Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

Закона на джунглата, или ядеш, или биваш изяден.Аз ти казах, или се вземаш ръце, или продължаваш да киснеш на едно място и да боксуваш, докато живота ти мине пред очите.За да получиш уважение, първо трябва да си го заслужиш.И в света на "нормалните" нещата седят по точно тоя начин.Въпреки, че и ти си в него, но поради някаква причина си решила, че си различна и че всичко е настроено срещу теб.Напротив.Хората не им дреме, каква си и що си.Но без да си мръднеш пръста, не покажеш, че струваш нещо, никой няма да седне и да те съжалява.А докато на първо място поставяш "Той няма да може грижи за мен", все ще си на тоя коловоз, с крайна дестинация - депрешън.На първо място гледай с човека отсреща да ти е приятно, да има какво да си кажете.Не само пари, грижа, подаръци и т.н, щото такива златотърсачки, както ги викат в днешно време, заслужават по един шут в задната броня и да летят от някой чукар.Читави хора в днешно време са огромна рядкост.Шишарката пееше едно време за едни тигри, разни работи...И сега нещата не са по-различни.И ако си мислиш, че само на тебе живота е тежък, си в грешка и то голяма.Не е важно колко проблеми имаш, важно е как захождаш към тях.Хората са длъжни да не ти се подиграват, от там нататък си ти тази, която трябва да действа.Живота е за да се живее, па отидеш ли на оня свят,  слушай музика и чети книги колкото щеш.Или излизаш от депресията и става човек от тебе, или си оставаш в дупката цял живот.Избора си е твой. 

• Отговори 809
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

преди 57 минути, The Negative One написа:

Закона на джунглата, или ядеш, или биваш изяден.Аз ти казах, или се вземаш ръце, или продължаваш да киснеш на едно място и да боксуваш, докато живота ти мине пред очите.За да получиш уважение, първо трябва да си го заслужиш.И в света на "нормалните" нещата седят по точно тоя начин.Въпреки, че и ти си в него, но поради някаква причина си решила, че си различна и че всичко е настроено срещу теб.Напротив.Хората не им дреме, каква си и що си.Но без да си мръднеш пръста, не покажеш, че струваш нещо, никой няма да седне и да те съжалява.А докато на първо място поставяш "Той няма да може грижи за мен", все ще си на тоя коловоз, с крайна дестинация - депрешън.На първо място гледай с човека отсреща да ти е приятно, да има какво да си кажете.Не само пари, грижа, подаръци и т.н, щото такива златотърсачки, както ги викат в днешно време, заслужават по един шут в задната броня и да летят от някой чукар.Читави хора в днешно време са огромна рядкост.Шишарката пееше едно време за едни тигри, разни работи...И сега нещата не са по-различни.И ако си мислиш, че само на тебе живота е тежък, си в грешка и то голяма.Не е важно колко проблеми имаш, важно е как захождаш към тях.Хората са длъжни да не ти се подиграват, от там нататък си ти тази, която трябва да действа.Живота е за да се живее, па отидеш ли на оня свят,  слушай музика и чети книги колкото щеш.Или излизаш от депресията и става човек от тебе, или си оставаш в дупката цял живот.Избора си е твой. 

Много правилно го каза,но въпросът е дали ще възприеме думите ти или не...едва ли,но все пак..да се надяваме

Редактирано от nikooo91 (преглед на промените)

на 13.02.2020 г. в 19:27, The Negative One написа:

Заради ей такива нацистки изказвания като "закона на джуннглата", няма как да не говоря по темата за нацизма, антисемитизма и дискриминацията!

Каква джунгла ви гони вас бе? Ние сме хора, не животни. В чвешкото общество си има правила за поведение в обществото. И не съм аз тази, която не ги спазва!

Вие не ги спазвате. Отбягвате такива като мен,  изтъквате уврежданията и недостатъците ни, после  лицемерно повтаряте "приеми се такава"!  Истината е, че вие не искате с такива като нас, но вместо да си го кажете в прав текст, се опитвате да се изкарате хуманисти, развявайки антисемитските простотии "закона на джунглата". Ами като се чувстваш шимпанзе, можеш да вървиш при шимпанзетата!

От депресията няма как да изляза, защото нямам любов до себе си и защото всичките ми мечти са разбити. Всичките! И  стана така заради една луда психопатка преследвачка!

преди 2 часа, Anne написа:

Ние сме хора, не животни. В чвешкото общество си има правила за поведение в обществото

не разбираш ли, че си ощетена точно от тези правила, създадени от "силните на деня"

преди 2 часа, Anne написа:

няма как да не говоря по темата за нацизма, антисемитизма и дискриминацията!

нацистите са били "силните на деня" и са създали правила изгодни за тях
"силните на деня" решават съдбата на човека
няма такова нещо като свобода, с този мит промиват човешкото съзнание за да властват

днес в света на съвременното робство
робовладелците са осъзнали, че е по-изгоден наемният робски труд
разбира се, всичко това са глупости от гледна точка на обикновения човек, но си струва да се замислиш над това

Никакви "силни" няма, само антисемити и злобари, които не могат да преживеят, че има и други хора на света, много по - добри от тях.

Затова и лаят и наричат истинските неща "фалшиви" например един дневник...............

преди 6 часа, Anne написа:

Заради ей такива нацистки изказвания като "закона на джуннглата", няма как да не говоря по темата за нацизма, антисемитизма и дискриминацията!

Каква джунгла ви гони вас бе? Ние сме хора, не животни. В чвешкото общество си има правила за поведение в обществото. И не съм аз тази, която не ги спазва!

Вие не ги спазвате. Отбягвате такива като мен,  изтъквате уврежданията и недостатъците ни, после  лицемерно повтаряте "приеми се такава"!  Истината е, че вие не искате с такива като нас, но вместо да си го кажете в прав текст, се опитвате да се изкарате хуманисти, развявайки антисемитските простотии "закона на джунглата". Ами като се чувстваш шимпанзе, можеш да вървиш при шимпанзетата!

От депресията няма как да изляза, защото нямам любов до себе си и защото всичките ми мечти са разбити. Всичките! И  стана така заради една луда психопатка преследвачка!

"Изтъквате уврежданията и недостатъците ни" ... А няколко поста по-назад кой си изреди диагнозите?Май ти беше тази.

Ти си пълна с предразсъдъци.Ти не си отворена към обществото, точно обратното.За теб има "такива като тебе" и "такива като мене".А знаеш ли кой стои от другата страна?Не.Знаеш ли през какво е минал тоя отсреща?Мне.Но коментарите и "заядливия" тон не си ги спестяваш.Поради тая причина ти и да видиш читав човек, ти ще го отблъснеш, щото си си го набила в главата, че никой не те приема и  не иска да бъде с теб.Едно момче ти писа, ти го отряза щото бил с проблеми и не бил способен да се грижи за тебе.Това ако го кажеш пред една тълпа народ, гарантирам ти, че никой няма да остане.Единствено родителите ти са длъжни да се грижат за тебе и то до определена възраст, всичко останало е подарък.В противен случай се получава един разглезен продукт, който няма капка опит и на втората седмица е загинал.Не си само ти тази, която е имала неслуки в живота, спокойно.Но от тръшкане в леглото и "затваряне" в собствената ти глава, само си създаваш ситуации и проблеми, които реално не съществуват.И последствията си ги описала в последните 3 реда.А дали ще излезеш от депресията, мен ни най-малко ме интересува.Аз си изказвам личното мнение, на база написаното от теб.

А!!! Ей тва вече е трудна задача! Намерете антисемитизма в закона на джунглата. Ейй, ръце и крака не ни останаха да го търсим тоя проклет антисемитизъм... И ся кво? Ново 20...

преди 13 часа, Anne написа:

Никакви "силни" няма, само антисемити и злобари, които не могат да преживеят, че има и други хора на света, много по - добри от тях.

Затова и лаят и наричат истинските неща "фалшиви" например един дневник...............

Ей въртя сука и пак до любимия си фетиш евреите го докара :yanim:

преди 8 часа, _Belial_ написа:

А!!! Ей тва вече е трудна задача! Намерете антисемитизма в закона на джунглата. Ейй, ръце и крака не ни останаха да го търсим тоя проклет антисемитизъм... И ся кво? Ново 20...

Бе то туй е фетиша  на Анне бре

преди 14 часа, The Negative One написа:

"Изтъквате уврежданията и недостатъците ни" ... А няколко поста по-назад кой си изреди диагнозите?Май ти беше тази.

Щото тук един индивид ме изкара "фалшив" инвалид. Като любимия си Боко! Заради това му недоказано обвинение, и аз и сума ти истински инвалиди при първото му управление останахме без пенсии, а нашите обвиниха мен.

Ще те разочаровам, не ние и не старците пенсионери крадем страната, а вашите любими мутри!  Ама не щете да си го признаете! Борисов е същия като Хитлер - обвинява слабите е беззащитните за тежкото положение в страната! А вие, едноклетъчните амеби, му вярвате и му ръкопляскате! Ние се лишавахме, за да си живеете вие! Ама край вече, писна ни! Все някога ще трябва да ни върнете парите, които откраднахте от нас!

Аз какво съм виновна, че съм мега несръчна, несамостоятелна не мога да запомням рецепти, имам страх от врящи неща и гледам да не си търся белята в кухнята? какво съм виновна, че ме е страх от препарати?

Все някой трябва да се грижи за мен, сама просто не мога.

Пробвах да обеля моркови с белачката и едва не останах без пръст. Не съм родена за домакиня и туй то.

преди 11 часа, Anne написа:

Щото тук един индивид ме изкара "фалшив" инвалид. Като любимия си Боко! Заради това му недоказано обвинение, и аз и сума ти истински инвалиди при първото му управление останахме без пенсии, а нашите обвиниха мен.

Ще те разочаровам, не ние и не старците пенсионери крадем страната, а вашите любими мутри!  Ама не щете да си го признаете! Борисов е същия като Хитлер - обвинява слабите е беззащитните за тежкото положение в страната! А вие, едноклетъчните амеби, му вярвате и му ръкопляскате! Ние се лишавахме, за да си живеете вие! Ама край вече, писна ни! Все някога ще трябва да ни върнете парите, които откраднахте от нас!

Аз какво съм виновна, че съм мега несръчна, несамостоятелна не мога да запомням рецепти, имам страх от врящи неща и гледам да не си търся белята в кухнята? какво съм виновна, че ме е страх от препарати?

Все някой трябва да се грижи за мен, сама просто не мога.

Пробвах да обеля моркови с белачката и едва не останах без пръст. Не съм родена за домакиня и туй то.

Не се обвинявай и не обвинявай хората 

Който иска ще те приеме каквато си

Просто се спри , че тука много разтегнахме много темата 

преди 14 часа, Anne написа:

Така е-родена си за принцеса ! Как така с белачката ще останеш без пръст 👀

преди 7 часа, nikooo91 написа:

Не се обвинявай и не обвинявай хората 

Който иска ще те приеме каквато си

Просто се спри , че тука много разтегнахме много темата 

Интересно е друго че тя реве срешу дискриминацията а я прилага спрямо теб ако се зачетеш  внимателно в поста й

преди 4 часа, <------------------ написа:

Така е-родена си за принцеса ! Как така с белачката ще останеш без пръст 👀

Е ми роден талант си е😂 Да се чуди човек как не е останала без пръсти от тракане на клавиатурата

преди 23 минути, petie1 написа:

Да се чуди човек как не е останала без пръсти от тракане на клавиатурата

А, ти представяш ли си да си контузи кутрето и клавиатурата да се окаже made in Germany..... ква тема ше изпраска тогава 😂

преди 1 минута, Michigan111 написа:

А, ти представяш ли си да си контузи кутрето и клавиатурата да се окаже made in Germany..... ква тема ше изпраска тогава 😂

Ооо да представих си аз вече се плаша от моята клавиастура че е германска, ама кораво животно излезе де

на 16.02.2020 г. в 22:05, petie1 написа:

Интересно е друго че тя реве срешу дискриминацията а я прилага спрямо теб ако се зачетеш  внимателно в поста й

Е ми роден талант си е😂 Да се чуди човек как не е останала без пръсти от тракане на клавиатурата

Прочетох й го и мисля, че това е много долно и ако започне да емпатизира на хората и спре да мисли, че света се върти около нея ще бъде по-добре... преди се запознах с една пак с заболяване беше,но не беше толкова мрънкаща , нищо, че и тя е на голямо

Тази тема не знам защо още я има. Основно оплакване и мрънкане има от Anne. Чисто и доброномерено й давате "съвети" като на човек, а тя пак си знае нейното от колко време насам вече. Няма как да намериш истинска любов като мрънкаш само наляво надясно, че това не можеш, онова не можеш, няма такова филм. Аз съм левичар и да боровя с дясна ръка като инструменти ми е адски трудно, но се справям без да се оплаквам и да мрънкам. Това, че ти не искаш да приемеш даденото написано от хората през цялата тази тема която се води дискусията сигурно от няколко месеца или година си е твой проблем и нямаш право да обвиняваш другите, за да ти олекне на теб. Човекът си е животно и то от вида на хищник.

Моя грешка. 3 години 1месец 13дни само мрънкаш

преди 10 часа, nikooo91 написа:

Прочетох й го и мисля, че това е много долно и ако започне да емпатизира на хората и спре да мисли, че света се върти около нея ще бъде по-добре... преди се запознах с една пак с заболяване беше,но не беше толкова мрънкаща , нищо, че и тя е на голямо

Ами аз лично не съм видял Анне да помогне на някой от форума ама да мрънка и да дискриминира да иначе била умна добре ама не съм видял доказателства затова...

преди 8 часа, iAppleBeats написа:

Тази тема не знам защо още я има. Основно оплакване и мрънкане има от Anne. Чисто и доброномерено й давате "съвети" като на човек, а тя пак си знае нейното от колко време насам вече. Няма как да намериш истинска любов като мрънкаш само наляво надясно, че това не можеш, онова не можеш, няма такова филм. Аз съм левичар и да боровя с дясна ръка като инструменти ми е адски трудно, но се справям без да се оплаквам и да мрънкам. Това, че ти не искаш да приемеш даденото написано от хората през цялата тази тема която се води дискусията сигурно от няколко месеца или година си е твой проблем и нямаш право да обвиняваш другите, за да ти олекне на теб. Човекът си е животно и то от вида на хищник.

Мисля, че няма защо да се разпъва тази тема отново...тя си знае нейното и това е...прав си, че искаме да й помогнем,но просто няма смисъл да продължаваме

преди 3 минути, petie1 написа:

Ами аз лично не съм видял Анне да помогне на някой от форума ама да мрънка и да дискриминира да иначе била умна добре ама не съм видял доказателства затова...

Помага..

Да ядосва хората само..

на 18.02.2020 г. в 22:06, nikooo91 написа:

А ти занимаваш ли се с нещо?

на 18.02.2020 г. в 22:06, nikooo91 написа:

Мисля, че няма защо да се разпъва тази тема отново...тя си знае нейното и това е...прав си, че искаме да й помогнем,но просто няма смисъл да продължаваме

Помага..

Да ядосва хората само..

За енергийни вампири чували ли сте - е тя е точно такова - енергиен вампир.

преди 52 минути, nikooo91 написа:

Работя в кметство

И си с ДЦП?  Е нека Анне го чете та да види

преди 11 часа, haidukpikaso написа:

За енергийни вампири чували ли сте - е тя е точно такова - енергиен вампир.

Викаш да викаме Ван Хелзинг а?

преди 4 минути, petie1 написа:

И си с ДЦП?  Е нека Анне го чете та да види

Викаш да викаме Ван Хелзинг а?

С ДЦП съм

И да го чете като гледам полза няма

Колко хора тука се опитваме да я накараме да вдигне глава да й дадем кураж,но не чува

Тя може да е наистина в тежко състояние,пази Боже ,но щом тука си чати без проблем,спокойно може да работи и от компютъра

То да обясняваш на Анчето, все тая.Аз не знам защо изобщо още се води дискусия и защо самата тя пише, след като явно няма желание да предприема някакви крачки в положителна посока.Да си купи една тетрадка и да пише там.То вече става досадно."Депресирана съм", "Болна съм"...Анче, стъпи си на краката - "Аа , няма как да изляза от депресията".Еми кво повече да му кажеш на един човек?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.