Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Ще загуби доверието в избирателите ако се коалира с ДПС. ГЕРБ щяла да изчезне като НДСВ.Ще видим!

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Никой няма да играе с ДОСТ!И се надявам българските мюсюлмани да бъдат умни и да не гласуват за ДОСТ, ако разбира се имат желание да имат представители във властта.

Гласовете от Турция за Цачева сега ще идат за ДОСТ. Така че ГЕРБ вече игра с тях.

преди 1 час, Нел написа:

Но това не ме учудва(че винаги говори повече за Русия, отколкото за България), той си беше кандидат на БСП, а те са грантаджии на руската имперска политика(винаги комунистите са били антибългари и продажници)...

Да, предубедена съм! Не харесвам предателите!

Добре казано .

преди 1 час, иноТ написа:

В полза на ДОСТ, понеже Доган не го слуша.

преди 7 минути, иноТ написа:

Гласовете от Турция за Цачева сега ще идат за ДОСТ. Така че ГЕРБ вече игра с тях.

Приятелю, :) Първо си отговори на въпроса ... за кого ще гласуват тези които се целуваха с твоите идоли от БСП

Виждам постоянно се опитваш да прехвърлиш от болната глава върху друг глави този  проблем.

А проблема е многогодишен и не започва от разделянето на ДПС и ДОСТ , което стана пък поради развода на РФ с Турция.

Основата е че ... вие винаги сте бил с етническата партия "балансьор" ДПС , която пък ви се отблагодарява винаги в пленана зала и другаде.

Колкото и да се мъчиш да неглижираш това и да изкараш другите партии  колко са се изложили с ДОСТ или други, това просто е смешно :)

Твоа ли ви е "опорната" точка напоследък ?

Не си виждате гредата в собствения двор, но ревете за сламката в чуждия.

Гласовете от Турция, които бяха за Цецка, сега са за ДОСТ. Гласовете на турците в България отиват при ДПС. Турция се опитва да баламосва нашите турци и да ги насочи към ДОСТ, но не вярвам да се получи. Така че, приятелю, когато можеш да мислиш, а не ти се налага да повтаряш опорки, е много по-лесно. 

преди 9 минути, иноТ написа:

Гласовете от Турция, които бяха за Цецка, сега са за ДОСТ. Гласовете на турците в България отиват при ДПС. Турция се опитва да баламосва нашите турци и да ги насочи към ДОСТ, но не вярвам да се получи. Така че, приятелю, когато можеш да мислиш, а не ти се налага да повтаряш опорки, е много по-лесно. 

Това донякъде е добре защото сега ще се отсеят нормалните турци от по-фанатизираните дето искат да налагат ислям в България и искат пак да живеят в османската империя. Проблеми между българи и турци в България е имало само когато Турция се меси и ги настройва против нас.

А Турция може да отиде много далеч, до Възродителния процес се беше стигнало защото български турци взривяваха влакове, църкви, хотели, автогари и палеха гори в България през 70-те и 80-те години, под диктовката на Турция.

преди 36 минути, иноТ написа:

Гласовете от Турция, които бяха за Цецка, сега са за ДОСТ. Гласовете на турците в България отиват при ДПС. Турция се опитва да баламосва нашите турци и да ги насочи към ДОСТ, но не вярвам да се получи.

Въобще не ме вълнуват проблемите на твоите антибългарски партии :)

А това как прехвърляш от вашата болна глава  БСП на други :)

Турците и митинг ви направиха, и с години са гласували за вас в парламента.

Това не можеш да го изтриеш с нищо, колкото и "сламки" да търсиш и прехвъряш :)

Разбрах какво ви обединява - това че сте антибългарски партии.

преди 18 минути, mkfs.ext4 написа:

Възродителния процес се беше стигнало защото български турци взривяваха влакове, църкви, хотели, автогари и палеха гори в България през 70-те и 80-те години, под диктовката на Турция.

Кое бе по напред ? Буново или Възродителния процес ?

Забравяш и че тези които взривяваха църкви сега се наричат БСП.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Аз да съм казъл, че съм от БСП? Никога не съм гласувал за БСП, нито съм им симпатизирал. А църкви са взривявали БКП, които след 10-ти ноември се разцепиха на БСП и СДС, а после от тях изкочиха и други партийки.

Буново се случва през пролетта на 1984, а Възродителният процес започва през зимата на същата година. Преди това е имало други турски атентати.

Редактирано от mkfs.ext4 (преглед на промените)

И защо се наричат столетница ? и честват и провеждат след '89-та не 1-ви , 2-ри , и т.н. а .. комунистическите 49+ и нагоре конгреси ?

преди 2 минути, miro20 написа:

И защо се наричат столетница ? и честват и провеждат след '89-та не 1-ви , 2-ри , и т.н. а .. комунистическите 49+ и нагоре конгреси ?

Ами тях питай, не мен. Те и македонците се наричат наследници на Александър Македонски, но такива ли са?

Не драги, това е признание че е сменено проформа само името . :)

А са си същите БКП. Никаква разлика нито в състава, нито в мисленето , нито в нищо дуго. Вече към 30 г . са си все същите цоциалисти :)

преди 3 минути, miro20 написа:

Не драги, това е признание че е сменено проформа само името . :)

А са си същите БКП. Никаква разлика нито в състава, нито в мисленето , нито в нищо дуго. Вече към 30 г . са си все същите цоциалисти :)

Защо тогава при тяхното управление в България се настаниха американски бази, влязохме в ЕС и въведохме санкции срещу Русия, освен това Орешарски спря Южен Поток. Нали са русофили?

Орешарски и тогава говореше едно а правеше друго - Пеевски  за ДАНС, а тръбите си вървяха и се подготвяха, със фирми близки пак до Пеевски и БСП.

На прима виста : http://www.stopfake.org/bg/fejk-the-economist-v-es-ne-razbirat-che-v-ukrajna-e-katastrofa/

Но както и да е, радвам се че този изнудвачески проект с неизгодни условия, бе спрян.

Говорено е в много други теми

А защо сме в НАТО и ЕС ? , това бих казла се случи  въпреки спирчките на  БКП.

Въпроса беше друг - Защо бСП наследява всичката идеология и действия на БКП , но официално нямали нищо общо.

Хахаха, смешен трол. Ти си тотално неадекватен. Повече няма нито да ти чета простотиите, нито да ти отговарям. Работи си на спокойствие.

преди 45 минути, mkfs.ext4 написа:

Ти си тотално неадекватен

По неадекватно е че вие от  БСП чествате  49-ти конгрес :)

"Промяна" , "Не сме нови"....  бла бла бла :)

Да влеземе в НАТО и ЕС беше желано от всички парламентарно представени партии! Нямаше разногласия. Първанов не инициира референдум. Кога беше скоро каза,че съжалявал че не го е направил.

Мъжът Радев няма ли да се обади на Ердоган или можеше да отиде там на среща да поиска обяснение?

Това е военен склонен дори да си жертва живота или?

Най-малкото да чуеш мнението на отсрещната страна. Констатирали са го хубу или е лъжа? Иначе ми е ясно,че кланяш ли се на всички да се харесаш накрая никой няма да те подкрепи. Ни Путин, ни Тръмп ни Меркел.

преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Това е военен склонен дори да си жертва живота или?

Може да е нинджа - оцелей днес, бий се утре.

преди 13 часа, иноТ написа:

Гласовете на турците в България отиват при ДПС

Патриотите и Атака тоже. Да здрастрвует болгарский национализм !!!

Не го оставихте този Радев намира, а така и не получих отговор - вашият Плевню когато беше президент защо не го карахте да ходи при Ердоган да иска обяснения? Тези неща които сега се случват Ердо ги подготвя от 15 години, но до вчера ви беше приятел. Обаче се скара със западните ви началници и изведнъж стана враг. Смешни либералстващи тролчета! Утре ако си оправи отношенията с ЕС пак ще ви стане приятел, карикатури такива :D

Редактирано от mkfs.ext4 (преглед на промените)

преди 1 час, mkfs.ext4 написа:

Не го оставихте този Радев намира, а така и не получих отговор - вашият Плевню когато беше президент защо не го карахте да ходи при Ердоган да иска обяснения? Тези неща които сега се случват Ердо ги подготвя от 15 години, но до вчера ви беше приятел. Обаче се скара със западните ви началници и изведнъж стана враг. Смешни либералстващи тролчета! Утре ако си оправи отношенията с ЕС пак ще ви стане приятел, карикатури такива :D

Къса ти е паметта :

https://www.vesti.bg/bulgaria/politika/plevneliev-podkrepia-poziciiata-na-mvnr-za-erdogan-6000652

А в момента Ердоган е в пъти по агресивен  краен в изказванията си .така че Плевню се е изказал еднозначно , и нямам нищо против да се пита и Радев.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, mkfs.ext4 написа:

Човекът изрази позицията си. Сега, че го атакуват по задължение си е техен проблем. 

преди 18 часа, miro20 написа:

Въобще не ме вълнуват проблемите на твоите антибългарски партии :)

А това как прехвърляш от вашата болна глава  БСП на други :)

Турците и митинг ви направиха, и с години са гласували за вас в парламента.

Това не можеш да го изтриеш с нищо, колкото и "сламки" да търсиш и прехвъряш :)

Разбрах какво ви обединява - това че сте антибългарски партии.

Кое бе по напред ? Буново или Възродителния процес ?

Забравяш и че тези които взривяваха църкви сега се наричат БСП.

Голям активист на БСП ме направи. И това само, че споделих плановете си за пръв път да гласувам за тях. Да ти кажа и за Плевнелиев гласувах. Това не мога още да го преживея. :emoji_smiley-01:

преди 9 часа, mkfs.ext4 написа:

Тези живеят в някаква соросоидна пропагандна каша, в която истината е само, че това което в момента се случва по света и в частност в България, се случва на Земята. Виждат сламката, но не и гората. Единственото за което съжалявам, че точно такива като тях избират кой да ни управлява, защото другите, въпреки че ненавиждат дебила, гласуват за най-различни партии, а тези мушката отиват под строй и после ни обясняват колко хубаво сме живеели. Отдавна съм ги отписал и винаги ще гласувам срещу въпиещата простотия, която ни натрапват.

Долу тиквата и неговите малки тиквенца! :21:

преди 7 часа, иноТ написа:

Човекът изрази позицията си. Сега, че го атакуват по задължение си е техен проблем. 

Голям активист на БСП ме направи. И това само, че споделих плановете си за пръв път да гласувам за тях. Да ти кажа и за Плевнелиев гласувах. Това не мога още да го преживея. :emoji_smiley-01:

Представям си ако загубят изборите каква воня ще се разнесе. Те и сега използват най-малкия повод да обвиняват всеки, който не принадлежи към тяхната идиотска групировка. Не съм оптимист и за тези избори. Искам да ги издухаме веднъж завинаги не само от властта, а изобщо от живота ни, но те така са се окопали навсякъде във всички негови сфери, че ми се струва невъзможно. Все пак, каквото трябва, ще направя, пък да става , каквото ще.

Долу тиквата и неговите малки тиквенца!

преди 3 минути, crazy katon написа:

. Не съм оптимист и за тези избори. Искам да ги издухаме веднъж завинаги не само от властта, а изобщо от живота ни, но те така са се окопали навсякъде във всички негови сфери, че ми се струва невъзможно. Все пак, каквото трябва, ще направя, пък да става , каквото ще.

Много ви пречи прогреса и дори тенденции за позитивизъм  в държавата. Искате си сотлетницата щото "са нови и променени" :lol6: , искате свиване на имидж и инвестиции, спиране на проекти и фондове, искате си непрозрачност и крадене по старите си начини.

Отделно че Герджика вече мете яко откакто управлява, и са сменени повечето гербистки кадри в страната във всички сфери.

Иделана подготовка , но не за избори каквато му е САМО работата на служебното, а подготовка за връщане на столетницата :) 

преди 1 час, miro20 написа:

... крадене по старите си начини.

Да, ако е възможно. Че по новите начини, вместо хиляди се крадат милиарди...

Корнелия изръсила,че служебното правителство било на ГЕРБ! Значи и президента е на ГЕРБ?!

Радев го давали по Панорама но Бойко Василев не му е задавал неудобни въпроси. Другаде май не е ходил. Надявал се бил догодина заедно да честват с Путин 140 години от Освобождението и тогава да му обясни защо не е сложил вето на санкциите! Ма Путин може да го е питал вече по телефона и да не дойде изобщо тук! А с Тръмп на срещата на върха на НАТО май месец ако му обърне внимание изобщо.

И да се качиш на изстребител и да правиш лупинги не те е страх, ся май е паникьосан?!?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.