Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Охо, миро, започнал си работа като гледам.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Миро ме кефи как обяснява на обикновени хора, че гледат на нещата през "призмата на лобизма" и после обяснява, че не е платен, политически трол.

преди 7 часа, Нел написа:

Аз пък изчислих на Духчето... направо разбива Мирката по брой постове на ден.

Я пак му види броя постовете и кажи кое число е по-голямо 4844 или 9611 :D  че той е с постове наполовина бре Нел!

Харесванията...ами виж и там и си направи извода само. Що не харесват толкоз Мирко (с прякора вече Новодвайсе)

По темата това не е ли работа на външно министерство http://www.mediapool.bg/sofiya-protestira-pred-ankara-zaradi-direktna-namesa-vav-vatreshnite-ni-raboti-news261004.html

Цитат

Посланикът на Турция у нас Сюлейман Гьокче е повикан на разговор във външното министерство заради призивите на Анкара българските изселници да гласуват за партията на Лютви Местан ДОСТ. Турският дипломат разговаря със зам.-външния министър Бойко Мирчев, съобщиха от пресцентъра на МВнР

"Обещанията за материални стимули при гласуване и откритите призиви за подкрепа на една определена политическа партия разглеждаме като директна намеса във вътрешните работи на България и считаме за напълно неприемливи", посочват от МВнР.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Spoiler

Нел, ей ги пак с тролските тиради.... като .. мухи на мед :):)

Я да видим кой колко лайка ще събере ? :):)

А някой за странната патова ситуация нещо да каже ? или всички чакаме инструкциите от Москва как да реагират техните ръководни пионки  тук.

Абе, аз сериозно днеска занимавайки се с един сложен детайл , си мислех точно за лобизъм. Наложи се да махна призмата.

Нел, ела, че те вика чичкото, да го защитиш. То ако не си ти, няма смисъл да седи по 24/7 в Калдата. Пак е нещо за толкова време един поддръжник. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Spoiler

преди 1 час, nikssi написа:

Викаш други били троловете?

Да. Вие си се виждате сами :)

Голям зор да ме провокирате :) Виждам някои влизат тук само за това.

Сладури.:lol6:

А... имало дори вече приложение за такива като вас : http://www.flagman.bg/article/120493

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, nikssi написа:

Я пак му види броя постовете и кажи кое число е по-голямо 4844 или 9611 :D  че той е с постове наполовина бре Нел!

Харесванията...ами виж и там и си направи извода само. Що не харесват толкоз Мирко (с прякора вече Новодвайсе)

По темата това не е ли работа на външно министерство http://www.mediapool.bg/sofiya-protestira-pred-ankara-zaradi-direktna-namesa-vav-vatreshnite-ni-raboti-news261004.html

Бедей им разбива мечтите. Тамън 'грейна', в типичния си стил.

преди 2 часа, miro20 написа:

Сладури.:lol6:

А... имало дори вече приложение за такива като вас : http://www.flagman.bg/article/120493

Ми ебаваме се с тебе бре не чатиш ли? Киснеш все в тия теми и бля бля ....

За приложението аве щом сте стигнали до там да правите приложения и да слагате омразници явно сте за психото!

Цитат

Предлаганите обекти за мразене са над 2000. Сред тях фигурират Доналд Тръмп и Тейлър Суифт.

Викаш смисъла на живота е омразата а? Много свежо няма що  :D

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Бедей им разбива мечтите. Тамън 'грейна', в типичния си стил.

Мразещото човече  новодвайсе :D 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Бал съм го и приложението, щом няма Кондьо. Хамериканците моа си ги мраза целостно, нема нужда от дискриминация.

преди 7 минути, язе написа:

Бал съм го и приложението, щом няма Кондьо. Хамериканците моа си ги мраза целостно, нема нужда от дискриминация.

Да те поздравя с Лия и Кондьо? Ракийка имаш ли?

преди 3 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Да те поздравя с Лия и Кондьо? Ракийка имаш ли?

Кондьо Илия бе! Пфу...

преди 17 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Като изтрезнееш ми обясни!

Що ти важно да знеш?

Форумът е заразен, на половината потребители аватарите вече са подменени! За съжаление, даже вирусите придирчиви, твоя и моя не ги пипнал все още. 

Spoiler
преди 5 часа, nikssi написа:

Ми ебаваме се с тебе бре не чатиш ли?

Знам :) затова такива като вас никога не ме дразнят :) сами сте се се наказали :)

Мразещото човече  новодвайсе :D 

Просто ви насочих към това приложение. Да си чешите крастата по интереси и комплекси .

Викаш смисъла на живота е омразата а?

Вие сте си го сложили за мото. Доказвано с всеки пост.

От мен омраза няма как да видиш , приятелю :)

преди 5 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Ми омръзна ми само Миро да обсъждаме!

Не че не ме ласкае, но и на мен ми омръзна :)

А и вече си има тема за рев и сополи :lol6:

Прекрасна статия за хибридния Радев на няколко скорости :

http://clubz.bg/51468-hibridyt_radev

преди 26 минути, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Знам :) затова такива като вас никога не ме дразнят :) сами сте се се наказали :)

Просто ви насочих към това приложение. Да си чешите крастата по интереси и комплекси .

Вие сте си го сложили за мото. Доказвано с всеки пост.

От мен омраза няма как да видиш , приятелю :)

Не че не ме ласкае, но и на мен ми омръзна :)

А и вече си има тема за рев и сополи :lol6:

Прекрасна статия за хибридния Радев на няколко скорости :

http://clubz.bg/51468-hibridyt_radev

Прекрасна, може, но не и обективна.

Кое например ?

Хареса ми въпроса :

Да, тъй като Полша отказа да одобри заключенията (по причини, несвързани със СЕТА), те нямат правна стойност. Но запазват силата си на политическа декларация, според която българският държавен глава "приветства" споразумението, което в същото време се заканва да оспорва в Конституционния съд.

А ако поляците не бяха бойкотирали заключенията? Те обявиха това в последния момент в четвъртък. Заключенията щяха да бъдат приети като документ на Европейския съвет и щяха да са правно задължителни. Какво тогава щеше да обяснява Радев?

Например купчината епитети по адрес на Радев в началото на статията. Издават емоционална ангажираност, което е най-големият враг на обективността. 

Цитат

прикрит евроскептик с теснопартиен профил, носещ най-лошото от миналото ни, с авторитарен уклон, неспособен да се владее и страхлив пред трудни въпроси.

Това ли имаш впредвид ?

Ами ако дочетеш до края, ще намериш логика в тези определения.

преди 8 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Ми омръзна ми само Миро да обсъждаме!

Обсъждайте Сирена бе, нали е сексбомбата тука...

преди 1 час, miro20 написа:

Ами ако дочетеш до края, ще намериш някаква шизофренична логика в тези определения.

"Хибридния Радев":D

преди 12 часа, miro20 написа:

Не им отговаряй!

Именно в това се състои и троленето им - провокират и очакват да им паднеш на нивото, че да ревнат колко са обидени и наранени и как теб те поддържа администрацията на сайта, а те "горките", които са в постоянно нарушение, са дискриминирани.

Към Никси, Тони, Духчето, Язе и другите непрекъснато тролещи - мога и ще ви отговарям само по темата във форума. Всякакви други махленски клюки и подобни, несвързани с темата, ще отминавам. Наистина прекалявате и изобщо не се усещате!

преди 14 часа, nikssi написа:

По темата това не е ли работа на външно министерство

Мен позицията на Радев ме интересува като български президент. Той дори във фейсбук не написа едно изречение... Излиза, че за всичко друго е много смел, но не и когато трябва да има позиция, при това държавна, не лична! И много му е лесно да обвинява(визирам СЕТА), но не и да поема отговорност. За разлика от Плевналиев, който имаше доблестта и смелостта да бъде Президент на България!

А отношенията с Турция... винаги са били сложни и винаги са изисквали максимално внимание от страна на нашите дипломати, поне откакто аз помня.

Spoiler
преди 36 минути, Нел написа:

Не им отговаряй!

Именно в това се състои и троленето им - провокират и очакват да им паднеш на нивото

Знам бе :) 

Но това бял кахър... да оставим личностните нападки, ами виж и какво им е мнението по темите - ей например , статията за Радев била "някаква шизофренична" :)

А тоя дори не чете какво е писано :) Така е и в останалите теми .

За Радев, за който са гласували и гербаджии и всякакви , а не само БСП, и мен това ме притеснява - затварянето , нервните интервюта , и нееднозначна позиция.

За СЕТА ми е интересно какво конкретно ще обсъжда конституционния съд, знаейки митовете за тази СЕТА, които съм цитирал и другаде.

За фейсбук не знам, но по назад цитирах официалния му пропаганден ютюб канал :) Даже другаря Тони обеща да се абонира :)

Там обаче освен хвалби и надута соц. помпозност, едва ли ще видим отговори на горните въпроси .

преди 15 часа, nikssi написа:

2017-03-15_18h13_56.jpg.fea1411a373de9d1c2a50f1e8aebf846.jpg

Викаш други били троловете? Четири хиления и нищо конкретно!

То добре, че има само лайове, ако имаше и хейтове, наш Мирко щеше да е пръв по тях:wink12:

Пък геерала ще го разберем що за стока е при правителството на Нинова. Щото щем-не щем, ще управляват БСП. Не е ясно само с кого.

преди 22 часа, иноТ написа:

Миро ме кефи как обяснява на обикновени хора, че гледат на нещата през "призмата на лобизма" и после обяснява, че не е платен, политически трол.

Прихванал е метода на вожда и учителя си, наречен от мен олигофренско-поучителен. Този тук не го познавам и нямам право да го квалифицирам, но онзи кара цял един народ (в огромната си част) да се срамува от вселенските му простотии. Защо вселенски ли? Защото както човешкия мозък не може да възприеме необятността на Вселената, така не може да възприеме необятността на глупостта на това същество. Ей, алоооо, ние не сме от вашия електорат!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.