Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 12 часа, miro20 написа:

Заключенията щяха да бъдат приети като документ на Европейския съвет и щяха да са правно задължителни

Аз пък твърдя, че това не е вярно!От тук и цялата теза на автора губи тежест!

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, crazy katon написа:

Прихванал е метода на вожда и учителя си, наречен от мен олигофренско-поучителен. Този тук не го познавам и нямам право да го квалифицирам, но онзи кара цял един народ (в огромната си част) да се срамува от вселенските му простотии. Защо вселенски ли? Защото както човешкия мозък не може да възприеме необятността на Вселената, така не може да възприеме необятността на глупостта на това същество. Ей, алоооо, ние не сме от вашия електорат!!!

И най-умния човек оглупява, щом само изпълнява чужди нареждания, а не мисли със собствената си глава.

Лошото е, че когато спре да получава нареждания, се обърква до такава степен, че се налага да бъде лекуван.

Фейкометките ! Преди да си изсипете , там каквото изсипвате , помислете все пак - гостът е академик и световно признато светило в науки с които нямате нищо общо :

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Да Байче, пуснеш клипче на някое светило и си заковаваш тезата! Като академика ли трябва да мислиме?

Какво ще ми ходят Корнелия и Радев в Москва? Нали Виденов ходи,Луканов ходи и други също! Катастрофа стана!

преди 10 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Да Байче, пуснеш клипче на някое светило и си заковаваш тезата! Като академика ли трябва да мислиме?

Не като ! Няма как да се случи ! Щяхме да сме академици.....!  Неадекватно ти е самочувствието ! :)

Но можем да се поучим и върху това да мислим ......колкото можем !

Не е достоен за уважение този който се кланя и на Москва и на Анкара и на Вашингтон и на Брюксел/но там няма как/. Как да го наречем?

преди 9 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Не е достоен за уважение този който се кланя и на Москва и на Анкара и на Вашингтон и на Брюксел/но там няма как/. Как да го наречем?

Поклонът е израз на уважение  и почит към повече знаещият , можещият , правещият ...., а не обратното !

Не ти е правилна постановката и въпросът произтичащ от нея . Това ти блокира мисленето . Похват е за манипулация - обръщане на причинно-следствените връзки ! ......Но тук трябват знания...

Има общоевпропейска позиция на ЕС и тя е над Русия и Турция! Каква беше спрямо Турция? Ердоган ще ни стресира? Що не вдигне 6-те ремонтирани МИГове да прелетят българо-турската граница за проба?

преди 10 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Има общоевпропейска позиция на ЕС и тя е над Русия и Турция! Каква беше спрямо Турция? Ердоган ще ни стресира? Що не вдигне 6-те ремонтирани МИГове да прелетят българо-турската граница за проба?

За да вземеш вярно решение за поведение , първо трябва да си на ясно какво се случва в околната среда ....и по-далеч .

А се прави всичко възможно това да ти е недостъпно за мислене . Не защото си глупав , а защото не ти се дава информацията .

За това са умните хора - те знаят ! Да се вслушваш какво ти казват и да мислиш върху него.....

Хайде пак от начало : " Едните искат ресурса на целия свят , другите не си го дават !  Кой , кой е ? "

Разбрах нашия президент е най-глупав! По-скоро и Варна ще подари но агресия и зъби няма да покаже!

преди 11 минути, by_chechi написа:

Поклонът е израз на уважение  и почит към повече знаещият , можещият , правещият ...., а не обратното !

Не ти е правилна постановката и въпросът произтичащ от нея . Това ти блокира мисленето . Похват е за манипулация - обръщане на причинно-следствените връзки ! ......Но тук трябват знания...

Да се мисли е полезно, но е трудно, а за такива като този и Vip-трола бих казал невъзможно. Става въпрос за самостоятелно мислене, сляпото повтаряне на фабрикувани соросоидни лъжи не може да мине за такова.

преди 3 минути, crazy katon написа:

Да се мисли е полезно, но е трудно, а за такива като този и Vip-трола бих казал невъзможно. Става въпрос за самостоятелно мислене, сляпото повтаряне на фабрикувани соросоидни лъжи не може да мине за такова.

Ти четеш ли и за кого е темата? Радев се покланя като уважение и почит към повече знаещите можещите Тръмп Путин Ердоган Меркел! И кво си мислят заднишком за него? Егати пумпала!

преди 6 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Разбрах нашия президент е най-глупав! По-скоро и Варна ще подари но агресия и зъби няма да покаже!

Жабата настъпала слона .......оправи си връзките на мислене ! :)

По-горе все едно , че нищо не е казано .....Трябва ли да се занимавам с теб ? :)

преди 7 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Тя темата не е за мен а за Радев бре! Кво ме обсъждаш мене?

Темата е и за тебе , и за всеки тук присъстващ - да я ползваш за собствените си нужди . А имаш нужда ! Както и аз също.... (виж ми подписа) :)

Да не съм те видял да споменаваш Левски и Ботев и си разсъждавай по маймунски о неразумни.........!

преди 5 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Да не съм те видял да споменаваш Левски и Ботев и си разсъждавай по маймунски о неразумни.........!

:lol6:

преди 16 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Некви изперкали по клиповете поства! Какво добро и хубаво ще видиш от Анкара и Москва?

Същото, което и от Брюксел, Вашингтон и Тел Авив- от трите най- дългото.

преди 20 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Некви изперкали по клиповете поства! Какво добро и хубаво ще видиш от Анкара и Москва?

А какво лошо си видял в последните години ? Вероятно дънките ти са турски или дюнера не ти харесва.....:)

Когато няма зло , доброто само идва....

Нали ми говори тука за големия шлем на БСП за Белене! Те само наши са се облажили а руснаци не!

Колко пари ти е дала Москва за 27 години?

Къде ни изнесе Луканов и други и златото и резерва? Да не е отишъл в руски банки?Там ходеха и правеше бизнес от името на държавата с върх овна власт.

преди 23 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Колко пари ти е дала Москва за 27 години?

Защо трябва да ти дава ? С какво си заслужил ?

При това дава , ама ние не вземаме (от акъл) !

На ясно ли си със селското стопанство и леката ни промишленост , и не само....? Не си ! А аз на гърба си го изтеглих....

Ама ще кажеш Западът дава ! Дава , ама колко взема ? Да споменавам ли , че токът беше 4 ст/кВт........като става дума за АЕЦ , и АЕЦ ни предлагаха от Москва ...ама кой ти дава !

Да бе ! Дадоха ни ! Четири американски военни бази , да не би да вземем от Москва........

преди 6 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Путин от държавния бюджет или олигарх ще ти построи Белене и ще ти я подари?

Ей сега Тръмп ще ти построи Белене и ще ти го подари .....! :lol6:Неадекватник....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.