Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Цитат

И де ги тия самолети? Дава се статия от 2015 :D

Цитат

Цитат

Тоя яко се е филмирал...

Цитат

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 6 часа, иноТ написа:

Ненчев може за казва каквото ще. Той е подсъдим, а обвиненията са за друго.

Виждам че си мечтаете за принципи близки до шериата, но за сега сме светска държава със съд в който обвиняемия не е виновен до доказване на вината.

Тук повече от очевидно е че става въпрос за политическа бухалка. За съжалениетова не е прецедент.

По подобен начин БСП впрегна прокуратурата в класиката в медийните манипулации, образец за учебниците - случая Костинброд.

Важното е "да се говори" че тоя такъв оня онакъв.... Скандалът ще мине, ще излезе че това е лъжа, онова е измислица, трето е скалъпени фантасмагории...но удара оп рейтинга вече ще си е свършил работата.

Просто защото червените като вас друга тактика нямате. Хейт, обиди, манипулации и лъжи .

С някои българи, забавлението наистина не стихва. Самия той не просто мечтае "за", а проповядва принципи близки до шериата (лустрацията), като единствена и неповторима възможност, но при всеки удобен случай, обяснява на останалите принципите на демокрацията.  :)   Това е и проблемът български, като цяло- че избра демокрацията, без да е наясно, какво точно избира. Или по- скоро си мислеше, че тя ще е само за него, а не за всички. Сори, ама не е така- ако има демокрация за теб, ще има демокрация и за циганите, турците... "червените"... наркобосовете, олигарсите...

Принципът "невинен до доказване на противното" ще важи не само за теб, но и за крадците, убийците, мафиотите... "Внимавай какво си пожелаваш, че може да ти се случи!" КОй е глупака сега?

преди 2 часа, miro20 написа:

Виждам че си мечтаете за принципи близки до шериата, 

:ohmy:

на 11.03.2017 г. в 21:35, miro20 написа:

Не мога и аз да се съглася с теб.  Президента не може да лавира с мнение за "навън" и с мнение за "вътрешна" употреба.

Позицията му трябва да е по абсолютно всички въпроси еднозначна и недвусмислена.

С това съм съгласна. Трябва да се отърси от популизма! Вероятно и съветниците му го подвеждат, защото са си мекерета от най-популистката и лъжлива партия.

Предполагам и той вече е наясно, че много лесно се дават предизборни обещания, но изпълнението им не само, че не е лесно, но в повечето случаи и невъзможно, когато си лицето на България, но други вземат важните решения.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

преди 3 часа, язе написа:

КОй е глупака сега?

Вие. Толкова думи , а не осъзнаваш че имено аз визирам това което вие говорите. Именно описаното от теб показва жалката позиция на някои озлобени хора да "раздават павосъдие" набързо, без мисъл, жестоко и наказателно . Това което искате спрямо Ненчев.

Без дори да имаме какито и да е подробности по дадено дело и какви са точно договорите. Затова пак казвам - не може с принциптие на "шериата" да искаш такива действия от светски съд.

Няма да стане вашата.

:) И се радвам че го разбра това.

преди 2 часа, иноТ написа:

:ohmy:

Или може би "тричленки" е това за което мечтаете ?

Изобщо не знам за какво ми говориш. Обаче сигурно ти е яко, понеже си мислиш, че си много впечатляващ. 

Съдят ли го? Да!

Заради руснаците ли е? Не!

Знаем какво се казва в обвинението. Твоята и ненчевата възбуда са си ваш проблем. Измисляйте си на воля. Демокрация е.

Това за шериата не знам как да го коментирам, човече. Не знам другите какво могат да кажат по въпроса, ама аз мога само да кажа, че си смешен. Шериат ... 

преди 21 минути, иноТ написа:

ама аз мога само да кажа, че си смешен.

точно това исках да ти кажа и аз.Но би било ггрубо :) Виж как сам стигна до този извод с глупостите за обвиненията.   :)

Виж как сега тролиш, като пичага, понеже до сега се изложи доволно. Кажи пак нещо за ненчев и някакъв шериат. 

преди 3 минути, иноТ написа:

Кажи пак нещо за ненчев и някакъв шериат. 

НЯма какво да кажа освен горното. Прочети го пак .

То се вижда кой троли :)

преди 11 часа, miro20 написа:

Вие.

О, вече на "вие" ли си говорим? Аз лично предпочитам, да няма демокрация и за мен, но да има ЛИНЧ за такива като Ненчев. Ти какво предпочиташ- "По- добре 20 виновни на свобода, отколкото 1 невинен в затвора" или обратното? Аз дадох доста заден по тоя въпрос. Защото се оказа, че 20 виновни на свобода могат да вгорчат до отказване, живота на много повече от 20 невинни. А 20 невинни в затвора... са си ни повече, но по- малко от 20. Щом всеки път, когато изписваме веждите вадим очите, аз викам да земем да го спрем вече, тва изписване...

преди 19 часа, иноТ написа:

Kaжи ми пак как свърза ненчев с шериата, моля? Много ми е интересно. Обясни и за тричленката, че не знам. 

преди 9 часа, язе написа:

но да има ЛИНЧ

:)

Още обяяснения трябват ли ти ?

А а "Вие" го разбирай като множествено число. А не като лично обръщение на "Вие". :)

иноТ - 2525 мнения, 8137 харесвания

миротрола - 9611 мнения, 2983 харесвания.

Очевидно на повечето потребители им е ясно кой пише глупости и кой не, така че не виждам смисъл да продължават споровете с това лице (миротрола).

:offtopic_s:Това "Вие" пак е тролски похват(освен ако не се използва учтивата форма..а случая определено не е такъв),особено когато си до стената,няма какво да отговориш-стреляй в тъмното-все някого ще улучиш...и ще завали златен дъжд....Елементарно Маверик...,елементарно...

Другия похват е, на глобалния мензис, така де ментор. Да налага наказание, за това че си докладвал поредната му спамерска тема. Помия стана тук, с грухтящи свине, от Русе. :D

преди 4 часа, mkfs.ext4 написа:

миротрола - 9611 мнения, 2983 харесвания.

:D  Повече от 10 години съм в тоя форум и тоя по брой постове ще ме размине като крайпътен знак...после не бил трол. От 2014 досега 9600 поста :no-no:

Май някъде май десет поста на ден му се падат... в делник, празник без да боледува или да е в разход .... Не случайно му сложиха табелата. По заслуги ама кви заслуги - политически троления. :D  Мойта табелка е за участие в съвсем други теми.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 11 часа, nikssi написа:

:D  Повече от 10 години съм в тоя форум и тоя по брой постове ще ме размине като крайпътен знак...после не бил трол. От 2014 досега 9600 поста :no-no:

Май някъде май десет поста на ден му се падат... в делник, празник без да боледува или да е в разход .... Не случайно му сложиха табелата. По заслуги ама кви заслуги - политически троления. :D  Мойта табелка е за участие в съвсем други теми.

Аз пък изчислих на Духчето... направо разбива Мирката по брой постове на ден. Това ли е показателното за трол? Че то вие- пропутинската, комунистическа клика на форума  водите и по брой(осреднено) постове на ден и по брой лайкове на ден, всичките до един сте наша "гордост" :D  в някой хубав ден.

Друг е въпросът, че 2/3 от мненията ви са флууд и откровено тролене(обиди към другите потребители, коментари на личностите им... и проч. бабешки похвати).

Съжалявам, но наистина се държите като баби.

По темата:

Много ми е любопитно мнението на държавния ни глава относно последните зачестилите опити за вмешателство от страна на Турция в изборите у нас. Но той нещо се спотайва. А би трябвало поне позиция да изрази, все пак е държавен глава. А уж бил и мъжкар. :D  Дипломацията разполага с десетки варианти на реакция в подобни моменти, но не би...

преди 47 минути, Нел написа:

....Дипломацията разполага с десетки варианти на реакция в подобни моменти, но не би...

Просто е ! В дипломацията не като да тролиш из сайтовете.....невидимите неща са много повече от видимите .

Тук всичко е на тезгяха . В дипломацията е обратно....

П.П. Да добавя и един критерий както за "лайковете" , така и за дипломацията .

Когато пишеш това което е безусловно така , няма какво да му харесваш или да не харесваш ! Така е ! 

Същото е и когато пишеш нищо - нищо е ! Какво да му харесваш или не ? Т.е. случват се и харесвания , които никак не са харесване , или обратно....Израз са на нещо друго - емоции , привързаности , страсти....Харесването предполага мислене ......:) 

Сравненията само по числа е възможно да подвеждат за размера на истината в една или друга посока .

....Е , по някога и на бунището се намират диаманти....! :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 12 минути, Нел написа:

По темата:

Много ми е любопитно мнението на държавния ни глава относно последните зачестилите опити за вмешателство от страна на Турция в изборите у нас. Но той нещо се спотайва. А би трябвало поне позиция да изрази, все пак е държавен глава. А уж бил и мъжкар. :D  Дипломацията разполага с десетки варианти на реакция в подобни моменти, но не би...

И на мен, но ми се струва, че чака редовно правителство и работещ парламент.

преди 46 минути, Нел написа:

Е защо бе? Нали до вчера Плевню се кълнеше в любов на исляма и разправяше как Турция ни е пръв съюзник и приятел? Защо да се караме сега? Я направете една либерална сбирка и си сверете часовниците, последно - Турция съюзник ли е или не?

преди 27 минути, mkfs.ext4 написа:

...Турция съюзник ли е или не?

По-скоро обратното - ние сме съюзник на Турция .....:lol6:

Това понятие може и да се разшири - бивша , принадлежаща територия.....:lol6:(няма емотикон за смях през сълзи )

Пфффф ! В близко време някой пак ще трябва да ни освобождава от турско , ама никак не виждам това да е Европа ! То , някой нея трябва да я освобождава от американско , а току виж след време и от арабско и турско...както между впрочем сме я опазили преди няколко столетия за наша сметка .....все за наша сметка !.....:(

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Европа никога от нищо не ни е освобождавала! Единственото което са правили е да ни цепят територията и да ни разделят.

преди 5 часа, Нел написа:

Аз пък изчислих на Духчето... направо разбива Мирката по брой постове на ден. Това ли е показателното за трол? Че то вие- пропутинската, комунистическа клика на форума  водите и по брой(осреднено) постове на ден и по брой лайкове на ден, всичките до един сте наша "гордост" :D  в някой хубав ден.

Друг е въпросът, че 2/3 от мненията ви са флууд и откровено тролене(обиди към другите потребители, коментари на личностите им... и проч. бабешки похвати).

Съжалявам, но наистина се държите като баби.

По темата:

Spoiler

Тези неща се знаят много отдавна :) Нещо повече - плюят и тролят просто защото нищо друго не им остана .

За такива малки хора /по акъл и култура/  , са важни "лайковете" , и кого да "нахейтят" по яко :) Нищо че са офтопици личностни простотии и гаменщина :)

И мен ми е интересно, но всички мълчат..

Това че се чака ново правителство и парлламент е дори смешно ... Размаха и метлата на Герджика под менторството на г-жа Лъжа, е впечатляващо.Те смениха поголовно всички ключови постове с червени кадри, сякаш вече са спечелили .

преди 4 часа, mkfs.ext4 написа:

Е защо бе? Нали до вчера Плевню се кълнеше в любов на исляма и разправяше как Турция ни е пръв съюзник и приятел? Защо да се караме сега? Я направете една либерална сбирка и си сверете часовниците, последно - Турция съюзник ли е или не?

Плевнелиев следваше една позиция - пробългарската.

Призмата през която гледате вие, е ... кое е в интерес на чуждите държави , съответно и лобизма.

Да го кажем по ясно защо Плевнелиев се отличава толкова ярко  - Просто сега Турция и РФ са приятели, прегърнаха се и си простиха :)

Именно затова тук , нашите лобисти и продажни червени партии и проекти, сега са в патова ситуация... Как да кажеш нещо против Турция, като са приятели с твоя "ментор" ???

Не  върви някак си ... нали ако Герджика, г-жа Лъжа  или Радев гъкнат срещу Турция, РФ  в лицето на Решетников и службта му, ще им свият сърмите :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.