Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Черен петък - намаления и впечатления

Featured Replies

преди 3 часа, * СТЕФАН * написа:

Представям си, ако по този начин си събираш компютъра от всеки черен петък, че след 7,8 години това дъно ще ти го дадат като подарък и към него 50 лева, ако го вземеш. 

искам дъно от преди 7-8 години и да ми даде някой 50 лв имам много свободно пространство.

що се отнася за дъно може да се купи ше спестиш 10 лв

преди 5 часа, Sa3ana3a написа:

Те офертите на емаг са като котката на шрьодингер - ако искаш телефон за 50 лева - изчерпан, но ако искаш същия (с различен цвят) за 140 го има в наличност.

да вярно чаках чаках пък  легнах и като се събудих те били го продали :D

явно са земали 10 бройки да замажат очите и да привлечат клиенти и замо за шуробаджанаците на емаг

ама яхтата -лотка за 650000 я има в наличност

хаха сложих си нещо в количката и търся да го  махна и те   го написали с дребен шрифт "изтрий"

• Отговори 122
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тоя Черен Петък Е Ебаси Шита.

Минах През Няколко Маркета И Един Мол...

Трагедия... В Технотата - 10% Намаления На Всички Стоки, Което Си Е Подигравка.

В Техмарта Няма Ч.П., А Цените Са Далеч По-изгодни.

Повъртях се малко в e-mag, поръчах един фотоапарат с 20 лева намаление, а това, което търсех - изчерпана наличност. Вместо това се предлагат стари стоки или такива, останали с високи цени от време оно, никому неизвестни и ненужни.  Повъртях се и на други места - във виртуалния западен свят. Купих някои неща, но не защото бяха евтини и ми трябваха, а ей така, да купя нещо. Никакви намаления и там. Дори там са още по-големи лъжци, отколкото родните ни магазини. Викам да отворя ТП  и какво да видя. Сайта не се отваря, а има само реклама на  чудовищното 10% намаление за всички стоки. Миналата година по спомен, това намаление бе 15%. И така, отказах се от всякакви нужни покупки и се насочих към ненужните, които все пак имаха някакво намаление. Макар че това намаление не е никакво намаление, а малко над нормалната цена за тия стоки - и тук, в БГ и в Западните магазини. На Запад големи кожодери и лъжци се оказаха. 

преди 12 минути, Кико написа:

Повъртях се малко в e-mag, поръчах един фотоапарат с 20 лева намаление, а това, което търсех - изчерпана наличност. Вместо това се предлагат стари стоки или такива, останали с високи цени от време оно, никому неизвестни и ненужни.  Повъртях се и на други места - във виртуалния западен свят. Купих някои неща, но не защото бяха евтини и ми трябваха, а ей така, да купя нещо. Никакви намаления и там. Дори там са още по-големи лъжци, отколкото родните ни магазини. Викам да отворя ТП  и какво да видя. Сайта не се отваря, а има само реклама на  чудовищното 10% намаление за всички стоки. Миналата година по спомен, това намаление бе 15%. И така, отказах се от всякакви нужни покупки и се насочих към ненужните, които все пак имаха някакво намаление. Макар че това намаление не е никакво намаление, а малко над нормалната цена за тия стоки - и тук, в БГ и в Западните магазини. На Запад големи кожодери и лъжци се оказаха. 

Смея да не се съглася за западните магазини. Купих си две книги с 50% намаление

преди 1 час, capnemo написа:

Смея да не се съглася за западните магазини. Купих си две книги с 50% намаление

Процентното намаление е без значение. Я върви купи игра дори и със 75% намаление, да видим как ще се набуташ. Просто там са по-зле и от България. Не може да ме убедиш в обратното.  Много зле е тая Европа, а и не само. Гледай само как се опитват да си вържат гащите и никой не иска емигранти. Всъщност обаче емигрантите искат тях. Защо не си ги вземат, а ни ги оставят тук? Не, не съм проти емигрантите, но не съм против срещу тия емигранти, които искат да останат в България. Другите просто не са за тук, а за теб и баба ти. Меркел де. 

преди 10 минути, Кико написа:

Процентното намаление е без значение. Я върви купи игра дори и със 75% намаление, да видим как ще се набуташ. Просто там са по-зле и от България. Не може да ме убедиш в обратното.  Много зле е тая Европа, а и не само. Гледай само как се опитват да си вържат гащите и никой не иска емигранти. Всъщност обаче емигрантите искат тях. Защо не си ги вземат, а ни ги оставят тук? Не, не съм проти емигрантите, но не съм против срещу тия емигранти, които искат да останат в България. Другите просто не са за тук, а за теб и баба ти. Меркел де. 

теб те е яд на Германия или какво?

Капитане ти що опонираш все мнения на хората, различни от твоето!? Купил си две книги на половин цена и к'во!? Големия мъж с големите знания, самотитуловал се като ''експерт''.

Ами...аман от такива ''експертни'' мнения па да ти кажа...Да не говорим, че спамиш и ти кат трол, па си уж глобален модератор.

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Капитане ти що опонираш все мнения на хората, различни от твоето!? Купил си две книги на половин цена и к'во!? Големия мъж с големите знания, самотитуловал се като ''експерт''.

Ами...аман от такива ''експертни'' мнения па да ти кажа...Да не говорим, че спамиш и ти кат трол, па си уж глобален модератор.

Сакън, Не Се Обаждай, Че Сега Ще те Банне За 14 Дни - Минимум! :D

току-що, Momolord написа:

Сакън, Не Се Обаждай, Че Сега Ще те Банне За 14 Дни - Минимум! :D

Ни думай. Ся ша отида да ми леят куршум по случай случката.

преди 13 минути, skalata_73 написа:

то и ти спамиш с този си пост. а аз съм експерт защото чета!

преди 2 минути, capnemo написа:

то и ти спамиш с този си пост. а аз съм експерт защото чета!

Аз спамя щото съм прост, омразен потребител. Ти като глобален мод не би трябвало-поне не в такива теми, които не са в подраздела ''Празни приказки и забава''.

И ако мислиш, че си експерт щото четеш, ми...то и заека бяга, ма не върши работа (има такваз приказка-не съм го измислил  аз простосмъртния).

Ае лека, спирам съм спама, че не ми отива нито на годините, нито на образованието :giggle1: Чети си там книжките на промо и се мисли ''експерт''...

преди 19 часа, A.com написа:

Имате време да проверите кое колко струва по другите магазини. На мен нищо не ми хваща окото, освен преносима къща за около 50 000 лв. ;)

И аз в нея се загледах :whist:

Аз из няколко сайта гледах намаленията в България почти навсякъде черния петък си е шега.. И в емаг същата работа.. имаше тук там добри оферти ама естествено най-желаните продукти изчерпани щот ше се разорят :/

• Автор

Не ги мисли. Направиха повече пари от импресии от хора, които чакаха да пуснат в наличност айфона и PS4-ката. :biggrin:

преди 1 час, Лин написа:

И като се зачетох по-подробно в описанието, тази къщичка ще ти излезе двойно на обявената цена. :)

Тази сутрин започнаха по-рано с продажбите. Миналата година отвориха към 8 без нещо, тази сутрин в 7:15 вече бяха разпродали по-евтините неща.

преди 2 часа, capnemo написа:

теб те е яд на Германия или какво?

Не, не бих казал, че ме е яд на точно конкретно нещо. Яд ме е на това, че ни лъжат и тук и там. И там ви лъжат по простата причина, че си праскат космически надценки и след това е възможно намаление без  загуба на пари. Тук примерно при надценка 30%, какво намаление да ти поставят?  Или твърдиш, че добрите самаряни съществуват? Ако съществуваха, не мислиш ли, че в БГ минималната заплата нямаше да е 350, а примерно 1000? Няма такова нещо - като добрия търговец.  Правят се намаления, но се разчита на оборот. Значи пак трябва да е на печалба търговеца. Или просто да продаде залежала стока, от която така и така няма да спечели нищо. Поне да вкара парите в оборот. Макар че тая стока може да си я продаде винаги с голямо намаление.

преди 9 часа, tanas4o написа:

Ама кои е казал че на един черен петък ще се взема 1 част ? И какво му е лошото от черен петък да се купуват части за компютър? Нали за това са тези форуми да се обсъждат части, цени кое си заслужава, и кое не.

Танасчо!!!

Чети бе моето момче! Виж, какво съм написал, а не че си го казал или че не можело да се консултираш. Мисли бре момче!

" Представям си, ако по този начин си събираш компютъра от всеки черен петък... "

преди 10 минути, A.com написа:

И като се зачетох по-подробно в описанието, тази къщичка ще ти излезе двойно на обявената цена. :)

Тази сутрин започнаха по-рано с продажбите. Миналата година отвориха към 8 без нещо, тази сутрин в 7:15 вече бяха разпродали по-евтините неща.

Този елементарен трик го представиха и миналата година.Тогава при първото зареждане на страницата след десет опита,видях няколко разпродадени продукта секунди след стартиране на промоцията.Тази сутрин исках да се уверя каква "приятна изненада" ще ни спретнат и резултата бе същия.В 7.03 h се появиха артикулите и точно тези два които исках да поръчам разпродадени.Около 7.16 h значителен брой от намалените стоки вече липсваха.Наблягам на думичката намалени,защото действително много малко са реално намалените и качествени продукти,които заслужават внимание.Както можеше да се очаква,много потребители останаха с напразни надежди за големи намаления.Няколко познати се надяваха да си купят графични карти на ниски цени и не обърнаха внимание на предупрежденията от моя страна,че няма шанс за подобна развръзка.

Тази година много зле черния петък...малък избор, слаби намаления и главно бяха намалени продуктите, които са си евтини по принцип, а не скъпите, където намалението би имало някакво значение. Разчистват си складовете от стари и скъпи артикули. Да не говорим за шашмите (случайни или не).

Открийте разликите?

http://www.emag.bg/video-karta-gigabyte-geforcer-gtx-1060-mini-itx-oc-3gb-gddr5-192-bit-n1060ixoc-3gd/pd/D3ZQF2BBM/

Код на продукта: N1060IXOC-3GD => 52999лв

Код на продукта: GA-VC-N1060IXOC-3GD => 50581лв.

ID-то съвпада, а две различни цени макар и с малка разлика.

Това не им е за първи път...Тази година бойкотирах и не взех нищо. За сравнение миналата годна се сдобих с SSD, 5.1 уредба, вътрешен твърд диск 2 TB и прочие. Баш хардуерните компоненти не бяха никак намалени...А за какво ми да купувам бяла техника оттам...хладилник, пералня или бойлер...Нито ще има кой да ми го качи до апартамента, нито кой да го монтира.

Като цяло съм разочарован...а се надявах да си направя коледен подарък. Бе да сме живи и здрави и други промоции ще има, но тази кампания беше пясък в очите. Язък за мащабната реклама.

преди 2 часа, Лин написа:

всеки се заглежда в квото си няма :clown:

преди 19 минути, Ross Atanasov написа:

Този елементарен трик го представиха и миналата година.Тогава при първото зареждане на страницата след десет опита,видях няколко разпродадени продукта секунди след стартиране на промоцията.Тази сутрин исках да се уверя каква "приятна изненада" ще ни спретнат и резултата бе същия.В 7.03 h се появиха артикулите и точно тези два които исках да поръчам разпродадени.Около 7.16 h значителен брой от намалените стоки вече липсваха.Наблягам на думичката намалени,защото действително много малко са реално намалените и качествени продукти,които заслужават внимание.Както можеше да се очаква,много потребители останаха с напразни надежди за големи намаления.Няколко познати се надяваха да си купят графични карти на ниски цени и не обърнаха внимание на предупрежденията от моя страна,че няма шанс за подобна развръзка.

епа да си купат лотки за 650 бона има още време и не са изчерпани

преди 7 минути, Yvan Sergeev написа:

всеки се заглежда в квото си няма :clown:

Точно де. На мен ми трябва нещо подобно, ама не апартамент, а еднофамилна къща с двор. Обаче, цените са...мамата си трака.

свърши се с американската пропаганда на черния петък дано  приключи така и пропагандата за хелуин и гейбраковете  както българския черен петък в двойни кавички 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.