Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Така ли както и за Крим ще се продадете питам ?

Първо, ние нямаме нищо общо с Крим, че да се продаваме. Ако наричаш хората от Крим продажници, то това вече е друг въпрос. Те да са си живи и здрави, пък за такива като теб им дреме на шапката. 

Ти вече на кой служиш и за колко, за да защитаваш малоумни тези - ние можем само да гадаем . 

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето информация за Крим. От началото на година, са посрещнали един милион туристи.

http://www.e-crimea.info/news/s-nachala-goda-krym-prinyal-1-mln-turistov

По този повод виц. Руски(страхотни вицове имат):

Директор на руско, държавно предприятие към работниците:

- Тази година всички отивате на почивка в Крим!

Самотен глас от масата пита:

- А ако не искаме?

- Ако не искате... отивате в Донбас.

Ти вече на кой служиш и за колко, за да защитаваш малоумни тези - ние можем само да гадаем . 

Повярвай, че твоята(и на кликата ви тук) теза е в пъти по-малоумна и не се крепи на нищо друго, освен на лъжи.

Крим... В Севастопол, на майдана, преди години имаше в пъти повече хора(кримчани и туристи), отколкото тези, които видях на репортажите по руските телевизии на празника на Крим.. Трябва да си бил там, за да ти е по-ясно. А аз съм ходила няколко пъти и никой не е в състояние да ме излъже колко много са щастливи хората там...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Повярвай, че твоята(и на кликата ви тук) теза е в пъти по-малоумна и не се крепи на нищо друго, освен на лъжи.

Крим... В Севастопол, на майдана, преди години имаше в пъти повече хора(кримчани и туристи), отколкото тези, които видях на репортажите по руските телевизии на празника на Крим.. Трябва да си бил там, за да ти е по-ясно. А аз съм ходила няколко пъти и никой не е в състояние да ме излъже колко много са щастливи хората там...

Съжалявам, но няма да ти повярвам. Освен това "клика" звучи прекалено. 

Първо, ние нямаме нищо общо с Крим, че да се продаваме. Ако наричаш хората от Крим продажници, то това вече е друг въпрос. Те да са си живи и здрави, пък за такива като теб им дреме на шапката. 

:) поредните нападки.

Добре де.. така и не разбрах какви са моите "малоумни тези" ??? 

Това че в повечето случаи опровергавам ВАШИТЕ тези че "земята е плоска" ли ??

:) бъди по конкретен катко казваш "малоумна теза" - цитираш ме и казваш - ето това ти е малоумната теза.

Само че без познатото да ми вкарвате в устата неказвани неща. 

Мерси предварително .

Това вие цялата "аргументация" 

- НЯМА ПЪК. , НЕ ВЕРВАМ :) ДЯДО МРАЗ същесттвува ! и толкоз :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Тезата ти, че някой се е "продал за Крим" е малоумна. Очаквам да ми докажеш колко съм продажен. 

Поредните нападки ;(

Тезата ти, че някой се е "продал за Крим" е малоумна. Очаквам да ми докажеш колко съм продажен. 

Поредните нападки ;(

Цитирай цялото ми твърдение.

Там съм обяснил "за какво " бихте се продали

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-положението-в-украйна-част-4/?p=3142315

Думите ми бяха - дали така ще се радвате на концерт на Таркан в Кърджали , исконна част от турската земя ? 

Все пак Крим е само 167 г руска земя, докато ние сме били 5 века османско робство.

Така ли както и за Крим ще се продадете питам ? 

НЯмакакво повече да кажа.

Ако смяташ за "малоумно" това което твърдя, това пряко означава че признаваш за малоумие точно това зад което заставате - защита на незаконната анексия на Крим, защита на сепаратизма и терора на Донбас.

Да, съгласен съм - малоумие е .

Защо тогава го правите ? 

Пълен кретенизъм бих казал. Задаваш си някакви въпроси, отговаряш си, а после се съгласяваш със себе си и накрая заклеймяваш всички.  :)  Само погледни в какви фантазии се вкарваш и си направи сметката. Поне да беше нещо реалистично.

Мили Боже! Ма то така е... 

Кърджали , исконна част от турската земя ? 

:shock11:

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

По този повод виц. Руски(страхотни вицове имат):

Директор на руско, държавно предприятие към работниците:

- Тази година всички отивате на почивка в Крим!

Самотен глас от масата пита:

- А ако не искаме?

- Ако не искате... отивате в Донбас.

Нел, мила другарко. Пак ли опитваш да дадеш, майчино рамо на фейкомета?  :ph34r:  Какви лъжи сме казали /нали сме клика/? Кое е лъжа? Че имаше преврат в Украйна ли? Че Десен сектор /батальоните му/, избиват хора ли? Че бандеровци са на власт в Киев ли? Лъжи пуска оня фейкомет, дето майчински се опитваш да подкрепяш. 

Ми тогава защо говориш постоянно за Кърджали, след като нищо никога не може да се случи?

Може би, за да отклонява вниманието от темата и съществените коментари?

О, "клика" е безобидно наименование на група от хора, които непрекъснато обиждат(понякога направо смехотворно) своите опоненти. Прочети си постовете и виж в колко от тях коментираш не темата, а Миро. И не само ти, а цялата ви клика неистово залага на личностните нападки. Това донякъде е смешно, но повече е тъжно.

Нел, мила другарко. Пак ли опитваш да дадеш, майчино рамо на фейкомета?  :ph34r:  Какви лъжи сме казали /нали сме клика/? Кое е лъжа? Че имаше преврат в Украйна ли? Че Десен сектор /батальоните му/, избиват хора ли? Че бандеровци са на власт в Киев ли? Лъжи пуска оня фейкомет, дето майчински се опитваш да подкрепяш. 

1. Нормално е в която и да е държава да има преврат.

2. "Десен сектор" не е някакво националистическо изключение, което да е уникално. В цял свят има ултрадесни, неонацисти, неофашисти и т.н.

3. Властимащите украинци не са бандеровци. Бандеровците(участниците във формациите на Бандераи самият Бандера) отдавна не са между живите, така че не им ровете костите.

4. На страната на ДНР и ЛНР се бият доброволци неонацисти и неофашисти, но това изобщо не ви прави впечатление... вие сте захапали "Десен сектор" и "Азов", които явно не ви прави впечатление, но поне защитават родината си.

Ето тидвама италиански фашисти

Та... оставете вече тези глупости за украинските фашисти, за хунтата и най-вече спрете да се излагате, твърдейки, че няма редовна руска войска в Донбас. Уважавайте поне малко себе си и интелекта си, бе хора!

Може би, за да отклонява вниманието от темата и съществените коментари?

Или, за да се опита да ви налее поне малко в главите, давайки ви пример от нашата България и карайки ви да се замислите при такава ситуация, какво ще мислите и най-важното: Какво ще правите?!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Хм, имам чувството че ме поучаваш.  :nono:

Не съм част от никаква клика, но пък, ако всички тук, които смятат, че американците нямат място никъде извън Америка, че Украйна страда, заради битката на САЩ с Русия и, че миро е соросоиден трол, пожелаят да се обединим в "клика" , тогава ОК. Голяма клика ще се образува, да знаеш.

28054854_-1.png

Не съм част от никаква клика

Аз пък като взема да ти повярвам. 

Мозговой собственолично ви казва на цялата ви КЛИКА, че в Украйна няма фашизъм. Вие, цялата ваша клика, продължавате като навити пружини да твърдите, че в Украйна има фашизъм.

Може би Путлер за това го уби, за да спре да ви отваря очите.

О, "клика" е безобидно наименование на група от хора, които непрекъснато обиждат(понякога направо смехотворно) своите опоненти. Прочети си постовете и виж в колко от тях коментираш не темата, а Миро. И не само ти, а цялата ви клика неистово залага на личностните нападки. Това донякъде е смешно, но повече е тъжно.

1. Нормално е в която и да е държава да има преврат.

2. "Десен сектор" не е някакво националистическо изключение, което да е уникално. В цял свят има ултрадесни, неонацисти, неофашисти и т.н.

3. Властимащите украинци не са бандеровци. Бандеровците(участниците във формациите на Бандераи самият Бандера) отдавна не са между живите, така че не им ровете костите.

4. На страната на ДНР и ЛНР се бият доброволци неонацисти и неофашисти, но това изобщо не ви прави впечатление... вие сте захапали "Десен сектор" и "Азов", които явно не ви прави впечатление, но поне защитават родината си.

Ето тидвама италиански фашисти

Та... оставете вече тези глупости за украинските фашисти, за хунтата и най-вече спрете да се излагате, твърдейки, че няма редовна руска войска в Донбас. Уважавайте поне малко себе си и интелекта си, бе хора!

Или, за да се опита да ви налее поне малко в главите, давайки ви пример от нашата България и карайки ви да се замислите при такава ситуация, какво ще мислите и най-важното: Какво ще правите?!

МЕрси, 

Но в едно съм сигурен - те много добре знаят за какво говоря, но когато не им е изгодно се правят на първокласници , и почват да изсмукват от въздуха беззъби  опонирания.

:)

А за нацистите... за мен най шокиращо бе клипа дето давах по назад - как се поздравява с "Христос Возкресе" - крещейки с вдигната ръка за хитлеристки поздрав.

Пълен кретенизъм бих казал. Задаваш си някакви въпроси, отговаряш си, а после се съгласяваш със себе си и накрая заклеймяваш всички.  :)  Само погледни в какви фантазии се вкарваш и си направи сметката. Поне да беше нещо реалистично.

Мили Боже! Ма то така е... 

:shock11:

Мили боже я ... кретенизъм я !  и аз така постоянно си викам когато защитавате с пяна на уста сепаратистите терористи.

Затова когато ви дам образна картинка с по ярки примери като Кърджали, почвате да викате.. о боже... 

Радвам се че сам разбра какви тези защитавате.

Примерът с 

Кърджали , исконна част от турската земя .

ме кара да се замисля дълбоко. Такива доказателства вадиш, че може би ще мина на твоя страна. Ама на 36-ти. 

Примерът с 

ме кара да се замисля дълбоко. Такива доказателства вадиш, че може би ще мина на твоя страна. Ама на 36-ти. 

Това не е моя страна. Показвам ВАШАТА страна.

с глупостите за "исконни руски земи " и т.н.. 

Е чакай сега, моля! Ти ли казваш коя е "нашата страна" ? Утре може да кажеш, че съм джихадист и тогава аз какво правя? 

Е чакай сега, моля! Ти ли казваш коя е "нашата страна" ? Утре може да кажеш, че съм джихадист и тогава аз какво правя? 

Не ме карай да се повтарям

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-положението-в-украйна-част-4/?p=3142280

Няма какво повече да кажа от това което до тук. 

Ако нещо не ти е ясно , е , без мене... Повтаря се един два пъти, но твоето вече... 

пп

Всъщност... прав си до някъде.. за мен тези които говорят за арийска раса и налагането и по света, за русский мир и че руски земи са навсякъде по света където се говори руски, шовинистични идеи за за новорусия, за свещен джихад.. са .. в един кюп.

Това не са нормални морални човешки принципи и идеологии  .

Е, аз те разбрах отлично. Кърджали е изконна турска земя и ние подкрепяйки кримчани, ДНР и ЛНР, подкрепяме твоята измислена новоосамния.

Джихадист ли съм???? МУХАХАХХАХАХХАХАХ!  :lol6:

Е, аз те разбрах отлично. Кърджали е изконна турска земя и ние подкрепяйки кримчани, ДНР и ЛНР, подкрепяме твоята измислена новоосамния.

"моята" новоосмания ли ?? :) :) :) 

хехехе не моята, а ВАШАТА , ВАШАТА . 

За мене идеите за новорусия , за новоосмания, са в един куп боклук.

Правилно разбра виждам ... точно затова ми е примера 

Значи ти си измисляш нещо и после става мое? Бе, ти ок ли си?  :)

Значи ти си измисляш нещо и после става мое? Бе, ти ок ли си?  :)

Не измислям , а правя преки сравнения с България и Кърджали, за да ви се види по красноречиво нацистката сепаратистка идеология която защитавате.. .

На бял чаршаф кърлежа се вижда по отчетливо.

И то се видя де.

Що се правиш на ударен ?? :) смешно е вече :)

Е, ти правиш сравнения на нещо съществуващо с несъществуващо. Нормално, все пак смяташ Кърджали за изконна турска земя. С нищо не можеш да ме изненадаш вече.

Е, ти правиш сравнения на нещо съществуващо с несъществуващо. Нормално, все пак смяташ Кърджали за изконна турска земя. С нищо не можеш да ме изненадаш вече.

Айде сега пък смятал съм Кърджали за исконна турска земя. :)

Алооо ... ТОЧНО това е примера ми за несъстоятелността  на теориите ви за "исконните руски земи" /исконни турски земи/   и защита на сепаратизма и незаконната анексия на Крим и терора на Донбас , за глупостите ви за новоросия /реципрочно новоосмания/ и т.н. и т.н.. 

Точно това са ми опасенията, щом за 167г руско владение Крим се смята за "исконна руска земя" така ли ще говорите за България щом 5 века е била турско ? - исконо турска земя ? 

И именно затова аз такива абсурдни  неща и логика НЕ приемам. 

Колко още може да се правиш на ударен ???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.