Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за конфигурация до 900лв.

Featured Replies

преди 10 минути, DanteJKL написа:

Определено везните се наклониха в полза на i3 6100. И на мен ми се иска GPU да бъде GTX950 / R7 370 ,но ще видя дали ще имам възможност да добавя още 50-60лв. за да се получат нещата

И след като изгледах няколко ревюта като това:

Intel Core i3 6100 Skylake Review - The Best Budget Gaming CPU?

https://www.youtube.com/watch?v=3G-7bfPG2dE

По принцип има и още по-добър i3 гейминг процесор-core i3 6320 3.9 GHz.Не знам дали вече го има и на нашия пазар,може би не,но предполагам е въпрос на седмици да се появи.

• Отговори 144
  • Прегледи 8,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

То не е проблем да се поръча но е скъп. 

С охладител
http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=11|8|0|32300|310|0
Без охладител
http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=10|8|0|31913|310|0

По-слабият 6300 е значително по-евтин и с безплатна доставка.
http://www.plesio.bg/protsesori-c-69977713/intel-cpu-core-i3-6300-1151-3-80-ghz-4-mb-p-314441.html 

А най-слабият 6100 излиза най-изгодно като най-добре да се поръча от Плесио заради по-ниската цена и безплатната доставка.
http://www.plesio.bg/protsesori-c-69977713/intel-cpu-intel-core-i3-6100-1151-3-7ghz-3mb-p-314564.html

пс. Ето и евтин вариант на 750TI с 2ГБ - http://www.plesio.bg/grafichni-karti-c-69977735/afox-gtx-750ti-2gb-gddr5-p-314592.html 

В Никем за тия пари има само Палитка с 1ГБ която е и с по-малка гаранция отделно и доставка се плаща.

Ако ще се взима евтиното дъно на MSI също е по-добре да се купи от Плесио заради доставката.

Всъщност единствено рам най-добре да се търси другаде.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор
преди 4 минути, Слави Маринов написа:

По принцип има и още по-добър i3 гейминг процесор-core i3 6320 3.9 GHz.Не знам дали вече го има и на нашия пазар,може би не,но предполагам е въпрос на седмици да се появи.

Да де, и съответно по-скъп с около 40 долара от i3 6100 . Което го изключва от графата "бюджетен" ( поне според мен)

http://ark.intel.com/products/family/88394/6th-Generation-Intel-Core-i3-Processors#@Desktop

Наруто, забравяш отстъпката в Никем, която може да покрие доставката.  Други i3  може да са по-бързи, но и по-скъпи, та човек почва да се замисля, дали не е по-добре истински i5. тя работата си е за мислене, защото евтините i5  са на доста по-ниска честота и са целесъобразни само за игри като Crysis 3. Надявам се всички вече са изиграли тоя бенч (освен мен), та не си заслужава заради един бенч да се взема евтин i5. Интел все по-умело успяват да позиционират продуктите си по цена и производителност, но ако човек търси процесор за конкретна задача, може да се окаже, че малко по-евтин процесор с по-добра еднонишкова производителност е и по-добър. 

I3-6320 при цена под 300 лв. ($157) въпреки високия курс на долара трепа на ред в игрите.

За съжаление това е цена на едро а от там до нас скача с доста.  Това да ми бутат 100 лв. отгоре на бройка просто е прекалено!

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 4 минути, Roujin Z написа:

I3-6320 при цена под 300 лв. ($157) въпреки високия курс на долара трепа на ред в игрите.

За съжаление това е цена на едро а от там до нас скача с доста. 

Ами открай време доларите се умножават по две, за да се получат левове, а сега с много високия курс на долара, се умножават и над две. Значи 300 лева са мираж. Аз залагам на 320-330 лева за тоя процесор и то в най-евтините магазини. няма ги вече процесори като G860 и i3 3220,  които бяха много по-евтини от аналогични процесори на по-ниска честота. 

Къде забъркахте I3-те с игри? Със съвременни игри. А нека и на 5GHz да са. Правете разлика м/у 2 ядра с HT, реални 4 ядра и реални 4 ядра с HT. Кико уж ги знае тези работи, но лансира I3. Странно.

преди 1 час, G-Max112 написа:

Айде ся невярно ахахаха сад...

Ами никой сериозен човек не отваря cpuboss cpumonkey cpuworld user-benchmarks и подобни сайтове. В тях няма вярна информация. Както и клиповете за които си ровил с часове за да намериш такива които да ти изнасят на теб и да спамиш в форума с тях.

преди 33 минути, XECUTIONER написа:

Къде забъркахте I3-те с игри? Със съвременни игри. А нека и на 5GHz да са. Правете разлика м/у 2 ядра с HT, реални 4 ядра и реални 4 ядра с HT. Кико уж ги знае тези работи, но лансира I3. Странно.

i3 спрямо Athlon,  а не изобщо. Иначе при гейминга е около нивото на най-евтините i5. Абе хората добре са си позиционирали цените в гамата си. За 260 лева се взема точно процесор на нивото на i5 6400. В момента съм, с 4 ядра на 3.3 GHz,  а  i5 6400  работи на 3.1 GHz. Пуснах всички игри пак и разлиакта спрямо процесор на 3.9  Ghz  е съвсем малка - 2-3 fps. Махни 200 MHz  и ето ти равенство с i3 6320. i3 6100  e още 6-7 % надолу. Но даваш 150  лева по-малко. Оказва се всъщност, че дори  i3 6320  да го пуснат на 340 лева, пак ще е по-изгоден от i5 6400. Обаче нали се сещаш, че никой няма да забележи това ;) Важното е ние да го забележим. Ние, дето и игри играем. 

• Автор
преди 31 минути, XECUTIONER написа:

Добре, би ли си дал мнението кое според теб ще е по подходящо за бюджет 900лв. за игри ? х4 860к ядро Steamroller Kaveri, реални 4 ядра , 28нм или i3 6100 - 2 ядра с HT 

Мерси Предварително

преди 1 минута, DanteJKL написа:

Добре, би ли си дал мнението кое според теб ще е по подходящо за бюджет 900лв. за игри ? х4 860к ядро Steamroller Kaveri, реални 4 ядра , 28нм или i3 6100 - 2 ядра с HT 

Мерси Предварително

Аз ще ти кажа мнението му - FX6300. Погледнато повърхностно наистина е така.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор

Понеже ми минават почти всякакви варианти как да се впиша в бюджета. да попитам как стоят нещата с куии с захранване заедно (две в едно ) Заслужавали си риска изобщо ?!?

Ето няколко примери: http://nikem-bg.net/computer-components/RAIDMAX-EXO-ATX-108BU-Black-Blue-PSU-500W/description.html

http://nikem-bg.net/computer-components/OMEGA-ATX8815BG--450W-12CM-BLA/description.html

http://nikem-bg.net/computer-components/RAIDMAX-RHC375Y-Black-with-PSU-500W/description.html

преди 32 минути, Кико написа:

i3 спрямо Athlon,  а не изобщо. Иначе при гейминга е около нивото на най-евтините i5. Абе хората добре са си позиционирали цените в гамата си. За 260 лева се взема точно процесор на нивото на i5 6400. В момента съм, с 4 ядра на 3.3 GHz,  а  i5 6400  работи на 3.1 GHz. Пуснах всички игри пак и разлиакта спрямо процесор на 3.9  Ghz  е съвсем малка - 2-3 fps. Махни 200 MHz  и ето ти равенство с i3 6320. i3 6100  e още 6-7 % надолу. Но даваш 150  лева по-малко. Оказва се всъщност, че дори  i3 6320  да го пуснат на 340 лева, пак ще е по-изгоден от i5 6400. Обаче нали се сещаш, че никой няма да забележи това ;) Важното е ние да го забележим. Ние, дето и игри играем. 

Така и не разбра, че твоите симулации не отговарят на истината. Когато имаш съпоставка м/у да речем 4 процесора трябва да тестваш точно тези 4 процесора. В съвременните игри се набляга на многопроцесорна работа, а честота играе минимална роля. Много добре знаеш, че да речем при COD BO3 ти получаваш малко повече минимални кадри заради допълнителните тредове, а не заради това, че си клокнал онзи боклуkчарник на 4,6!

Това да го чете и DanteJKL.

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

преди 5 минути, XECUTIONER написа:

Така и не разбра, че твоите симулации не отговарят на истината. Когато имаш съпоставка м/у да речем 4 процесора трябва да тестваш точно тези 4 процесора. В съвременните игри се набляга на многопроцесорна работа, а честота играе минимална роля. Много добре знаеш, че да речем при COD BO3 ти получаваш малко повече минимални кадри заради допълнителните тредове, а не заради това, че си клокнал онзи боклуkчарник на 4,6!

Това да го чете и DanteJKL.

Напротив, разлика може да има, но много малка. При BO3  няма ограничение от страна на процесора.  Трейдовете доста често бъркат работата и вместо повече кадри, вадят по-малко. И това е нормално, защото два трейда са  едно ядро.  Всъщност, в случая става въпрос за друго - дали i3  ще ограничава да кажем r7 360  и дали Athlon ще даде повече кадри с по-бързата видеокарта като GTX950, въпреки ограничението. Много такива тестове има и трябва да се гледа конкретния случай - видеокарта, процесор, игра.  нямам нищо против, че 4 интелски ядра на по-ниска честота са  по-добри от две ядра с HT,  но в  случая става въпрос за  сравнение с Athlon, който също има 4 ядра, но е с доста по-малка еднонишкова производителност. А честотата може донякъде да компенсира липсата на едно ядро. И ти отлично знаеш това. Тестове хиляди има, при които процесори с малко ядра и висока честота са по-добри от такива с много ядра и ниска честота. Въпросът е, какво става, ако речеш  да вършиш и друга работа, ако играеш. Ей  затова  и две ядра идат малко, та били те и на висока честота. Спъване може да  има и при процесор с повече ядра, ако някой процес почне да товари някое от ядрата, използвани при игра.  Но да ми хвалиш тоя Атлон и да ми го препоръчваш пред нова платформа с DDR4  памет и възможност за добър ъпгрейд, е непонятно за мен. наистина, ако искаш да набуташ човека, кажи му да си взема по-слабия процесор с единствената възможност след време да бъде продаден за жълти стотинки. Щото като излезе Zen, всички Атлони и FX  умират при продажба на старо. Ще станат  като днешните Пентиуми и разните му ета и кута, дето сега вървят за 20-30 лева. 

преди 33 минути, DanteJKL написа:

Понеже ми минават почти всякакви варианти как да се впиша в бюджета. да попитам как стоят нещата с куии с захранване заедно (две в едно ) Заслужавали си риска изобщо ?!?

Ето няколко примери: http://nikem-bg.net/computer-components/RAIDMAX-EXO-ATX-108BU-Black-Blue-PSU-500W/description.html

http://nikem-bg.net/computer-components/OMEGA-ATX8815BG--450W-12CM-BLA/description.html

http://nikem-bg.net/computer-components/RAIDMAX-RHC375Y-Black-with-PSU-500W/description.html

Избягвай тия варианти. 

преди 9 минути, Кико написа:

Напротив, разлика може да има, но много малка. При BO3  няма ограничение от страна на процесора.  Трейдовете доста често бъркат работата и вместо повече кадри, вадят по-малко. И това е нормално, защото два трейда са  едно ядро.  Всъщност, в случая става въпрос за друго - дали i3  ще ограничава да кажем r7 360  и дали Athlon ще даде повече кадри с по-бързата видеокарта като GTX950, въпреки ограничението. Много такива тестове има и трябва да се гледа конкретния случай - видеокарта, процесор, игра.  нямам нищо против, че 4 интелски ядра на по-ниска честота са  по-добри от две ядра с HT,  но в  случая става въпрос за  сравнение с Athlon, който също има 4 ядра, но е с доста по-малка еднонишкова производителност. А честотата може донякъде да компенсира липсата на едно ядро. И ти отлично знаеш това. Тестове хиляди има, при които процесори с малко ядра и висока честота са по-добри от такива с много ядра и ниска честота. Въпросът е, какво става, ако речеш  да вършиш и друга работа, ако играеш. Ей  затова  и две ядра идат малко, та били те и на висока честота. Спъване може да  има и при процесор с повече ядра, ако някой процес почне да товари някое от ядрата, използвани при игра.  Но да ми хвалиш тоя Атлон и да ми го препоръчваш пред нова платформа с DDR4  памет и възможност за добър ъпгрейд, е непонятно за мен. наистина, ако искаш да набуташ човека, кажи му да си взема по-слабия процесор с единствената възможност след време да бъде продаден за жълти стотинки. Щото като излезе Zen, всички Атлони и FX  умират при продажба на старо. Ще станат  като днешните Пентиуми и разните му ета и кута, дето сега вървят за 20-30 лева. 

Избягвай тия варианти. 

Страшно много преекспонирате думата ''бъдеш ъпгрейд''! При положение, че му предлагате скапано дъно с I3 и след време да си вземе примерно процесор като твоя - ми не върви. Атлона без проблем ще бута умрели карти от ранга на 950, а плявата, която се разнася за DDR4 като бъдещето в гейминга... какво да коментирам? За тези пари автора взима най-практичното, а когато му дойде времето го заменя. И това, което пишеш за допълнителната заетост на ядрата е голяма глупост, но няма да навлизам в излишни спорове, защото си ми симпатичен все пак. По-напред във времето ще те насоча към подходящата литература, но не на руски.:P

Лека вечер!

• Автор
преди 58 минути, Кико написа:

Избягвай тия варианти. 

Така и си мислех.Да вземе да стане едно късо и заминава и захранване и дъно..

Предварително се извинявам за лекото отклонение от темата:

Аз досега играех игри на конзола xbox360 флашната с LT3 и изобщо почти не ме е интересувало PC хардуера за игри или дали някоя игра ще ми тръгне и т.н. Просто си записвам играта на диск  пускам и готово.Rise of Tomb Rider беше последната игра с което се сложи буквално края на xbox360 заглавията. А и девелопърите почнаха умишлено да развалят графиката в полза на новото поколение конзоли XboxOne/PS4 Минаха две години и нещо и хак за тях няма, а като изглежда няма и да има в близко бъдеще. А да се купуват игри за конзоли в БГ на цени 120лв. е немислимо, поне за мен. Пазар за игри втора ръка буквално няма. Новото поколение конзоли игрите са 1080р 60фпс. с изключение на някои XboxOne заглавия които са на 900р , поради по-слабия хардуер на бокса и грешки допуснати от MS.

Като цяло идеята ми беше да си направя конфигурация, която да копира в известна степен PS4/XboxOne " Console Killer "

Поради тази причина се насочих към PC 1080р гейминг, 

Редактирано от DanteJKL (преглед на промените)

преди 34 минути, XECUTIONER написа:

Страшно много преекспонирате думата ''бъдеш ъпгрейд''! При положение, че му предлагате скапано дъно с I3 и след време да си вземе примерно процесор като твоя - ми не върви. Атлона без проблем ще бута умрели карти от ранга на 950, а плявата, която се разнася за DDR4 като бъдещето в гейминга... какво да коментирам? За тези пари автора взима най-практичното, а когато му дойде времето го заменя. И това, което пишеш за допълнителната заетост на ядрата е голяма глупост, но няма да навлизам в излишни спорове, защото си ми симпатичен все пак. По-напред във времето ще те насоча към подходящата литература, но не на руски.:P

Лека вечер!

Ъ? Само това мога да кажа. Остави ме без думи. Само един пример ще дам пак, понеже явно не си чел  други мои постове наскоро. Бета версията на GeForce Experience, която има функция и стрийм в  Yotube, като се ползва и интерфейс в играта, има проблем точно с с процесора. При почване на стрийм едно от ядрата се натоварва. Това предизвиква накъсана картина и лаг при натискане на клавишите. Ако караш автомобил с клавиатура, забрави да вземеш и един  завой. Решението бе да се намали приоритета на тоя процес. Аз го направих да се намаля  автоматично с Process Lasso,  че иначе трябва при всяко излъчване  да променям приоритета на тоя процес, а това  не винаги е здравословно за игрите. В смисъл, че някои игри се минимизират без проблем, но други не. Това е един от примерите. Другият е със софтуера на монитора ми Филипс, който по същия начин почва да товари едно от ядрата на 100%, а това предизвиква голям дроп в кадрите, дори да си с вертикална синхронизация, а границата да е над 100 fps. Много такива примери могат да се дадат, когато процес на заден план оказва  влияние при игра. При положение, че един Пентиум, а и  Атлон се товарят на 100% при игра, няма как някой процес на заден план да не окаже влияние. Или викаш, тия процеси знаят че играеш и си траят? Заеби тая литература. Гледай какво става в действителност. Ти с литература не играеш, а със щайгата си. така както си я направиш, така и ще играеш. 

преди 16 минути, DanteJKL написа:

Така и си мислех.Да вземе да стане едно късо и заминава и захранване и дъно..

Предварително се извинявам за лекото отклонение от темата:

Аз досега играех игри на конзола xbox360 флашната с LT3 и изобщо почти не ме е интересувало PC хардуера за игри или дали някоя игра ще ми тръгне и т.н. Просто си записвам играта на диск  пускам и готово.Rise of Tomb Rider беше последната игра с което се сложи буквално края на xbox360 заглавията. А и девелопърите почнаха умишлено да развалят графиката в полза на новото поколение конзоли XboxOne/PS4 Минаха две години и нещо и хак за тях няма, а като изглежда няма и да има в близко бъдеще. А да се купуват игри за конзоли в БГ на цени 120лв. е немислимо, поне за мен. Пазар за игри втора ръка буквално няма. Новото поколение конзоли игрите са 1080р 60фпс. с изключение на някои XboxOne заглавия които са на 900р , поради по-слабия хардуер на бокса и грешки допуснати от MS.

Като цяло идеята ми беше да си направя конфигурация, която да копира в известна степен PS4/XboxOne " Console Killer "

Поради тази причина се насочих към PC 1080р гейминг, 

Ами добре си се насочил.  Ще напиша изискванията за новите игри. Средно е нещо такова:

8 GB RAM

GTX750/r7 360  за игра на medium  при FullHD, за предпочитане 2 GB видеопамет DDR5.

Поне 4 нишков процесор, за предпочитане 4 истински ядра. За 60  fps  ти трябва и Интелски процесор с 4 ядра на около 4 GHz,  за да покриеш всички налични игри на пазара. Това ще рече процесор с K  накрая или някой заключен IB процесор, който може да се клокне до малко над 4 GHz  с подходящо дъно.

SSD  за някои MMO

По-големичък хард диск за оригинални игри, ако примерно си ги купил от STEAM  и не ти се тегли всеки път дадена игра, когато ти се доиграе. Според мен минимума е 250 GB SSD  и 2 TB хард диск, ако си по-запален геймър като мен. 

Сам си прави сметка, дали за 900  лева се вместваш в тия изисквания.  Конзолите все пак имат и малко по-лоша графика, затова и споменавам GTX750  вместо да кажем GTX950. Но това не омаловажава ролята и на процесора. В случая Атлона изобщо не е подходящ за това, видя го в многото клипчета тук. 60 fps  няма как да хване, за да го сравняваш с PS4, нали?

Конзолите са с 8 ядрени АМД-та,така че пентиума ще ги изкърти всичките...:wink12:.Даже и графична карта не му трябва за да бие конзола,такова животно е....

А по темата - една от причините да спомена 1151 без графична карта е,както съм написал по-горе, да се вземе хубаво дъно.Защото новата платформа си е нова платформа,но едва ли има човек,който в един момент да набучи i7 6700К на H110 дъно.....И колегата е донякъде прав,че се губи смисъла от ъпгрейд с умряло дъно. И преди беше така на масовото предлагане на B85 с изтъкване на ъпгрейд възможностите и сега е същото.

Айде лека нощ от мен.

Смисъла от ъпгрейд се губи, ако си вземе някой i5. Обаче с i3  не е така. Винаги може да стигне до i7 6700 и прираст ще има. А и 6700К да сложи, това са си 300 MHz   отгоре спрямо i7 6700. Аз като бях с H77  дъно, нима не ъпгрейдвах два пъти процесор? G860- i3 3220-Xeon E3-1230V2   и в един момент боднах и i5 3570. Разлика и в трите случая имаше голяма. Боднах и поне 3 видеокарти - GTX460, GTX750Ti, GTX970, като не смятам и разни други, попаднали ми моментно. Обаче в един момент наистина единия от компонентите стига края и няма как, сменя се. В случая цяла платформа,  макар и не по план, а поради технически проблем. В неговия случай има и DDR4  памет.  Така като гледам разни тестове, тя си влияе почти линейно на fps. Преди години това го нямаше,  но явно нещата се променят. Дори имаше едни тестове с вграденото видео на skylake, което се тестваше с DDR3  и DDR4. Оказа се, че при някои игри DDR4  аваше огромно предимство, макар че при други нямаше разлика. Та и това е един  плюс.  И въпросът не е само до ъпгрейд, а до това за кол;ко ще продадеш процесора си примерно след година, когато излезе Zen. i3 6100 ще си държи нормалната цена за i3  на старо,  докато Атлона никой няма да го ебава. И  затова трябва да се мисли. Трябва да се мисли, че и DDR3  памет трябва да се разкара, когато се махне Атлона. А това няма да е проста работа ми се струва.Или ще е проста, но на много ниска цена. Сега пазарът е залят от DDR3 и все някога всички тия памети трябва да се рзкарат от щайгите. 

Те конзолите са с 8 ядрени процесори, които всъщност грешно се наричат ядра, но пък на PC пазара има игри, които не ебават АМД процесорите.  само заради това трябва да се избягват тия недоразумения. Догодина ще видим.

Ето го Пентиума, хаха:

2015-11-22_230035.jpg.ba6862a3e278a0a241

И резултатът:

Цитат

Бета версията на GeForce Experience, която има функция и стрийм в  Yotube, като се ползва и интерфейс в играта, има проблем точно с с процесора.

AMD Gaming Evolved не се отразява на процесора. Защо задължително Nvidia трябва да е критерий ? Знаем че си върл фен на зелените, но много хора помъдряха и предпочетоха продуктите на узрелите.

преди 8 часа, владислав od;skfl написа:

процесор amd athlon x2 340x ще стане ли на дъно sock FM2 socket Аsrock FM2A58М VG3+R2.0

Не. Трябва ти AM3 дъно или AM2+

Цитат

Те конзолите са с 8 ядрени процесори, които всъщност грешно се наричат ядра, но пък на PC пазара има игри, които не ебават АМД процесорите.  само заради това трябва да се избягват тия недоразумения. Догодина ще видим.

Това че някои игри не са подходящи за АМД не е критерий и няма основание да ги наречеш недоразумения.

По същата логика и интел може да се нарече недоразумение поради факта че 90% от софтуера предпочита реални ядра и не ебава HT ядра.

преди 2 часа, Росен Р. Александров написа:

Не. Трябва ти AM3 дъно или AM2+

Как бе Росене athlon x2 340x  е точно за сокет

Socket Family Model Power Core Frequency L2 Cache CPU Rev. Since BIO
FM2* Athlon X2 AD340XOKA23HJ 65W Trinity 3200MHz 1MB A1 All

Пише че дъното го поддържа.

• Автор

В крайна сметка и в двата варианта които обсъждахме се получава, че дъната които бяха избрани не са най-оптималния вариант.

При х4 860к се предполага ,че ще има лек овърклок до към 4.2 - 4,4GHz съответно по натам ще трябва и кулер за него. Като в този вариант се забравя за бъдещ ъпгрейт от към процесор и дъно.

При I3 6100 дъното което предложи Кико MSI H110M PRO VD LGA1151 е със DDR4 и възможност за бъдещ ъпдейит

Кои според вас ще бъдат най-оптималните варианти за избор на дъно в двата случея ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.