Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

Български превод на операционна система и на игра - е това са номинации за абсурд! Колкото игри на български съм пробвал, всичките съм се отказал да ги играя, защото преводът винаги е отврат. Кога е машинен, кога "преводачът" знае английски колкото аз знам китайски и не е наясно със значението на прости идиоми, които все уважаващ себе си преводач знае... Да не говорим и за общата грамотност (правопис и пунктуация) на нашите "преводачи", които не са и чували за пълен член и кога се прилага. Serious Sam на български не съм играл, но ETS 2 на български - бляк!

Преди години пробвах един Windows XP с български превод. Преводът беше меко казано трагедия, а като стигнах до проверката на дяловете (проверката, която започва след студен рестарт на Windows XP) и разбрах, че има "корумпирани" файлове, нервите ми не издържаха и му набих шута.

• Отговори 3k
  • Прегледи 248,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

Бахти скуката.Хем ми омръзна да пуцам в цс-а, мислех да отида до лостчето да се попреметам малко, то сняг замлати.А на фитнес ме мързи да се развличам ся.Затуй - 

http://prikachi.com/images.php?images/907/9045907l.jpg 10.6 тва ми е рекорд.За 16 левчета нет съм стигал до 8.2, ся се изхвърлих с 24 кинта.Може и да си заслужава.Играта вече се свали, ся ше я вида кво представлява.Поздрави машини!

Редактирано от Pamlea (преглед на промените)

преди 9 минути, Pamlea написа:

Бахти скуката.Хем ми омръзна да пуцам в цс-а, мислех да отида до лостчето да се попреметам малко, то сняг замлати.А на фитнес ме мързи да се развличам ся.Затуй - 

http://prikachi.com/images.php?images/907/9045907l.jpg 10.6 тва ми е рекорд.За 16 левчета нет съм стигал до 8.2, ся се изхвърлих с 24 кинта.Може и да си заслужава.Играта вече се свали, ся ше я вида кво представлява.Поздрави машини!

Моя рекорд е 11 Mb/s, ма си доплатих 4-5 лева и с телевизията ми излиза 29 или 30. Определено сме си добре спрямо много хора на запад. Сещам се навремето като играех GRID,  как един американец се оплакваше, че скоростта на нета му била нещо от порядъка на 128 или 256 Kb/s. Ние тогава бяхме с мегабайтите, макар и не толкова високи скорости като днес. Чудя се, как тогава се разбирах с тоя американец, след като английския го карах пеша ;) 

ПП: А, сега се сетих. Гаджето ми бе преводачка на книги и учителка по английски, та се бях понапънал малко да науча тоя език, макар че нищо не се получи след появата на гугъл преводача. Закърни ни мозъците само тоя преводач. 

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

преди 20 минути, Pamlea написа:

Адаш, да не стане като @nikolela да са ти много лесни. На ниските левели няма хора и ви пуска срещу ботове. Трябва качиш към 16-17lv на персоната и 4-5 на фракцията.

Чак пък лесни, не.Поиграх малко, горе-долу става.Опитвам се да намеря снайпера-дедов.Той пара струвал.Не ми харесва това, че малко трудно ги виждам, ма не е болка за умиране.Общо взето става за убиване на време.

преди 3 минути, Pamlea написа:

Чак пък лесни, не.Поиграх малко, горе-долу става.Опитвам се да намеря снайпера-дедов.Той пара струвал.Не ми харесва това, че малко трудно ги виждам, ма не е болка за умиране.Общо взето става за убиване на време.

Я кажи, коя фракция си избра от тия ? - https://survarium.com/en/game/factions - може смениш по всяко време. Както и като качиш 1 докрай да почнеш друга да качваш.

преди 5 минути, Pamlea написа:

Изобщо не гледах какво натискам.Мисля, че беше "The fringe settlers".Видях, че имаше там някакъв снайпер и директно кликнах.

Всяка е с уникални оръжия и брони, тъй че иди на Shop и ги огледай. Да видиш коя най-много ще ти хареса.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Тук малко си поиграх с изгледа.

Изгледи всякакви, особено от кабината. Изгледа се настройва напред/назад, нагоре/надолу седалка, както и надолу/нагоре поглед. Освен това от менюто преди да се зареди пистата и автомобила, има възможност за задаване на някакви граници ( ъгъл на видимост), в които да се настройва изгледа. Примерно от кабината имаш възможност до 120%, а за каската до 85%. 

Ето тук давам на 120 %, което отговаря на много голям ъгъл на видимост

Извинявай за руския, почти като българския ми е. 

Поиграх още малко Survarium и колкото повече играя, толкова по-лесна ми става.В играта пише, че съм от "Scavengers" или там както се наричат.Видях, че мога да взема пари от изпълняването на Daily quests, но първия ми е да играя Deathmatch, а цялото PvP ми е локнато все още.Но да играеш на ботове е малко малоумно.Гледах, гледах, то май нищо не ми дава след победа.Взимам си пушка дето убива с един изстрел, качвам им се върху базата и само си ги трепя.То малко се губи смисъла.Видях, че в чата се навъртат някакви индивиди, единия ми илзезе със "cyka blyat", та ми стана ясно какво да очаквам от към комюнити.От друга страна пък е знак, че има живи души вътре, което е добре.Все още не мога да играя в PvP да видя точно дали си заслужава, но пък и времето е малко ограничено.Утре е работен ден и някои тряя да ходят да бачкат та ше видя дали ще намера време да поиграя.

Редактирано от Pamlea (преглед на промените)

преди 25 минути, Pamlea написа:

Поиграх още малко Survarium и колкото повече играя, толкова по-лесна ми става.В играта пише, че съм от "Scavengers" или там както се наричат.Видях, че мога да взема пари от изпълняването на Daily quests, но първия ми е да играя Deathmatch, а цялото PvP ми е локнато все още.Но да играеш на ботове е малко малоумно.Гледах, гледах, то май нищо не ми дава след победа.Взимам си пушка дето убива с един изстрел, качвам им се върху базата и само си ги трепя.То малко се губи смисъла.Видях, че в чата се навъртат някакви индивиди, единия ми илзезе със "cyka blyat", та ми стана ясно какво да очаквам от към комюнити.От друга страна пък е знак, че има живи души вътре, което е добре.Все още не мога да играя в PvP да видя точно дали си заслужава, но пък и времето е малко ограничено.Утре е работен ден и някои тряя да ходят да бачкат та ше видя дали ще намера време да поиграя.

Да та сложим в скуад и да влезем да ги натупаш освен. PVP не знам що така е заключено.

Как си се писал да видим дали та намира ? 

преди 5 часа, sennheiser написа:

Тук малко си поиграх с изгледа.

Изгледи всякакви, особено от кабината. Изгледа се настройва напред/назад, нагоре/надолу седалка, както и надолу/нагоре поглед. Освен това от менюто преди да се зареди пистата и автомобила, има възможност за задаване на някакви граници ( ъгъл на видимост), в които да се настройва изгледа. Примерно от кабината имаш възможност до 120%, а за каската до 85%. 

Ето тук давам на 120 %, което отговаря на много голям ъгъл на видимост

Извинявай за руския, почти като българския ми е. 

Няма нищо, като не играя, а само гледам клипче, езикът не ми пречи, та дори и марсиански да е. :)

Досега (вече 2 часа) я ръчкам тая игра и това е много добре, че може да си вдигаш седалката. Щот' аз не бих могъл да карам нормално (особено пък срещу опоненти), ако не виждам къде свършва предницата на колата. И не е лоша играта, само дето без асисти е абсурд да се играе. Но щом успях да изкарам 25 километра без асисти и без да се шибна някъде или да се завъртя, значи има надежда за тая игра. :D Леко е дразнещо обаче това, че колата непрекъснато подскача, сякаш пистата е поддържана от правителството на Костов, тоест, нулева поддръжка. 25 километра подскачане, цяло чудо е, че вдигнах 290 и колата не излетя, а по едно време почнаха и искри да излизат изпод нея.

преди 51 минути, Julius Decimus написа:

Да та сложим в скуад и да влезем да ги натупаш освен. PVP не знам що така е заключено.

Как си се писал да видим дали та намира ? 

Ами глупости.Аз я дръпнах да я поразгледам.Иначе съм се решил да им бия шута на тия глупости в най-скоро време.То от толкова игри вече ми закипя главата.Аре в едната да се стрелям, да ме попсуват поляци, аре в другата да поспамя магийки и там да ми вдигнат кръвното и то деня минал.И аз кво напрайх?Изхабих си няколко часа.Някой викат, че от играенето на игри се развивали еди кви си способности, човек можел да следи повече обекти едновременно.Дрън та пляс.Като набарам някоя игра на почивката и целия ден не си вдигна дупарката от стола, после ми е само до това да си тествам новите способности дето съм придобил от поредната виртуална простотия.Някой като ги гледам горките дето са толкова пристрастени, че няма делник, няма празник постоянно пред монитора.Тва направо си му трее няколко в зъбите и да си ляга.Та няма смисъл да ми помагате, щото я я играя още някой ден, я не.

преди 8 минути, Pamlea написа:

Ами глупости.Аз я дръпнах да я поразгледам.Иначе съм се решил да им бия шута на тия глупости в най-скоро време.То от толкова игри вече ми закипя главата.Аре в едната да се стрелям, да ме попсуват поляци, аре в другата да поспамя магийки и там да ми вдигнат кръвното и то деня минал.И аз кво напрайх?Изхабих си няколко часа.Някой викат, че от играенето на игри се развивали еди кви си способности, човек можел да следи повече обекти едновременно.Дрън та пляс.Като набарам някоя игра на почивката и целия ден не си вдигна дупарката от стола, после ми е само до това да си тествам новите способности дето съм придобил от поредната виртуална простотия.Някой като ги гледам горките дето са толкова пристрастени, че няма делник, няма празник постоянно пред монитора.Тва направо си му трее няколко в зъбите и да си ляга.Та няма смисъл да ми помагате, щото я я играя още някой ден, я не.

Качвай се на Гоуфо, оставяй игрите ;)

Аз до 32 игри на PC  не съм играл, наваксал съм си по кръчми и ресторанти :P

Ама вие по-младите му мислете как да наваксвате. 

Добре де, няма помагаме. Каквото си решите.

преди 41 минути, sennheiser написа:

Качвай се на Гоуфо, оставяй игрите ;)

Аз до 32 игри на PC  не съм играл, наваксал съм си по кръчми и ресторанти :P

Ама вие по-младите му мислете как да наваксвате. 

М да. Все пак ти по друга житейска причина си на симулаторите в момента и на мен ми е ясно (тоест пълно разбиране имаш от моя страна), иначе нямаше да играеш вероятно. Но, не е форума място за дискутиране на това. Някой ден ако се видим на живо. 

Адаш, стига са ти дигали кръвното още на 3 левел, че на десети колко ще има да им теглиш...

А не, аз за други игри имах в предвид.Там където играта те форсва да играеш с малоумници.Там където скиновете те определят като играч.Скила няма никакво значение, след като буустването е толкова лесно.Аз се изморих от толкова ядове.И под ядове разбирай, че се е стигало да пиша по съпорти, дали случайно нямат нещо лично против мене, че ми дават такива животни в отбора.Ти пропуснеш да убиеш някой на първи рунд, то вика "Майка ти рак да хване".И това като се повтори по няколко пъти на ден и на човек му прелее чашката и им тегли по една пич*а майчина и да се оправят.Оня микроб за който бях пускал отново писмо до съпорта на стийм да го баннат, ми върнаха отговор с линк да го репортна.Епа да ви се из*ера на системата.Значи аз ше се скъсам да спамя репорти в играта, ще им пускам писма да се оплаквам, те ми връщат отговор с линк да съм го бил репортнал в страница на VAC.Дори им казах, че съм качил снимка с ID-то на прошляка, направиха се на чукнати.Кво да права повече в смотаната им игра?Тях ги мързи да банват хакерите една от най-известните и играни игри.Това за мене е първия сигнал, че възможно най-бързо трябва да разкарам дадена игра.Щом ми покажат, че не ме оценяват като играч, нямам място при тях.Аз лично предпочитам да блъскам във фитнеса или да се мотая някъде с женско отколко да седя и да се занимавам с аутисти в нета.По принцип игрите ги ползвах за разтоварване, но от известно време почна да ми писва от откачалки.Айде лека вечер!

Напълно си прав. Фитнес и жени, това му е майката. 

Относно тия игри онлайн...аз затова и не почнах да играя сериозно. Твърде лично приемам нещата, за да мога да изтърпя поне час игра в интернет с други като мен. Не само за пуцаните става въпрос,, а и за рейсърите, където да играя онлайн...ами то аз офлайн трудно правя цяла сесия, какво остава за онлайн. Вярно, навремето съм играл доста и то само онлайн - GRID и H.A.W.X.,  но и там доста често нервите ми не са издържали, та и доста клавиатури съм сменил. Намерих решение на проблемите, след като спрях да играя онлайн и си купих скъпа клавиатура, та да мисля когато я удрям :P

И аз снощи едвам издържах гилдията си. 2 часа и половина седим и кълцаме на един бос защото имаме хора които не знаят какво е ляво и дясно или какво е синьо и зелено. Господина вдига едната си ръка като ни гледа и прави един лъч дето ни изпепелява. Просто трябва да идем от другата страна докато си направи дивотията и после пак обратно. Само че всеки път окапват по един двама и накрая не го гътнахме и имахме тежка дискусия после за в бъдеще некадърниците да ги влачим само сряда и четвъртък а в неделя да се събираме само сериозни хора.

Ето да може да си го представите,говоря за зеления лъч от ръцете му.

Бат Кико, виж тука за Рейсруума интервю с някой си Крис - http://www.racedepartment.com/threads/raceroom-racing-experience-interview.131852/

А ето и инфо за PCars 2 - http://www.racedepartment.com/threads/project-cars-2-race-licence-broadcasting-and-matchmaking-details-revealed.132024/ - това ще има GT Pro клас. Най-накрая нещо по-мошно от GT3 !

преди 3 часа, Tommygun написа:

2 часа и половина седим и кълцаме на един бос защото имаме хора които не знаят какво е ляво и дясно или какво е синьо и зелено. Господина вдига едната си ръка като ни гледа и прави един лъч дето ни изпепелява. Просто трябва да идем от другата страна докато си направи дивотията и после пак обратно. Само че всеки път окапват по един двама и накрая не го гътнахме и имахме тежка дискусия после за в бъдеще некадърниците да ги влачим само сряда и четвъртък а в неделя да се събираме само сериозни хора.

Таман да питам защо ги взимате такива тогас ама разбрах :rolleyes: Гадинката мяза на Балрог от Властелина на пръстените малко.

А иначе как го биете това вашата гилдия (най-общо казано) ? Скачате му на нож или имате Wizard да го напада отдалече ?

преди 23 часа, Pamlea написа:

То това ясно, ама как се изкарва тоя Silver?Играя, стрелям ги, пише Victory и после нема нищо.

Като побеждаваш. Аз съм вече 12-ти левел и все трупам сребро с което купувам екипировка и оръжия. С времето ботовете изчезват и се играе с реални хора, което ми направи играта достатъчно интересна за да продължа да я играя.

преди 4 часа, Tommygun написа:

Само че всеки път окапват по един двама и накрая не го гътнахме и имахме тежка дискусия

Споко, не си единствен. Такива идиоти има във всички игри, но най-много са в игрите с танкове. Това World of Tanks и Armored Warfare - такива уникални идиоти, които не знаят защо са там, има почти навсякъде. Даже понякога си мисля, че въпросният вид идиоти нарочно "играят" в популярните игри, за да ги скапват и да те откажат да играеш. В европейските сървъри такива имбецили обикновено са поляци.

преди 15 минути, nikolela написа:

Като побеждаваш. Аз съм вече 12-ти левел и все трупам сребро с което купувам екипировка и оръжия. С времето ботовете изчезват и се играе с реални хора, което ми направи играта достатъчно интересна за да продължа да я играя.

Това е нещо ново за ботовете. Да взема и аз да се включа по някое време. Като я играех, нямаше ботове, но пък чаках доста дълго да се пусна в някоя сесия. Сега чака ли се много?

преди 6 минути, sennheiser написа:

Това е нещо ново за ботовете. Да взема и аз да се включа по някое време. Като я играех, нямаше ботове, но пък чаках доста дълго да се пусна в някоя сесия. Сега чака ли се много?

Само вечер има хора. Сутрин и през деня няма никой и цъкаш каквото ти даде играта. Току що играх малко, но не са реални хора. Поне имат имена.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.