Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 7 минути, Слави Маринов написа:

архивиране и прехвърляне на инсталирани програми на друг компютър,или друга ОС

IObit PCtransfer
EaseUS Todo PCTrans
Laplink PC Mover
https://www.techradar.com/best/best-data-migration-tools
https://www.pensacolavoice.com/pc-transfer-software/

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 2 минути, цър-вул написа:

iobit PCtransfer

Днес сложих lobit unistaller и се оказва,че тази програма не се вижда от нищо, дори и от total unistaller, а това е проблем при евентуалното и махане,оказва се таралеж в гащите.............сега търся инфо как да се деинсталира и премахне изцяло!

Портатиивкаа, портатиивкаа...

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\*\shellex\ContextMenuHandlers\IObitUnstaler
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\IObit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shellex\ContextMenuHandlers\IObitUnstaler
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Folder\ShellEx\ContextMenuHandlers\IObitUnstaler
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\lnkfile\shellex\ContextMenuHandlers\IObitUnstaler
HKEY_CLASSES_R00?\Ashellex\ContextMenuHandlers\IObitUnstaler
HKEY_CLASSES_R00?\Directory\shellex\ContextMenuHandlers\IObitUnstaler
HKEY_CLASSES_R00?\Folder\ShellEx\ContextMenuHandlers\IObitUnstaler
HKEY_CLASSES_R00?\lnkfile\shellex\ContextMenuHandlers\IObitUnstaler

%userprofile%\AppData\LocalLow\IObit
%userprofile%\AppData\Roaming\IObit
"%CommonProgramFiles(x86)%\IObit"

@B-boy/StyLe/ може да удари едно рамо с FRST

Да попитам и аз нещо,понеже покрай една друга тема ми стана интересно.

Та новия (Chromium базиран) Edge чете ли книги във формат .epub по подразбиране както е при EdgeHTML базирания?

преди 1 час, Вaсил написа:

Да попитам и аз нещо,понеже покрай една друга тема ми стана интересно.

Та новия (Chromium базиран) Edge чете ли книги във формат .epub по подразбиране както е при EdgeHTML базирания?

Не,както е и в другите браузъри,но това става много лесно със съответната добавка(разширение).По рано майкрософт продаваха ел.книги в магазина си, затова старият браузър имаше тази необикновена възможност,но бизнеса с книги не върви и майкрософт се отказаха от това..........

преди 1 минута, Слави Маринов написа:

Не,както е и в другите браузъри,но това става много лесно със съответната добавка(разширение).По рано майкрософт продаваха ел.книги в магазина си, затова старият браузър имаше тази необикновена възможност,но бизнеса с книги не върви и майкрософт се отказаха от това..........

Благодаря за инфото! Значи още една причина да внимавам да не го затрия...

преди 10 минути, Вaсил написа:

Благодаря за инфото! Значи още една причина да внимавам да не го затрия...

Както споменах става много лесно с добавка само,отделно има софт,едва ли си заслужава един браузер да се държи заради epub файлове:))

току-що, Слави Маринов написа:

Както споменах става много лесно с добавка само,отделно има софт,едва ли си заслужава един браузер да се държи заради epub файлове:))

О не,аз го държа заради енджина-това с книгите се оказа съвсем отделно :) 

преди 11 минути, цър-вул написа:

Липсата на инсталатор за: 
GQDg8Pm.jpg

За книгите просто ми стана любопитно :)

На някого случвало ли му се е да спре да работи прозрачността (онези акрилни ефекти)? За 21343 говоря, при мен се случи и се оправи след убиване на dwm.exe (явно все още има някакви проблеми с него, но поне ги няма memory leak-овете вече).

преди 14 минути, Камен Петров написа:

И аз смятам да спра да използвам хром

Има десетки други браузъри. Като започнеш с MS Edge, Cent, Brave, Firefox, waterfox....

• 2 седмици по-късно...

За мене MS Edge е най-лекия откъм ресурси и бърз по зареждане на страници. За разлика от Chrome и Mozilla, които са лакоми и тромави.

Няма нужда. Пре-доволен съм от Едж.

Microsoft accidentally leaks new look for Windows 10

Не че е нещо особено, просто спекулацията, че sun valley може да буде пуснат за 21H2 е интересна. Ако не ме лъже паметта, тоталната преработка на интерфейса беше за някъде из 2022.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.