Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 2 минути, DarkEdge написа:

И при син екран к'во разтоварва? Нищо, да?

Преди оставях дъмпове !

Като почете малко човек и практика !

Почва интуитивно да открива  проблема !

Няма начин да няма начин!

И аз мисля така !

Pragmatic  approach :whist:

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

Snap.png

Айде честито на инсайдърите - 17604 RS5
Една от новостите е новият високопроизводителен режим на енергопотребление

Snap1.png

Забележка: Въпросният режим е достъпен САМО за машини без батерия. 
Да не се бърка със CMOS батерията!

на 2/15/2018 в 17:19, Gregory House написа:

Като почете малко човек и практика !

Да, бе, да! Върховна глупост. Ако беше така нямаше да се пишат дебъгъри за анализ на проблемите.
Те сега си пролича коолко велик знаещ си...
На боб или на ориС познаваш проблема? Или по цвета на загрял детайл?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

на 15.02.2018 г. в 14:37, дръндю написа:

Edge ми забива в "калдата" и се налага често да натискам F5
вероятни  причини?

Преинсталирай.

преди 46 минути, baikolio95 написа:

Преинсталирай.

Заради един сайт?

всичко работи, не знам какъв е бил проблема, не успях да го хвана
ногу бързу бегъ ве

Spoiler

Ми кът не му слагаш капани...

преди 2 часа, DarkEdge написа:

Заради един сайт?

Не беше ли той човека с регулярните седмични преинсталации, или съм го объркал...?

А, той в последно време по-рядко, иван е с по-честите преинсталации

преди 11 часа, DarkEdge написа:

А, той в последно време по-рядко, иван е с по-честите преинсталации

ами тя десетката се стабилизира вече, за какво трябва да правя преинсталации
едно време, когато пуснаха седмицата, беше същото шоу и много хора не искаха да минат на седмицата, а си останаха на ХР
сега се повтаря същата история и много хора, дори спецове, все още карат със стари версии на джама

преди 1 час, дръндю написа:

едно време, когато пуснаха седмицата, беше същото шоу и много хора не искаха да минат на седмицата, а си останаха на ХР
сега се повтаря същата история и много хора, дори спецове, все още карат със стари версии на джама

Ами ще карат... и аз карам на 7-ца. Явно има нещо в тая работа.

преди 9 минути, Eclipse2G написа:

Явно има нещо в тая работа.

Някой му викат страх, други - инат, трети закостенялост.
А също трудно се качих на 7, но после почти прескочих 8...

преди 7 минути, DarkEdge написа:

Някой му викат страх, други - инат, трети закостенялост.
А също трудно се качих на 7, но после почти прескочих 8...

Ами аз съм от първите. Хваща ме шубето, като знам, че 10ката е устроена така, че буквално е key-logger. Следи какво инсталираш, знае ти паролите(които уж само ти би трябвало да ги знаеш) и т.н. Таа телеметрия, която не е ясно какво събира и къде отиват данните, на много хора не се хареса. Направо съм  си параноик.

преди 7 минути, Eclipse2G написа:

знае ти паролите

Знае - нали си съхранява в облачния ти профил всичко за последващо възстановяване от там. А облачните трезори за пароли не ти ли съхраняват всички пароли? Телеметрията доста я ограничиха като естество на събираната информация.

преди 2 минути, DarkEdge написа:

Знае - нали си съхранява в облачния ти профил всичко за последващо възстановяване от там. А облачните трезори за пароли не ти ли съхраняват всички пароли? Телеметрията доста я ограничиха като естество на събираната информация.

Тогава защо не ги съхранява в криптиран вид. Представи си, че хакнат системата им и настане теч. Познай какво следва...

преди 3 часа, дръндю написа:

Изобщо не е така!

Забрави Виста, която мнозина папагалски оплюват, но истината при нея беше, че завари хардуера на масовите потребители на такова ниво, че не се справяше с доста завишените изисквания към него.

След това логично се появи 7, който беше олекотена версия на Виста, и още от бета версиите си се приемаше с охота от потребителите . ХР си държеше позициите заради по-ниските си хардуерни изисквания, но 7 е най-добрата и най-радушно приемана и използвана ОС на М$.

8 и 8.1 бяха преходни и с най-кратък живот, предвид това, че подготвиха потребителите за 10.

Ако от М$ не се бяха договорили с производителите на хардуер да орежат възможностите за лесно инсталиране на 7, както и поддръжката му, то 10 нямаше да има дяла който заема в момента.

преди 9 минути, baikolio95 написа:

още от бета версиите си се приемаше с охота от потребителите .

Чак пък. Нещо мноого си се объркал. Чаак по времето на появяването на Windows 8 Windows 7 взе превес в % изражение над Windows XP

Изобщо не съм се объркал. На мнозина обаче им е /не знам по какви причини/ удобно/изгодно да омаловажават истината за 7 и да "възхваляват" 10. Ползвам Windows от 95 насам, и винаги съм бил в час с тенденциите и реалното положение с всички версии на Windows до момента.

Всеки с неговите си нужди и желания. Win ползвам още от 3.1/3.11.
Някой в момента съди М$ за възстановяване на Win 7 или обезщетение за $600,000,000 след ъпгрейд без съгласие:
https://technews.bg/article-106000.html

преди 43 минути, DarkEdge написа:

Всеки с неговите си нужди и желания. Win ползвам още от 3.1/3.11.
Някой в момента съди М$ за възстановяване на Win 7 или обезщетение за $600,000,000 след ъпгрейд без съгласие:
https://technews.bg/article-106000.html

Екстра. Тия от MS тамън ще се събудят. В Щатите се съдят за щяло и нещяло. Така, че не се очудвам.

преди 2 минути, Eclipse2G написа:

Екстра. Тия от MS тамън ще се събудят. В Щатите се съдят за щяло и нещяло. Така, че не се очудвам.

Естествено, няма се стигне нито до съд, нито до изплащане на колосалната сума, след като претенциите са за връщане на 7.

преди 18 минути, baikolio95 написа:

Естествено, няма се стигне нито до съд, нито до изплащане на колосалната сума, след като претенциите са за връщане на 7.

Не е ясно. 10ката беше супер нагло наложена, без знанието или одобрението на потребителите. Да не споменавам, че в по-западналите страни, където си плащаш за всеки мегабайт, хората са навъртяли огромни сметки. 

преди 10 минути, Eclipse2G написа:

Не е ясно. 10ката беше супер нагло наложена, без знанието или одобрението на потребителите. Да не споменавам, че в по-западналите страни, където си плащаш за всеки мегабайт, хората са навъртяли огромни сметки. 

САЩ на изток или на запад е

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

САЩ на изток или на запад е

Писал съм "западнАли", а не западни.

преди 5 минути, Eclipse2G написа:

Писал съм "западнАли", а не западни.

иска не е от западнала страна

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.