Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Забрави "по нейна молба"...;) Е, причината за молбата се изясни, а Радев какво трябваше да направи, та на теб да ти хареса? Да я върже за стола ли?

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Нали знаеш че всичко "горе" официално е "по собствена молба" , "по желание" и т.н. както и при военните :)

Аз всъщност, не знам кое е по добро за кариерата на Йончева. - в Президентството или забутана в Хасково ? :):) .

Според теб кое е ? Нормалната логика ще те доведе до извода кое е по нареждане и кое "по желание" .

И като краен щрих... Не те ли безпокои тясната обвързаност на Радев с хора именно свързани с бСП, нарекли се незнайно защо "Инициативен комитет" колкото да се дистанцират от БСП ???

Този ход и до момента не ми е ясен, при условие че там в този "комитет" бяха и тя, и Стефан Данаилов, и Дърева и т.н. . Но нямало нищо общо с БСП  :lol6:

преди 9 минути, язе написа:

а Радев какво трябваше да направи, та на теб да ти хареса? Да я върже за стола ли?

КАкто казах, показа се кой ръководи и подрежда екипа на Радев - БСП.

КАквото БСП каже, там и отива другарката .

Между другото , в Хасково познават ли я ?  :lol6:

преди 42 минути, nikssi написа:

Ама как от нищо прави нещо...трол с опит!

Хем се усеща, че се оака, ама продължава да маже.:laughing4:

Значи, ако на мен ми предложат политическа кариера (някои си) и аз се навия, шефа ми не бива да ме освобождава, защото "някои си" ще му редят екипа... според Mиро. Уау! А какво ли ще стане, ако реша да напусна, за да отида при конкуренцията... за повече пари примерно. Сигурно директно трябва да ме застреля, защото съм предател, а също така да отстреля и конкуренцията, че му се бърка в кадровата политика. :)

Редактирано от язе (преглед на промените)

То се вижда кой се е оакал. Освен че сте професори по тролене и офтопици, на простичкия въпрос - кое е по важно или престижно - Президентството или наритана по партийна линия в Хасково... нямате отговор :)

ps

Имате си и темичка за реване :) няма нужда да си изливате всеки път личните нападки и офтопици към мен  из темите

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 13 часа, nikssi написа:

Ама как от нищо прави нещо...трол с опит!

" Дяволът се крие в детайлите , а Истината е в цялото " , но " Никой не може да прескочи сянката си " .

Фраснала го ябълката у главата Нютон...... , при Миро е друго - излезе му цицина....и я оплаква , някой да не би да не е разбрал.....:D

Що се отнася до ГЕРБ и БСП (най-общо казано) , единственият конфликт между тях е , този който стои зад всеки от тях , кой от тях да напълни повече червото......Нищо друго !!!

Проблемът тук е , че установеното от самите тях беззаконие (за да могат да грабят неограничено и безнаказано) и на двете партии започна да им пречи (за това взеха да се чуват гласове за общо правителство) - не могат да върнат без риск от ограбване в държавата , ограбеното за 30 години . Да не кибичи в чужди банки за нищожен % под риск да им го вземат (подобно на някои руски олигарси) , а да "работи" у нас законно и на по-голяма аванта.....Ще си го направят ! Тук , на второ място стои въпросът ЗаКон ли ще го направят или ЗаЛъв . Сигурното е , че ще е ЗаЛъв..... :)

И няма никакво значение какво умуваме и как ще гласуваме ! Както и да умуваме/гласуваме все ще е "За" едно и също - горното . Други реални алтернативи просто няма !!! Е , или аз поне не виждам....!

Задачата на Президента ген.Радев (доста генерали излязоха напред напоследък ! ) е да ни опази (колкото може) , пътьом да не се сбият , да не ни подпалят и наши , и чужди....От това и двете страни са заинтересовани....За сега ! Ама колко му е ако ти трябва , на две гладни и озверели от лакомия псета , от вън да им подхвърлиш парче кърваво месо .....както в Украйна примерно...В същност подхвърлят ! Субсидиите от ЕС свършват : " Почивката свърши ! Потапяй се ! "....в кацата с ла*ната (съвсем както е в известния виц).....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 13 часа, miro20 написа:

на простичкия въпрос - кое е по важно или престижно - Президентството или наритана по партийна линия в Хасково...

Хайде сам си отговори, кое за теб е по-престижно секретар в президентството или депутат?

Естествено че президентството. Даже както виждаш, 3-ма от екипа  предишния президент , Радев след наритването на Йончева, е назначил и при себе си .

Интересен момент е и както акцентирах "назначаването". т.е по стар соц обичай партията назначава, а не хората да избират.... дето се чудех дали тя знае къде е Хасково, и дали в Хасково я познават.....

Както и да е... тези неща са показателни за мен , който неглижира тези политики си е негов проблем и късогледство. :)

Миро какво не разбра от думата "по собствено желание" ? Как така ще се кандидатира за народен представител и същевременно ще е прес аташе в президентството? Толкова ли е трудно за схващане това?

преди 22 часа, M.Николов написа:

Нелче, "Дойче Веле" каква медия е бре, пиле шарено?

Ейййй... българската редакция на международната медия... не ти ли щукна поне да провериш как точно работи тази медия? Но като си толкова упорит, влез в германското издание на дойче веле и провери дата по дата и заглавие по заглавие има ли или няма писано по темата! Трите статии са за вътрешна, в България, употреба(от 5-и, 7-и и 8-и февруари)

Аз си направих труда. Направих си и труда да проверя и "Ханделсблат", дори копирах линк към архива им, ами отвори го, кликни на дата 7(в дясно на екрана) и чети... четири страници със статии, но никъде и нищо за Гаук(с уговорката, че уж го били цитирали). И това си направих труда да направя. Има куп материали за Тръмп и посещението на Меркел в Полша, но няма за Гаук.

Хайде понапънете се малко и вие, не разчитайте на някой да ви върши работата, а вие да се правите на многознайковци. Много е лесно, но не издава някакъв особен интелект, да ти призная.

Корнелия много ясно го е казвала неколкократно,че БСП няма да се меша на Радев и до изборите със сигурност ще е така! Да не е глупава Миро? После вече незнам.

Интересуват я само изборите и ще се пази от грешки!

преди 50 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Корнелия много ясно го е казвала неколкократно,че БСП няма да се меша на Радев и до изборите със сигурност ще е така! Да не е глупава Миро? После вече незнам.

Интересуват я само изборите и ще се пази от грешки!

Естествено че БСП се меши.  Не само меши ами бих казал  диктува. А Корнелия лъже като за световно .  :)  Което не и е за първи път

Още от момента на издигането на Радев и скандала Решетников.

По делата ще ги познаете . Във всички случаи не е "чиста работата".

http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/94730-kazusat-elena-yoncheva-padna-ot-stanisheviya-motor-izsuli-se-i-ot-radeviya-spartan.html

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2017/02/10/2915293_koi_kak_se_ozova_v_slujebniia_kabinet/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

бспто от как оная пача заяви че иска  да прави закон  хората да лежат в затвора 5 години ако събират съчки в гората са ми паднали  повече  в очите отколкото  герп

преди 2 часа, miro20 написа:

Естествено че БСП се меши.  Не само меши ами бих казал  диктува. А Корнелия лъже като за световно .  :)  Което не и е за първи път

Още от момента на издигането на Радев и скандала Решетников.

По делата ще ги познаете . Във всички случаи не е "чиста работата".

http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/94730-kazusat-elena-yoncheva-padna-ot-stanisheviya-motor-izsuli-se-i-ot-radeviya-spartan.html

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2017/02/10/2915293_koi_kak_se_ozova_v_slujebniia_kabinet/

Фактор, Капитал... червенобузко тайм- ууудриииии!!!:D

Нима очаквате да прочетете тези неща за г-жа Лъжа от фейкометите а-спекто?  в.Дума ? или световен.поглед ??? :lol6:

Нещо да има невярно в тези статии ? или в хронологията на "издигането" и скандала с Решетников ?

преди 10 часа, язе написа:

Фактор, Капитал... червенобузко тайм- ууудриииии!!!:D

Нищо друго не им остава, на тия. Освен да грухтят, както забелязваш. Слаба ракия са, трагични както винаги. Ама не са свикнали, за президент да имат истински мъж, а не оная Пастирка.

преди 2 часа, miro20 написа:

Нима очаквате да прочетете тези неща за г-жа Лъжа от фейкометите а-спекто?  в.Дума ? или световен.поглед ??? :lol6:

Нещо да има невярно в тези статии ? или в хронологията на "издигането" и скандала с Решетников ?

Като за начало, това не са случили се неща, а предположения.Както знаем, предположенията може да се окажат вярни или невярни, но те не могат (или по- скоро не бива) да служат за нови предположения, защото така се строи въздушна кула без основи. Разбира се, за соросоидите това е единствения познат метод за строителство.  :)

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Нищо друго не им остава, на тия. Освен да грухтят, както забелязваш. Слаба ракия са, трагични както винаги. Ама не са свикнали, за президент да имат истински мъж, а не оная Пастирка.

За съжаление,има хора на които това им е работата- да разделят обществото. За още по- голямо съжаление, има и предостатъчно  идиоти,които им се връзват...

Кое наричаш "предположения" ? цитирай.

Че Коренлия се е срещала с Решетников - е факт, и нит той , нито тя отрича. Просто се оплете как да излъже за тези срещи.

Че е била вице на Р.Овч . също си е факт.  Че е свързана с афери с булгартабак - също .

Че когато БСП дойде на власт вски път има криза - също факт.

преди 17 минути, miro20 написа:

Че когато БСП дойде на власт вски път има криза - също факт.

Не знам на кое викаш криза ама кога ГЕРБ са на власт всеки път се дърпат борчове.То с борчове и баба знае как да няма кризи. Тука въпроса е кой ще ги връща?

преди 12 минути, BMW Маниак написа:

Не знам на кое викаш криза ама кога ГЕРБ са на власт всеки път се дърпат борчове.То с борчове и баба знае как да няма кризи. Тука въпроса е кой ще ги връща?

такива като миро за един милиард  като  тегли  орешарcки скачаха като женски полови органи по площадите  , a   като боко изтегли 20 милиарда мълчанието на агнетата.

преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

такива като миро за един милиард  като  тегли  орешарcки скачаха като женски полови органи по площадите  , a   като боко изтегли 20 милиарда мълчанието на агнетата.

За 20те милиарда нямаше кой да им плати за да скачат.

преди 6 минути, Yvan Sergeev написа:

Нали знаеш, че кучето не хапе ръката, която го храни. :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.