Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Много добре знам че него ще споменеш. Но ще те разочаровам , там е временно ограничение, подобно на което получих и тук поради същите причини - че се вързах и отговарях на провокации на такива като теб :)

Така че - отново - тц.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

да.

Спрямо темата някои са зациклили на възстановяване на бивша царска губерния... така че.. много са тези които са зациклили тук... :) 

И защо само за една.. ама както и да е.. преповтарям отдавна воден разговор... :)

Добре де. Щом САЩ ти е далечен пример. Ей ти Израел. Отпреди по-малко от век. Обявиха независимост на земята на, която бяха пуснати да живеят като заселници и за 67 години водиха 6 войни. И тези ли са сепаратисти и терористи извършили незаконната и античовешка дейност по ревизиране на граници? М?

Е че то парите за заплатата му де факто са еврейски. Може временно да са пребивавали на американска територия, ама това едва ли променя нещата. Американците, ако имаха свои пари, щяха да си платят държавния дълг :D

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Странен пример.

Какво общо имат новоизлюпените руски терористи сепаратисти с Израел , които от над 2 хилядолетия /според уикито/ имат борби за държавност ?

Какви хилядолетни проблеми и конфликти - религиозни или етнически са имали в Украйна ? - никакви.

Като дори руските терористи не искат своя държава, те декларираха /повтарям се отново / веднага след измислената независимост , присъединяване към друга държава.

Путин използва смяната на своята марионетка за да цепи територии и за дестабилизация.

Което незавивимо от коя държава, е абсолютно престъпление.

И ние си сменяме президенти , правителства, някои предсрочно , други са имали още мандати и т.н. но това не е било повод при всяка смяна на управлението да се цепят и режат територии.

Това е абсурдно.

Абсурдно е и да се бориш с измислени хунти , при условие че най голямото "нарушение" ако можем да го наречем така на права бе предложението да се отмени като официален руския език и да остане само украинския. Което дори не бе въведено.

Не забрана на език, а забрана да е официален! 

В което не виждам абсолютно нищо лошо, то и ние и много други държави със смесено население са така, с един официален език.Което и аз приветствам и смятам за нешщо нормално.

/въпреки че виждам опити и тук това да се промени , сигурно защото има много "демократи" такива като путинската клика тук/

Всичко останало бе путиска масирана фейк пропаганда, на която Гьобелс би завидял !

Между другото "хунтата"  проведе избори 2014 и ги загуби с  резултат 1.7 % 

НА фона на примерно нашите националисти /ние реално нямаме такива/  които взеха колко .. към 5 % ? или Гърция пресен пример - със 7.32 % !!

Та да говорим че у нас или в Гърция управлява хунта и националисти на фона на 1.7 % украинските им "колеги"  ... е .. леко наивно.

Скоба - международното фашстко сборище на крани нацисти къде се проведе ? - в С.Петербург , не в Украйна. 

Странно ?

Тук вкарвам и друга скоба. - в Украйна отдавна мразят Путин, не защото са крайни националисти, а защото са патриоти.

Дори  нормалните хора са отвратени от тази агресия и дестабилизация на държавата им, без дори да са крайни по убеждения.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Независимостта е обявена от Давид Бен-Гурион (Давид Йозеф Грин) роден във Варшавска Губерния. Дошъл на територията на Палестина с легенда на преселник, но в ролята на ционистки емисар! Армейските им образувания Хагана и Иргун, се състоят изключително от младежи, заселници дошли през двадесетте, тридесетте години на 20 век. Хилядолетия си живели мирно евреите разселени по целия свят и изведнъж решили не само се преселят в Палестина ами и да и прекроят границите. И всичко това през 20 век. Няма хилядолетия! Виж, че хилядолетия преди това са владели тези земи,  съм съгласен. Че от сантименти са се върнали точно в тях също съм съгласен. Че са анексирали чужда територия също съм съгласен. Че Иргун е действала като чисто терористична организация пак съм съгласен. Че Хагана е юмрука на сепаратистките им сили пак съм съгласен. Че са ревизирали граници базирано на претенции от преди 2000 години пак съм съгласен. Че са подкрепени и финансирани от силните на деня САЩ и СССР пак съм съгласен. Но ти някак си ги пропускаш тези моменти. Щото така ти е удобно. Та, да не се сърдят господата на заразителния пример. Щом едни могат и успяват, значи и други могат поне да се пробват. Може и да успеят. Шанс! Това е логиката на нормалния ход за образуване на държави от 6 хиляди години насам. Граници се прекрояват с конфликт, породен от исторически необходимости и пряко възбуден от политически разногласия.

Това разбира се ти е ясно. Но тъй като си се вживял в да водиш анти руска правителствена пропаганда, ти се възползваш от политическата ситуация и лепиш на всичко грозни етикети, белким някой ти се върже. Разбирам симпатиите и антипатиите ти, но си подбирай правилно начините да ги изразяваш. Недей да клеветиш, да черниш и да нарочваш. Работи с ум и страст, но не преигравай с ролята си на мъченик. Не провокирай респондентите си. Не предоставяй непотвърдена информация (сайта с опашките на границата и снимките по фейсбук не са информация първа ръка, а тъй наречените косвени улики - такива не минават в никой съд и с право). Бъди коректен и не приписвай на отсрещните членство в несъществуващи организации. Не досаждай. Спри да повтаряш какво си бил казал, тук сме само възрастни хора и сме го запомнили от първия път - това обаче не значи, че трябва непременно да се съгласим с теб. Ако някоя тема не ти изнася, недей да провокираш инакомислещите ти, докато модераторите не вземат да я затворят. Не се старай да останеш единствения говорител в съседните теми и не ги обсебвай. Красотата на демокрацията е във възможността да има шарен брой мнения, колкото по-различни толкова по-добре. А! И всеки да може да си ги каже...

И за да не останеш с грешни впечатления. Забележи! Критиката е не към позицията ти, а към това, че се опитваш да я налагаш, както и към ерзац методите, с които се опитваш да я налагаш! Води дискусията цивилизовано и ще видиш как ще ти се отвърне цивилизовано. След този си пост млъквам за известно време, докато не се появи нужда да се обадя пак.

Дерзай!

Виж, че хилядолетия преди това са владели тези земи,  съм съгласен. Че от сантименти са се върнали точно в тях също съм съгласен. Че са анексирали чужда територия също съм съгласен. Че Иргун е действала като чисто терористична организация пак съм съгласен. Че Хагана е юмрука на сепаратистките им сили пак съм съгласен. Че са ревизирали граници базирано на претенции от преди 2000 години пак съм съгласен. Че са подкрепени и финансирани от силните на деня САЩ и СССР пак съм съгласен. Но ти някак си ги пропускаш тези моменти. Щото така ти е удобно. Та, да не се сърдят господата на заразителния пример. Щом едни могат и успяват, значи и други могат поне да се пробват. Може и да успеят. Шанс! Това е логиката на нормалния ход за образуване на държави от 6 хиляди години насам. Граници се прекрояват с конфликт, породен от исторически необходимости и пряко възбуден от политически разногласия.

... и това всичкото се зачерква от едно простичко нещо - на Донбас никой не иска нова държава.Нито сепаратистите терористи искат /те искат присъединяване към РФ/  , нито РФ ги е признала, нито международната общност ги или ще ги признае.

Затова се насочих към по реални сравнения от съвремието - сценария с Грузия как руснаците проведоха геноцид над грузинците с мащабна фейк проапганда и военни действия, и как отрязаха  от нея Южна Осетия, Абхазия ? - и до денднешен те са непризнати  освен от РФ и една две още държави май.

Но тъй като си се вживял в да водиш анти руска правителствена пропаганда, ти се възползваш от политическата ситуация и лепиш на всичко грозни етикети, белким някой ти се върже

Защо  търсенето на истината и обективността трябва да е анти.. нещо си ? 

И което е по важно - това не е антируска пропаганда, аз съм русофил /на първо място българин/  но не съм путиснит.

Много хора не правят разлика между путинист, русофил , и дори социалист. Последното ми е най странното в цялата ситуация. Защо всички червени социалисти са и путинисти ?

Аз не виждам логика . Но хората мислят елементарно и отъждествяват силния  Путин със Сталин и режима му, което пък пряко се асоциира със силен СССР.

Това е фейк пропаганда, тъй като РФ няма абсолютно нищо общо със соца, но.. както и да е това върши работа.

Разбирам симпатиите и антипатиите ти, но си подбирай правилно начините да ги изразяваш. Недей да клеветиш, да черниш и да нарочваш. Работи с ум и страст, но не преигравай с ролята си на мъченик. Не провокирай респондентите си. Не предоставяй непотвърдена информация (сайта с опашките на границата и снимките по фейсбук не са информация първа ръка, а тъй наречените косвени улики - такива не минават в никой съд и с право). Бъди коректен и не приписвай на отсрещните членство в несъществуващи организации. Не досаждай. Спри да повтаряш какво си бил казал, тук сме само възрастни хора и сме го запомнили от първия път - това обаче не значи, че трябва непременно да се съгласим с теб. Ако някоя тема не ти изнася, недей да провокираш инакомислещите ти, докато модераторите не вземат да я затворят. Не се старай да останеш единствения говорител в съседните теми и не ги обсебвай. Красотата на демокрацията е във възможността да има шарен брой мнения, колкото по-различни толкова по-добре. А! И всеки да може да си ги каже...

И за да не останеш с грешни впечатления. Забележи! Критиката е не към позицията ти, а към това, че се опитваш да я налагаш, както и към ерзац методите, с които се опитваш да я налагаш! Води дискусията цивилизовано и ще видиш как ще ти се отвърне цивилизовано. След този си пост млъквам за известно време, докато не се появи нужда да се обадя пак.

Дерзай!

Благодаря за съветите, но предизвикваш в мен смесени чувства.

Първо - никъде ама никъде не налагам своята позиция. ИЗраязявам си мнението, и се аргументирам.

Каза че "ми знаеш репертуара наизъст" , затова няма нужда да ти споменавам че винаги уважавам всяко мнение, никога не коментирам на лична основа ИЗВЪН рамките на казаното от който и да е опонент.

НЕ ме интересува никога кой е какъв е, трол ли е спамер ли е- коментирам  и оброрвам казаното от хората.

Това че някой не ми приема позицията, и реагира абсолютно неадекватно с псувни и обиди - 5 теми заключени поради невъзможността на някои хора да водят без обиди диалог не е мой проблем.

Пнеже знаеш репртуара наизуст, няма нужда да ти припомням че единственото предупреждение което получих тук е за израза към един тук че... "имам съмнения за неговата лабилност.. "

Това е единствената ми "супер мупер страшна невероятна " обида.

Да сравним ли на каква помия съм подложен ?

Или сам ще го направиш :)

КАкто и да е. Второто което предизвиква смесени чувства е ...  една педя наставления ми изсипа , а казваш .. аз да не наставлявами обсебвам ??

хм.. странно.

А конкретно за някакви снимки и т.н.. аз  доколкото се сещам ставаше въпрос за снимки на граничен пункт, който не аз , а руската фейк пропаганда бе взела от снимки на полски ГКПП и го предостави за снимка на опашки от руската граница... или нещо такова... т.е. случая бе за опровергаване на някаква руска фейк пропаганда, а не обратното.

Още един случай имаше на опашки на хора от окупираните територии на Донбас към украинските КПП.

Което си е факт. Дори се сещам за Дебалцево когато бяха организирани автобуси за извозване 

- повечето хора предпочетоха да  се извозят в Украйна, а не да пътуват към РФ, поради което рустите автобуси останаха празни.

Води дискусията цивилизовано и ще видиш как ще ти се отвърне цивилизовано.

ЩЕ се изненадаш, но именно аз съм призовавал за точно това.

Уви... 

... и това всичкото се зачерква от едно простичко нещо - на Донбас никой не иска нова държава.

Всичките ти твърдения са такива - безпочвени. Човекът ти обяснява интелигентно и се обосновава с неопровержими доказателства и факти, а ти отвръщаш със собствени твърдения. На Донбас никой не искал държава. От къде знаеш? Да не си от Донбас, или нато нашия военен министър "имаш информация". Нито можеш да го докажеш, нито нищо, но пък с едно висящо твърдение "зачеркваш".

Всичките ти твърдения са такива - безпочвени. Човекът ти обяснява интелигентно и се обосновава с неопровержими доказателства и факти, а ти отвръщаш със собствени твърдения. На Донбас никой не искал държава. От къде знаеш? Да не си от Донбас, или нато нашия военен министър "имаш информация". Нито можеш да го докажеш, нито нищо, но пък с едно висящо твърдение "зачеркваш".

Какви неопровержими доказателства и факти ? 

Нещо не видях такива, а само личностен офтопик, за който и аз се извинявам.

Няма нужда да съм от Донбас, а да чета това което и вие можете, но странно защо не искате.

Например :

7 апреля 2014 года была провозглашена суверенная Донецкая Народная Республика[14]. В тот же день сопредседатель временного правительства ДНР Денис Пушилин зачитал «воззвание ДНР», в котором содержалась просьба к Российской Федерации рассмотреть вопрос о вхождении Донецкой Народной Республики в состав России[14].

ДНР на сегодняшний день признана только частично признанной республикой Южная Осетия[15][16] и непризнанной Луганской Народной Республикой.

.......власти ЛНР объявили суверенитет и выразили желание вступить в состав России........

Или  http://www.segodnya.ua/regions/donetsk/v-samoprovozglashennyh-dnr-i-lnr-mechty-i-obeshchaniya-vyshli-bokom-obmanutomu-narodu-579513.html

Аз така и не разбрах от какъв зор има тия двадесетина регистрации из форумите и всичките все на политическа тематика и всички свързани по някакъв начин с Русия и конкретно с оплюването и.

Няма как да не съм убеден,че е някакъв трол било то платен и идеен такъв. Но във всички случаи има личен интерес да го прави. Откакто прилетя тука тоя форум се напълни със спам. Изместване на темата,обвинения,нагнетяване на обстановката и след всичкото това нямаше как да няма модераторска намеса и темите една след друга да се заключват. Или може би това е целта да се заключат?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Руски следователи са установили, че украинският премиер Арсений Яценюк (род. 1974) в средата на 1990-те години воювал против руската армия в Чечня в състава на наказателен отряд и участвал в изтезания и разстрели на пленени руски войници, съобщил шефът на следствения комитет (Главна прокуратура) на Русия Александър Бастрикин.

И малко снимки,не си личи, че тези снимки да са обработвани. Ама хич не си личи :)

LhAzAy4.jpg

5r11oO2.jpg

И кво? Нещо не мога да схвана. Някой се майтапи с Яценюк? То това не е нищо ново, кой ли не ги гаври тези новите демократи в Украйна. По изцепки могат да се борят само с македонците, но то изкуственото си прилича.

Порошенко убеден, че геният на украинците изменил света

E как ти ще схванеш пропагандата в руските медии, майтап било вика  :)

И кво? Нещо не мога да схвана. Някой се майтапи с Яценюк? То това не е нищо ново, кой ли не ги гаври тези новите демократи в Украйна. По изцепки могат да се борят само с македонците, но то изкуственото си прилича.

Не "някой" а  началника на следствения комитет на РФ А.Бастрикин

http://www.stopfake.org/stopfakenews-77-zachem-rossii-fejk-pro-yatsenyuka-na-chechenskoj-vojne/

А по горните фотошопи са майтапи върху  тази иначе съвсем официална путинска новина :)

Аз така и не разбрах от какъв зор има тия двадесетина регистрации из форумите и всичките все на политическа тематика и всички свързани по някакъв начин с Русия и конкретно с оплюването и.

Няма как да не съм убеден,че е някакъв трол било то платен и идеен такъв. Но във всички случаи има личен интерес да го прави. Откакто прилетя тука тоя форум се напълни със спам. Изместване на темата,обвинения,нагнетяване на обстановката и след всичкото това нямаше как да няма модераторска намеса и темите една след друга да се заключват. Или може би това е целта да се заключат?

КАкви 20 акаунта и незнам си колко блокирани  ви гонят бре. :)

Да, имам фейсбук, имам и гугъл плюс , имам и туитър, участвам с ЕДНАКВИ повтарям еднакви никове където е възможно, с еднаква стилистика, еднакви аватари и мнения, плюс това винаги съобразявайки се с модерацията при евентуални проблеми..

Което е коренна противоположност на всеки трол и спамер , пишещи с амнайсет ника, и стотици регистрации /при случай на банове/ 

И  естествено че не пиша навсякъде, а най вече тук и в датата. 

Голям ужас а ?  Страхотен трол с хиляди регистрации съм ! :)

:) :)

Вече ви направиха нееднократно забележки , както за личните нападки, както за обидите и офтопиците, ама вие не поемате. 

Толквоа ли е трудно да се дискутират темите, а не мен ? Колко пъти да ви предлагам да си направите отделна темичка, където да фетишиствате върху моята скромна личност ? :)

Заключените теми си седят, всеки може да види защо и заради кого са заключени и съсипани.

Не заради мен. 

Руски следователи са установили, че украинският премиер Арсений Яценюк (род. 1974) в средата на 1990-те години воювал против руската армия в Чечня в състава на наказателен отряд и участвал в изтезания и разстрели на пленени руски войници, съобщил шефът на следствения комитет (Главна прокуратура) на Русия Александър Бастрикин.

И малко снимки,не си личи, че тези снимки да са обработвани. Ама хич не си личи :)

LhAzAy4.jpg

Много лесно може да се хванат снимките дали са фалшиви или не. Просто се намират оригиналите. Тогава, каквото и да се твърди няма да има значение. Не че не предизвикват съмнение и у мен де. :)

Снимките са фотошоп разбира се. Никой не спори за това. 

Но както казах, са следствие на съвсем сериозното официално  изявление на оня от следствения комитет или квото е там, на РФ.

ООН: Едностранно наложените санкции нарушават международното право

Едностранно наложените санкции нарушават международното право, в някои случаи нарушават суверенитета на държавите и засягат правата на хората, особено в развиващите се страни. Това се казва в първия доклад на ООН за въздействието на едностранните санкции върху правата на човека, предаде РИА “Новости”, съобщи inews.bg.

Документът е изработен от специален докладчик за неблагоприятни ефекти от този тип санкции Идрис Джазаири и в него се отбелязва, че държавите не могат да бъдат принуждавани чрез икономически мерки да действат не по свои решения. Според Джазаири вследствие на такива мерки в световен мащаб страдат повече от 2 милиона души.

Докладът отчита, че още от 1975 година със Заключителния акт от Хелзинки държавите не могат да прилагат такива санкции, но е практика да се въвеждат такива срещу развиващите се страни, а и след присъединяването на Крим към Русия. Докладът призовава международната общност да се откаже от използването им като инструмент на външната политика.

Потвърждение: http://inews.bg/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82/%D0%9E%D0%9E%D0%9D-%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%9E%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%8F%D1%82-%D0%B4%D0%BE-%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE_l.a_c.371_i.479995.html

И какво се оказва?...

... и това всичкото се зачерква от едно простичко нещо - на Донбас никой не иска нова държава.Нито сепаратистите терористи искат /те искат присъединяване към РФ/  , нито РФ ги е признала, нито международната общност ги или ще ги признае.

Затова се насочих към по реални сравнения от съвремието - сценария с Грузия как руснаците проведоха геноцид над грузинците с мащабна фейк проапганда и военни действия, и как отрязаха  от нея Южна Осетия, Абхазия ? - и до денднешен те са непризнати  освен от РФ и една две още държави май.

Аха, и значи руснаците нападнаха грузинците викаш, а не грузинците напднаха Цхинвали ?? А после изкараха че уж грузинците нападнали първи .... И проведоха геноцид срещу горките грузинци ?  А преди това Южна Осетия викаш изобщо не е била автономна област и не е имало  и миротворчески сили там ... Или викаш тя е била ама за да стане независима република руснаците нападнаха грузинците и направиха страшния генцид срещу тях ?? Или викаш независимоста и е следствие на руската агресия и мераци за влияние, а не следствие на желанието на Наакашвили и неговите приятелчета да премахнат тази автономия и да колят и бесят самоуправствено и там... И викаш идеята на ФАщ-ските другари на Наакашвили избщо не е била да правят проблем на руснаците, карайки грузинския идиот , сегашен губернатор на Одеска област да ги напада, използвайки нациналистическите му чуства, и велики обещания  ....А и как така същия изведнъж се оказа толкова ценен кадър в точно толкова националистическо и комплексарско продажно на ФАЩ правителство, докарано на власт пак с подобен сценарий почти в Кийв....  

Та кое последно е вярно и кое е фейка пък точно в Южноосетинските събития, и като цяло историята на тази изстрадала област , която е била автономна още от създаването на СССР , нищо че е била причислена към Грузинската ССР, и как след като СССР се разпада, и след като и осетинците подобно на други решават да имат собствена държава изведнъж Грузия решава да отхвърли тази автономия едностранно, без да ги пита, и така се стига до първия конфликт, когато груински националисти обкръжават Цхинвали , и се води война  почти 2 години , след който са въведени миротворците.... мдаамм... история чети повечко , то само с тролски варени по  русенски не става.... 

П.С А за Донбас не се кахъри, те световната общност и Крим не искаше да признае като част от РФ, но лека полека почват да свикват, след още няколко години и съвсем ще забравят дори че Крим е бил за малко част от укропия .... Ще поживеем и ще видим Донбас как ще се развива, а те и руснаците в РФ по допитване искат да ги приемат, така че щом младите се искат, зяпачите отвъдокеански завистливи щат не щат ще се примирят ....нещата лека полека ще си дойдат на мястото... Единственото което спира Путин е че той иска Украйна да си бъде както преди, а това без Донбасци трудно ще стане.. галчани и разни други продажни мекерета е видно  че нямат акъл за държавност.. а само за продажност....

П.С А и да, още една подробност, за геноцида, какъв геноцид е имало след като и сега 25 % от населението там са грузинци ..

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Аха, еми да цитирам и аз твоите лъжи тогава и изцепки от линковете ...

и тогава осетинци и грузинци са нямали никакви проблеми. в селата и смесените райони са живеели винаги заедно , до момента в който "са дошли руснаците да им пречат" /цитирам изказванията на повечето интервюирани жители/ "

... прескачам няколко алабализми и стигаме как след 2003-та според вареното ....

"- следва  вкарване на миротворческа мисия на "съюза на независимите държави" , съставена изцяло и единствено обаче от руска войска."

Та затова питах, явно не си чувал за конфликта след разпада на СССР, да не говорим по предните по времето на царска Русия още , но иначе викаш, не бе, те си живели задружно и без проблеми , ама на, дошли лошите руснаци и им развалили хатъра ..Явно не си и чувал че миротворците са там още от 1992-1993 та чак до конфликта 2008-ма  ...и са съствавени от осетинци, грузинци и руснаци....военни части руски и грузински, а осетинците само комисия 

Мдаам, иначе той не лъжел.. само мажел... изопачавал фактите , така де, кой чете история че да знае какво реално е било... номера минава пред някои, каквато е и целта на занятието на трола...

П.С А че състава на гражданите на района на трето място по численост са етнически руснаци, не се брои .. подробности, както в укропия.. кой ти бори за нещо малцинствата, те са само проблем и за всичко виновни.., нал тъй, варено .... ( само не споменавай пак Новоосмания сега, хахахахах ) 

Аз съм казал на базата на какво са тези изводи. Останалото са твои алабалистики и "мнение" което аз разбира се, уважавам, но няма нищо общо с "аргумент" .

:)

Аз съм казал на базата на какво са тези изводи. Останалото са твои алабалистики и "мнение" което аз разбира се, уважавам, но няма нищо общо с "аргумент" .

Точно че твоите аргументи на база на които говориш тези измислици премислици са алабализмите, а не фактите и данните  

Погледни дори в английското уики какво пише... само за сведение...да се обогатиш ЕнтЕелктуално и познавателно...казвам английското защото знам че руското за теб не е достоврене източник, както и руски документи също....

Твоите "изводи" винаги са на базата на спекулации и демагогия. Дали защото не знаеш за какво говориш, или защото разчиташ другите да не знаят. 

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Имаме руска военна инвазия, представена по почти същия сценарий както сега в Украйна - агресора се пише жертва, как е "отишъл там да се защитава"  а гноцид търпи не ЮО или Абхазия,  каквато е пропагандата, а грузинските села които са бувкално изтрити от картата.

Това е резултатът от всички алабалистики. 

Английски източници казваш  ?

Дори няма да споменавам факта как и западните медии се вързаха на тези лъжи и представяха примерно ...  руски самолет обстрелващ грузински жилищни блокове като грузински изтребител обстрелващ жилищни блокове. . 

Така че... човек трябва да е малко имунизиран от това какво му  наливат в главата и  да гледа това което вижда със собствените си очи, а не това което му казват че вижда.

Спрямо Украйна, по точно в Донбас, не ви ли прави впечатление изавлението на военния им /бивш сега/ военен министър - всеизвестния терорист и служител на ГРУ /бивш също разбира се/ Игор Стрелков , който пък се хвалеше че е прехвърлен от Крим, та... бе се оплаквал че от няколо милиона население , не могат да съберат 1 000 души опълчение.

Толкова за това кой се сражава на Донбас.

E как ти ще схванеш пропагандата в руските медии, майтап било вика  :)

Ако този некадърен фотошоп наричаш пропаганда на нещо друго, освен забавление, то бих казал, че интелектуално си на много ниско ниво. Очевидно, че това е несериозно и не е необходимо да се задълбочаваш в снимките, за да го видиш. Просто не знам какво искаш да покажеш. Барабар Петко с мъжете. И как изобщо намери тая простотия, да не си я правил на пейнт/GIMP?

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

А днес случайно попаднах на новина, че май май, укропите хунтаджии от Кийв нещо са пуснали директива за неизплащане на задължения по държавни облигации  на стойност 500 милиона долара ,с изтичащ срок днес 23 септември.... А де, кво стана, май дефолтче нещо.. кредиторите почват да се съвещават , и май дори ще наложат запор на преструктурирането на дълга, който уж беше подписан, а реално ще се подпише октомври месец ... Интересното пак започва ...

http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-09-23/isda-assesses-ukraine-credit-event-as-500-million-bond-matures

http://rusvesna.su/recent_opinions/1443022558

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.