Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 1 час, Raze написа:

който е инсталиран допълнително.

Инсталиран от ъпдейтите.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 3 часа, rado84 написа:

Та това са ми впечатленията от Дискобол 10 и дори и да имаше някакъв шанс да се замисля в бъдещето да го инсталирам, то този шанс умря с тази история. Остава въпросът какво му харесват хората на това... нещо. Щом не може да върви на виртуалка, значи е боклук - просто и ясно.

Не е това начина и мястото да хейтиш по 10!

С постовете си демонстрираш единствено безхаберие и незнание.

Всички видяхме, че си с две леви ръце, но продължаваш да ни размахваш този факт пред очите и да се излагаш. Мазохист ли си, какъв си... ?!

преди 7 часа, rado84 написа:

Един познат има проблем с Боклук 10 и понеже говното не му позволява да си инсталира TeamViewer на компа, защото TeamViewer_Setup.exe (свален от страницата на TV) бил съдържал Win32.HackTool, пуснах аз Боклук 10 на виртуалка и... щях да умръ, а и очите ми също. Това Говедо изглежда не може да върви на виртуалка (как иначе ще събират данни, които не искаш да им дадеш?), така че познатият си остана с проблема, а аз набих шута на виртуалката с Говедото.  :D

Прехваленият Боклук 10 в действие:

https://www.youtube.com/watch?v=SjKN5dw0ENQ

И това не е всичко! Веднага след инсталацията си свали някакви ъпдейти и моментално писна:

:D :D :D :D 
Virtual-Box-Windows-10-24-04-2019-09-24-

Което аз го разбирам така: обновяванията на "Линдолс", както е модерно да се нарича, са пълни с гадини, които собственото творение на Микрошит блокира... :D

Та това са ми впечатленията от Дискобол 10 и дори и да имаше някакъв шанс да се замисля в бъдещето да го инсталирам, то този шанс умря с тази история. Остава въпросът какво му харесват хората на това... нещо. Щом не може да върви на виртуалка, значи е боклук - просто и ясно.

Внимавай откъде сваляш тимвюър защото действително има троянизирана версия. И е по-безопасно да ползваш portable версията свалена от сайта им

преди 4 минути, Петър С. написа:

Внимавай откъде сваляш тимвюър защото действително има троянизирана версия. И е по-безопасно да ползваш portable версията свалена от сайта им

Toва че не разбира от нищо е ясно, но проблема му е медицински и не за първи път вади подобни "доказателства" срещу 10-та.

Безмислено е да се отнасяш сериозно към писанията му.

преди 1 минута, PigManu написа:

Toва че не разбира от нищо е ясно, но проблема му е медицински и не за първи път вади подобни "доказателства" срещу 10-та.

Безмислено е да се отнасяш сериозно към писанията му.

Да, имам наблюдение от други места над това лице, и май наистина трябва да го отминавам с мълчание :D

преди 13 часа, Петър С. написа:

Ти къде видя троянизирана версия бре умник?
Оф сайт-чисто.
А тоя нашия е цъкал на скеър-уеър до колкото е видно 

Честито на вътрешните - Build 18885

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 1 час, DarkEdge написа:

Честито на вътрешните - Build 18885

При мен (както и при доста други хора явно), не иска да се инсталира. Бях на 18362.53, вдигнах на 18362.86, и пак се дъни. Сигурно и този билд ще свалят.

Вече съм на 18885 - ъпдейт от iso. Всичко мина по масло.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 1 час, killchain написа:

При мен (както и при доста други хора явно), не иска да се инсталира. Бях на 18362.53, вдигнах на 18362.86, и пак се дъни. Сигурно и този билд ще свалят.

има кв за такива ситуации.....

OTE: Windows Insiders on Build 18362.53 who were unable to update to Build 18875 will need to install Build 18362.86 (KB4497093) *FIRST* before being able to receive today’s build. Build 18362.86 includes the fix needed to update to the latest 20H1 builds from Build 18362.53. If you’re already on Build 18875, this build should come through normally.

преди 3 минути, Aquaris написа:

има кв за такива ситуации.....

OTE: Windows Insiders on Build 18362.53 who were unable to update to Build 18875 will need to install Build 18362.86 (KB4497093) *FIRST* before being able to receive today’s build. Build 18362.86 includes the fix needed to update to the latest 20H1 builds from Build 18362.53. If you’re already on Build 18875, this build should come through normally.

преди 1 час, killchain написа:

преди 3 часа, killchain написа:

А през Windows Update ли актуализира? Пробвай през iso да надградиш.

Днес некой още ли не е казал РУК за тва квадратно ,грозно говно :)......Бих се върнал на Уиндоус ХР но нивгаш нема сложа тая свинщина на моя машина ако ми се наложи :)

Въпрос на избор!
Аз пък за нищо на света (освен ако хардуер не изисква) не бих си причинил мазохизма да ползвам XP/7.
И моля, сдържай езика си!

преди 11 минути, Ивайло Димов написа:

Днес некой още ли не е казал РУК за тва квадратно ,грозно говно :)......Бих се върнал на Уиндоус ХР но нивгаш нема сложа тая свинщина на моя машина ако ми се наложи :)

те ти го дават в минималистичен вид, па ти кът искаш, моеш си го издокараш кът некой линукс, за да не тъ дразни видът му

Не съм обидил никой бре :) 7 е неколко класи над 10 ката,за флагмана ХР няма кво да говорим.Доказала се ОС във времето.

Дръндьо да сравняваш Линукс с 10 ката е като да сравняваш Бон Филе с джумерки :) !В момента съм с таблета и не ми се пишат фермани ,но като седна на лаптопа ви навирам в миша дупка :)

преди 1 минута, Ивайло Димов написа:

за флагмана ХР няма кво да говорим.Доказала се ОС във времето.

съгласен, ама ти ли ще ми разработиш драйвъри за машината, софтуер, браузъри и още един куп неща
както линукса се обновява, така и джама
единственото дето не ми харесва днес, е че минаха на принципа на линукс, непрекъснато се пускат нови "дистрибуции"
няма дългосрочна ОС, която само да се поддържа през годините

За нов хардуер XP е мъртва ОС :) Колкото до ролинг релиз метода им на обновяване на 10 ....."Видела жабата ,че подковават вола и тя вдигнала крак ".....:)

преди 17 минути, Ивайло Димов написа:

7 е неколко класи над 10 ката

С кое точно? С визия? И там свършваме. Въпреки, че и там не е точно така.

преди 8 минути, дръндю написа:

няма дългосрочна ОС, която само да се поддържа през годините

Ми 7 каква е,ми 8.1 каква е,само се поддържат,без да се променят,само дето на 7цата и спират поддръжката скоро.В 10ката е LTSC версията,там почти няма промени и са нарядко актуализациите.

преди 20 минути, Ивайло Димов написа:

флагмана ХР

И с какво 2003 е по-лош от XP? Или отново си пишем, колкото да сме в джаза.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.