Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 9 минути, Нел написа:

Чета ви и се питам: "Вие хора ли сте? Нещо човешко има ли във вас?"

Да се радвате, че някой си надупен на Путин военен бил казал нещо си... Ами да каже освен "наемниците" колко руски момчета са загинали... ама не, това е тайна... поредната мръсна путинска военна тайна.

Трудно им е след като години наред са формирали едно отношение към Русия, изведнъж да го изоставят. За тях нещата са черно-бели - Русия са добрите, американците са злите, и или си русофил, или си русофоб. Три теми и стотици страници се въртят едни и същи опорки. Това показва, че мисъл и осъзнаване липсват. Което кореспондира с вече установената позиция се приема, а другото се отхвърля. Съвсем първосигнално и автоматично. Така че не е до човещина, добро или зло, а до предубеденост. Ако са в Украйна насред войната, друга песен ще пеят. Или се срещнат с малко бежанци, но не такива, дето са специално подбрани за целите на едната или другата страна явяващи се удобни изключения. 

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 728,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 18 минути, Нел написа:

Чета ви и се питам: "Вие хора ли сте? Нещо човешко има ли във вас?"

Да се радвате, че някой си надупен на Путин военен бил казал нещо си... Ами да каже освен "наемниците" колко руски момчета са загинали... ама не, това е тайна... поредната мръсна путинска военна тайна.

Що, бе, да не би украинците да ти дават сводка за загиналите си хора час през час? Как пък не видя всеобщата световна радост от смъртта на руските войници? Как не се възмути от специалното разрешение на фейса, да се набират наемници от кол и въже и да се засипват със закани за убийство руснаците? Ти, с какво си по- добра, щом определяш кой да живее, според симпатиите си? Дали може да ти мине през ум еретичната мисъл, че никой не бива да загива и че вместо да се разпалва тази война, трябва да бъде спряна?

За осем години в Донбас загинаха 15 000 славяни, като още 50 000 са пострадали и ранени.    САЩ и  НАТО  нима  имаха реална преценка за гражданската война?  Защо не спряха провеждането на АТО в източна Украйна?  Украинската армия и доброволческите националистически  баталльони бяха изпратени срещу разбунтувалите се хора.  Как тогава никой не вразуми управниците в Киев?     

преди 8 минути, attj написа:

За осем години в Донбас загинаха 15 000 славяни, като още 50 000 са пострадали и ранени.    САЩ и  НАТО  нима  имаха реална преценка за гражданската война?  Защо не спряха провеждането на АТО в източна Украйна?  Украинската армия и доброволческите националистически  баталльони бяха изпратени срещу разбунтувалите се хора.  Как тогава никой не вразуми управниците в Киев?     

Кой да ги вразуми- Байдън, отговарящ за Украйна или синът му- на яслата на украинската хазна?

преди 13 минути, Just a Stranger написа:

Така че не е до човещина, добро или зло, а до предубеденост.

Бих го нарекла безпринципност. Аз също харесвам Русия, харесвам и руснаците, но ненавиждам Путин и имперската му политика. Ненавиждам и американската политика на вмешателство и полицейщина по целия свят, но не мразя обикновените американци.

Това е тема, в която съм писала години след окупацията на Крим и влизането на руски войски в областите Донбас и Луганск. После спрях, защото осъзнах, че някои от пишещите тук са като латерни, които повтарят едно и също, независимо от фактите.

преди 17 минути, absurt написа:

Що, бе, да не би украинците да ти дават сводка за загиналите си хора час през час?

Ти видя ли някъде в поста си да съм споменала Украйна и украинците. Не си, нали? - Умишлено го направих.

преди 20 минути, absurt написа:

Дали може да ти мине през ум еретичната мисъл, че никой не бива да загива и че вместо да се разпалва тази война, трябва да бъде спряна?

Ти можеш ли да я спреш? Аз - не. Затова и не участвам в разговорите. Просто ми стана тъжно, че някои хора се радват на смъртта. Тя е еднаква за всички.

преди 1 минута, Нел написа:

Бих го нарекла безпринципност. Аз също харесвам Русия, харесвам и руснаците, но ненавиждам Путин и имперската му политика. Ненавиждам и американската политика на вмешателство и полицейщина по целия свят, но не мразя обикновените американци.

Това е тема, в която съм писала години след окупацията на Крим и влизането на руски войски в областите Донбас и Луганск. После спрях, защото осъзнах, че някои от пишещите тук са като латерни, които повтарят едно и също, независимо от фактите.

Ти видя ли някъде в поста си да съм споменала Украйна и украинците. Не си, нали? - Умишлено го направих.

Ти можеш ли да я спреш? Аз - не. Затова и не участвам в разговорите. Просто ми стана тъжно, че някои хора се радват на смъртта. Тя е еднаква за всички.

А, това вече е друго. Но, за съжаление, твоят пост със сърцераздирателните въпрос и заключение, бяха веднага след онзи, в който се съобщаваше за убити наемници, били се на страната на Украйна. И дежурното заклеймяване на Путин с риториката на нацистко-украинската пропаганда, която тук и по всички медии се лее. Що се отнася до обичането на "народа" пък мразенето на тези, които същият този народ избира и следва, за мен е двуличие. Нищо лично.

преди 1 минута, absurt написа:

Що се отнася до обичането на "народа" пък мразенето на тези, които същият този народ избира и следва, за мен е двуличие. Нищо лично.

Всичко е лично, но това е друга тема.

Определено правя разлика между народ и политика. Това са различни по същността си понятия.

преди 2 минути, Нел написа:

Всичко е лично, но това е друга тема.

Определено правя разлика между народ и политика. Това са различни по същността си понятия.

Мисълта ми е, че човек няма как да обича няколко милиона души, които не познава. Може да обича Джон и Стейси едновременно с Игор и Наташа, защото лично ги познава . Или да изпитва симпатии към тях, задочно запознат с делата и характерите им. Обичането на "народа", а мразенето на политиката, кото се провежда и приема от този народ, без последното да се отчете, е политика, за мен. 

ПП. Имаш ли идея, какъв процент от американците абсолютно одобряват и се идентифицират с действията на войските им в Либия Сирия, Ирак?

преди 24 минути, Нел написа:

Бих го нарекла безпринципност.

Безочие и извращение до апокалиптични нива. Не мога да си представя, колко трябва да е увреден човек, за да се радва и подкрепя зверствата на Путин. Не тая ни най- малко съмнение, какво би сполетяло антипутинистите тук, ако бяхме в ситуацията, в която се намира Украйна. Те тия из форума, виждаш ги много добре, собственоръчно и доброволно с удоволствие биха ни пратили по пътя към отвъдното - извън форума има стотици хиляди от тях.

п.п. само да приключи всичко и ми предстои сериозна ревизия на приятелските списъци - не само из виртуала.

Цял ден през 2 часа влизам в форума , цъкам на непрочетено съдържание и кво да видя само политически теми и войната на ПУТИН . Хора кво ви става хептем сте изтрещели не ви ли писна всеки ден едно и също да пишете това е ИТ ФОРУМ вече на пръсти ми се броят темите за нови конфигурации , темите за сини екрани , драйвери все политика цяяял ден .

преди 4 минути, insec написа:

Безочие и извращение до апокалиптични нива. Не мога да си представя, колко трябва да е увреден човек, за да се радва и подкрепя зверствата на Путин. Не тая ни най- малко съмнение, какво би сполетяло антипутинистите тук, ако бяхме в ситуацията, в която се намира Украйна. Те тия из форума, виждаш ги много добре, собственоръчно и доброволно с удоволствие биха ни пратили по пътя към отвъдното - извън форума има стотици хиляди от тях.

п.п. само да приключи всичко и ми предстои сериозна ревизия на приятелските списъци - не само из виртуала.

Баси, дай ми един пост от тук, в който да има толкова злоба и омраза, и обиди, и клетви срещу Украинците, колкото ти бълваш само в един пост срещу тези, които не ги славят облъчено? Кой от непеещите в хора ви, е обявил че оправдава нахлуването? Що за липса на елементарна интелигентност е това, в обслужването на обсесиите си, да изкарваш инакомислещите потенциални убийци? Ма, ти си бил огромно шубе, бе друже! Обезопаси ли мястото под кревата- да си готов като ти позвъни "путинист" на вратата?icon_mrgreen.gif.24b7200340966a74c0994071dfb17dbc.gif

преди 6 минути, absurt написа:

Баси, дай ми един пост от тук, в който да има толкова злоба и омраза, и обиди, и клетви срещу Украинците, колкото ти бълваш само в един пост срещу тези, които не ги славят облъчено? Кой от непеещите в хора ви, е обявил че оправдава нахлуването? Що за липса на елементарна интелигентност е това, в обслужването на обсесиите си, да изкарваш инакомислещите потенциални убийци? Ма, ти си бил огромно шубе, бе друже! Обезопаси ли мястото под кревата- да си готов като ти позвъни "путинист" на вратата?icon_mrgreen.gif.24b7200340966a74c0994071dfb17dbc.gif

Ти сериозно ли искаш такъв пост? Ей ти два ника дет са писали такива постове @glen и @Anneliese Aka Поля Нацито

преди 19 минути, absurt написа:

Кой от непеещите в хора ви, НЕ е обявил че оправдава нахлуването?

че си пропуснала тука .....

преди 19 минути, absurt написа:

Що се правиш, че не виждаш ? 

преди 8 часа, _nib_ написа:

,,Mразя Англо-Саксите"

,,Мачкай Англо-саксонската чума, Владимире! Подготвяй атома за изстрелване! Ядрените гъби да опърлят глобалистите и ония дето ще ви зануляват. Укрите и господарите им от США са готвили биологическо, химическо и генетично оръжие за избиване на славяните. Укрите не се усетиха в какъв филм се вкараха. Западните психопати ги подкокоросват и ги помпят за НАТО. Най-големите бъркачки са краварите. 1990 г. обещаха на предателя Горбачов, че няма да се разтягат и 1 см на изток! Излъгаха идиотите! Излъгаха, а оне продажен белег не се сети да им поиска документ и подпис. Прилапаха цяла източна Европа. Не се наядоха кучетата бясни! Сега и Украйна искат! В Задния двор на Русия искат да се наместят, с мръсни оръжия! Ни шагу назад! Бой, бой до край докато стигнеш до полската граница! Слагай там С-400, арестувай и разстрелвай всяка украинска нацистка маймуна, която избиваше невинните рускоговорящи в Донбас. Демилитаризация и Денацификация докрай!"

преди 39 минути, N1K17Y написа:

Що се правиш, че не виждаш ? 

А, ти не можеш да си представиш, че не вися 24 часа във форума и не проследявам всеки пост? Когато не съм видяла нещо- не съм. Когато съм видяла- реагирам, ако го сметна че си заслужава. Този пост не съм видяла, сега го прочетох. Текстът е сложен в кавички. Това не значи ли, че той цитира съдържанието на клипа? Аз говоря за лични думи и настроения, за лични страсти, като тези- на турчина. Като тези, на инсекта. За клиповете дори не отварям дума. Толкова ли е сложно да схванеш кое-как е, Аглая?

преди 39 минути, absurt написа:

А, ти не можеш да си представиш, че не вися 24 часа във форума и не проследявам всеки пост? Когато не съм видяла нещо- не съм. Когато съм видяла- реагирам, ако го сметна че си заслужава. Този пост не съм видяла, сега го прочетох. Текстът е сложен в кавички. Това не значи ли, че той цитира съдържанието на клипа? Аз говоря за лични думи и настроения, за лични страсти, като тези- на турчина. Като тези, на инсекта. За клиповете дори не отварям дума. Толкова ли е сложно да схванеш кое-как е, Аглая?

Мдаа, толкова коментари имаш в темите, но ЕДНО мнение подобно не си видяла доесга :giggle1: 

Повервах ти. А той съфорумника не споделя мнението което е цитирал, копирал го е просто така, лаф да има. 

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Мдаа, толкова коментари имаш в темите, но ЕДНО мнение подобно не си видяла доесга :giggle1: 

Повервах ти. А той съфорумника не споделя мнението което е цитирал, копирал го е просто така, лаф да има. 

Аглая, казах ти, че затъпяваш прогресивно, ама не щеш да вземеш мерки! Ставаш като Мирча- за едно говорим, ти като на тъпан пръчката се намесваш с друго, което подаваш. Върни се, виж за какво говорим и ако имаш да кажеш нещо смислено и по същество, кажи. Омръзна ми от дебилски включвания.

преди 1 минута, insec написа:

Па спри да се включваш.

Неспособният да мисли, да не се напъва- все същите тъпотии бълва.

преди 10 минути, absurt написа:

Неспособният да мисли, да не се напъва- все същите тъпотии бълва.

Па спри да се напъваш.

преди 4 минути, insec написа:

Па спри да се напъваш.

Не съм и помисляла да се напъвам. Слежителите ми ще свършат работата лежерно.

images?q=tbn:ANd9GcQ069VQ5-rLBrsjHpiSjeI

преди 1 минута, absurt написа:

Слежителите ми ще свършат работата лежерно.

Правилно - пий си хапчетата редовно.

преди 33 минути, absurt написа:

Аглая, казах ти, че затъпяваш прогресивно, ама не щеш да вземеш мерки! Ставаш като Мирча- за едно говорим, ти като на тъпан пръчката се намесваш с друго, което подаваш. Върни се, виж за какво говорим и ако имаш да кажеш нещо смислено и по същество, кажи. Омръзна ми от дебилски включвания.

На мен ми изглежда, че ти отговарям за нещо, за което съвсем ти самата говориш.

преди 1 час, absurt написа:

Това не значи ли, че той цитира съдържанието на клипа? Аз говоря за лични думи и настроения, за лични страсти, като тези- на турчина. Като тези, на инсекта. За клиповете дори не отварям дума. Толкова ли е сложно да схванеш кое-как е, Аглая?

преди 52 минути, N1K17Y написа:

А той съфорумника не споделя мнението което е цитирал, копирал го е просто така, лаф да има. 

Вместо да ми благодариш, че ти показвам, мнение което не си видяла и ти разширявам кръгозора, ми влизаш с рогата напред. "Благодаря" се казва. 

• Автор

https://istinata.net/виден-експерт-само-руската-армия-може/?fbclid=IwAR3KbybGSRnN5_XucQZEouHT7UIwkuxm_swz2MiAYFFt-cnKsaqrFXBaYG4

Яков Кедми, виден военен и политически експерт, особено уважаван от хората в Русия, бивш ръководител на израелската тайна служба «Натив», разкри пред руската телевизия ITON, че благодарение на САЩ, русофобията е станала задължителна в западния свят. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.