Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

Featured Replies

преди 8 минути, Julius Decimus написа:

Засега няма тогава. Да пробвам и тая калинка. То това е малка кола на живо Клиото, едно такова леко дамско като Фиат Панда :rolleyes:

Сега ще проверя аз. Обаче ти щом си на 2 секунди, аз да очаквам да съм на 3. Като го гледам това настройките му като цяло не са повече от на Мегана, като изключим спирачките. Това колко да са отворени ще е важно за температурата и колко бързо спира.

Фиат Панда...това е от детството ми, когато не си бил още замислен и когато се появиха двигателите FIRE. Гръмко име, гръмка реклама, но като цяло нищо. 

За три секунди не се надявай, пих една бутилка вино, после 2-3 чашки ракия и почти галон бира. Мисълта ми е, че това не е време за подражание. Някак си напоследък се стремя да се убедя, че алкохола е вреден, но помага. Естествено помага в игрите. На времето играех GRID  до козирката пиян и ако се обадеше някой по телефона, гледах да не вдигам, че нямаше да ми разбере нищо :P

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво гледате на тези върхови телевизори? Кабелната телевизия пуска стари филми снимани с двупотопна техника. Освен това повтаря филмите от времето когато бях малък. Търся филми от торент са

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Един личен рекорд от мене, специално за БМВ маниаците     

• Julius Decimus
    Julius Decimus

Инсталираш това: http://store.steampowered.com/?l=spanish - Steam и след това си правиш акаунт. Пускаш програмата логнал се и влизаш в магазина й. Харесваш си нещо и купуваш. Може Пей Пал, Виза, какво

Публикувани изображения

преди 8 минути, sennheiser написа:

Фиат Панда...това е от детството ми, когато не си бил още замислен и когато се появиха двигателите FIRE. Гръмко име, гръмка реклама, но като цяло нищо. 

За три секунди не се надявай, пих една бутилка вино, после 2-3 чашки ракия и почти галон бира. Мисълта ми е, че това не е време за подражание. Някак си напоследък се стремя да се убедя, че алкохола е вреден, но помага. Естествено помага в игрите. На времето играех GRID  до козирката пиян и ако се обадеше някой по телефона, гледах да не вдигам, че нямаше да ми разбере нищо :P

Добре, айде лека вечер тогава. 

Да видим дали нещо няма да стане и да изкарат тест на ЦПУ-тата още утре.

преди 43 минути, Julius Decimus написа:

Добре, айде лека вечер тогава. 

Да видим дали нещо няма да стане и да изкарат тест на ЦПУ-тата още утре.

Лека да е. Само да пусна първия си рекорд, записан със снимка от първия ми цифров фотоапарат през 2005 година ;)

2017-02-22_235128.jpg

Това както се досещат някои, е NFSU2. Сещам се, как като играех трая игра, поставих някакъв си мой рекорд, карайки 30 минути в едно състезание с противник от играта, дето трябваше или той или аз да му дръпна известно разстояние. Аха да закъснея за работа. Но това е първата ми снимка на някакво мое постижение в рейсър.Иначе ето ти бачо ти Кико преди години, когато игрите бяха нещо не толкова познато, а жените доста по-познато ;) 

2017-02-23_000716.jpg

Та така. 

И още нмещичко от мен. Де да знам, сега гледам кво съм снимал и ми попадат какви ли не неща. 

2017-02-23_001933.jpg

Който иска, да ми взема отпечатъка. Знам, че много хора ще се зарадват. Мръсна работа работя, та затова и мизерна снимка. Ама да му еа ма....имам време и за кефа. 

И да, мразя чистите ръчички. 

преди 23 часа, Tommygun написа:

@BMW Маниак, струва ми се че това порше е малко повечко от 200 коня. Около 560 ако не се лъжа ;)

Може и повече  да е.Това само на дино тест може да се види:). Само на дино тест може да видиш реалната мощност с която разполагаш. Тя винаги е по малка от тази която ти посочва производителя. Не казвам че производителите лъжат но те дават конете на мотора от заводски стенд на гол мотор.  И когато тази "коне" ги прекараш през скоростната кутия и диференциала ...  14 до 18% ти се губят. Докато  дино теста ти показва с колко разполагаш в действителност на колелата.
Друга ми беше мисълта, Поршето го кара професионален пилот от F1,разполага с два пъти повече мощност в мотора и върти обиколки еднакви с коли настроени за тази писта но с два пъти по малка мощност и по леки разбира се. (1.22)
Забелязах че той почва да спира много по рано от точка където ние още ускоряваме. Разбираемо е, с по тежка кола е. Използва за цялата писта само 2 скорости докато за добре разчетена кутия в горния клас ползват 4 скорости и оползотворяват почти на 85% пълната мощност на мотора по всяко време.
Докато поршето ако има 560к.с. ги има само на максимални обороти но понеже ползва 2 скорости то достига до максимални обороти в два пъти по малко време от коли с разчетена за пистата кутия които имат да речем 280 конски сили ама ги ползват почти по всяко време.
Точно вчера ми се обади един познат и ми предлага да му карам маздата RX-8 (разбира се плащам си разходите) тя е 270 к.с и върти обиколки с времена 1.23-1.24  но му отказах понеже в нея категория има трима души ( с бмв5, мазда 626 и сеат леон) които слизат под 1.23 което означава че  цял сезон ще бъда без подиум. По добре да си карам моята в долния клас където времената са 1.27 -1.28 и само двама човека слизат под 1.27 (единия ще го накажат за тоя сезон с поне 100 либри тежести понеже миналата година обезсмисли шампионата и вече и 1,27 може и да не закачи)  Моята мазда преди да я купя и преди да я накажат държи рекорда на пистата в категорията с 1,25.700 (разбира се от пилот който я карал 10 години) на квалификация но след наказание от 75 либри тежести и да и махна ECU-то аз не мога да я в сваля под 1.27. Аз съм с 228 конски сили мотор и ползвам само трета и четвърта скорост в тази посока на пистата (в обратната ползвам и втора за много малко в два завоя) В моята категория кутията ми трябва да е оригиналната.

Та за добри времена са много важни тия настройки на окачването, разчета ти на скоростната кутия и тежестта на колата от колкото мощността на мотора в максимални обороти.

преди 11 часа, sennheiser написа:

И да, мразя чистите ръчички. 

И аз вчера ходих да гледам как ми събират мотора в Сантяго (все пак нямам никакъв опит с ванкели) и не пропуснах да се нацапам. Викам сега по закона на Мърфи че ми застане някоя стопаджийка и като ме види в масло ...
Вече сам ще си го ремонтирам. Дано само да е по на рядко.

Значи аз не съм те разбрал. Аз хванах само че Порша е 200 коня. Иначе за максималната мощност е ясно. И моята я дават 184 или 187 коня,но ако  я карам със супер+. А аз си я джиткам с нормален бензин и ми дреме колко коня по-малко е. Така или иначе не може да върви като предната ми.

преди 6 минути, Tommygun написа:

Аз хванах само че Порша е 200 коня

Имах предвид че поршето е с поне 200 конски сили отгоре. А не че пълната му мощност е 200к.с.

Вижте тоя инцидент тука (от минута 7:37 ако не го дава от нея секунда, въпреки че ще го дам от нея):

Кажете тоя (с Мерцедеса) прав ли е като казва че Макларъна е направил неправилна маневра (тръгнал да затваря завоя в зона на спиране вече).

Ето друга камера (на 42:48):

Та, Маниак @BMW Маниак, какво мислиш и ти ?

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 26 минути, Julius Decimus написа:

Та, Маниак @BMW Маниак, какво мислиш и ти ?

Ами всеки е свободен сам да си избира състезателната линия. Няма как да обвиниш предния защо е така е направил. Той нито е длъжен да ти прави място нито да внимава в огледалата си за някой отзад. Той си кара неговото състезание и задния трябва да се съобразява. Единственото условие е че само веднъж има право за защитна маневра между два завоя.

преди 22 часа, BMW Маниак написа:

Ами всеки е свободен сам да си избира състезателната линия. Няма как да обвиниш предния защо е така е направил. Той нито е длъжен да ти прави място нито да внимава в огледалата си за някой отзад. Той си кара неговото състезание и задния трябва да се съобразява. Единственото условие е че само веднъж има право за защитна маневра между два завоя.

И аз така мисля, ама викам дай да ви питам тука в темичката да чуя и други мнения. А вярвам и за вас е интересно.

@sennheiser, Бат Кико, вчера тоя пак качва рекордче, та реших да огледам как кара. Виж, забележи как (също и на видеото с BMW-то горе) сменя скоростите по-рано и не чака да почнат да мигат LED-овете на таблото. Сменя като светнат всички LED светлини, но не вкарва колата в критични обороти. 

На мене ми стой по-стабилна и завива по-добре като я карам на макс. Явно е до настройки, но също и не е добре да се вкарва в критични, че мощността пада (сега за първи път се заглеждам дали и в играта е направено така).

@BMW Маниак, какво ти е мнението, как е на реално ? Да се точи ли на макс или да превключваме преди това ?

[mention=64790]BMW Маниак[/mention], какво ти е мнението, как е на реално ? Да се точи ли на макс или да превключваме преди това ?

Няма как да ти се отговори едностранно на този въпрос. Много зависи как ти е разчетена скоростната кутия, въртящия момент на мотора и съответно конските сили в оборотите в които ще попадне мотора след като превключиш. Маховика ти колко е тежък ...

Сложно е, не съм сигурен дали ще ме разбереш.

В атмосферните двигатели идва винаги един момент в оборотите в който кривата на нютоните ти почва да пада, мотора продължава да вдига коне (заради оборотите) след този момент не е препоръчително да продължаваш да зориш мотора да ти вади още коне (макар че ги вади) при падаща крива на нютоните.

Трябва така да ти е разчетена кутията че като превключиш оборотите да паднат там където  мотора ти е най ефективен за да може да продължи да ускорява без лаг.

На мен кутията ми не е разчетена (оригинална е) и понеже имам стабилна крива на нютоните от 5500 до 8000 превключвам след 9 ако превключа по рано (примерно трета на 8 000) като влезе четвъртата ми оборотите ще ми паднат под 6000rpm а там мотора ми не е ефективен. Имам лек маховик за да се развърта по бързо и няма как да подеме веднага новата предавка. Ще се замисли малко докато подмине 6000 и след това ще почне да се ускорява.

Но като превключа след 9 където разполагам с над 220к.с  четвъртата ще ми попада в 6500 (не е много добре но и не като да попадне под 6) най добре е да попадне в 7 ама това вече зависи от скоростната кутия или деференциала. 

При други мотори с различна крива на нютоните и по тежки маховици е по добре да не се цеди мотора до край. Отделно високите обороти му скъсяват живота в пъти по бързо.

Ето ти една графика от дино тест за да се ориентираш за какво ти говоря

0c92e91e5c285059750ae15444a03344.jpg

Стара е ама нямам по нови. Само за да изкарам 2 конски сили отгоре инвестицията беше почти 2 000 долара за програмируеми модули на запалването. Тука е с фиксирани и горе долу във високите обороти е почти еднакво защито там са настроени да работят по центровка но пък много трудно палеше.

Сега след инвестицията е по добре паленето и има 2 коня отгоре.

преди 5 часа, Julius Decimus написа:

Бат Кико, вчера тоя пак качва рекордче, та реших да огледам как кара. Виж, забележи как (също и на видеото с BMW-то горе) сменя скоростите по-рано и не чака да почнат да мигат LED-овете на таблото. Сменя като светнат всички LED светлини, но не вкарва колата в критични обороти. 

Ами сам си направи сравнението. Аз понеже при Корсата пускам и брояча, детоп ми показва колко съм по-бърз или по-бавен в даден момент от най-добрата ми обиколка, мога да си направя преценка, дали е по-добре по-рано или по-късно. При Корсата с автомобилите, дето съм карал, винаги трябва да изцеждаш мотора. Така печелиш някоя стотна при превключванията. Налис е сещаш, че по едно време се бях вманиачил да карам на Magione. Та там на правата много добре си правех сметката всяка обиколка с различни автомобили, кога да превключвам на на най-висока предавка. И това винаги трябваше да е след максимално изцеждане на мотора, дори влизане в червената зона. Но при PCars  не е точно така с КЛиото.Точно това е показателя, който най-много следя като карам - кога да превключвам. При Клиото с турбомотора, не е точно така в Монако и мога да превключвам още когато светодиодите станат оранжеви, а не червеи. Не губя скорост. Както казаха горе, важен е въртящия момент. А тия турбомотори си имат добър въртящ момент и при по-ниски обороти. Вече как са го направили в играта и дали са съобразили тия неща, не знам. Турбомоторът в реалността тъпче във високите обороти и не е препоръчително да се вдигат толкова, ако се търси бързина, а и икономия. Но всичко си е индивидуално. Има турбомотори и турбомотори. Примерно БМВ вече имат турбомотор с 4 компресора! Два за ниските обороти и два за високите. Ауди са с до три. Напоследък е на мода електрическият компресор, който да махне турбодупката в ниските обороти. Волво пък тръгнаха по много интересен път с новите си мотори. Те имат балон са сгъстен въздух ( като руските ЗиЛ-ове ;)), който винаги може да подаде въздух, когато моторът изпадне в дупка след превключване на по-висока предавка. Тогава директно се вкарва въздух в мотора от балона докато турбината вдигне налягане. Много инбтересно наистина, чудя се как досега никой не се е сетил за това. 

А и още нещо, сега като изгледах клипа с Поршето. Аз също гледам светодиодната стълбичка, а не оборотите на прибора. За мен те са ориентира. При някои игри обаче си гледам не таблата на автомобилите, а светодиодите на моя волан. Примерно при RRRE. Там като мигне първия път и трябва да съм превключил. За мен това е ориентира.  Ако се сещаш, аз преди време те питах, защо толкова често сменяш предавки в завой. Примерно аз го минавам на трета, ти на втора. дадох ти пример с Хамилтън, дето му гледах НБО в квалификацията, мисля в САЩ и където на един от завоите той влизаше натрета предавка с ниски обороти, а аз в същото време в иргата влизах на втора. После почнах на трета де, въпреки че оборотите ми се струваха ниски. Това обаче са турбомотори и това е по-добрият вариант. А и ако играеш F1_2016  ще видиш, че светодиодите стават червени много, ама много преди да изцедиш мотора. В реалността пилотите също карат така. Тоест, не изцеждат моторите. Това може да е свързано и с друго - разход на гориво, издръжливост и така нататък. 

на 23.02.2017 г. в 13:44, Julius Decimus написа:

Кажете тоя (с Мерцедеса) прав ли е като казва че Макларъна е направил неправилна маневра (тръгнал да затваря завоя в зона на спиране вече).

Изобщо не е прав и няма как да бъде прав. Вече ако е шарил по пистта като Верстапен, да, не е прав, макар че според комисарите си е в нормите. Макар че сега гледайки другата камера, стигаме точно до случая с Верстапен и то не един и два пъти. Далиимаш право в завоя да променяш траекторията. Ние с БМВ маниака спорихме по тоя въпрос за Фетел в Мексико мисля беше, дето сече при спиране и бе наказан. Аз твърдях, че това е траекторията за спиране, та затова няма как да го накажат. Другия твърдеше, че не е така и е сменил траекторията. Аз контрирах, че и в играта на тая писта в Мексико спирам така за тоя остър завой. И така нататък - спорове. Лично аз не знам, как ще се спре в права линия на Brand Hatch  за тоя втори завой. Там винаги трябва да си леко под ъгъл за спирането. Тоя с Мерцедеса не подходи правилно за завоя и ако се е надявал другия да го пусне, дълбоко е бил в грешка, макар че си изпати не тоя дето трябва.

Пичове един последен офтопик по темата.
Дойде ми кутията и захранването, убиха ме от транспортни разходи.Кутията 130 долара а 100 само за транспорт излезе 25 либри. .
Как да е. Като я видях се сетих че и CD май ще и трябва ? Или не е задължително,не знам, питам само.
И един хард диск нормален за сториж искам да сложа около 3тб.
Нещо да ми препоръчате?
Такъв ми е в NAS сървъра, доволен съм ама не знам дали е удобен за десктоп конфигурация!
http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-Red-3TB-NAS-5400rpm-SATA-6Gb-s-64MB-3-5-Inch-WD30EFRX-OEM-/302234566970?hash=item465e95813a:g:YMIAAOSwA3dYjWOe

преди 44 минути, BMW Маниак написа:

Дойде ми кутията и захранването, убиха ме от транспортни разходи.Кутията 130 долара а 100 само за транспорт излезе 25 либри. .
Как да е. Като я видях се сетих че и CD май ще и трябва ? Или не е задължително,не знам, питам само.
Нещо да ми препоръчате?
Такъв ми е в NAS сървъра, доволен съм ама не знам дали е удобен за десктоп конфигурация!
http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-Red-3TB-NAS-5400rpm-SATA-6Gb-s-64MB-3-5-Inch-WD30EFRX-OEM-/302234566970?hash=item465e95813a:g:YMIAAOSwA3dYjWOe

Батюха, и същия става, само дето твоя е 5400rpm.

Препоръчвам 7200rpm. Има разлика да, въпреки че не е като SSD. Ето - http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-Red-3-TB-Internal-7200-RPM-3-5-WD30EFRX-Hard-Drive-/301870831485?hash=item4648e7577d:g:SqsAAOSw~OVWtsRJ

Тоя - http://www.ebay.com/itm/Seagate-ST2000DM001-2TB-7200RPM-SATA3-SATA-6-0-GB-s-64MB-3-5-Internal-HardDrive-/311662972075?hash=item48908f8cab:g:5Z4AAOSwvgdW6IVr

Това - http://www.ebay.com/itm/2TB-Seagate-Barracuda-7200-14-SATA-III-6Gbps-3-5-inch-HDD-64MB-cache-7200rpm-/331791806678?hash=item4d405530d6:g:HHoAAOSwuAVW1ZT2

По принцип не му трябва. Игрите ще се купуват и теглят от интернет. Вече ако ще му пускаш дискове с филми и такива, трябва да. Но за нормалната му работа не му трябва.

Драйверите за дъното и волана ги има на интернета. Понеже като отвориш ще видиш една купчина дискове де не се шашкаш че трябва DVD че да ги инсталираш.

Нещо да ми препоръчате?

Ако искаш вземи 2 ей такива, вместо 1 като твоя - http://www.ebay.com/itm/2TB-Seagate-Barracuda-7200-14-SATA-III-6Gbps-3-5-inch-HDD-64MB-cache-7200rpm-/331791806678?hash=item4d405530d6:g:HHoAAOSwuAVW1ZT2

Ти SSD имаш ли, че търсиш HDD.

Ако нямаш 2 HDD са добре защото например от единия като играеш на другия можеш да записваш, докато само на 1 като прави двете работи може да сече.

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Нещо да ми препоръчате?

Защо не кажеш все пак на какво се спря последно,за да можем при подобни питанки да те насочим към нещо,което да пасва на останалите неща.

И за CD-то също съм на мнение ,че е отживелица и по принцип не трябва. Може и да се наложи някога,но има и алтернативи. Флашки,интернет и прочие.

преди 18 минути, Tommygun написа:

Защо не кажеш все пак на какво се спря последно,за да можем при подобни питанки да те насочим към нещо,което да пасва на останалите неща.

Аз SSD имам. Разбира се че ОС и игрите ще са инсталирани на него. Аз питам за втори диск към машината.
Проблема ми е че имам облак от 1тб в Mail.Ru. за да се синхронизира постоянно иска папката от която да синхронизира да е от буква (С:\ , D:\ , E:\) съответстваща от групата на дисковете а не например от NAS сървъра където буквата му е в групата на мрежовите устройства. . Такава група имам само на лаптопа от основния SSD диск. Няма как постоянно да му стой закачен външен USB 24/7. В тая група също ми стой и виртуалния криптиран диск и синхронизиращата програма го усеща че е виртуален и отказва да зададе папка за синхронизация от там. Иска си баш папка на която партицията е на реален HDD от машината. На лаптопа нямам толкова свободно място на диска но на десктопа мога да го сложа без пробем
За това е цялата галимация. Да си имам цялата важна информация и в някой облак и да ми се синхронизира автоматично.
Предложения с други облачни услуги не ме интересуват. Естествено има разни ръчни варианти през браузера ама защо като може да си е автоматично.

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Аз SSD имам. Разбира се че ОС и игрите ще са инсталирани на него. Аз питам за втори диск към машината.
Проблема ми е че имам облак от 1тб в Mail.Ru. за да се синхронизира постоянно иска папката от която да синхронизира да е от буква (С:\ , D:\ , E:\) съответстваща от групата на дисковете а не например от NAS сървъра където буквата му е в групата на мрежовите устройства. . Такава група имам само на лаптопа от основния SSD диск. Няма как постоянно да му стой закачен външен USB 24/7. В тая група също ми стой и виртуалния криптиран диск и синхронизиращата програма го усеща че е виртуален и отказва да зададе папка за синхронизация от там. Иска си баш папка на която партицията е на реален HDD от машината. На лаптопа нямам толкова свободно място на диска но на десктопа мога да го сложа без пробем
За това е цялата галимация. Да си имам цялата важна информация и в някой облак и да ми се синхронизира автоматично.
Предложения с други облачни услуги не ме интересуват. Естествено има разни ръчни варианти през браузера ама защо като може да си е автоматично.

Аааа, добре щом имаш SSD.

Ами по-принцип по-добри като държеливост дават Western digital (WD дето пише). Seagate с най-много повреди....но като цяло...

Имал съм Seagate и единия се повреди след 2 години, но пък имам е един такъв на 12 години и още работи тъй че...до бройката е явно..

Може и Тошиба - http://www.ebay.com/itm/2TB-Toshiba-3-5-inch-SATA-6Gbps-Hard-Drive-7200rpm-64MB-cache-/331697875834?hash=item4d3abbeb7a:g:uLYAAOSw5ZBWN0bq

преди 20 минути, BMW Маниак написа:

Аз питам за втори диск към машината.

В столицата що не отидеш да си купиш. В смисъл защо да му плащаш на това доставката (ако са на симуланивни цени де).

И едно рекордче във Wreckfest. След последния ъпдейт са оправили много нещата и играта вече изглежда завършена като поведение и управление на автомобилите. Ако оставят така управлението докрай, ще бъде много добре и играта ще се играе. Оправили са дори и камерите, когато играеш отвътре, както и смачкването на ламарините, които преди само след някоко сблъсака почваха да пречат на видимостта и не можеше да се кара отвътре. Преди при сблъсък камерата постепенно се приближаваше към предното стъкло и в един момент все едно играя от капака на автомобила.

Тук карах с абсолютно всички изключени помощни системи и поведението на колата е направо отлично. Все пак това е игра за занимавка, а не симулатор на нещо си. 

@BMW Маниак, какво става с воланите и частите за компютъра ? Имаме ли раздвижване ? Ъпдейт на ситуацията ?:rolleyes:

И още едно начувкане:

Любимата ми писта. 

преди 46 минути, Julius Decimus написа:

@BMW Маниак, какво става с воланите и частите за компютъра ? Имаме ли раздвижване ? Ъпдейт на ситуацията ?:rolleyes:

Като го знам горкия, ще има да те сърби задника, както и мен :P

преди 8 часа, Julius Decimus написа:

Днеска ще ги питам дали са ги пуснали. Трябваше на 01.03 да ги пуснат, може и да са ги пуснали и да пътуват. Днес щях да питам и без това. Не съм забравил.

преди 2 часа, Julius Decimus написа:

Който иска да пробва Battlefield 1 безплатно за 10 часа до 6-ти март : https://www.battlefield.com/en-gb/news/article/free-trial-battlefield-1-this-weekend?setLocale=en-gb

Това има ли сингълплеър? Ако няма, да си го начукат. 

преди 23 минути, sennheiser написа:

Това има ли сингълплеър? Ако няма, да си го начукат. 

Абе инсталирай и почвай бой по канчетата ;). Има няма, все тая, тестовия период е 10 часа. Има май. Първите 2 мисии. Мултито 4 вида бой на 5 карти.

You’ll get 10 hours of play time with 4 multiplayer modes on 5 maps. You can also play the first two War Stories of the game’s acclaimed single player.                                                             

преди 7 минути, Julius Decimus написа:

Абе инсталирай и почвай бой по канчетата ;). Има няма, все тая, тестовия период е 10 часа. Има май. Първите 2 мисии. Мултито 4 вида бой на 5 карти.

You’ll get 10 hours of play time with 4 multiplayer modes on 5 maps. You can also play the first two War Stories of the game’s acclaimed single player.                                                             

Не ми се занимава. Сега ми се кара. А и като знам колко място заема, няма да стане. Вече я играх тая мулти . Пълен ташак.  Ако има сингълче за 10-15 лева, ще си я купя. Иначе да си я играе тоя, дето иска. Заради един DX12  пари не давам, а и няма да се занимавам с глупости да пълня харда. 

преди 36 минути, sennheiser написа:

Не ми се занимава. Сега ми се кара. А и като знам колко място заема, няма да стане. Вече я играх тая мулти . Пълен ташак.  Ако има сингълче за 10-15 лева, ще си я купя. Иначе да си я играе тоя, дето иска. Заради един DX12  пари не давам, а и няма да се занимавам с глупости да пълня харда. 

Има сингъл, дори безплатен от бананите. Ако искаш мулти ще си платиш за играта а тя е скъпа. За това ще се възползвам от безплатния мултиплей.

В тази игра за пореден път ще боча колоните от чудесния звук на играта. Не е като да карам на рали с намален звук, че дразнят еднообразните обороти на пискливия мотор.:wink12:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.