Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно новата визия на сайта

Featured Replies

Форума си е твой...

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 102k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 18 часа, Калин Карабойчев написа:

Време е да се отърсим и освободим от всички подобни тролове, които нищо не харесват тук, но са по 24 часа на ден тук за да се оплакват как нищо не им харесва тук. Ще облекчим страданията им един път завинаги. 

Адмирации ! 

преди 5 часа, _sirena_ написа:

Адмирации ! 

Изгоря! Бананите чакат!

преди 12 часа, Калин Карабойчев написа:

Аз мисля, че отговорих на това предложение неколкократно и кристално ясно, няма как да се случи това нещо.  И не мисля, че проблема на някой да не пише е заради това, че няма да може да си редактира после сам поста. Въведено е допустимо време за редакция до 30 минути след публикуването. След това редакцията се заключва автоматично и само модератор може да я редактира. Ако имате нещо за редактиране докладвате в описанието на доклада поставате това което искате да бъде променено и той го копира и поставя. 

Колко усилия ще отнеме да направите аватарите отново квадратни? Правоъгълни добре..ще си изрежа в размерите..Но кръгли...
Абе, вие геометрия нали сте учили? Пробвали ли сте да слагате правоъгълник в кръг...?

преди 12 часа, Tommygun написа:

,които имат желание да използват техническия раздел по предназначение - обмяна на иноформация и опит с други запалени по темата

Хаха, отдавна няма такова нещо. Почти избягвам да пиша

преди 1 час, simtech написа:

Хаха, отдавна няма такова нещо. Почти избягвам да пиша

И на мен да ми издишаха заучените реплики и да ми правеше впечатление, че се папагаля, и аз щях да избягам да пиша някъде си.

Ама поне не си се отказал от правото си, да се оплакваш на горе на долу. 

'Айде оправете ги тия скапани аватари, та да не реве тоя, че .... Става бАнален !

ИЗВИНЕТЕ МЕ !

преди 6 минути, Agamirion написа:

'Айде оправете ги тия скапани аватари, та да не реве тоя, че .... Става бАнален

Аз съм тук много преди теб. Айде малко уважение, смятам че повече ги разбирам нещата.

преди 7 минути, simtech написа:

Аз съм тук много преди теб. Айде малко уважение, смятам че повече ги разбирам нещата.

Това че си преди някой регистриран не ти дава някакъв приоритет. Да не би правилата на форума да са ги променили скоро и нещо да не знам за това правило ?

преди 7 минути, BMW Маниак написа:

Това че си преди някой регистриран не ти дава някакъв приоритет. Да не би правилата на форума да са ги променили скоро и нещо да не знам за това правило ?

Как човек да си сложи един прост аватар нормално, след като го изрязва в кръгче?
И да, дава ми приоритет. Както ти си ял бой от старите войници в казармата! :D

Редактирано от Гост (преглед на промените)

А бе, ти не ги гледай тия цифрички при регистрацията во профила ми!

И ако по това трябва да съди човек колко знае и колко не, те твоите мнения половината и повечето са за коша, предвид факта; че сега си драскаш само у Празните приказки. И останалото е за оплакване.

Млад си, излез, подишай чист въздух. Само ти ревеш с все глас ! 

Аман от теб, аман.

А бе, ти не ги гледай тия цифрички при регистрацията во профила ми!...И ако по това трябва да съди човек колко знае и колко не, те твоите мнения половината и повечето са за коша, предвид факта; че сега си драскаш само у Празните приказки. И останалото е за оплакване.

Драскам у празните приказки не случайно само там и по философските теми.. Форум в който задаваш въпрос и ти отговарят "Сервиз", а ако си малко по-грамотен и това дори не ти отговарят.... И аман и зор заман няма да променят картинката.

преди 12 минути, simtech написа:

Как човек да си сложи един прост аватар нормално, след като го изрязва в кръгче?

Да ти имам проблема. То голяма загуба че не ти виждаме аватара с някакъв алкохолик на него де не му се види чашката.
Аз Симка от как е ъпдейтнат форума не мога да влизам през тапаталка.  Една дума не съм казал ни попитал кога ще може да работи както преди. Ти орева орталъка с някакви аватари.

преди 12 минути, simtech написа:

И да, дава ми приоритет. Както ти си ял бой от старите войници в казармата! :D

Не позна. Аз съм НГВС.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Да ти имам проблема. Той голяма загуба че не ти виждаме аватара с някакъв алкохолик на него

Аватарът не е с алкохолик, а държи четка в ръка! Именно заради това изрязване стават недоразумения и изопачаване.
А ти имаш иФон много ми дреме...Сложи си Хандроид или Свин Мобиле и готово! ;)

Драскам у празните приказки не случайно само там и по философските теми.. Форум в който задаваш въпрос и ти отговарят "Сервиз", а ако си малко по-грамотен и това дори не ти отговарят.... И аман и зор заман няма да променят картинката.

Ами нали ти основно преди години ревеше, че тия от спец-хардуера нищо не ставало, как ти ги бе поправял милион пъти. Ти си все номер едно и над всичко и всички !

'Айде седи си у празните приказки и много не реви, че "надуваш" главата на сума народ. И като не ти харесва как е в момента, не влизай тук, какво търсиш тук !

Ами нали ти основно преди години ревеше, че тия от спец-хардуера нищо не ставало, как ти ги бе поправял милион пъти. Ти си все номер едно и над всичко и всички !

Поправях ги! Но ми дотегна. Трябва да ми плащат поне по една учителска заплата за това, че си хабя времето да ги уча?
Какво правя точно тук? Искам да изкажа мнение и горещо желание аватарите да се върнат правоъгълни,

преди 6 минути, simtech написа:

Аватарът не е с алкохолик, а държи четка в ръка!

Добре, някакъв бояджия де не му се видело четката!!! Аве защо се излагаш не мога да разбера ? Голям мъж си станал почнал си да мърмориш за всяко нещо като незадоволена госпожица.

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Добре, някакъв бояджия де не му се видело четката!!! Аве защо се излагаш не мога да разбера ? Голям мъж си станал почнал си да мърмориш за всяко нещо като незадоволена госпожица.

Искам просто да се върне каквото е било допреди 1 седмица. И става с 2 клика в админ панела това.

преди 8 минути, simtech написа:

Поправях ги! Но ми дотегна. Трябва да ми плащат поне по една учителска заплата за това, че си хабя времето да ги уча?
Какво правя точно тук? Искам да изкажа мнение и горещо желание аватарите да се върнат правоъгълни,

Поправял си ги трънци ! Сега няма кой да "поправяш", 'щото ти и такива тролове като теб ги прокудиха. То и за тояа ти е дотегнало де. 

Иииии... и отгоре на това и нагъл, пари търси. Формата на аватарите му да се върнат. Та, даже само неговия нека си е в предишния вид, да има на какво да се кефи и хвали.

А, търпете си го ! 

преди 7 минути, Agamirion написа:

Поправял си ги трънци ! Сега няма кой да "поправяш", 'щото ти и такива тролове като теб ги прокудиха. То и за тояа ти е дотегнало де.

Да..ако преди беше леко трагикомично, сега в тези раздели въобще вече не е смешно. А аз отдавна съм го надраснал това ниво да пиша сериозно във подфоруми, които очевидно вече нямат нищо общо с техническото.
А ти..погледнах ти историята...3 мнения нямаш в раздел различен от празни приказки..Но си седнал да съдиш, с какви очи?

преди 6 минути, simtech написа:

Да..ако преди беше леко трагикомично, сега в тези раздели въобще вече не е смешно. А аз отдавна съм го надраснал това ниво да пиша сериозно във подфоруми, които очевидно вече нямат нищо общо с техническото.
А ти..погледнах ти историята...3 мнения нямаш в раздел различен от празни приказки..Но си седнал да съдиш, с какви очи?

Имам, имам по назад няколко мнения в хардуера. Ама те са изключение. Ама и на мен ми дотегна и спрях да пиша там, заради такива всезнайковци като теб !

И спри да ме цитираш и да ревеш. Тези ти мнения нищо не доказват ! - достатъчно пъти си квалифициран като досаден трол и то от модератор.

Осъзнай се, по дяволите !

преди 7 минути, Agamirion написа:

Имам, имам по назад няколко мнения в хардуера. Ама те са изключение. Ама и на мен ми дотегна и спрях да пиша там, заради такива всезнайковци като теб !

Да, по-добре е всезнайковци като мен да ги няма, за да може да дойдат едни приятни хорица, които да ти кажат как да сложиш лепило Каноколит върху процесора или други гениални или убийствени идеи, нъл така?

преди 13 минути, simtech написа:

Да, по-добре е всезнайковци като мен да ги няма, за да може да дойдат едни приятни хорица, които да ти кажат как да сложиш лепило Каноколит върху процесора или други гениални или убийствени идеи, нъл така?

Не живеем в перфектен свят, съвършен. То и ти не си, късно ще го осъзнаеш това, но много късно. Но по-добре късно, отколкото никога. Ама "нъл" си прихванал нещо и от празните приказките, така че каузата е загубена.

Просто спри да се оплакваш, не и толкова често. Омръзващо е, повярвай.

А сега вместо да тормозиш хората тук, в тази тема, отиди и помогни в някоя тема, докажи че не си такъв идиот за какъвто те мислят !

'Айде сега остави аватарите на администрацията. 

А сега вместо да тормозиш хората тук, в тази тема, отиди и помогни в някоя тема, докажи че не си такъв идиот за какъвто те мислят !

Като тази ли?

преди 21 минути, simtech написа:

Като тази ли?

Добре, браво ! Утре и ще ти реагират дори, не бой се, няма да останеш капо поне откъм рейтинг, ама пари не търси ! 

А сега пак ще те помоля да не ме цитираш отново. Дразнещо и глупаво е да искаш да си все център на внимание !

Послепис: Не се сърди, ама имам си по-важна работа от това. Някои поне си имаме по-важни неща в живота. Цитирай някого, когато има нещо важно и належащо. 

Редактирано от Agamirion (преглед на промените)

Откакто направиха аватарите кръгли, не можете да си уцелите иконката и да си пишете на ЛС ли, че спамите и простеете тук?

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Администратор
на 21.07.2017 г. в 0:07, XYconstant написа:

Ако може да фикснете и проблема с Tаpаtаlk-a, че логването е невъзможно след новия ъпдейт на дизайна тук. :lock:

на 20.07.2017 г. в 13:17, iBonev написа:

Здравейте! Прочетох коментарите във връзка с новата визия, но не намерих отговор на моя въпрос, а именно - не мога да се логна във форума през тапаталк и това имали нещо общо с обновленията, които се правят?

Tapatalk би трябвало да работи вече.

• 2 седмици по-късно...

Радвам се, че вече форума работи правилно с Tapatalk!!

А нещо относно разширения редактор или просто аз не мога да го открия.?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.