Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Всеки е свободен да говори каквото си поиска. Не виждам какво толкова да се впрягам от твърденията на някакъв си там уволнен мрънкалник. Освен това аз съм за тази "уседналост". Жалко, че беше някакъв кьорфишек цялата история.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Ще ме извинява Талев и цялата държавна администрация, ала уволнението му си е съвсем заслужено. Всичките държавни служители едни и същи подлоги - казал бил президента - е какво като е казал, ти за какъв чеп си там, отговорността ти в какво се състои, да си тоалетната хартия на президента ли? да си послушко- кариерист. Като е видял, че го карат да се занимава с противоконституционен проектозакон, без дори да се спази правилната процедура - защо не се е противопоставил? Никой не се бил изказал против - а ти изказа ли се бре ...... или си замълча удобно. В краен случай сам да си пусне молбата за напускане, но да не се въвлича в такива интриги - ама не "президента ми нареди" ....... е като си натегач и нагаждач, мигай сега на парцали и толкоз: маминия, пак ще му намерят канцеларско кресло, случайни до такава служба не се класират, него ще мисля, "директор на дирекция в министерството на правосъдието" сладка службица, ама на, изгърме цъ цъ цъ

Всичките такива - от президента, до "касиерката" на кметицата в нашто село, кака Тодорка: мижитурки и лизачи. Свестните хора в тази държава вече и новини се отвращават да гледат, камо ли да се тикат сред властта. 

преди 45 минути, sound написа:

е като си натегач и нагаждач, мигай сега на парцали и толкоз: маминия, пак ще му намерят канцеларско кресло, случайни до такава служба не се класират, него ще мисля, "директор на дирекция в министерството на правосъдието" сладка службица, ама на, изгърме цъ цъ цъ

Запознати твърдят, че именно това е целта на този чиновник.Сладко местенце осигурено от новото правителство.

От ГЕРБ вече казаха, че ще го върнат на служба.

Иначе нека референдума покаже за гласуването в чужбина. Така ще е най-добре.

Ми нали ако е нагаждач ще си трае и  няма да предприема въобще такива действия напреки всякаква логика , против "волята" на президента , а и както се спомена, е още по тъпо да си мислим че един чиновник ще променя постановления и закони ... :)

Просто се замаскира поредния гаф на президента. Ще видим какво ще е развитието де

Започна още от "ембрион" образно казано... с това че е проучен,  предложен и съгласуван с една чужда разузнавателно-лобистка структура.

Забрави ли за Крим как деюре и дефакто  бил незнам си какъв..... ярък гаф.

Забрави ли как гласува едно , дето не знае какво е гласувал, после се оправдава че не бил гласувал... за СЕТА и гласуването му в Европа говоря :)

Сега с уволнния чантаджия се потвъди като юридически неграмотен, и оправдаващ се винаги с други.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 26 минути, miro20 написа:

Сега с уволнния чантаджия се потвъди като юридически неграмотен, и оправдаващ се винаги с други.

Да не го бъркаш с агент Будала, той все с другите се оправдава:D

преди 11 часа, miro20 написа:

Нещо повече - утвърди се като страхливец и лъжец в моите очи! Скри се зад Министерството на Правосъдието. Слушах обръщението му и продължавам да се радвам, че не дадох гласа си за този резидент!

Много ме разочарова! Решил си, че си велик и имаш власт да законотвориш, , подвели са те комунистическите ти съветници, добре! Ама признай грешката си, не замитай собствената си наивност!

Абсолютно недостойно начало, г-н Президент!

Някъде в изказването си президента да е отрекъл, че предложенията идват от неговия кабинет?Напротив потвърди и заяви, че очаква от политическите партии да обсъдят предложенията в парламента и да ги претворят в закон!Аз също!

преди 2 часа, M.Николов написа:

Някъде в изказването си президента да е отрекъл, че предложенията идват от неговия кабинет?Напротив потвърди и заяви, че очаква от политическите партии да обсъдят предложенията в парламента и да ги претворят в закон!Аз също!

Неговите правомощия са да назначи служебен кабинет и този кабинет да се отчита пред него, но не самият той  да участва в законодателната и изпълнителната власт.

Той не е Министър Председател, Николов, но се изживя като такъв. Не напразно Герджиков подчерта, че лично Радев го е натиснал за отмяната на постановление 208(много шум за нищо - новото постановление е почти същото като отмененото, с малки козметични промени).

Да инициираш е едно, да извиеш нечии ръце(образно) съвсем друго!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

преди 26 минути, Нел написа:

....служебен кабинет ......самият той  да участва в законодателната и изпълнителната власт.....

Милата ни Конституция го позволява - докато е служебно правителство .....не познаваш Конституцията...

Другото е игри на Играчите ! Не на политици , депутати и друга подобно измет - те са фигурите за местене.... . Играта на Играчите !.....:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 20 часа, by_chechi написа:

Милата ни Конституция го позволява - докато е служебно правителство .....не познаваш Конституцията...

Не, не го позволява. Служебното правителство е орган на изпълнителната власт, макар и за кратко. Президентът не участва в нея.

преди 1 час, Нел написа:

Не, не го позволява. Служебното правителство е орган на изпълнителната власт, макар и за кратко. Президентът не участва в нея.

Аз не мисля , че съм повече компетентен от проф. Иво Христов . Който си мисли , че е повече да не спи , ами ходи да си събира титлите....пък тогава .....  :)

За това кой , каквото разбрал - това е :

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Еееее, щом Иво Христов казва

Той - да ! Там където той се изявява не пускат идиоти....

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Разправят можел да си сложи ръката в огъня, и не изгаря.

Значи каквото казва е вярно, няма начин !!!

Това са клюки от чули-недочули , разбрали-недоразбрали малоумници.....! :)

Казва , че изгаря , пък аз му вярвам.......и аз все някакъв опит имам - падал съм от кайсия .....:)

преди 3 минути, by_chechi написа:

и аз все някакъв опит имам - падал съм от кайсия

Туй нищо не е !

Доцент Иво Христов е падал от черница. На главата си !!!

преди 1 час, by_chechi написа:

За това кой , каквото разбрал - това е :

Ти прослуша ли си линка? :D

Цитирам Иво Христов: "Довечера той ще излезе и ще поеме отговорност..."

Той излезе и НЕ пое отговорност за публикувания законопроект, който(забележи) е оттеглен, а при повторния опит да бъде публикуван(забележи) от Президентството, министъра на правосъдието заплашва с оставка. Освен това хем уволниха чиновника, хем Радев в обръщението поздрави екипа на МП за куража... Ми защо уволниха човека тогава... нали е куражлия?

Колко още ти трябва, за да разбереш, че не Иво Христов, а Президентът ни се изложи(темата нали все пак не е за професора?)

Редактирано от Нел (преглед на промените)

преди 7 минути, Нел написа:

темата нали все пак не е за професора?

Няма обективна истина.

От гледна точка на Бай Чечи, сички теми са за професора

Професор Иво Христов отишъл в Рим, баш по великден. Като минавал покрай къщата на Папата и светия отец таман излизал.

–Професоре, ти ли си бе ? - казал Папата - я ела с мене на балкона, докато държа реч, пък после ще пием по една ракия.

Речено сторено, качили се на балкона, Папата почнал да държи реч, а насъбраното множество почнало да се подбутва

–А бре, кой е тоз с белите дрехи, дето не дава думата на Професор Иво Христов ?

според мен трябва да се  забрани на българите от чужбина да се гласува докато българия не събере пари за вдигане на  минамалта пенсия и заплата на 2000 лв и хляба да си е един лев щото сега както вдигат пенсиите  и заплатите  и  увеличават цените на продуктите .

има спешна нужда от вдигане на покупателната способност на гражданите и селяните .

Че какво общо м/у пенсиите/ заплатите и българите в чужбина? И как си го представяш това събиране на пари от държавата, че да ги вдигне - вече не сме соца, че държавата да ти плаща заплатата.

Колкото до аргументите на Иво Христов в полза на уседналостта - срещу ДОСТ е много по- ефективно да се повиши избирателната активност, нещо което ще доведе ползи в редица други отношения. Заради шепа народ, да се ограничават два милиона хора от "нашите" - си е тактика та дрънка.

п.п. щях да забравя - и президента сам си издънва, никаква кампания срещу него в момента не е нужна, да точно, че НЕ поема никаква отговорност, вместо това мишкува и то доста елементарно. Кукличка - дърпат си му конците, като на дворно куче ушите.

Редактирано от sound (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.