Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

преди 4 часа, lsmurf написа:

Бихте ли се разбирали кой е по-виновен в друга тема , освен ако не твърдите че Русия ни е виновна и за измамните фондове. Вярно има някаква непряка връзка защото "кадрите"  които сега обсъждате са създадени не без нейна "помощ" ама  в крайна сметка тук проблемът не е свързан нито с русофобия нито с русофилия.

Добре че  съм русофил :)

Че щях да се обидя на другаря сталинист.:lol6:

преди 1 час, nikssi написа:

Росуфоб е някаква си нова думичка измислена от  платени драскачи на тема политика. Все бивши БКП - пейци  и все русофоби. 

култово ! :) За рздел вицове и бисери :)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Вай Аллах

Благодаря поправих правописната грешка. Можеш вече да станеш от килимчето!

преди 46 минути, miro20 написа:

2018-04-22_18h30_26.jpg.215730e668229ec48f1b30492e3a0f67.jpg

Е това е култово. Можеш да седнеш.

преди 29 минути, nikssi написа:

Благодаря поправих правописната грешка.

Тя правописната грешка да беше кусура, с мед да я намажеш.

Вие наистина ли не се усещате ?

преди 1 час, miro20 написа:

Ма скиваш ли, той си мисли, че за правопис се заяждам. Боже опази

преди 33 минути, Реджеп Иведик написа:

Тя правописната грешка да беше кусура, с мед да я намажеш.

Вие наистина ли не се усещате ?

Много добре ме разбра,че не става въпрос за думата като дума и нейното значение  но нали да кажеш нещо. Давай, постилай килимчето и продължавай.

Става въпрос,че въпросните "капацитети" от Дай България или как от първи комунисти станаха заклети анти-комунисти. За това става въпрос,че някакъв си бивш член на БКП  тръгнал да се прави тук на моралист. 

Разстилай си пак килимчето. :) 

пп. комунист - русофил ,  анти-комунист - русофоб  Всеки несъгласен с подобни "капацитети" също е русофил. 

преди 1 час, nikssi написа:

пп. комунист - русофил ,  анти-комунист - русофоб  Всеки несъгласен с подобни "капацитети" също е русофил. 

Аз определено съм антикомунист, но и съм русофил. А повечето т.нар.  български русофили, са обикновенни путинисти, дето руски с гугъл транслейт четат .А ся де ?

Казус :)

И каква е средната възраст тука и какви да бъдат? И отпуската не си я прекарват у Русия а на запад ама Брюксел това Брюксел онова!

преди 2 минути, miro20 написа:

А повечето т.нар.  български русофили, са обикновенни путинисти,

Путинист,  путлерист са термини употребявани от политически тролове.  А ся де? Ти какъв си? 

преди 5 минути, nikssi написа:

Ти какъв си? 

Трол е който се заяжда, напада другите, квалифицира ги, независимо в коя тема, и по какъв повод. :)

А ся де ? кой тук прави само това ?

преди 4 минути, nikssi написа:

Путинист,  путлерист са термини употребявани от политически тролове.  А ся де? Ти какъв си? 

Нали не очакваш да си признае!? ..а "путлер" може да казва на нещото в гащите си.....

преди 12 минути, .Alex&Vanko. написа:

не си я прекарват у Русия а на запад ама Брюксел това Брюксел онова!

Защото сами си знаят за какво става въпрос. Останалото си е "фенска пропаганда и емоции" :)

току-що, NIKISHARK написа:

Нали не очакваш да си признае!? ..а "путлер" може да казва на нещото в гащите си.....

Ей го още един спец и мой фен  :)

преди 27 минути, miro20 написа:

Аз определено съм антикомунист, но и съм русофил. А повечето т.нар.  български русофили, са обикновенни путинисти, дето руски с гугъл транслейт четат .А ся де ?

Казус :)

Ти български не знаеш, тръгнал си да се хвалиш с руския.  

мхм.. Миро такъв Миро онакъв... :)

Не се хваля, просто съм живял и учил, и познавам и харесвам и литература, и изкуство и много други неща. Което всеки русофил на теория би трябвало да се интересува или знае. Конкретно при нашите путинисти , нищо такова няма.Има все още и една уникална категория от тях - които си мислят че да си ЗА Русия, е  задължение за всеки който е ЗА СССР. И как само Русия /разбирай СССР/ ще им върне и младотта и щастливия живот :)

Много ме радват такива.

Другата категория са такива като повечето от вас - които са путинисти само защото мразят "злия Запад" .  И които много добре си знаят че всичко което казвам за РФ си е чиста истина, но понеже са "фенове" не могат да се отметнат и трябва по дефоулт да плюят и отричат всичко това :)

Преливанията в личностни заяжданици и беззъба злоба няма да коментирам, то това си е очевидно, но не е мой проблем .

А мен твоето образование не ме интересува ама никак :)  Както и всичко останало около теб. Защо обаче някои се насповарват да ме квалифицират, да влизат само заради мен, идея си нямам.  :)

преди 3 часа, miro20 написа:

Трол е който се заяжда, напада другите, квалифицира ги, независимо в коя тема, и по какъв повод. :)

А ся де ? кой тук прави само това ?

Кой ти е виновен,че се държиш като политически трол? Последните ти постове са потвърждение на казаното от мене, но ти си го знаеш. 

Напротив. Показах кой какъв е и то не с прани приказки, а с това което се вижда/чете.

Правилно си се усетил :)

преди 7 часа, nikssi написа:

Всъщност, говорейки за тролове, съм цитирал оня със забрадката, ама нали не ми показва "мненията" му. Та какво мислят хората за това кой е трол и кой не е:

Цитат

Как бихте определили/характеризирали въпросния потребител "miro20"? Уважавате ли го като човек и участник в дискусиите?

• Обикновен участник в дискусиите, който просто изразява лично, неангажиращо мнение. Изпитвам (известно) уважение към него.

• Трол, пропагандатор, който поддържа определена политическа линия във форума и не се свени да лъже и манипулира. Няма как да бъде достоен за уважение.

• Човек, който има своите дъски за дялане и своите пристрастия, но е искрен и съвестен. Не мога да го съдя.

0
  • Продадена душа и лъжливо овчарче, от който по-добре да се страни. Не само че не го уважавам, но се гнуся от него.

• Човек, който очевидно е "на хранилка", иначе не би прекарвал толкова време във форума, и то главно (и само) в политическия раздел.

• Не мога да преценя.

• Проводник на американски империалистични интереси във форума.

• Човек със силни пристрастия, които може да му пречат да види истината, но в никакъв случай не и продажник и манипулатор.

На това допитване някои станаха и мимолетни свидетели. И после за тролове говорим и се оправдаваме? Хм. Как не ти омръзна? Как се гледаш в огледалото въобще? Вземи се погледни, батка! Вгледай се на какво са заприличал. (Ако не се е сетил, пиша на оня със забрадката.)

А ти бегом при другата либерастка паплач. Как не разбираш, че не ти имаш проблем с нас, а ние с тебе?

И откога да си на хранилка от американските НПО-та и ПО-та е мярка за русофилия? Защо трябва да ги плащат американците, че да "бъдеш" русофил? Кога ще почнеш да виждаш неизбирателно? Но какво ли те питам? От мъртвец мога получа по-скоро отговор отколкото от тебе. Тъни в забрава и се утешавай с кървавите пари, които изкарваш, докато още ги има, и докато и тебе те има... защото това е много нездравословно.

Дайте да баннем Миро за многократно ъпване на темата му ,в която само показва колко отчаян и нуждаещ се от психологическа подкрепа е той самият. :offtopic_s:

преди 11 часа, Lumberman написа:

Всъщност, говорейки за тролове, съм цитирал оня със забрадката, ама нали не ми показва "мненията" му. Та какво мислят хората за това кой е трол и кой не е:

На това допитване някои станаха и мимолетни свидетели. И после за тролове говорим и се оправдаваме? Хм. Как не ти омръзна? Как се гледаш в огледалото въобще? Вземи се погледни, батка! Вгледай се на какво са заприличал. (Ако не се е сетил, пиша на оня със забрадката.)

Къде е тази анкета, искам да гласувам???

Ние сме приятели с всички аз съм го казвал. Това ако е политика. И Путин и Ердоган и кой ще да се обади по телефона козируват.

Spoiler
преди 21 часа, Lumberman написа:

Как не разбираш, че не ти имаш проблем с нас, а ние с тебе?

Ама точно това казвам и аз :) Аз проблеми нямам. С никого . Ти и подобни на теб, изливате тонове личностна помия, заяжданици , офтопици и всичкия арсенал на всеки уважаващ се трол, и ревете че аз съм ви виновен :)

Е не позна. Както сам казваш  - проблемите са си ваши :)

Единственото с което мога да ти  помогна - е онази темичка за психологична и др вид помощ.

И откога да си на хранилка от американските НПО-та и ПО-та е мярка за русофилия? Защо трябва да ги плащат американците, че да "бъдеш" русофил?

И аз не знам откога е мярка ? питай някой който  е на "хранилка" :)  и който му плащат хамериканците :)  Мен от къв зор ме намесваш ?

Кога ще почнеш да виждаш неизбирателно? Но какво ли те питам? От мъртвец мога получа по-скоро отговор отколкото от тебе. Тъни в забрава и се утешавай с кървавите пари, които изкарваш, докато още ги има, и докато и тебе те има... защото това е много нездравословно.

Смятам че си гледам ако не най обективно, то със сигурност по обективно от вашата промита едностранна пропаганда. Често фейкова такава.Доказвано е в много теми, всичко си седи, всеки може да прецени.

Не  знам и за какви кървави пари и каква "забрава" ми пожелаваш, но това са си твои проблеми. Пак ти казвам за кой ли път - Идея си нямам защо си се филмирал и комплексирал толкова от мен :) 

Предложих ти и една простичка изцяло честна достойна и обективна сделка.

Ти не прие.  е кой тогава трябва да тъне в комплексите си и забравата си ? ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ето и индйците демострират русофобия . Как не ги е срам да не оценяват по достойнство страхотните руски стелтове. https://vz.ru/news/2018/4/23/919238.html

Цитат

Как сообщает портал janes.com, в октябре 2017 года командование ВВС Индии потребовало закрыть FGFA. В начале апреля этого года представители минобороны Индии совершили официальную поездку в Россию – одной из тем встречи стал выход Индии из программы.

Причиной выхода из программы представители индийских ВВС назвали то, что российский Су-57 не отвечает заявленным требованиям скрытности. Кроме того, индийская сторона полагает, что боевая авионика, радары и датчики российской разработки якобы не соответствуют стандартам пятого поколения.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.