Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

целия хдд трябва да бъде basic disc?

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 15 часа, Mapuku написа:

програмата easeus partition master Ми показва харда така: F/D (NTFS#2 - 500mb)/ C/D (NTFS#1 - 81GB)/ E

Аз, понеже не разбирам, да питам - какъв е всъщност реалният проблем?... 

Съдържанието от логическият дял D : е разположено на две места на физическия диск. Това по какъв начин ти пречи на работата?

не работа не пречи. преди НЕ беше така и заради това не мога да дам още малко МБ от C на F. защото са така подредени. трябва да са ми едно след друго F - C, за да се смали C и да се даде на F

Това не е проблем - вземаш отляво от С(може да иска рестарт), преместваш надясно D, разширяваш надясно F с освободеното място(ще иска рестарт).

Това са 500 мб които искам изцяло да изчезнат. дали може да ги направя 100% unallocated space и да ходят нанякъде, без значение на къде. и така да приключат. всъщност те бяха само 3МБ, сега са 500 МБ.

Искаш да останеш без тази опция? Стартираш cmd as admin и изпълняваш
reagentc /disable
Рестарт и изтриваш дяла.
НО! Правиш това на своя отговорност! 500MB ако са ти животоспасяващи...

преди 14 часа, Mapuku написа:

easeus не показва такава опция

Като цъкнеш с десен долу в ляво, където пише Disk 0 би трябвало да ти излезе опция за конвертиране.

Не препоръчвам да се правят подобни преоразмерявания под работеща ОС. По-добре е от флашка със Strelec или Hiren's.

преди 4 минути, цър-вул написа:

Искаш да останеш без тази опция? Стартираш cmd as admin и изпълняваш
reagentc /disable
Рестарт и изтриваш дяла.
НО! Правиш това на своя отговорност! 500MB ако са ти животоспасяващи...

F си го искам. Не искам  2 пъти Д от което единия път е някакви някак си направени 500МБ отделно, които не с абаш отделно, защото като маркирам едното Д се маркира И другото.

тоя ъпдейт дето все не успява 5034441 май се нуждае от повече F, макар че пише имам 588МБ F от които към 500 са свободни.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Не препоръчвам да се правят подобни преоразмерявания под работеща ОС.

Така или иначе, когато дялът е заключен от системата, тя/инструментът ще иска рестарт за изпълнение на операциите преди зареждане на ОС

преди 9 минути, Mapuku написа:

F си го искам. Не искам  2 пъти Д от което единия път е някакви някак си направени 500МБ отделно, които не с абаш отделно, защото като маркирам едното Д се маркира И другото.

тоя ъпдейт дето все не успява 5034441 май се нуждае от повече F, макар че пише имам 588МБ F от които към 500 са свободни.

След като така или иначе първото/малко D/ не се отчита в листата с дялове, предлагам да го изтриеш, и да преместиш С наляво до F, или да разшириш F с мястото освободено от изтрития D.

само ме притеснява че като кликна на малкото Д се маркира и другото. делийт да не се окаже делийт на цялото Д

преди 23 минути, Mapuku написа:

само ме притеснява че като кликна на малкото Д се маркира и другото. делийт да не се окаже делийт на цялото Д

Не в програмата, а в диспечера на дискове пробва ли, дали се маркират двата D дяла?

Я по-добре, преди да продължиш да правиш каквото и да е, си направи едно резервно копие на всичко ценно на дял D : , на някой външен носител.

Защото, както си я подкарал, може скоро да загубиш въпросния дял. 

• 2 седмици по-късно...
преди 10 часа, mr. 5r0ff написа:

:cool:  LTSC 1809

Какво точно показваш, че форума смачква снимката и нищо не се вижда. Качвайте на външни хостове бре хора. Това вече е коментирано. :)

преди 1 час, цър-вул написа:

Показва същите ъпдейти като на твоята снимка

Къде ги показва? Аз виждам снимка на моята снимка и при него вдясно не се вижда особено много.

преди 11 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Къде ги показва? Аз виждам снимка на моята снимка и при него вдясно не се вижда особено много.

https://imgur.com/a/IxfKa2K

точно над снимката

преди 12 часа, цър-вул написа:

Показва същите ъпдейти като на твоята снимка

да но за

преди 13 часа, B-boy/StyLe/ написа:

:cool:  LTSC 1809

17763.5696

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.