Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Proshark

Препоръчан отговор

преди 10 минути, gagodrago написа:

Не обвинявай другите за собствените ти грешки, неуспехи и за провала на идолите ти Боко тиквата и Плевньо марионетката.

Аз Миро го чета през редовете.
Ама вярно ли това са му идолите !!!
Това вече обяснява напълно поведението му. Че и нагъл лъжец и манипуатор като Боко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 7,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Малко извън темата,ама ..Президента ни,външния и вътрешния министър ...и останалите-първи проевропейци- за всяко решение бягат до Брюксел и нищо без разрешение от там не става.Даже и американски представители пращат много поздрави на "нащо момче" Даниел Митов...Обаче,когато стане дума за провали, некадърно отношение и неадекватно поведение-Путин е виновен?Що бе?

През последните няколко,да кажа десетилетия,всъщност от разпада на СССР ,Сащ с водената от тях политика, на принципа-"Цветна революция-сваляне на правителства-демокрация-подставени лица-използване на ресурса-и кой от къде е.." вещаеше подобно развитие на нещата...това в един момент трябваше да спре...Целия свят се променя..и аз имам чувството,че тези с ресурса и влиянието се опитват да го променят по свой начин и модел..и пак да са на върха...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Реакцията на Путин, изненада троловете и краварите. Сега страха е, че не знаят как и кога, ще има отговор. Оня черния, се мъчи с последни сили, да прави мизерии. Доста хора очакват, Тръм да отмени доста от решенията, на престъпната администрация на Обама. За това сега, оня охранения се чуди, какво да пише.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Путин отново направи гениален ход.На фона на всички искания от неговите хора,да изгони американските посланици,той ги покани заедно с децата на коледна елха в Кремъл...Никакъв хап не е преглътнал-обърна се да го ударят и по другата буза...А да познаем кой ще спечели повече от ситуацията....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, NIKISHARK написа:

Сетих се за написаното от К.Кеворкян

преди 1 час, gagodrago написа:

Балъкът си само ти. Не обвинявай другите за собствените ти грешки, неуспехи и за провала на идолите ти Боко тиквата и Плевньо марионетката.

Арогантност и обиди ? както обикновенно :) Но не са аргумент. сори .

За "балъците" ще те помоля да се абстрахираш от личните ти комплекси и ако можеш д погледнеш обективно - Европа както казах, е на 30 % зависима от доставчика, който у нас е монополист със 100 % дял , плюс  знайни и незнайни лостове и червенотурски лобисти във властта.

Пак заповядай с размисли кой е "балък"  в тази ситуация.

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

Към момента Русия се очертава първа военна,  ресурсна, че защо не и икономическа сила!

Погледни горе табличката с БВП

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, въобще не спорете с платения трол miro20. Човекът съзнателно прескача всички въпроси към него свързани с това дали работи в такава фирма, колко надник взима за постове и познава ли други себеподобни, например от кръга "дневник".

Редактирано от Phused (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, NIKISHARK написа:

Путин отново направи гениален ход.На фона на всички искания от неговите хора,да изгони американските посланици,той ги покани заедно с децата на коледна елха в Кремъл...Никакъв хап не е преглътнал-обърна се да го ударят и по другата буза...А да познаем кой ще спечели повече от ситуацията....

И преди съм го казвл - Пу дори да се изака на червения площад, вие пак ще намерите да кажете колко принципно и  категорично го е направил , и какъв гениален ход е това за злобеещите западняци :)

А за обективните хора нещата са по прозрачни. Просто не посмя да гъкне за изгонените дипломати .

Аз си го обясних това просто защото най вероятно виждаме само върха на айсберга.

Сигурен съм че липсата на конкретика в докладите и обвиненията са просто свързани с козовете на американците, които не искат да си излагат методите и секретните неща по случая.

Но предполагам са му намекнали красноречиво на Пу , за да разбере недвусмислено в какво са улчени дипломатите.

Не ме учудва и поведението на руснаците. Всеки дипломат е задължен да се занимава с тези неща.- разузнаване и дестабилизация. Нали затова ги награждават после.

Сещам се отново за сваления малайзийски Боинг.

Малко хора обърнаха внимание , въпреки че и аз тук цитирах доклада на разследващите , че.... измежду доказателствата за руския БУК бяха споменати и предоставени  снимки от американското разузнаване и от разузнаванията на други страни .

До сега не бе споменавано, върпреки огромната шумотевица , а това мълчание позволи на руснаците да затънат с една камара фейкови версии , които периодично бяха лансирани , и то от най високо ниво - от генщаба им и ръководството . Накрая загърбиха абсолютно всички лъжи , сякаш никога не са ги казвали :)

та и сега.... това което виждаме за кибератаките е само върха на айсберга... затова и Пу мълчи и не смее да гъкне. :)

току-що, Phused написа:

Колеги, въобще не спорете с платения трол miro20. Човекът съзнателно прескача всички въпроси към него свързани с това дали работи в такава фирма, колко надник взима за постове и познава ли други себеподобни, например от кръга "дневник".

Приятелю, :)  какво ли не съм чувал за себе си . Да ти вадя ли из темите  на какви глупости съм се наслушал ?

Трябва ли на всяка простотия на поредния обиждащ ме гамен да се обяснявам ?

Не мисля.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аааа,ние неговите номера с обидите ги знаеме...всеки път когато не е на неговата се прави на засегнат и обиден...:min05:..

Абе,ти и към обективните ли се причисляваш вече!?? ..Има нещо прозрачно...ма в главата ти...Ей,верно вишето не прощава...Не бил посмял да гъкне...точно както удари секретната база в Сирия...Айде вземи се в ръце...че ставаш леко смешен...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, NIKISHARK написа:

Аааа,ние неговите номера с обидите ги знаеме...всеки път когато не е на неговата се прави на засегнат и обиден...:min05:..

Абе,ти и към обективните ли се причисляваш вече!?? ..Има нещо прозрачно...ма в главата ти...Ей,верно вишето не прощава...Не бил посмял да гъкне...точно както удари секретната база в Сирия...Айде вземи се в ръце...че ставаш леко смешен...

Каква база ? Я пак ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, gagodrago написа:

При съвременните ядрени оръжия и ракети, няма такова нещо като първа военна сила в света.

В момента, в който САЩ, Русия, Китай, или някоя новопоявила се ядрена сила, реши, че може да нанесе ядрен удар по противника, който ще ѝ гарантира 95-100% унищожение на ядрения арсенал на този противник, ще видим началото на ядрена война. Лично според мен, до тази стъпка по-близо са САЩ. От години се опитват да обградят Русия с противоракетн щит, използвайки различни предлози. Успеят ли да си гарантират, че руска ядрена ракета няма да удари територията на САЩ, ще последва масиран удар срещу Русия, възможно е и срещу Китай. В отговор руснаците започнаха да модернизират ядрените си ракети.

По темата: Къде и защо го сърби Обама май на всички е ясно, и очаквам, хора, да започнат да крещят по улиците "Руснаците атакуват".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

A, ся се сетих пак за "хибридната война" и ето ви един пресен пример. Преди няколко дни американско издание ( Ню Йорк Таймс) излезе с новина, че Русия е признала за допинга на спортистите си. Спомняте си скандала мисля... Тази новина, не само се прие за истина,но даже се почнаха и секви дебати, че се стигна и до крайности видите ли в Русия това не може да стане без намесата на държавата, и е едва ли не държавна политика. И как Путин (е кой друг), ще си измие ръцете с някого. Три дни по- късно...

Цитат

Руската антидопингова агенция опроверга официално да е признавала за масовата употреба на допинг. От РУСАДА твърдят, че ръководителката на агенцията не е казвала такова нещо пред "Ню Йорк Таймс".

Шит мадафака, Русия нищо не е признавала...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е,те някои издания вече изгониха американските дипломати от Русия....Президента на Русия леко ги изненада..какво да коментирам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, NIKISHARK написа:

Е,те някои издания вече изгониха американските дипломати от Русия....Президента на Русия леко ги изненада..какво да коментирам...

Интересното в САЩ май тепърва предстои и може даже да видим, как работи "демокрацията" на местна почва...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

Сигурен съм че липсата на конкретика в докладите и обвиненията са просто свързани с козовете на американците, които не искат да си излагат методите и секретните неща по случая.

Но предполагам са му намекнали красноречиво на Пу , за да разбере недвусмислено в какво са улчени дипломатите.

Е това отде пък го изсмука? Значи имат козове, ама губят изборите? Как става? Според мен няма дипломат, дето да не работи за държавата си. Ако щеш агент или шпионин го наричай, но всички са такива, дори тук в България и нашите дипломати някъде там. Едва ли някой си прави илюзии, че даден дипломат няма да работи за страната си, а ще стане агент на другата страна. Не че е невъзможно, ама се вижда кво става с гръцки посланик в Бразилия. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, язе написа:

A, ся се сетих пак за "хибридната война" и ето ви един пресен пример. Преди няколко дни американско издание ( Ню Йорк Таймс) излезе с новина, че Русия е признала за допинга на спортистите си. Спомняте си скандала мисля... Тази новина, не само се прие за истина,но даже се почнаха и секви дебати, че се стигна и до крайности видите ли в Русия това не може да стане без намесата на държавата, и е едва ли не държавна политика. И как Путин (е кой друг), ще си измие ръцете с някого. Три дни по- късно...

Шит мадафака, Русия нищо не е признавала...

хехе :) интересно как такива като теб не забелязват ежедневните путински фейкомети, а търсят сламката....

Предполагам имаш впредвид това интервю :

http://www.nytimes.com/2016/12/27/sports/olympics/russia-doping.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=first-column-region®ion=top-news&WT.nav=top-news

Разбира се че официално отричат, но реално са затънали до ушите.... :)

преди 1 минута, bildera_ написа:

Е това отде пък го изсмука? Значи имат козове, ама губят изборите? Как става?

КАкво има да се изсмуква ?? Разследванята  и докладите са СЕГА  СЛЕД изборите, не преди тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тръмп: „Страхотен ход със закъснение (на В.  Путин). Винаги съм знаел, че той е много умен”

1483128257-sistemen-bufer-11.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, miro20 написа:

Разбира се че официално отричат, но реално са затънали до ушите.... :)

Опит да се измести акцента- каква изненада! :)  A той е, не дали са затънали до ушите (няма професионални спортисти,които не взимат допинг), а дали са ПРИЗНАЛИ ОФИЦИАЛНО, както ни "информираха" твоите приятелчета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, miro20 написа:

а търсят сламката....

Ади смени го това CD ! Пак ли със тоя номер излизаш за сламката ? За теб всичко де те опровергава е все сламка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, язе написа:

Опит да се измести акцента- каква изненада! :)  A той е, не дали са затънали до ушите (няма професионални спортисти,които не взимат допинг), а дали са ПРИЗНАЛИ ОФИЦИАЛНО, както ни "информираха" твоите приятелчета.

Ти чете ли това което цитирах ? самата статия с интервюто ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, miro20 написа:

Ти чете ли това което цитирах ? самата статия с интервюто ?

Не разбира се- ти цитираш, каквото ти е удобно. Защо да го чета?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти започна, а аз коректно цитирам оригинала, това върху което градиш простотиите си, а се оказва че нищо не си и чел , но коментираш :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

“It was an institutional conspiracy,” Anna Antseliovich, the acting director general of Russia’s national antidoping agency, said of years’ worth of cheating schemes, while emphasizing that the government’s top officials were not involved.

Айде ся да видим, кой не чете.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, miro20 написа:

Имаш напредък. Чети и по нататък :)

Остава ти около 98 % от цялото :)

Не. Този път чети ти!

Цитат

От РУСАДА твърдят, че ръководителката на агенцията не е казвала такова нещо пред "Ню Йорк Таймс".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да ти подскажа - казва и че ръководството на страната няма нищо общо с допинга и не са поръчители на такава програма.

т.е. естествено си защитава службата.

Това е в оригинала . Останалото кой какво тълкувал и изкривявал... са инсинуации, такива като твоите. :)

Като пак добавям скобата - че това по никакъв начин не променя факта че са затънали до ушите в .... знаеш какво :)

Никой не би си позволил да "си измисля" скандал и да обвинява стотици  спортисти , без солидни доказателства.

А те пробите , тестовете, логовете и т.н. се пазят , а на РФ и службите остава познатата тактика, както при кибератаките - това изаканото не е мое, не може да е мое, даже не прилича да е мое ... :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...