Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация до 2500-2600 (с монитор)

Featured Replies

току-що, kyoshinn написа:

Няма как тoва захранване да не е достатъчно. Видеокартата я слагам около 230W, процесора 90W, всичко останало го слагам ЦЕЛИ 100W (което е много) и пак се достигат едни 75% от мощността, което е напълно достатъчно за 24 часов гейминг. Тоест проблема е в захранването, явно си попаднал на лоша бройка  (или пък просто тези Корсарчета на CX са лоши, аз поне, ама хич не ги харесвам и едва ли ще предложа подобно захранване). Ако можеш попитай хората в Jar дали не можеш да тестваш конфигурацията, с някое друго захранване отново 500-550W (не корсар) и ако всичко е ОК, направо взимай ново захранване, а старото го продай в ОЛХ.

Да това е идея! Да пробват с един Сийсоник или Кулърмастер.Чувал съм за Корсар ложи работи за захранвания.

• Отговори 271
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 2 минути, kyoshinn написа:

Няма как тoва захранване да не е достатъчно. Видеокартата я слагам около 230W, процесора 90W, всичко останало го слагам ЦЕЛИ 100W (което е много) и пак се достигат едни 75% от мощността, което е напълно достатъчно за 24 часов гейминг. Тоест проблема е в захранването, явно си попаднал на лоша бройка  (или пък просто тези Корсарчета на CX са лоши, аз поне, ама хич не ги харесвам и едва ли ще предложа подобно захранване). Ако можеш попитай хората в Jar дали не можеш да тестваш конфигурацията, с някое друго захранване отново 500-550W (не корсар) и ако всичко е ОК, направо взимай ново захранване, а старото го продай в ОЛХ.

Именно от Jar ми казаха че не стигало за видеокартата и не тествали друго защото нямали толкова мощно захранване под ръка. :D

току-що, _Alex&Vanko_ написа:

Да това е идея! Да пробват с един Сийсоник или Кулърмастер.Чувал съм за Корсар ложи работи за захранвания.

Ами като цяло не знам за Корсар, но специално тази CX серия не помня от къде (мисля, че в Reddit или някъде другаде), бях чел много оплаквания и лоши отзиви и така ми е останало, че е боклук.

Еми уж е на Сийсоник както и XFX. Evga незнам и те ли са на тях и защо човек да не си купи чист Сийсоник? Имаше си утвърдени марки а сега се нароиха много. И аз го казах там няма твърда строга сертификация и всеки си прави каквото си иска.

преди 3 часа, BAZZINGA написа:

Именно от Jar ми казаха че не стигало за видеокартата и не тествали друго защото нямали толкова мощно захранване под ръка. :D

Не зная с какво разполагат в този сервиз,но е малко вероятно да нямат захранваш модул за тестване на подобни графични карти.Вероятно не са имали време и желание да го направят.Този модел на Sapphire е с най-висок пауър лимит и консумация спрямо другите производители като XFX,Gigabyte,MSI,ASUS.Относно консумацията твоето захранване е напълно достатъчно,друг е въпроса,ако има производствен дефект или отклонение в напреженията.Ето един пример за сходна система,но тук процесора е  i7-5960X , Asus X99 Deluxe motherboard, Corsair Hydro Series H100i closed-loop water cooler, 480GB Intel 730, AX1200i  PSU.Дори с тази HEDT платформа не превишава 295 вата при лоуд за цялата система.nitro-480-power-draw-100673121-orig.png

• Автор

Като цяло гаранцията е приета и захранването ще бъде заменено,ще си доплатя за Cooler Master G750M а то трябва да пристигне през през първата работна седмица на 2017-та.Вече като го получа,ще видя дали старото не е повлякло нещо със себе си ако е възможно.

Не мисля че има възможност да засегне компонентите, щях да ти предложа друго на corsair CORSAIR RMX SERIES RM550X 550W тук вече е съвсем друга вода. А и CX серията, явно си попаднал на дефектно захранване и всъщност никой не попита дали в региона имат проблеми с токовите удари. В същност целта на защитите в едно захранване ако ще трябва да гори нещо, трябва да е само захранването нали това е целта да предпазим компонентите си. 

Тя целта не е да му помогнат а да го излъжат и да му пробутат още по-скъпо за да вземат още някой лев.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте Kaldata маняци,първо огромно БЛАГОДАРЯ за помощта и търпението,от вече 2 седмици и половина се кефя на макс.Смисъл машината работи а аз се чудя какво да играя :D:D Сега обаче искам да ви попитам,какво ви е мнението за тази уеб камера и бихте ли ми препоръчали някой добър но що-годе евтин микрофон.Един приятел от Финландия ми препоръча тези слушалки защото вадели хубав звук а и реално микрофона е добър,докато стриймваше си мислех че ползва някакъв студиен едва ли не микрофон.Та какви са вашите мнения и препоръки. :)

Слушалките са наистина добри, че и даже са намалени така като гледам. Може би ще се предложи и нещо друго, но ако решиш да ги вземеш не мисля, че ще останеш разочарован. :)

преди 58 минути, BAZZINGA написа:

Един приятел от Финландия ми препоръча тези слушалки защото вадели хубав звук

http://www.musicworld.bg/en/c_2032/i_48901/Audio_Technica_mics_headphones_ATH_M40X.html

http://www.musicworld.bg/bg/m_1380000/i_45950/SHURE_SRH440_Professional_Studio_Headphones.html

Нямат микрофон, но за звука няма място за сравнение.

• Автор
преди 2 часа, Julius Decimus написа:

Ясно ми е какво да търся за звук но аз питах за микрофон и споменах че той ми спомена слушалките защото ги бива и имат добър микрофон.

преди 1 час, BAZZINGA написа:

Ясно ми е какво да търся за звук но аз питах за микрофон и споменах че той ми спомена слушалките защото ги бива и имат добър микрофон.

Както си решиш. Фактически микрофон може си земеш отделен статичен за 10лв. Докато звука на слушалките по-трудно ще го промениш.

• Автор
преди 3 часа, Julius Decimus написа:

Както си решиш. Фактически микрофон може си земеш отделен статичен за 10лв. Докато звука на слушалките по-трудно ще го промениш.

Ще се занимавам със YouTube и Twitch,много добри слушалки като цяло не мисля че ще ми потрябват.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Някой да знае от къде мога да се сдобия с микрофон Samson Go?

Защо не попита Чичо ти гугъл ? ЦЪК!

• Автор
преди 18 часа, goodly написа:

Защо не попита Чичо ти гугъл ? ЦЪК!

Видях го,но за първи път чувам този сайт и ми се струва съмнителен.

Според мен сайта е ок. Явно това не е българска фирма, но продават и в БГ, вероятно всичко е наред с него. 

Untitled.png

Редактирано от Монката (преглед на промените)

Всичко си му е наред на сайта/фирмата. Ако искаш да се увериш имат мейл и телефон за връзка ЦЪК! Доставката ти ще бъде 36лв понеже цената не надхвърля 199лв.

• Автор
преди 7 минути, goodly написа:

Всичко си му е наред на сайта/фирмата. Ако искаш да се увериш имат мейл и телефон за връзка ЦЪК! Доставката ти ще бъде 36лв понеже цената не надхвърля 199лв.

Ясно,е тогава ще се наложи да поръчам от desktop.bg Audio-Technica ATR3350iS и да видя как ще се справя.

По добре изчакай мнение от някой по запознат може да има по добро предложение.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте,чудя се как работи пазаруването от сайтове като amazone.de и понеже темата е свързана със конфигурацията си позволих да попитам направо тук.Реших да си направя профил и да направя тест поръчка на продукта който искам да закупя,и на потвърждаването на покупката ми изписва че струва 68,08BGN което е със доставката.Та искам да попитам,това ли е всичко което ще трябва да заплатя или се плаща още нещо заради нашата държавица?

П.С. Прикачвам скрийншот на поръчката.

2017.05.03-20.jpg

преди 53 минути, BAZZINGA написа:

Здравейте,чудя се как работи пазаруването от сайтове като amazone.de и понеже темата е свързана със конфигурацията си позволих да попитам направо тук.Реших да си направя профил и да направя тест поръчка на продукта който искам да закупя,и на потвърждаването на покупката ми изписва че струва 68,08BGN което е със доставката.Та искам да попитам,това ли е всичко което ще трябва да заплатя или се плаща още нещо заради нашата държавица?

П.С. Прикачвам скрийншот на поръчката.

2017.05.03-20.jpg

That's all. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.