Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

преди 1 минута, URIEL написа:

Леле пак ли ам ам 

Лошото е че ви търпят тук за неща за които не сте наясно

"Търпят ни"?? Оревалия форума с личните си драми смее да ми говори на мен, който съм помогнал на десетки хиляди хора директно тук, че някой ме бил търпял. Такива като мен винаги ще вдигат всяко място, с което се заемат. Даже с чернови и детски упражнения, създадоха най-четения блог тук. И нямам нужда да се хваля какво се е променило оттогава, защото мнението ми за мен самия не се базира на комплексите на имбецили.

• Отговори 809
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

току-що, Myanmar написа:

"Търпят ни"?? Оревалия форума с личните си драми смее да ми говори на мен, който съм помогнал на десетки хиляди хора директно тук, че някой ме бил търпял. Такива като мен винаги ще вдигат всяко място, с което се заемат. Даже с чернови и детски упражнения, създадоха най-четения блог тук. И нямам нужда да се хваля какво се е променило оттогава, защото мнението ми за мен самия не се базира на комплексите на имбецили.

Стига да спреш да се харесваш сам!

И аз я пробвах тая тактика ама не става!

Темата за децата е най важна и аз я създадох! Зле е понеже бях новобранец ама мисля да я направя както трябва!

преди 45 минути, URIEL написа:

Стига да спреш да се харесваш сам!

И аз я пробвах тая тактика ама не става!

Темата за децата е най важна и аз я създадох! Зле е понеже бях новобранец ама мисля да я направя както трябва!

Ей тук почвай да четеш и бон шанс инспекторе

току-що, petie1 написа:

Ей тук почвай да четеш и бон шанс инспекторе

Аз я познавам от 2008

преди 1 минута, URIEL написа:

Аз я познавам от 2008

Пак не разбра почвай да четеш от страница 6 какво пиша и вкарай малко логика и ще се сетиш за отговора на въпроса ти

току-що, petie1 написа:

Пак не разбра почвай да четеш от страница 6 какво пиша и вкарай малко логика и ще се сетиш за отговора на въпроса ти

Владко все ми е тая 

току-що, URIEL написа:

Владко все ми е тая 

Не се казвам Владко бъркаш ме с някой

преди 2 минути, URIEL написа:

ам ам

И ам ам не съм различни сме

преди 2 минути, URIEL написа:

Шизофренията прави всички равни

Това ли е твоята диагноза?

преди 3 часа, petie1 написа:

Е нема да стане тя иска само Пепи да я боцка ама  той бил вече женен пък и освен това е здрав мъж та мисията невъзможна

Докато не намерим стратегия да й помогнем май

Трудно ще е

току-що, nikooo91 написа:

Трудно ще е

Че то кое е лесно в тоя живот? Ей тук някаква елха ми се репчи пукнах се от хилене

преди 1 минута, petie1 написа:

Че то кое е лесно в тоя живот? Ей тук някаква елха ми се репчи пукнах се от хилене

Ана мен борче

Гледам тука някакви спорят

няма смисъл да се стига до там и да се обяснява кой какъв е ,тук сме за да убедим Анне в някои неща :)

преди 3 минути, nikooo91 написа:

няма смисъл да се стига до там и да се обяснява кой какъв е ,тук сме за да убедим Анне в някои неща :)

Ами май чрез форума няма да стане а може би на лична среща

преди 11 часа, petie1 написа:

Ами май чрез форума няма да стане а може би на лична среща

Тя тук е анонимна,пък лична среща едва ли 

преди 8 часа, nikooo91 написа:

Тя тук е анонимна,пък лична среща едва ли 

О не не е анонимна само така си мислиш ей @haidukpikaso и @andrianivanov я познават пък и аз съм я мяркал на снимка :)

преди 7 часа, nikooo91 написа:

Значи само аз не я знам 🙂

А споко и аз не я знаех допреди 6-7 месеца като ме върза да търся някаква книга барабар с ХайдукПикасо щот много съм чел и ми стана интересно коя е книгата, после почнах да я чета как мрънка и кви смешки ръси по история та така полека лека я разгадах

преди 11 часа, petie1 написа:

А споко и аз не я знаех допреди 6-7 месеца като ме върза да търся някаква книга барабар с ХайдукПикасо щот много съм чел и ми стана интересно коя е книгата, после почнах да я чета как мрънка и кви смешки ръси по история та така полека лека я разгадах

Значи не съм изгубил много.. 

Красива ли е иначе

Преди малко се зачетох във форума на Космополитан... 

Анне, нарича "дискриминация" това, че не й било позволено да учи английски, защото нямала отличен успех!!! И заради това Обществото е лошо, а тя- "дискриминирана". 

Ясна е работата... Човек, който иска да бъде съжаляван и да се ползва с привилегии от останалите, не заслужава ни съжаление, ни да му се помага! 

От тука се разбира, че и никога не й се е подигравал, тоест не е сама поради дискриминация. Впрочем, освен, че са били съученици някога, никога- никакви отношения не са имали. 

Цитат

Аз не мога да понасям дискриминацията и границите, много ми е неприятно, когато ми кажат или се отнесат към мен като към различна. Имала съм много неприятни моменти в живота ми, свързани с това. Но най вече няма да забравя, когато в началото на 5 клас един ден трите паралеки бахме събрани в една стая, по трима ученика на чин и учителката по английски, която ни преглеждаше дневниците от миналата година. И какво-тези, които завършиха с пълно отличие можеха да избират между руски, немски и английски ( един език се учеше де, но те имаха богат избор) а останалите-между руски и немски. Знам че е така, защото не всичките ми съученици бяха наистина добри ученици, в смисъл, че не всички бяха отличници. Но това просто мина границата. Аз завърших с 5, смятах че това е доба оценка, а то какво-според тази госпожа съм била нискоинтелигентна. :evil: И избрах немския пред руския, защото от 11 годишна сама се научих да чета на руски, все пак езикът е близък до българсия, имахме за кратко и руски канал и като даваха новините и имаше текст го четях без никакви проблеми и разбирах за какво ставаше дума. Голямо унижение беше това, искаше ми се да се разплача, да се разкрещя на тази госпожа............Не можах да уча езика, който искам, а после заради това, че веднъж мой съученик ог групата по английски се явил без домашно и го изгонила и дойде при нас...........
Винаги съм се питала, още от 5 годишна защо хората ме смятат за различна, защо изолират дадена група хора, например хората с увреден слух, каква е тази омраза....Едно 5 годишно дете не трябва да страда така............
Понякога ми е мъчно, защото може би и Пепи ме мисли за различна и това ме натъжава. Винаги съм искала да го попитам, но не се решавах. А понякога пък си мислех че не е нужно да го питам, защото той никога не ме е подигравал, че нося слухов апарат. Никога нищо не ми е казвал, но сега не знам........ :cry: :cry: :cry: Мъчно ми е, като си помисля, че може да не иска да е с мен, защото не чувам и имам здравословни проблеми............ :cry: :cry: :cry: :cry: Да ми каже, че съм различна-от това би ме заболяло повече, отколкото която и да е обида.
Не разбирам границите в любовта или в нещо друго.... Мъчно ми е за Арабска принцеса и за това, че не може да бъде щастлива, заради предразсъдъци. Не разбирам предразсъдъците към нищо..........Чудя се как ще опазя племенницата си от всичко лошо, как да и обясня, като почне да задава въпоси.Говорим че сме в 21 век, съвременни хора сме, а такива ли сме?

преди 16 минути, васил козарев написа:

Анне, нарича "дискриминация" това, че не й било позволено да учи английски, защото нямала отличен успех!!! И заради това Обществото е лошо, а тя- "дискриминирана". 

Ясна е работата... Човек, който иска да бъде съжаляван и да се ползва с привилегии от останалите, не заслужава ни съжаление, ни да му се помага! 

От тука се разбира, че и никога не й се е подигравал, тоест не е сама поради дискриминация. Впрочем, освен, че са били съученици някога, никога- никакви отношения не са имали. 

Дискриминацията идва от хората... това, че някои от съучениците ти са странили от теб,не значи, че не са ти давали да учиш каквото и да е.

Всеки има право на образование и никога не са ме дискриминирали , затова че имам някакво заболяване...не знам от къде ти хрумна това, може поради друга причина да не си успяла да учиш английски,но чак да не ти позволяват ,едва ли ..

преди 5 часа, васил козарев написа:

Ух и там ли се е въхрила 😀😀😀 

преди 9 часа, nikooo91 написа:

Значи не съм изгубил много.. 

Красива ли е иначе

Толкова ли е важно ? 

преди 2 часа, <------------------ написа:

Ух и там ли се е въхрила 😀😀😀 

там е във вихъра си

еле Даниела като й била пуснала троянския кон...

то клетви да четете да се хванете за главата как кълне

преди 15 минути, haidukpikaso написа:

там е във вихъра си

еле Даниела като й била пуснала троянския кон...

то клетви да четете да се хванете за главата как кълне

Привлече ми вниманието 😀😀😀 Къде да я търся тази тема? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.