Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Можеш да се считаш за украински боклук от моя гледна точка!   Ти си неадекватен Потрошенковец - Вие можете безмозъчно да унищожите Украйна!    Това и правите - Вашето е срам за славянството!

Не му се сърди. Това му е работата, да пуска лъжи и манипулации. На такъв нали знаеш, как му се вика?  :D

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

.........

Поредните лъжи, от теб фейкомете. Ама нормално, нямаш време да четеш исторически книги. Няма да ти остане време, да пишеш лъжи. Колкото до другите лъжи, дето изръси в поста си, на всички им е ясно.  ;)  Фейкомет, може да поплачеш на рамото на някой медератор. :ph34r:

Така ли ? светни ме.. до се га виждам това което твърдя - че поляците са с уркаинците :

http://ru.tsn.ua/politika/ukraina-polsha-i-litva-gotovy-sozdat-obschuyu-voennuyu-brigadu-355597.html

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/poroszenko-w-polsce-wizyta-ukrainskiego-prezydenta,499307.html

http://www.dnes.bg/world/2015/04/09/polskiiat-prezident-voinicite-na-ukraina-se-biiat-za-sigurna-evropa.260170

"Днес, когато синовете на Украйна умират, защитавайки независимостта на страната си, пазят също и Европа. Бранят я от връщането на империалистическия манталитет, от решенията, които застрашават цяла Европа", каза Коморовски, чиято страна е най-големият защитник на Украйна сред членките на Европейския съюз.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2015/04/09/polskiiat-prezident-voinicite-na-ukraina-se-biiat-za-sigurna-evropa.260170

Не му се сърди. Това му е работата, да пуска лъжи и манипулации. На такъв нали знаеш, как му се вика?  :D

След като прочетеш горното, пак заповядай да кажеш кой е лъжец, кой пуска манипулации, кой е боклук ?

:)

Потрошенко иска войната да продължава - тя е геноцид спрямо руснаци в Украйна!   Боклуци са желаещите това и още да продължава....  

След като прочетеш горното, пак заповядай да кажеш кой е лъжец, кой пуска манипулации, кой е боклук ?

Ти.  :ph34r:  Полша нямала териториални претенции, към Украйна.  ;)  Айде малко се образовай. Не извъртай, в типичния си фейкометски стил. 

Потрошенко иска войната да продължава - тя е геноцид спрямо руснаци в Украйна!   Боклуци са желаещите това и още да продължава....  

Ще приключи, с победа за ДНР и ЛНР /Новорусия/. Не се връзвай, на фейкомета и подобните му платени лъжци. 

д драстичното увеличение на новия руски военен контингент на целия Крим, Путин сам се похвали с това , с разполагане на нови сухопътни и военоморски  войски, и нови подразделения ракетни войски с които да плаши НАТО. 

Каза дори че няма да ги крие/ракетите/  умишлено , за да видели те... :)

И понеже все търсите нацисти .. ето ви още от руската армия :

Путин така ги е наплашил,навсякъде само Путин и Руската армия им се привиждат!няма го!и Кери не го вижда!!! :)

viu1434390806o.jpg

Ти.  :ph34r:  Полша нямала териториални претенции, към Украйна.  ;)  Айде малко се образовай. Не извъртай, в типичния си фейкометски стил. 

Ще приключи, с победа за ДНР и ЛНР /Новорусия/. Не се връзвай, на фейкомета и подобните му платени лъжци. 

Аз само цитирам официални източници и полския президент.

Проблем ли имаш с това ? :)

А иначе една полезна за вас статия, описваща абсолютноточно вашето поведение и дезинформация :

http://www.faktor.bg/petak-13/46233-nemskata-otbrana-razbiva-10-mita-ot-hibridnata-voyna-na-kremal.html

10 мита от хибридната война на Кремъл

Путин така ги е наплашил,навсякъде само Путин и Руската армия им се привиждат!няма го!и Кери не го вижда!!! :)

viu1434390806o.jpg

Не съм казал че е изплашил някого /освен някоя гарга/  , а че се е изказал така - "да се виждат ракетите от НАТО " - справка - филма за Крим. :)

И за теб - прочетете митовете на кремълската пропаганда, много неща ще ви станат ясни .

http://www.faktor.bg/petak-13/46233-nemskata-otbrana-razbiva-10-mita-ot-hibridnata-voyna-na-kremal.html

Не ми се копира цялото че е голямо , но сякаш аз съм го писал :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Явно Украйна желае да запази владичество над рускоезично население....Искам точно това да го коментира Миро или да млъкне.

Редактирано от attj (преглед на промените)

Не ми се копира цялото че е голямо , но сякаш аз съм го писал :)

поляците са винаги на грешната страна,станаха за посмешище в ЕС,даже им направиха забележка!като нас!

а това да не си го писал в скута на Нюланд? :)

Защо си чешете езиците напразно.Не виждате ли , че въпроса не опира до Украйна.Само ,че не водите смислен диалог.Не се косете за Украйна ,ще я поделят на 3 .Европейският съюз ще се разпадне на 3 части.Това е целта на САЩ.Жалко  ,че никой от вас не се бой от войната.А тя е на прага ни.И ще отнеме много животи.А нашият Бойко ,който няма глава а зеленчук на раменете , квоо прави.Подлога и лицемер .Няма да има мирни години ,забравете.Както родилката знае ,че ще я боли , но в името на живота ще изтърпи болката.Така и ние , първо ще изстрадаме всичко което сътворихме като хора .Хора капризни ,без вяра ,мързеливи имащи парите за Бог и узаконяването на пе****стията и новородени без пол.Хора който мечтаят за джакузи и Голф издигнали евснафството в идеал.Всичко  ще си платим.И вместо да раздават пари на циганите ,защото идват избори.Трябва да отделят пари за скривалищата и за продоволствия.На янките не им пука нито за нас ,нито за Украйна.Ако , някой си мисли обратното греши.Ще спра дотук , да не ме обвините  ,че насаждам страх.

Редактирано от родина (преглед на промените)

Аз не вярвам, че ще има война. Просто се "перчат" и се стремят да спрат подема на Русия, западните мизерници. Кой ще нападне мощна страна, сплотена от патриотични настроения? Германия, САЩ, Франция? :D моля ви се, те нападат само, ако си държава от третия свят и победата е сигурна. За Украйна съм съгласен - тази държава е свършена и е просто пионка в играта.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Явно Украйна желае да запази владичество над рускоезично население....Искам точно това да го коментира Миро или да млъкне.

Украйна никога не е имала подобни претенции :)

Както и не са имали проблеми с това рускоезично население, както и рускоезичното население не е имало проблеми.

Но и никой чужд няма право да ревизира съвремените граници на Украйна, още повече със съмнителни и най вече фейкови причини.

Прочете ли статията ? май не.

Не май , а.. не си .

Защото се засяга и този аспект.Цитирам : http://www.faktor.bg/petak-13/46233-nemskata-otbrana-razbiva-10-mita-ot-hibridnata-voyna-na-kremal.html

Освен в руските медии, досега не е имало достоверни репортажи за заплахи към рускоговорящото население или на населението от руски произход.

Защо си чешете езиците напразно.Не виждате ли , че въпроса не опира до Украйна.Само ,че не водите смислен диалог.Не се косете за Украйна ,ще я поделят на 3 .Европейският съюз ще се разпадне на 3 части.Това е целта на САЩ.Жалко  ,че никой от вас не се бой от войната.А тя е на прага ни.И ще отнеме много животи.А нашият Бойко ,който няма глава а зеленчук на раменете , квоо прави.Подлога и лицемер .Няма да има мирни години ,забравете.Както родилката знае ,че ще я боли , но в името на живота ще изтърпи болката.Така и ние , първо ще изстрадаме всичко което сътворихме като хора .Хора капризни ,без вяра ,мързеливи имащи парите за Бог и узаконяването на пе****стията и новородени без пол.Хора който мечтаят за джакузи и Голф издигнали евснафството в идеал.Всичко  ще си платим.И вместо да раздават пари на циганите ,защото идват избори.Трябва да отделят пари за скривалищата и за продоволствия.На янките не им пука нито за нас ,нито за Украйна.Ако , някой си мисли обратното греши.Ще спра дотук , да не ме обвините  ,че насаждам страх.

Изключи антибългарската ТВ алф и животът ти ще стане по добър.

Аз не вярвам, че ще има война. Просто се "перчат" и се стремят да спрат подема на Русия, западните мизерници. Кой ще нападне мощна страна, сплотена от патриотични настроения? Германия, САЩ, Франция? :D моля ви се, те нападат само, ако си държава от третия свят и победата е сигурна. За Украйна съм съгласен - тази държава е свършена и е просто пионка в играта.

Жертва на фейкова пропаганда.

Кой иска да напада РФ ???

И ти прочети статията. 

Засгнат е и този аспект.

А да.. казах ли да си спрете ТВ алф ? :)

Какво искат жителите на Донецк ?

Кадрите изрязани от путинския пропаганден дезинформационен канал лайфнюз :

Бегай тол. Днеска не съм настроен за безкраен и безсмислен спам. Изкарвай си заплатата там и мене ме мани.

Как не се изморяваш денонощно да работиш, не знам. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Е , тука утрепа рибата. Много си далече от истината.Но ,аз съм тук  ,като ти дойде на главата ,може да ми пишеш ,ако има интернет .А ,моят живот е много добър и изпълнен със смисъл.Не ме мисли , аз съм най - ЩАСТЛИВИЯТ ЧОВЕК .И сега да си отида ,аз съм изпълнил онова за което съм се родил.И аз ,не желая война.Но ,света се е побъркал и само здравият разум може да предотврати войната.А ,не виждам разум в хората.Страхливци ни управляват .Смелият умира веднъж ,страхливият всеки ден.И запомни ,себеуважението няма цена.Лекати вечер.

Редактирано от родина (преглед на промените)

Бегай тол. Днеска не съм настроен за безкраен и безсмислен спам. Изкарвай си заплатата там и мене ме мани.

Как не се изморяваш денонощно да работиш, не знам. 

Е , тука утрепа рибата. Много си далече от истината.Но ,аз съм тук  ,като ти дойде на главата ,може да ми пишеш ,ако има интернет .А ,моят живот е много добър и изпълнен със смисъл.Не ме мисли , аз съм най - ЩАСТЛИВИЯТ ЧОВЕК .И сега да си отида ,аз съм изпълнил онова за което съм се родил.И аз ,не желая война.Но ,света се е побъркал и само здравият разум може да предотврати войната.А ,не виждам разум в хората.Страхливци ни управляват .Смелият умира веднъж ,страхливият всеки ден.И запомни ,себеуважението няма цена.Лекати вечер.

Тука има ли някой различен от принципа "чукча не читатель чукча писатель " ?

Координационният съвет на русините в Закарпатска област на Украйна прие изявление за нуждата от предоставяне на региона на специален стратут, предаде агенция "Фокус", позовавайки се на ТАСС.

Документите са изпратени до Съвета на Европа, ОССЕ, ООН и парламентите на Унгария, Чехия и Словакия. С него активистите искат да окажат натиск на Петро Порошенко, за да изпълни исканията им президентът на Украйна. 

Говорителят на движенето Андрей Юрик каза, че русините „никак не могат да получат от властите отговор на своето искане за признаване на резултатите от референдума от 1991 г. за специалния статут на самоуправляваща се територия за Закарпатието, както и признаването на русините за етническо малцинство“. 

Ти си ,нищожество .Далеч от човешките принципи.Може да се присмиваш на друг, ясно.

Айде, кликата я напече жегата. Посягам към пуканките с най-веселия форум тези дни.

Ти си ,нищожество .Далеч от човешките принципи.Може да се присмиваш на друг, ясно.

Що ? 

Ето и още за проведения митинг на отчаяние н а хората в Донецк :

http://www.svoboda.org/content/article/27073791.html

Донецке сотни людей вышли в понедельник на стихийный митинг против обстрела жилых районов. Рецепты предлагались разные – вывести боевую технику сепаратистов из жилых кварталов, чтобы не подвергать их опасности ответных обстрелов со стороны украинских войск, или начать наступление, чтобы отодвинуть украинские позиции дальше от города. Спустя несколько часов в людям вышел – на костылях после ранения – глава самопровозглашенной "Донецкой народной республики" Александр Захарченко. Главный его ответ был: "Остановить войну я не могу", – рассказывает очевидец митинга, донецкий журналист Екатерина Малафеева.

"Это был митинг отчаяния, – говорит она, – Такой митинг – это впервые после очень долгого времени, кроме тех бунтов-митингов в ноябре месяце, когда не хватало пенсий и зарплат. У людей накипело".

И аз това се питам - кое е лошото да се изведе тежкото въоръжение от жилищните зони, за да не е обект на разрушения сред мирното население ?

Защо тази идея не ви харесва ? :)

Всъщност, това е заложено и в минските споразумения...

Да не говорим че в минските споразумения е заложено и провеждане на нови избори , и преговори с новоизбрани ръководители , а не тези , насилствено назначени от Кремъл...

Що ? 

Да не говорим че в минските споразумения е заложено и провеждане на нови избори , и преговори с новоизбрани ръководители , а не тези , насилствено назначени от Кремъл...

Путин каза по късно ще прави избори,сега има малко друга работа! :)

bfi1434401039d.jpg

Айде, кликата я напече жегата. Посягам към пуканките с най-веселия форум тези дни.

Мхм... Боже, колко мъка има по този свят, Боже!

Кратка ретроспекция на последната страница:

Миро! Как не ти омръзна постоянно  да си украинска подлога?

Можеш да се считаш за украински боклук от моя гледна точка!   Ти си неадекватен Потрошенковец.

Поредните лъжи, от теб фейкомете.

Бегай тол. Днеска не съм настроен за безкраен и безсмислен спам.

Направо култови! :D

Де го Дарки?

Кака, ей го народа, не им иска републиките и тъпите войни на предателите от Донбас на руските и на чуждоземните фашисти, дето уж са трактористи и миньори!

Беше изключително забавно да чета как първо признаха и Крим, и Донбас за части от Украйна, а на следващия ден си бяха променили становището. Представих си Путин как е подскочил в Кремъл, как е набрал номера на джиесема на въпросните другари, как ги е сгълчил, а те как умно са му отвърнали - сорка, Мастърмайнд, стават грешки! :D

Разбира се, на народа хич не му е до смях, но не може да се отрече, че ситуацията беше комична.

Както предрече Реджи няколко теми по-назад, холодильникОТ започна да надвива телевидението и в момента набира страшна сила.

Всички ключови пионки на Путин в най-скоро време ще напуснат територията на Донбас, в мекия комфорт на черен, лъскав, брониран и последен модел мерцедес, с поне 200 км/ч и ще се стопят безследно на горизонта, в близост до границата с матушка Рус. :whist:

Проблем ли имаш с това ? :)

А иначе една полезна за вас статия, описваща абсолютноточно вашето поведение и дезинформация :

10 мита от хибридната война на Кремъл

Не съм казал че е изплашил някого /освен някоя гарга/  , а че се е изказал така - "да се виждат ракетите от НАТО " - справка - филма за Крим. :)

Проблем нямам. Свикнал съм, с лъжите и манипулациите, дето бълваш. А сега поне, сам си разкри опорните точки. :D  Тази така наречена статия, от factor.bg, е типичната манипулативна западна пропаганда. :ph34r: Ама какво да се прави, лъжльо си. И платен фейкомет. Всички вече те знаят.

Поредната ти лъжа. Ти нагъл ли си? :ph34r: Бива да си лъжлив трол, ама твоето минава всякакви граници. Провеждането на изборите, трябва да бъде съгласувано с представителите на ДНР и ЛНР. ;)  Фейкомет платен.

На основание украинския Закон "За временната организация на местното самоуправление в отделни райони на Донецка и Луганска области" въпросите, засягащи местните избори, ще бъдат обсъдени и съгласувани с представителите на отделните райони на Донецка и Луганска области в рамките на Тристранната контактна група. Изборите ще бъдат проведени със спазване на съответните стандарти на ОССЕ с мониторинг от страна на Бюрото за демократични институции и права на човека (БДИПЧ) към ОССЕ.

http://clubz.bg/14579-eto_vsichkite_13_tochki_ot_sporazumenieto_za_ukrajna_

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Проблем нямам. Свикнал съм, с лъжите и манипулациите, дето бълваш. А сега поне, сам си разкри опорните точки. :D  Тази така наречена статия, от factor.bg, е типичната манипулативна западна пропаганда. :ph34r: Ама какво да се прави, лъжльо си. И платен фейкомет. Всички вече те знаят.

Поредната ти лъжа. Ти нагъл ли си? :ph34r: Бива да си лъжлив трол, ама твоето минава всякакви граници. Провеждането на изборите, трябва да бъде съгласувано с представителите на ДНР и ЛНР. ;)  Фейкомет платен.

http://clubz.bg/14579-eto_vsichkite_13_tochki_ot_sporazumenieto_za_ukrajna_

Пак те питам, проблем ли имаш че цитирам официални източници и официална позиция на полския президент спрямо украинците ?

За минските споразумения също всичко ясно си го пише, и преди сме дъвкали това, ти така и не намери какво да си изсмучеш от фантазиране, изкривявайки черно на бяло какво е писано :)

За "фейкомет" пак деликатно ти напомням е понятие за руската медийна дезинформация. Понеже толкова фейкове бълват, че им викат "фейкомети" , предполагам алегория с "миномети" :)

Малко е странно мен да ме наричаш така, след като аз обикновенно ви разобличавам лъжите и дезинформацията. И то многократно . :)

Беше изключително забавно да чета как първо признаха и Крим, и Донбас за части от Украйна, а на следващия ден си бяха променили становището. Представих си Путин как е подскочил в Кремъл, как е набрал номера на джиесема на въпросните другари, как ги е сгълчил, а те как умно са му отвърнали - сорка, Мастърмайнд, стават грешки! :D

Разбира се, на народа хич не му е до смях, но не може да се отрече, че ситуацията беше комична.

Както предрече Реджи няколко теми по-назад, холодильникОТ започна да надвива телевидението и в момента набира страшна сила.

Всички ключови пионки на Путин в най-скоро време ще напуснат територията на Донбас, в мекия комфорт на черен, лъскав, брониран и последен модел мерцедес, с поне 200 км/ч и ще се стопят безследно на горизонта, в близост до границата с матушка Рус. :whist:

Да, забавно е , но не и за хората които измират  в резултат от руската агресия и инвазия.

А както цитирах по назад как ФСБ си взривява собствения си народ, дето объркаха кой атентат кога да го обявят... мислиш ли че тука  и сега много им пука... 

От актуалните събития, -многократно се наблюдава придвижване и струпване на военна техника на сепаратистите , и се очаква нова тяхна офанзива.

http://nv.ua/ukraine/events/aerorazvedka-obnaruzhila-200-edinic-tyazheloy-tehniki-protivnika-v-luganske-53995.html

Въпроса е кога Путя ще даде заповед .

Дори от НАТО имат такива опасения http://www.ukrinform.ua/ukr/news/gensek_nato_zayaviv_pro_mogliviy_nastup_boyovikiv_2064220

И една много странна новина от руските депутати :

МОСКВА, 16 июн — РИА Новости. Депутаты Госдумы от "Единой России" Евгений Федоров и Антон Романов направили письмо генеральному прокурору РФ Юрию Чайке с просьбой оценить, легитимно ли был создан государственный совет СССР — неконституционный орган власти, который принял ряд решений, "нанесших громадный ущерб суверенитету, госбезопасности и обороноспособности страны".

Как отмечается в документе, текст которого есть в распоряжении РИА Новости, в 1991 году без внесения в установленном порядке необходимых изменений в Конституцию СССР был образован новый, не предусмотренный действовавшим в тот период основным законом, то есть неконституционный орган государственной власти — государственный совет СССР, решения которого должны были носить обязательный характер. Это предусматривал закон СССР №2392-1 "Об органах государственной власти и управления Союза ССР в переходный период".

"Постановления государственного совета СССР №ГС-1 (о признании независимости Литвы — ред.), ГС-2 (о признании независимости Латвии — ред.), ГС-3 (о признании независимости Эстонии — ред.) закрепили отторжение от СССР значительной части его стратегически важной территории, потерю морских портов и акваторий, повлекли развал единого оборонного пространства страны, нарушение экономических связей с прибалтийскими республиками", — подчеркивают депутаты.

РИА Новости http://ria.ru/politics/20150616/1071240555.html#ixzz3dDZR5NRK

Това запитване за легитимността за вземаните решения през 1991 г, пряко означава ревизия на суверенитета на ЛАтвия, Литва и Естония.

т.е... време е и там да си "върнат исконните руски земи " ? Разбира се, облечено в юридическа форма за... "нелегитимност на тяхното отцепване от СССР " 

мдааааа..... рашизъм в пълната му красота... 

Въпроса е кога Путя ще даде заповед .

Путин е готов,само изчаква Меркел да се оправи и започва! :)

klz1434449141x.jpg

Пак те питам, проблем ли имаш че цитирам официални източници и официална позиция на полския президент спрямо украинците ?

За минските споразумения също всичко ясно си го пише, и преди сме дъвкали това, ти така и не намери какво да си изсмучеш от фантазиране, изкривявайки черно на бяло какво е писано :)

За "фейкомет" пак деликатно ти напомням е понятие за руската медийна дезинформация. Понеже толкова фейкове бълват, че им викат "фейкомети" , предполагам алегория с "миномети" :)

Малко е странно мен да ме наричаш така, след като аз обикновенно ви разобличавам лъжите и дезинформацията. И то многократно . :)

Ти изобщо четеш ли, какви са минските договорености? Или пак, в типичния си фейкометски стил, ще ги преправяш? Както направи, с един 20 секунден видео клип. :ph34r: Да, фейкомет е за теб. Достатъчно много фейкове и лъжи си написал. И то платени. :ph34r:

Колкото до подписаните в Минск документи, ясно съм дал точка 12. И там си пише, черно на бяло. А ако имаш достатъчно сиво вещество, ще разбереш всички останали точки, от документа. И накрая, се разбира че пак си сътворил поредния си фейк. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.