Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

Относно интернета навярно имаш предвид Mbps(мегабит),че 50 МБ(мегабайт) е доста сериозна скорост.............не че не  постижима:)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 29 минути, Слави Маринов написа:

Относно интернета навярно имаш предвид Mbps(мегабит),че 50 МБ(мегабайт) е доста сериозна скорост.............не че не  постижима:)

да

К'во им е на 50-те MBps? Хората вече ползват гигабитски скорости.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 12 минути, ExaFlop написа:

К'во им е на 50-те Mbps? Хората вече ползват гигабитски скорости.

Нищо им няма,просто уточнение...........и кои хора ползват гб скорости,може би 0,01 процент от хората?

Редактирано от Слави Маринов (преглед на промените)

Не бих казал,че са доста,напротив много малко са.За да имаш реални такива скорости са нужни 1 дузина условия,който много,много рядко са налице.

преди 57 минути, Слави Маринов написа:

За да имаш реални такива скорости са нужни 1 дузина условия

Които са...?

преди 15 минути, ExaFlop написа:

Които са...?

Има ги из нета,а и не ми се обясняват залудо неща дето ги знаеш...............не мога да разбера защо питаш?

Като ще флеймите, поне уточнете за гигабайти или гигабити ще е спора :)

преди 8 часа, hudyr написа:

Да кажем, че аз не знам. Интересно ми е да чуя.

Да кажем,че точно ти ги знаеш и не мога да разбера защо големи хора се вдетинявате,пък аз не съм наясно с нещата,но съм подучувал,че са нужни няколко неща(хардуер и не само),за да имаш подобна скорост.

преди 1 час, rostislaf написа:

Като ще флеймите, поне уточнете за гигабайти или гигабити ще е спора :)

Второто ще да е май..............и не виждам къде е спора?

преди 14 часа, ExaFlop написа:

К'во им е на 50-те Mbps? Хората вече ползват гигабитски скорости.

За сега има само  1 доставчик , който предлага гигабитски скорости . - COOLBOX

мбаси, аз съм на 10Мбпс(1,2Мб) за 14лв:no-no:

преди 14 минути, Изтрит потребител. написа:

25 кинта такса

Като сложиш тв и диемите става 35 ... но за гигабитен нет това си е добра такса. Говоря само за нет без тв пакет .

преди 1 час, adersa написа:

За сега има само  1 доставчик , който предлага гигабитски скорости . - COOLBOX

http://vestitel.bg/about-us/company
http://nixanbal.com/mtel-puska-paketi-za-domashen-internet-s-do-1-gbps-skorost

Аз за 14 кинта съм с 90/90
А много често рекламираното и дефакто при доставчика се разминава и то сериозно.

преди 2 часа, ExaFlop написа:

Аз за 14 кинта съм с 90/90
А много често рекламираното и дефакто при доставчика се разминава и то сериозно.

Остави,че се разминават,ми виж какво пише   ДО 1Gbps и с който на теория ,може да имате такава скорост.............демек,ако скоростта ти е 50mbps няма нарушение на договора,а това с теорията пак е за балами.;)Въобще тези оператори боравят с тези скорости и договори като пладнешки измамници!Друг е въпроса,че сега дори на мен или пък и на теб някой да ти предостави подобна скорост няма как да я ползваме с компютърчетата и рутерите дето имаме.............

Мисля да направя нещо много идиотско, дайте съвет.

Имам инсталиран Win 10 на компа на харда, инсталирал съм и 100 програми с които работя за да не прекъсвам работа понеже не мога да си го позволя, днес сложих SSD диск, не искам да мигрирам, а да направя чиста инсталация.

Идеята ми е следната - на харда понеже съм инсталирал временно копие на Win 10,  за да си работя с програмите докато натаманя SSD-то на което възнамерявам да инсталирам лицензирано колие на седмицата, след което да ъпгрейдна  ползвайки вратичката за ъпгрейд до Win10 която са оставили майкрософт, няма да обяснявам защо искам 10-ятка, а не си остана на седмица:)

Та въпросите ми са два:

Ако инсталирам седмицата на SSD-то и след това ъпгрейдна до 10-ятка, без да махам 10-ятката от хард диска, ще се окажа с две инсталирани 10-ятки на компа след което ще мога изтрия едната или тотално ще омажа всичко:)?

Инсталирал съм две версии, но никога две едни и същи.

И втория ми въпрос е към днешна дата може ли да се заобиколи ъпгрейда с онзи номер с GenuineTicket.xml ?

Спокойно можеш да инсталираш 7/надградиш до 10 на SSD, без това да се отрази на работата на съществуващата 10-ка.
Но от тази инсталация (новата) няма да можеш да ползваш инсталираните програми на старата инсталация. Или поне повечето.

Мерси, да ясно, далеч съм от мисълта да ползвам инсталираните програми от другия уин, значи няма да има проблеми и при стартиране просто ще ми дава опция коя 10-ка да избера на SSD-то или на харда.

А този номер  GenuineTicket.xml   ще стане ли към днешна дата, предполагам, че да и няма да има нужда първо да ъпгрейдвам, но най-вероятно, че задължително трябва да стартирам gatherosstate.exe от седмицата, а не от другата десетка или няма зн.?

Редактирано от GeorgiDG (преглед на промените)

преди 2 часа, ExaFlop написа:

Спокойно можеш да инсталираш 7/надградиш до 10 на SSD, без това да се отрази на работата на съществуващата 10-ка.
Но от тази инсталация (новата) няма да можеш да ползваш инсталираните програми на старата инсталация. Или поне повечето.

Сега обърнах внимание, какво значи няма да можеш да ползваш инсталираните програми?

Няма да мога да ги инсталирам на ново ли или имаш предвид, че няма да мода да ги прехвърля инсталациите?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.