Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

преди 2 часа, Julius Decimus написа:

Таман да питам защо ги взимате такива тогас ама разбрах :rolleyes: Гадинката мяза на Балрог от Властелина на пръстените малко.

А иначе как го биете това вашата гилдия (най-общо казано) ? Скачате му на нож или имате Wizard да го напада отдалече ?

То няма много варианти как да го бием. Скачат му танковете и ние след тях. Палим се и гледаме да го гътнем преди да срути моста,защото падаме и мрем. Има 3-4 механики да се спазват и едновременно с това максимално   dmg. Ще ви направя клипче в сряда ако искате. Там се вижда и програмата ми дето мери кой колко бие и се виждат некъсачите дето са по-слаби от танковете. А на танка работата не е да бие а да носи на бой и да занимава гадината докато ние я кърпим. Пълен смях, но ние сме гилдийка дето залага повече на майтапи и веселие по време на рейд. Всички са възрастни хора със семейства и не са така надъхани. Затова е тъпо като мъчим нов бос,че докато го схванат всички мърдаш на акъл.

• Отговори 3k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

преди 1 час, Tommygun написа:

Ще ви направя клипче в сряда ако искате.

Ами то май само аз се интересувам като цяло, въпреки че няма да тръгна да го инсталирам и да качвам левел. Ако няма да те разсейва нещо докато ги биеш, давай.

преди 1 час, Tommygun написа:

Пълен смях, но ние сме гилдийка дето залага повече на майтапи и веселие по време на рейд.

Аз не му разбирам и по принцип. Тъй че и да правите нещо не както трябва няма да разбера въообще. 

Едно време 2006-2007 имаше една игра Titan Quest (RPG), ей това беше уникално за мене. Вещера първия и той. После съм играл само Call of duty 2 до 2009 когато излезе първия Dragon Age. Mass Effect също.

преди 10 часа, Julius Decimus написа:

Бат Кико, виж тука за Рейсруума интервю с някой си Крис - http://www.racedepartment.com/threads/raceroom-racing-experience-interview.131852/

А ето и инфо за PCars 2 - http://www.racedepartment.com/threads/project-cars-2-race-licence-broadcasting-and-matchmaking-details-revealed.132024/ - това ще има GT Pro клас. Най-накрая нещо по-мошно от GT3 !

Тоя PCars 2  нещо ме отблъсна с това, което прочетох. То сега едва се събират по 80-100 човека за година да правят бързи обиколки, какво остава да тръгнат да играят онлайн. Нещо цялата работа ми се струва сбъркана. Наказани, наказания...ами след третото наказание просто ще сменя играта. Предполагам колко справедливи ще са тия наказания. 

Специално за BMW феновете. Завоя на байрчето го зима на пълна газ почти, специалиста му и специалист...:

преди 8 минути, sennheiser написа:

Тоя PCars 2  нещо ме отблъсна с това, което прочетох. То сега едва се събират по 80-100 човека за година да правят бързи обиколки, какво остава да тръгнат да играят онлайн. Нещо цялата работа ми се струва сбъркана. Наказани, наказания...ами след третото наказание просто ще сменя играта. Предполагам колко справедливи ще са тия наказания. 

Бат Кико, погледни F1 темата.

преди 13 минути, Julius Decimus написа:

Специално за BMW феновете. Завоя на байрчето го зима на пълна газ почти, специалиста му и специалист...:

Бат Кико, погледни F1 темата.

Олеле, тоя като му гледам волана и се сещам за Automobilista. Не си я купих веднага, а чак след месеци, защото нямат ръце на волана. как карат така? Като ще кара без ръце, нека махне и волана, та да му се вижда само таблото. 

Ей сега го пробвах тоя PCars  онлайн с ботове, че други не влязоха в сесиятя. Ботовете отначало сложих на 90%, ама много бавни в Монако бе. Сложих ги на 100% и пак втория зад мен на 2 секунди и то само от една моя направена обиколка, а последния на6-7 секунди. Давам му преднина половин километър и накрая на последния завой съм на задницата му залепен. Нещо тия ботове са резил за разработчиците на играта. Това с Фокуса. Чудя се, как ще правят PCars 2  с насока онлайн. Ако питат мен, по-добре да си наблегнат на графиката с DX12  и статистиката. С друго да не се занимават. А ония от RRRE  пък подхванали VR  с DX9. Тия хора акъл нямат. Бавят една година BMW M6. Щяха да го пускат още преди официалната му поява по пистите, но аз цяло лято го гледах по пистите, дойде 2017-та и още го няма :) А иначе VR  правят. Сега остава и бръмбар да стана. 

Ще взема да се навра в някоя пълна сесия, та да им разкажа набързо играта. Обаче търся нещо по вкуса ми, като Focus, Megane  и тем подобни. Гледам обаче няма такива сесии. Сега остава да се науча да карам и GT3  автомобили.

@nikolela, бат Николай, ще влезеш ли на Аквариума (Survarium) да видим какво е положението ? Кажи никнейм да потърся ако решиш.

PS: намерих. Като видиш приеми и да видим какво да ги правим.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Тоя много як, ама ще го изям с парцалите утре:

2017-02-22_001319.jpg

Малко настройки му трябват на това Рено и изключени АБС и ТЦ. Особено тракшъна много бави, но и АБС не остава назад. Другите абсолютни слабаци. 

преди 37 минути, sennheiser написа:

изключени АБС и ТЦ.

Тия асистенти нали много ти помагаха ? Или бъркам !

И един офтопик.
Nico Hulkenberg и Порше имаха частна практика на пистата в Санто Доминго и Nico с над 200 кс порше даде време с което при нас най високата категория DTS с мотори 2.0 около 260-290 к.с и тегло на кола + пилот 2350 либри правят  квалификация. 1.22
Това порше е "малко" по тежко.

преди 7 минути, BMW Маниак написа:

Тия асистенти нали много ти помагаха ? Или бъркам !

По принцип помагат в цивилния живот, намалявайки недозавиването. Все пак като се намеси TC  в остър завой, тежестта се премества към предните колела и задницата влиза по-добре в завоя. При липса на TC  и автомобил с предно, обикновено се стига до голямо недозавиване, което е трудно да се контролира. Но си прав, че ако си запознат с нещата, ще си по-бърз без тракшън контрол. Вече без АБС пак е въпрос до възприятие на нещата. Просто поведението на автомобила и в двата случая е различино. Аз откакто се помня, карам симулаторите без включен тракшън контрол, дори когато играех с клавиатура. Вече за АБС може да се поспори, но ми е все тая, дали карм със или без АБС. Примерно при Асето Корса е трудно да свикнеш без АБС ако не си си настроил добре спирачния педал. При PCars  някак си е по-лесно. Вече точни сметки не съм правил - кой печели -АБС или липсата. Обаче в интерес на спорта, съм изключил всичко. Както казах, открай време не обичам електронните помощници в игрите. Но да вземем един цивилен автомнобил без тракшън. Там педалът на газта не е толкова остър и липсата на TC  не би ти помогнало много с регулиране на приплъзването, защото имаш забавяне при отпускане и подаване на газта. Вече ако е със спортни настройки, друга работа. Да не смесваме нещата. Аз когато говорен за TC, имах предвид цивилни автомобили. Нека сме наясно. Иначе да ти припомня пак, че и ти говореше, как антиролбарите винаги трябвало да са максимално твърди. Признай си грешката. Още повече, че на Маздата си ги махнал отзад. Защо? Мен ми е ясно защо, ама защо ти твърдеше други неща?

преди 14 минути, sennheiser написа:

Признай си грешката.

Всъщност аз даже не се сещам кога сме говорили това. Но щом ти си спомняш  поне ми припомни контекста. Например при коли с нисък център на тежестта е добре да са ти твърди.

преди 28 минути, sennheiser написа:

Още повече, че на Маздата си ги махнал отзад. Защо? Мен ми е ясно защо, ама защо ти твърдеше други неща?

Сигурен съм че не знаеш защо. Много са причините, не е така просто как ти си го мислиш. Зависи и от видовете завои и съотношението им леви/десни за обиколка. Всичко е много  индивидуално.  Баланс на колата и т.н.

преди 10 часа, sennheiser написа:

Тоя много як, ама ще го изям с парцалите утре:

Тоя таралясник не ми и много по вкуса, ама да пробваме.

А защо тъй спорите ? Виж, на играта с ABS пуснато и TC спряно си е най-бързо. Оная обиколка на Уве Алцен Нордшлойфе, пуснат е ABS-а. Вярно, ти не говориш за състезателен автомобил. Но все пак ABS пуснат и TC спрян е оптимално при това Рено (според мен).

Спрения ABS те кара да спираш по-отдалече (подсъзнателно го правиш това, гледайки да не блокираш гумите) и по тоя начин захождаш по-прецизно към завойте впоследствие. И въпреки това след 15-20 обиколки вече като си свикнал и знаеш точките за спиране, с ABS винаги ще спираш по-бързо. Тествай и ще видиш.

TC спрян е по-добре, позволява по-бързо ускорение. Виж, не с всички коли. Ако е много мошна почва само да превърта. Там трябва да се намаля по-малко за да има инерция колата. И да се подава газ постепенно или с придърпване едно такова (в опеделена част от завоя), натискаш до долу, спираш, натискаш пак, спираш, ама бързо. По тоя начин елиминираш недозавиването. Ама трябва много усет. Включване на по-висока предвка също помага много. Но за нещо средно като това Рено е добре да се спре. Лукана като го караше без TC и го натиснеш виж как превърта обаче тръгва да ускорява. Не е например като La Ferrari което превърта само и доста по-късно започва да се ускорява. Те на живо си имат TC тия коли, много добър даже.

Ще пробвам обиколка да видим. И все пак не обещавам нищо.

преди 14 часа, BMW Маниак написа:

Всъщност аз даже не се сещам кога сме говорили това. Но щом ти си спомняш  поне ми припомни контекста. Например при коли с нисък център на тежестта е добре да са ти твърди.

Сигурен съм че не знаеш защо. Много са причините, не е така просто как ти си го мислиш. Зависи и от видовете завои и съотношението им леви/десни за обиколка. Всичко е много  индивидуално.  Баланс на колата и т.н.

Виж, може да не карам на писта истински автомобил, но в игрите отдавна ми се налага да настройвам. Дори сега с това рено намалих мекотата малко на предния антиролбар, защото в Монако ( това е точно пистата в Монако, дето има и Ф1, макар да се казва Azure)  има 2-3 високи бордюра и там колата подскача неуправляемо и дори се завърта. Примерно след излизане от тунела след спиране за шикана. Мина ли малко по-напряко и до там с бързата обиколка. Понеже това рено няма регулировка на клиренса (заключен е), се налага да търся други решения, като по-мек преден антиролбар, който помага и за намаляване на недозавиването. Има какво да се настройва, но снощи се добрах до 0.066 сек. зад първия, което си е по-малко от мигване на човешко око.  Нямах време, че ставах в 6 часа за работа, но сега ще се пусна пак да подобря времето. Освен това си промених малко и предавателното отношение на волана за фибата, че трябва доста да си кръстосам ръцете така, както като цяло съм настроил волана. Има какво да се пипа по тая кола, за да стане още по-бърза и то с доста. Проблемът, ако може да се нарече проблем, при Project Cars e,  че гумите се износват доста бързо и всяка обиколка е различна. Слагам софта и след петата обиколка вече са за смяна при изключен TC. Общо взето бързи обиколки може да се правят до третата обиколка, като втората ми се стори най-добре с тия настройки, които ползвам. Имай предвид, че карайки за най-добро време, още на старта си с напълно равномерно загрели гуми. Ако карам не за време, а примерно в състезание или тренировка, ми трябват 1-2 обиколки за загряване на гумите и там вече задните гуми винаги са по-студени. Това води до по-различно поведение на колата. Задницата става по-подвижна. Обаче при бърза обиколка не е така. Задницата е с нормално загрети гуми и е с много добро сцепление, което пък вреди на точното управление в завоите. Затова се налагаха и тия промени с антиролбара отпред, а сега почвам пружини и амортисьори, да видим докъде ще я докарам. Все пак това е игра, боря се с някакво време, а не истинско състезание, че да се занимавам по-подробно с настройките.  А, да, промених и диференциала от 75 на 90%, а мисля сега да се занимавам и с блокировката при спиране. просто има какво да се пипа по тая кола, да не говорим и за ъглите на сходимост и така нататък. 

преди 6 часа, Julius Decimus написа:

орите ? Виж, на играта с ABS пуснато и TC спряно си е най-бързо. Оная обиколка на Уве Алцен Нордшлойфе, пуснат е ABS-а. Вярно, ти не говориш за състезателен автомобил. Но все пак ABS пуснат и TC спрян е оптимално при това Рено (според мен).

Имам чувството, че АБС ме предава след излизане от тунела. Без АБС почвам с много леко натискане на педала и го усилвам постепенно до спиране за левия завой. И не е вярно, че спирам по-рано. Напротив, на едно и също място натискам педала, но без АБС мога да имам по-добро сжцепление. Погледни всички как карат в Assetto Corsa - без АБС. Или поне първите. В RRRE  пък изобщо няма АБС ако си забелязал. Вярно, в корсата има автомобили, дето си регулираш степента на АБС и TC. В PCars  имаш само регулировка на TC. Обаче ебати бъгавата игра. Снощи карам, абе усещам нещо не е наред при ускорение. давам добри времена, ама като поглеждам, TC  е останал включен, та се налага да го изключвам ръчно. Назначил съм си бутони на волана за тия неща - ABS  и TC. Обаче уж като цяло съм изключил TC  още от менюто на играта и дори отначало като превех бързи обиколки, TC  си бе заключен и неактивен в настройките на Реното. После изведнъж стана активен,, незнайно защо. Може нещо и аз да съм променил без да искам, че карам, излизам от обиколката, отивам да настройвам, записвам и знам ли какво съм правил. Но дето TC  включен винаги, ами и ABS. Абе...докато разбера какво става, мина време :)

преди 6 часа, Julius Decimus написа:

TC спрян е по-добре, позволява по-бързо ускорение.

По-скоро включения TC  при невнимателно натискане на газта, намалява оборотите на мотора и те спъва, но едновременно с това променя динамичния център на тежестта към предните колела и в остри завои може да помогне. разбира се, без TC  също е възможно това, но карането е по-различно. Въпрос на вкус. Ако му хванеш цаката на TC,  по-скоро помага.  Преди време бях чел една статия, мисля в Ауто Билд, където тестваха Порше без TC  и с TC. Дори профи състезатели даваха по-добро време с TC, отколкото без TC. Вече в реалността TC  не е като едно време, а и електрониката не е просто за ограничаване на въртящия момент, а за много повече. Колкото и да не ни се иска, ще изчезне и ръчката и колите без TC. Ние спорихме преди години за TC дали помага или не. Поне аз спорех за реални цивилни автомобили като моя, другия не знам за какво е спорил, макар че тогава говореше за Сеат Леон. Примерно зимата - помага или не TC. Честно казано, не е проблем с TC  да въртя гуми поне 20 секунди докато изкачвам баир. Тоест,, не ме спира веднага, както някой предполага или както е на сухо. Не знам на какво се дължи това, но явно разбира, че карам зимата и ми дава да въртя гуми. Лятото не толкова, макар че на първа и втора гумите приплъзват. За трета нямам мощност ;)

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

@Julius Decimus, какво стана? Почнах на червено ( вино) и ето резултата:

2017-02-22_175347.jpg

Това с 2-3 удара в стената и на третата обиколка с поизносени предни гуми. Не очаквах да е с такова време тая обиколка, обаче вече въртя четвърта обиколка в рамките на 50-100 хилядни от първия и то все с леки грешки. Въпрос на малко време е да дам по-добро време и на малко повече време, да дам много по-добро време, стига да не ми писне. Тук май чалъма е да разебра как точно се държат гумите на първа и втора обиколка, защото в разлчините части на пистта времената ми си разменят местата. Тоест в първата обиколка съм по-добър в даден сектор, а във втората във друг. Примерно първата обиколка е по-добра около фибата, а втората малко по-лоша там, но пък по-добра на други места, понеже задните гуми вече са леко по-студени,, което върти задницата повече. Обаче на третата износването на предните гуми се увеличава и е въпрос на късмет с времето. На четвърта вече се отказвам, щото не става.

ПП: Само с един лек удар в стената на първия завой:

2017-02-22_182845.jpg

И втората кола с предно е моя на Монако ;)

Остава Clio-то. Има и един Meganе още, ама не се сещам дали не бе 4х4. 

Иначе тук дори не си настроих колата достатъчно добре. Тъкмо мислех да пипна още някои неща и хоп, НБО. и то с удар в стената. Не е зле за човек, дето си няма понятие от автомобили. 

Да и си пие червеното винце на Асеновград. Mоже би щото е резерва, помага :P Виното де. 

преди 40 минути, sennheiser написа:

@Julius Decimus, какво стана? Почнах на червено ( вино) и ето резултата:

Не съм пробвал още, сега ще вляза. Обаче същински Hotlap поне утре че да си настроя колата. Предвид това, че с Форда бях на секунда и тука ще съм доволен на подобен резултат.

преди 7 минути, Julius Decimus написа:

Не съм пробвал още, сега ще вляза. Обаче същински Hotlap поне утре че да си настроя колата. Предвид това, че с Форда бях на секунда и тука ще съм доволен на подобен резултат.

Аз настройвам директно на hotlap,  че иначе грешка голяма става. Не те карам да правиш това, а само предупреждавам. Ако настройваш отделно, сам знаеш, че гумите студени. Още не съм открил начин да тръгвам директно със загрети гуми. Ако знаеш кажи, че да не се мъча и аз. Всъщност съм сигурен, че можеш и по-добре от мен, защото това са бавни коли и имаш време да обмисляш нещата преди, във и след завоите. Не е като GT3  примерно, дето трябва да си наясно много преди завоя какво правиш. Както и в самия завой де. 

преди 31 минути, sennheiser написа:

Аз настройвам директно на hotlap,  че иначе грешка голяма става. Не те карам да правиш това, а само предупреждавам. Ако настройваш отделно, сам знаеш, че гумите студени. Още не съм открил начин да тръгвам директно със загрети гуми. Ако знаеш кажи, че да не се мъча и аз.

Не знам да има такава опция, а и при търсене не ми излиза.

преди 31 минути, sennheiser написа:

Всъщност съм сигурен, че можеш и по-добре от мен, защото това са бавни коли и имаш време да обмисляш нещата преди, във и след завоите. Не е като GT3  примерно, дето трябва да си наясно много преди завоя какво правиш. Както и в самия завой де. 

Няма как да съм по-бърз. Аз съм най-добър с коли дето се изисква много внимателно каране и са много чувствителни (да трябва да се правят минимални корекции с волана и да не се върти много и лашка) - Формули, GT3, нещо дето е важно да имаш по-добро средно темпо в серия от обиколки. И други карам бе, нали съм специалист :ph34r:, ама колко ефективно друг въпрос.

преди 1 час, Julius Decimus написа:

Не знам да има такава опция, а и при търсене не ми излиза.

Няма как да съм по-бърз. Аз съм най-добър с коли дето се изисква много внимателно каране и са много чувствителни (да трябва да се правят минимални корекции с волана и да не се върти много и лашка) - Формули, GT3, нещо дето е важно да имаш по-добро средно темпо в серия от обиколки. И други карам бе, нали съм специалист :ph34r:, ама колко ефективно друг въпрос.

Е ти си попадение. Казах, че ще си по-бърз, защото не съм направил толкова добра обиколка. В смисъл, че ако някой бие времето ми, мога и по-добре. А и настройки доста има още. Това е бавна кола и може да се мисли преди да се влиза в завой. Подаваш газ плавно и става. Проблемът са гумите, че вече след втората обиколка си променя поведението при подаване дори на малко газ. А и при спирането. Но щом си с АБС, не би трябвало да е проблем. Ако си без АБС, почва да блокира по-рано и ако търсиш същата точка на спиране като предната обиколка и същото натискане на спирачния педал, обикновено свършваш в стената като...да не казвам кого. 

ПП: Хм. Всъщност 3 рекорда с предно били мои в Монако. ето го и третия, ама съм позабравил. Сигурно напред в темата съм го показал;

2017-02-22_201214.jpg

Тук по-малко конкуренция гледам има. Остана да хвана и четвъртия рекорд с предно в Монако. 

ПП: Е, с Clio-то няма да се справя явно. Това е състезателна кола, а там са се намърдали карачи. Признавам, че ще ми е трудно. Но пък поне има конкуренция и летва, която е повдигната високо. 

преди 1 час, sennheiser написа:

В смисъл, че ако някой бие времето ми, мога и по-добре.

Демек аз :rolleyes: няма кой друг да пробва. Бих се радвал да видим и Томито ама....

На половин секунда съм. Може би да сваля малко и ще направя клипче от реплей. Иначе трябва да се направи обиколка добра в първите 2 опита че след това с настройките дето направих предните гуми прегряват и не завива добре (както си и писал).

преди 1 час, sennheiser написа:

ПП: Е, с Clio-то няма да се справя явно. Това е състезателна кола, а там са се намърдали карачи. Признавам, че ще ми е трудно. Но пък поне има конкуренция и летва, която е повдигната високо. 

Е че ние нали сме специалисти и ние ? Айде газ.;)

преди 2 минути, Julius Decimus написа:

Демек аз :rolleyes: няма кой друг да пробва. Бих се радвал да видим и Томито ама....

На половин секунда съм. Може би да сваля малко и ще направя клипче от реплей. Иначе грябва да се направи обиколка добра в първите 2 опита че след това с настройките дето направих предните гуми прегряват и не завива добре.

Абе...при положение, че главно ти ми отговаряш, явно си ти. Ама да не забравяме, че преди година и нещо поставих рекорд с Фокус мисля на Sonoma,  но след година и нещо гледам, съм 4-5-ти :P Ей това се казва работа. 

Иначе аз нарпавих следните настройки, които не знам колко помогнаха, но са следните. Предните и задните ролбари омекотих някъде до средата. Амортисьорите ги бях направил твърди. Спирачното усилие преместих доста напред заради спирането след тунела, макар че на други места ми вреди. Намалих малко и налягането в спирачките, че карам ебз АБС. Направих си волана да въртя по малко. Мисля бе 12.7:1. Отделно си оправих FFB,  че да усещам повече пътя. Намалих си примерно Fy от 100 на 20. Намалих и цялото FFB  от 26 на 14, ама това правя за всички автомобили. И в тоя ред на мисли да те попитам ( май пак) - с твоя волан имаш ли вибрация по всички бордюри или само по някои? Мен това ме човърка от година при тая игра - няма вибрация по бордюрите доста често. Не мога да разебра де е проблема. Иначе всичико друго ОК. Пробвах всякакви промени на стойностите и от главното меню и от менюто за настройки на дадения автомобил, но вибрация така и не се появява. Има някакви промени, но това не засяга бордюрите, когато липсва вибрация. 

Давай да пробваме с Clio Cup  ако искаш. Достигнах до 18-то място на 2,2 сек след първия. Тук  има по-голяма конкуренция. 

преди 17 минути, sennheiser написа:

Давай да пробваме с Clio Cup  ако искаш. Достигнах до 18-то място на 2,2 сек след първия. Тук  има по-голяма конкуренция. 

Ммм....да записвам ли клип на това (Мегана) ?

Добре е, Клио - Клио тогас.

преди 29 минути, Julius Decimus написа:

Ммм....да записвам ли клип на това (Мегана) ?

Добре е, Клио - Клио тогас.

О, ти си решаваш. Аз само предлагам. Ако смяташ, че с Мегана трябва да запишеш клип, запиши. Обаче открих, че с Клиото са карали повече хора и резултатите са добри. За днес аз приключих, но утре ще се пробвам да вляза поне в топ 10, защото над 2 секунди трудно ще взема.  Просто гледам да става интересно. А няма как да е интересно, без да се състезаваш. 

ПП: Между другото, аз не записах клип, защото не сметнах, че обиколката ми е за записване. Може да е най-добра, но се ударих веднъж в стената, а това някак си не е за записване ;). Значи, имам си една система за рейтинг на обиколките си. Ако се блъсна и съм първи, значи това е слаба обиколка. Ако сметна, че не съм взел някой завой както трябва, пак е слаба. не винаги може да преценя дали дадена обиколка е добряа или не. Това се преценява най-добре, ако играеш няколко седмици едно и също. Това става при някои онлайн събития като тия при RRRE. Иначе просто увисваш с времената си в нищото. 

преди 7 минути, sennheiser написа:

О, ти си решаваш. Аз само предлагам. Ако смяташ, че с Мегана трябва да запишеш клип, запиши.

Засега няма тогава. Да пробвам и тая калинка. То това е малка кола на живо Клиото, едно такова леко дамско като Фиат Панда :rolleyes:

преди 8 минути, sennheiser написа:

Обаче открих, че с Клиото са карали повече хора и резултатите са добри. За днес аз приключих, но утре ще се пробвам да вляза поне в топ 10, защото над 2 секунди трудно ще взема.  Просто гледам да става интересно. А няма как да е интересно, без да се състезаваш.

Сега ще проверя аз. Обаче ти щом си на 2 секунди, аз да очаквам да съм на 3. Като го гледам това настройките му като цяло не са повече от на Мегана, като изключим спирачките. Това колко да са отворени ще е важно за температурата и колко бързо спира.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.