Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Черен петък - намаления и впечатления

Featured Replies

преди 2 часа, Кико написа:

Поне да вкара парите в оборот.

за стока, на която в по-голямата си част не са собственици

• Отговори 122
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Както писах по горе не само не си харесах нищо, но и да имаше нещо което да ми грабне окото нямаше да посмея да поръчам!  Напарих се при предишни промоции. Всичко което съм поръчал на подобни намаления се оказа проблемно пр. от 5 покупки , четири се върнаха в магазина като рекламации по една или друга причина Процедурите по рекламация и гаранционно обслужване пък са изключително бавни, неудобни и изнервящи. Това написаното е за най - големия електронен магазин и за най  - коментирания тук. Да не му правя реклама де!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Е аз като че ли купих на далавера една сапунерка, че следя цените от два месеца и не са мръднали под 150 лева. Сега за 130 я взех с карта памет, чанта, зараядно и батерии. Гледам днес са вдигнали цената на тоя комплект на 210 лева, а нормалната сапунерка е пак 150. Но пък не успях да взема други неща, които исках за себе си, че тая сапунерка не е за мен. 

преди 45 минути, Лин написа:

След черния петък обикновено идва събота, наречена "оф, защо ги купих всички тия боклуци". :biggrin:

Аз все пак намерих някои изгодни неща за себе си :)

Това ми напомни - в английски магазин, изкарват намалени стоки. Някой хора първо грабеха и пълнеха количките си, а после оглеждапа и връщаха половината.

Ти сега продай излишното - може да си на печалба даже. Като изгодните неща, ще ти излязат без пари.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

То в Америка черният петък ми прилича на филма "The Purge". Сигурно от там са взели идеята..:(:D

• Автор
преди 1 час, Лин написа:

След черния петък обикновено идва събота, наречена "оф, защо ги купих всички тия боклуци". :biggrin:

Те това се надяват повечето, на пияна глава петък вечер да си накупиш нещата, а в понеделник да не помниш от къде са, като пристигнат.

преди 2 часа, Лин написа:

При мен положението е...оф, най-сетне си ги купих след пет години :P

Аз от 2011 година се каня да си купя фотоапарат DSLR, но все още не съм, дори и тоя черен петък. Със сигурност някой ден ще си отдъхна, след като ми се отпуснат парите от душата. Две години карах с телевизор, дето изключва след една минута, накрая си купих от някакво намаление почти за без пари и си отдъхнах. Ама нищо, че не е това, дето искам да имам.  Важното е, че не изключва вече. При мен обаче положението е малко...не знам колко пари съм имал, не знам колко имам сега и не знам, колко имам след намаленията. Тоест, все ми е тая ще купя ли нещо или не. И да не купя, няма как да разбера, че съм спечелил, след като не си зная парите. Обратното също важи - купувам, имам еди колко си лева и какво от това? 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

То и аз исках да си купя едно  DSLR -че.. Поогледах ги тия от емаг ама нямаха кой знае какво намалениее..

Аз викам да започваме да мислим за Коледните прИмоции. Стига сме обсъждали тазгодишния калпав сив петък.

То си е повече от калпав.. Ми аз се надявам да попадна на задоволителни промоций за чаркове за нова машинаа..

Не се отчайвайте. Емаг пуснаха нови 3 дни промоции(Crazy Days избрани оферти). Налазвайте и изкупувайте, каквото е останало от черния петък.

пуснете тема за кибер понеделник

преди 2 часа, A.com написа:

Не се отчайвайте. Емаг пуснаха нови 3 дни промоции(Crazy Days избрани оферти). Налазвайте и изкупувайте, каквото е останало от черния петък.

Аз разгледах, ама нещо... :biggrin:

преди 1 час, XYconstant написа:

Обнадежди ме да си купя сглобяемата къща за 50к. :biggrin:

Тествай я 1 година и пиши да знам дали да почна да събирам стотинките от Коледа и Сурва. :)

• Автор

Не знам дали важи закона за 14-те дни, ако я купя онлайн и не ми хареса да им яя върна?

преди 48 минути, Лин написа:

Къщата вече не се предлага. За малко я изтървахме :D

Ако много я искате - мога да ви я отстъпя.

преди 4 часа, A.com написа:

Крейзи дейс ама на черния петък емаг продаваха и бемвета и багери на промция, а сега няма,

преди 33 минути, ined написа:

Крейзи дейс ама на черния петък емаг продаваха и бемвета и багери на промция, а сега няма,

Има фирми, които използват емаг за да продават. Явно сега емаг си продава само налична стока.

• 11 месеца по-късно...

Потърсих тема за черния петък и се извинявам, ако има такава, а аз не съм открил. Пускам темата, защото точно днес е черен петък. Но най-интересното, което разбрах днес е, че някои хора имат имен ден - ония, черните. На работа имаме един колега, черничък и си му викаме "черния" или кой каквото тъмно се сети. Днес обаче друг колега се сети, че има имен ден и трябва да черпи, щото било "Черен петък". А сега де!  

Сега по-сериозно. Пообиколих днес малко, бях запланувал нещо, прибрах се, направих справки в интернет и ето един пример. Хладилник в Техополис 1100 лева. Значи с намалението около 990. В интернет 2 магазина, неизвестни, го продават за 890. В Румъния статистиката в pazaruvaj.bg  показва, че струва около 780 лева!!!!!!

Повече не искам да разтягам локуми, мисля е ясно на всички. 

Има тема (или някаква подобна беше), ама не ми се търси сега. 

Инак... ''Черния петък'' си е наистина черен за тези твърдоглавите дето наистина вярват, че е такъв!

Форумите бълват с мнения и шотове от потребители.

Например:

Нещо, което дълго време е било 200 лева (например)>вдигат му цената (преди около 10-тина дена да речем) на 280 лева.

После разииш ли му свалят цената на 230 лева!

И забележи. Дори не на 200, която е била дълго време, ами на 230. Тоест...изводите си прави сам.

Та...това е ''Черния петък'' в родна България.

Има продукти, които наистина имат намаление от ''нормалните'' им цени, обаче човек трябва да следи и да се ослушва, за да е в час за какво става на въпрос.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.