Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 55 минути, miro20 написа:

Едно че не си четете сами какво пускате, че се  повтаряте, но и дори отговора на същата страница тук не виждате.

Цитат

Berlin fears that could pave the way for fines against German and European firms involved in Nord Stream 2, a project to build a pipeline carrying Russian gas across the Baltic.

Не зацепваш ли?

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 493,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 7 минути, nikssi написа:

Не зацепваш ли?

Прави се зорлен на будала наш Миро или гледа другите да направи на будали:)

преди 16 часа, nikssi написа:

Не зацепваш ли?

Изумен съм . За трети път ли трябва да повторя нещо толкова ясно като отговор ?

че хората се грижат за европейските си интереси и фирми ??? И че тези интереси рАЗБИРА СЕ НЕ ТРЯБВА да пострадат от санкции или други подобни мерки ????

преди 16 часа, karadzha написа:

Прави се зорлен на будала наш Миро или гледа другите да направи на будали:)

То си личи кой е "будалата" :):)

Самият факт, че миро20 се радва на марксизма в ЕС говори достатъчно.

Ако Маркс гледа от някъде, щеше да се спука от кеф като види какво е ЕС - глобален трудов пазар, пролетариите нямат граници, работниците се движат свободно, густу майна. Няма националности, няма бит, няма култура, няма ценности - глобален пролетариат, който се язди от единия процент „елит“. Прекрасен културен марксизъм - проповядва се любов към всеки ближен, няма значение дали е висшист или терорист, важното е че трябва да се движи свободно и да работи, където си поиска. Неслучайно постоянно се набляга на „свободно движение и работа“, любимото на Маркс. Естествено, елитите са изкривили културния марксизъм така, че по-голямата част от работещия пролетариат да работи в техните страни. И така южните и югоизточни държави от ЕС станаха донори на човешки капитал - вижте само демографските сривове за последните 10 г. - някои държави има съвсем реална опасност да престанат да съществуват, просто защото етносът вече не обитава техните територии.

Ако болшевиките гледат европейската комисия и юнкер, също щяха да изпаднат във възторг. Е, Юнкер не праща в ГУЛАГ, но пък те съди, спира ти еврофондовете или ти налага санкции, ако не слушкаш директивата за еврохалифат.

Европейските началници постоянно плямпат за „интеграция, солидарност, изравняване на икономиките“, а това са основните постулати и на марксизма. Щото е много натурално да тръгнеш да изравняваш свръхмощната немска индустрия с гръцкия лентяйски туризъм. Или да натякваш на гърците да ядат вурстове, като те си обичат мастичка и сиртаки.

Та, тоя централизиран марксистки проект, своеобразен ремикс на СССР, но с по-извратени либерални краски, се защитава от миро.

Редактирано от Phused (преглед на промените)

преди 50 минути, Phused написа:

Та, тоя централизиран марксистки проект, своеобразен ремикс на СССР, но с по-извратени либерални краски, се защитава от миро

Tой Миро е стар комсомолски кадър, ама се срамува да си признае:) Сега напира да е калинка, ама нещо не го ебават за слива:)

преди 3 часа, Phused написа:

Няма националности, няма бит, няма култура, няма ценности

Мисля че си в голяма грешка относно европейските ценности.

Но такава анти-еС пропаганда е характерна за вас, червените спамери . Със всякакви средства и с възможно повече омраза, да се втълпи  това което ... всъщност въобще не е Европа.

Това хейтърско поведение и желание да се мачка всичко позитивно което е постигнала Европа, е характерно за вас, както се надушват краставите магарета /перефразирам поговорката/

Отделно че играете в един отбор с всякакви ислямисти и терористи, които желаят същото на тази "зла Европа"

преди 2 часа, karadzha написа:

Tой Миро е

Spoiler

Мързи ме да ровя стотиците ти глупости и измислици , но се чудя... а какво само не съм бил ?? :lol6:

Интересно ..  кокото повече не откликвам на тази ваша еднополова любов, толкова повече единствено и смао за мен пишете :)

И ти и тони, мони , язета, антиалгоровци, и т.н...  съвсем изперкахте по мен бре хора...  90 % от простотите ви тук са само и единствено  свалки към  мен :) мъ пусту не  ме интересувате  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Kакво е Европа? Инцест, педофилия и педерастия. Как да не ги прегърнеш тия ценности! :D

преди 5 минути, иноТ написа:

Kакво е Европа? Инцест, педофилия и педерастия. Как да не ги прегърнеш тия ценности! :D

тц. Пак не позна, Това не е Европа. Това е нечие болно психясало анти-ЕС въображение :)

преди 9 минути, miro20 написа:

И ти и тони, мони , язета, антиалгоровци, и т.н...  съвсем изперкахте по мен бре хора...  90 % от простотите ви тук са само и единствено  свалки към  мен :) мъ пусту не  ме интересувате  :)

преди 8 минути, miro20 написа:

То и ние не си падаме по тебе, споко:) Ти май си падаш по мазни араби:)

Spoiler

Интересно... защо тогава аз никога не се обръщам към вас с личностни простотии и нападки, а го павите само вие ?

Любуфтъ ви  няма да намери отклик в мен, не го ли разбрахте  :)

Е миро20 ти си най-големия комунист и марксист, защото си фен на един тотално марксистки проект, какъвто е ЕС. Просто сравни идеите за братство, свобода на труда и работещите, и това, което е проповядвал Маркс.

После сравни диктатурата на болшевиките с тази на Европейската комисия. Централното командване и в двата случая задава посоката. Идва Юнкер и ти казва - искам да се интегрираш, защото в противен случай ти врътвам кранчето. Това какво е? Не е ли лееееееееееко сталинистко?

Съмнявам се да си бил замесен в свалка някога през живота си изобщо. 

преди 6 минути, иноТ написа:

Съмнявам се да си бил замесен в свалка някога през живота си изобщо.

Ш са хареса той с арабелите:) Те си падат по дебели гъзове:)

преди 17 минути, Phused написа:

После сравни диктатурата на болшевиките с тази на Европейската комисия.

Нищо общо , другарю :)

Spoiler

Драга Тони, и караджа, да вземете да се вземете а ? :)  Разбирам че съм ви комплексирал яко , ама такова обсебване е изцяло от ваша страна, от мен отговор и взаимност на еднополовите ви интреси, не очаквайте :)

преди 19 минути, miro20 написа:

Драга Тони, и караджа, да вземете да се вземете а ? :)  Разбирам че съм ви комплексирал яко , ама такова обсебване е изцяло от ваша страна, от мен отговор и взаимност на еднополовите ви интреси, не очаквайте :)

:min05:Нещо мноо са филмираш:)

преди 1 час, miro20 написа:

тц. Пак не позна, Това не е Европа. Това е нечие болно психясало анти-ЕС въображение :)

Поразходи се из Европа и ще видиш дали е въображение.;)

преди 10 минути, язе написа:

Поразходи се из Европа и ще видиш дали е въображение.;)

Ти пък. От висене в Калдата няма време за разходки никакви:) Той се осведомява за всичко от Топфейк, там пише всичко:)

преди 11 минути, karadzha написа:

Ти пък. От висене в Калдата няма време за разходки никакви:) Той се осведомява за всичко от Топфейк, там пише всичко:)

Мировата Библия.  :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Мисля че си в голяма грешка относно европейските ценности.

Имаш малка, но съществена правописна грешка. Те отдавна са станали евроГейски ценности.

Spoiler

Какво друго да кажа освен отново :

Разбирам че съм ви комплексирал яко , ама такова обсебване е изцяло от ваша страна, от мен отговор и взаимност на еднополовите ви интреси, не очаквайте :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Разбирам че съм ви комплексирал яко , ама такова обсебване е изцяло от ваша страна, от мен отговор и взаимност на еднополовите ви интреси, не очаквайте :)

:min05:Нещо зацикли:) Или кат няма кво да кажеш си ръсиш глупостите:)

Spoiler

Отново потвърди казаното .

Абе вие тука сте само за да видите какво  Миро е казал, и каква простотия да изръсим срещу тоя Миро , ли ???? :lol6:

Кооомплеееексииии... но не Люлин ....  :):)

пп

Обявявам конкурс.... - Кой ще има пост ПО ТЕМАТА без да споменава Миро ! :lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 30.12.2016 г. в 12:23, NIKISHARK написа:

ще успее ли новият американски президент да намери общ език с Русия

Новият американски президент е кръгъл идиот и подлога на Путкин. Те общият език вече са го намерили в леглото. Не е случайност фактът, че след избирането на Чъмп започнаха повсеместно въвеждане на античовешки фашистки закони, подобни на тези в Русия. Путкин е наясно, че неговите играчки, с които все се хвали, не могат да се мерят с американските и затова иска да отслаби Америка, като я вкара във вътрешна война.

преди 8 минути, rado84 написа:

Путкин е наясно, че неговите играчки, с които все се хвали, не могат да се мерят с американските и затова иска да отслаби Америка, като я вкара във вътрешна война.

Мноо си тъп, Саше. Фобиите са болестно състояние.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.