Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 17 минути, иноТ написа:

Той иска Радев да се излага, като Роската

Добро сравнение. Именно че аз не се сещаам Плевнелиев да е ходел някъде, да изразява позиция, и след като излезе , изразената позиция да е коренно  различна :)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

По-лошо. Той изразяваше чужда позиция, която беше противоположна на позицията на мнозинството българи. 

Това лесно може да се види вече и в миналите теми, и по документи. И това не говори обаче в твоя полза. :)

Плевнелиев е участвал на изборите ли  ? брей как съм пропуснал ? :)

Само да допълня че позицията  му спрямо ЕС и НАТО , отразяваше еднозначно мнението на повечето българи .

Виждам нямаш отговор на : .... аз не се сещаам Плевнелиев да е ходел някъде, да изразява позиция, и след като излезе , изразената позиция да е коренно  различна :)

Доста подпомогна партията си. Няма спор. :D

И мнозинството българи решиха, че са пленени от политиката на Роско. За това решиха, че трябва да се продължи по този път и ... опа, май не стана така. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Кое не е "Станало така " ??

Дано не съм ви лош пророк, но леко се самозабавихте със "успеха" на президентските избори . ГЕРБ умишлено ги загуби и някои им пораснаха крила :)

А всъщност, Радев за сега си следва предишната  линия  - ЗА  ЕС и НАТО . Останалото са ваши полюции :)

Все пак ми е странно, че "мнозинството българи" не избраха майката. :D

на 19.01.2017 г. в 12:09, miro20 написа:

Някои тук ще се разтопят от умиление както едно време бе към комсомолските секретари :)

Иначе нищо особенно , освен дето менторите се обадиха с подходящо насочена статия....  http://offnews.bg/news/Analizi_289/Hibridnata-vojna-v-dejstvie-Kto-gotovit-majdan-v-Bolgarii_644823.html

Корнелия и тя разбира се няма абсолютно никаква представа какво ще е служебното правителство , но знае че ще са достойни и т.н.. ;)

Самия Радев прочете реч в която като че ли няма да е президент, а премиер :)

А тези които са възмутени от шушукания и кикотения, да си припомнят как бе посрещнат Плевнелиев, и пак да заповядат да говорят за "уважение на президентската институция"...

пп

От чуждите посланници , пръв е ... не може да бъде ! :)

%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%

Что, опять ?

Курица не птица, Болгария не заграница, дет се вика. Задунайская Губерния.

Не е баш по темата ама докато си пиех кафето рано сутрин и последвах връзка от горния линк

Цитат

Сотир Цацаров може да е проводник на руската хибридна война. Това каза пред bTV министърът в оставка Николай Ненчев. Повод за изказването са повдигнатите му обвинения за ремонт на изтребителите в Полша, довел до ощетяване на руската компания РСК "МиГ". 

:D

Ей абе вие вече на разногледи ви направи тоя Путьо бре? Или Сорос все тая! Дрън дрън та пляс и зяпате в захлас!Драскайте , драскайте пари нема иначе!

Тия хибридни статии ви промиха мозъка бре хора! Не се ли усещате как ви лъжат и едните и другите?

КУ .... дет се вика!

Тва за ония изтребители, дето поляците ги направиха невидими ли става въпрос? :D

преди 6 часа, язе написа:

Тва за ония изтребители, дето поляците ги направиха невидими ли става въпрос? :D

Май за тях и не само  го разследва прокуратурата. Води хибридна война против мафията - делавераджия.:D

преди 12 часа, nikssi написа:

Повод за изказването са повдигнатите му обвинения за ремонт на изтребителите в Полша, довел до ощетяване на руската компания РСК "МиГ". 

Формулировката кърти мивки :lol6:

Прокуратурата  повдига обвинения заради ощетяване на чужда фирма. Не защото държавата може би е ощетена от нечии действия, а защото чуждата фирма била ощетена :) Откога  прокуратурата е защитник на чужди компании  срещу собствен държавен служител ??

Абсурдистан :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 минути, miro20 написа:

Прокуратурата  повдига обвинения заради ощетяване на чужда фирма. Не защото държавата може би е ощетена от нечии действия, а защото чуждата фирма била ощетена :) Откога  прокуратурата е защитник на чужди компании  срещу собствен държавен служител ??

Без коментар. :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Бих казал журналя! Тия в вести са се гъгнали нещо. Ама тва,че прокуратурата води хибридна война с него....абе това е вярно не усещате ли какво мирише от това изказване? ПромивКАААА на черепната кутия!!! Стига с тия хибриди бре я първо си вижте насраните задници и после пишете прототии! Ма тъй е най-лесно пишат се за демократи , дИсиденти ли там...за борци против злото! :D

Е затова дадох цитата от статия във Вести БГ

преди 49 минути, nikssi написа:

Ама тва,че прокуратурата води хибридна война с него....

На мен няма нужда да ми обясняваш какво е хибидна война и дезинформация.

Много по отдавна съм се "усетил" за тези неща за разлика от вас

преди 55 минути, язе написа:

Без коментар. :)

Без я. То точно от теб никой и  не чака коментар :)

преди 1 час, miro20 написа:

На мен няма нужда да ми обясняваш какво е хибидна война и дезинформация.

Прав си, това е специфична тема и трябва да имаш нужната подготовка. И финансиране естествено. Ти ги имаш и двете. :)

преди 20 часа, miro20 написа:

Кое не е "Станало така " ??

Дано не съм ви лош пророк, но леко се самозабавихте със "успеха" на президентските избори . ГЕРБ умишлено ги загуби и някои им пораснаха крила :)

А всъщност, Радев за сега си следва предишната  линия  - ЗА  ЕС и НАТО . Останалото са ваши полюции :)

Еми тогава защо бат Бойко дезертира от управлението си?

Spoiler

преди 1 час, nikssi написа:

Прав си, това е специфична тема и трябва да имаш нужната подготовка. И финансиране естествено. Ти ги имаш и двете. :)

Ама разбира се.... :) накрая винаги се стига  до подобни  "сентенции" :) 

Изтъркахте се бре....  Правило номер 1 - "когато няма какво да кажеш , наречи го трол , и то платен трол, За авторитет дбави "както всички знаем " :) "

преди 46 минути, gagodrago написа:

Еми тогава защо бат Бойко дезертира от управлението си?

Като гледам колко "номерца" му правеха и готвеха... май избра правилната тактика.

Сещам се в предишните "мероприятия" преди  първата оставка , Манолова как крещеше.. Бойкоооо вече 2-ри ден протести и не си подаваш оставкатаааа....  /и последва Орешарски , който съвсем се барикдира и не забелязваше протестите :) / Сещам се и Костинброд - класика във фейковите ченгесарски мероприятия

Не може да се отрече че червените се втурнахте като "на нож" за властта. Толкова неистово агресивна кампания , каквато води г-жа Лъжа, не бях виждал .

преди 4 часа, miro20 написа:

Това звучи като нещо объркано. Обаче, ако нещо не се е променило откак сделката беше обявена, вариантът Полша беше финансово по-неизгоден. Заслужава си да се знае защо беше направен такъв избор.

преди 4 часа, miro20 написа:

А не се ли замисли, че просто информацията в сайта е невярна?

Потърси в нета какви са точно обвиненията повдигнати на Ненчев и ще видиш, че няма нищо подобно на написаното в сайта.

Той много добре знае. Просто опитва да разпространява лъжи. Естествено, отново няма успех.

Е как да няма нищо общо .Самия Ненчев казва че  според него договора с Полша е по изгоден .Дефакто с  този избор са накърнени интересите на руската фирма.

http://news.bnt.bg/bg/a/627071-dogovora-t-za-mig-ovete-v-polsha-e-finaliziran-obnovena

Ненчев може за казва каквото ще. Той е подсъдим, а обвиненията са за друго.

Аааа, Ненчев казал!Не ме интересува какво е казал Ненчев, интересува ме какви са обвиненията срещу него.И, че това написано в статията е лъжа!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.