Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

Patch Tuesday е:

p9uFwzs.png

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

На компютъра с уиндоус 10 про , при всяко включване, долу в дясно излиза съобщение, че трябва да го рестартирам. Естествено, рестартирането не помага. Разгледах всички настройки , свързани с това, мога да направя да не се вижда това съобщение, но по-скоро трябва да разбера защо то се появява всеки ден. В актуализациите няма неинсталирано нищо, още повече за фирмуер. Каква ли може да е причината да се показва всяко стартиране?

12.jpg

13.jpg

преди 3 минути, цър-вул написа:

Пробвай с това:

DISM /Online /Cleanup-Image /RevertPendingActions

Под това име System Firmware 2.27.1 в мрежата се намира нещо, дето няма да посмея да го направя. Твоята команда в командния ред ли трябва да поставя?

333.PNG

преди 12 минути, цър-вул написа:

И? Рестартиа ли?

Да, но няма промяна-соъбщението цъфна по същия начин. И този "фирмуер" е нещо за биоса ли е (компютърът е ДЕЛ)?

8.jpg

на 26.06.2024 г. в 14:06, Panzer 4 написа:

Да, но няма промяна-соъбщението цъфна по същия начин. И този "фирмуер" е нещо за биоса ли е (компютърът е ДЕЛ)?

8.jpg

Не мисля. Иначе щеше да е биос ъпдейт. А виж какво се зарежда с пускането на джама.

преди 15 часа, цър-вул написа:

Горният линк го опитах още вчера, но почва едно регистриране в ДЕЛ, дето само номера на обувките не ми поиска и се отказах. Долният линк обаче се оказа безценен- през него се актуализира биоса (треперех през цялото време) и след рестартирането вече няма съобщението в дясно долу. Браво, адаш, ти пак свърши златна работа, да си жив и здрав! 

Дали може да си го запазя за друг път (линка)?

1.jpg

2.jpg

преди 15 минути, Panzer 4 написа:

Това го коментирахме Март месец и ти се помогна, но толкова си можеш...

преди 1 час, Panzer 4 написа:

Горният линк го опитах още вчера, но почва едно регистриране в ДЕЛ

Долният съм го извадил от долния. На мен що тъй не ми иска регистрации...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Това

като въпрос е насочено другаде, не може ли да не се набъркаш на всякъде? Какво е било, било-нещата се променят, отношенията също. Как не те домързя да ровиш в миналото, за да оцапаш пак всичко? Бях те помолил да стоиш настрана от моите появи тук, апелирам да обърнеш внимание сериозно на това. Или ще дойде момент да ти бъде обяснено , че не си желан, без да има модератори на близо. 

Екранна снимка 2024-06-28 143626.png

преди 1 минута, Panzer 4 написа:

Или ще дойде момент да ти бъде обяснено , че не си желан, без да има модератори на близо. 

Това заплаха ли е?! Сам си си виновен за положението с отношението ми!

Вместо да се напъваш и да се червиш пред всички, вземи се научи поне линкове да отваряш, като ти дойде следващото обновление на биос...

преди 4 часа, цър-вул написа:

И при вен не иска нищо. Просто се сваля от първия линк 🙂

image.png.af65c616dee6458090a9d5d75ba3ce0b.png

преди 1 час, nikssi написа:

И при мен не иска нищо.

Естествено, че проблема е при него, защото и Март месец положението беше същото, когато се принудих да му дам директен линк. Друг е въпроса, какъв е смисъла да ги обновява постоянно тези биоси...

преди 23 часа, цър-вул написа:

Регистрирането почва , след като се задейства инсталирането на инструмента за оптимизиране на компютъра. Сега съм на друг компютър и не мога да покажа повече.

преди 17 часа, Joss Bomon написа:

Друг е въпроса, какъв е смисъла да ги обновява постоянно тези биоси...

Толко си разбрал, както винаги, за какво става дума...

Екранна снимка 2024-06-29 131336.png

преди 19 минути, Panzer 4 написа:

Регистрирането почва , след като се задейства инсталирането на инструмента за оптимизиране на компютъра. Сега съм на друг компютър и не мога да покажа повече.

Толко си разбрал, както винаги, за какво става дума...

Екранна снимка 2024-06-29 131336.png

Явно друг не е разбрал и сваля SupportAssist вместо драйвера от първия линк. 

на 28.06.2024 г. в 13:04, Panzer 4 написа:

Долният линк обаче се оказа безценен- през него се актуализира биоса (треперех през цялото време) и след рестартирането вече няма съобщението в дясно долу. Браво, адаш, ти пак свърши златна работа, да си жив и здрав! 

Няма нужда да запазвате линка, просто превъртете надолу. Утре може да има друга версия със съответно друг линк.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.