ми е интересно. Когато Русия не бъркаше сметките на САЩ, то всички бяха приятели. Когато Путин се противопостави на запада, започна едно демонизиране. Сега пък ръцете му били изцапани с кръвта на невинни хора. Ръцете на Обама, Буш, Клинтън и всички останали са потопени в океани от кръв, но явно това не ти прави никакво впечатление. Какви са тези двойни стандарти и до преди две години беше ли Путин диктатор? Това е смешно.

Сега, чисто логически. Ако ръцете на някой са оцапани с кръв, то факта, че и ръцете на друг някой са оцапани с кръв не измива ръцете на първия. 

А относно демонизирането. Путлер демонизира запада, а не западът Путлер. Освен запада, Путлер демонизира и всичко що не е руснак. 

Руснаците според Путлеровата пропаганда са велика нация, а останалите са грешка на природата.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-4/page-20#entry3138224 - чети бавно и внимателно...

Къде там пише "не отпред, не отпред, а отзад"?

И още - отказвал съм да участвам в измами (да взема онлайн-изпита на една докторка, например), тъй че не се надявай да работя за такива като тебе...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Оff !

Не вземам ( и няма да вземам участие в политически теми), но ще Ви издам една тайна.От чисто любопитство Ви чета сегиз-тогиз и искрено се забавлявам с някои постове, за което Ви благодаря :wors:

Когато ми е напрегнато и тъпо чета темите за политика и се успокоявам.

(Туй нещо като темите за Windows  vs Linux, Intel vs AMD и т.н.т. :D )

Не ми обръщайте внимание-просто споделям.Успех в споровете :P

Аз чета коментари в спорни сайтове. Там е по-забавно.  :D

Ах, този рейтинг! 

На фона на непрекъснати войни, катастрофи, взривове, убийства, терактове, пожари, информационно затъмнение, комбинати за тролове, непрекъснато повишаване на цените и жилищните разходи - доверието на населението към Путин, оказва се, противно на всяка логика, бие всички рекорди!  :D 

Е, понякога се усещат и леко го занижават, за да могат хората да си поемат малко въздух от захласа и потреса, в който са изпаднали, и след това отново расте - скай ис дъ лимит! ;) 

Путин е водещ миротворец в световен план   -  защо го сравняваш с украински разчети!?

Сега, чисто логически. Ако ръцете на някой са оцапани с кръв, то факта, че и ръцете на друг някой са оцапани с кръв не измива ръцете на първия. 

Добре си го написал, но си забравил да посочиш на мястото на "някои"- имената. Примерно, като ръководители или по-добре - държави. Бях ти написа +, но ти си си допълнил поста и съм го махнал вече.Ако искаш да е честно, това което пуснеш след "изпрати" нека си остане. В краен случай допълвай. Не може сега да пиша нещо и след време да си го допълвам както ми е угодно. Нека са различни постове, за да не се подвеждаме. Съгласен? Приеми го като предложение.

"А относно демонизирането. Путлер демонизира запада, а не западът Путлер. Освен запада, Путлер демонизира и всичко що не е руснак. 

Руснаците според Путлеровата пропаганда са велика нация, а останалите са грешка на природата.

Този пост е редактиран от Реджеп Иведик: Преди 3 минути"

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.