Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Хубаво, нека са 200 000, а колко са 200 000 от 2 063 332 , май под 10%!Освен това Радев победи Цачева с над 700 000 гласа, тоест и без тези 200 000, отново щеше да е победител!Недей да подценяваш избора на два милиона българи!

http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/cik-rumen-radev-pecheli-prezidentskite-izbori-s-5937-ot-glasovete-228405/

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Да, понеже ти изказа идея, че едва ли не, бил зависим от ДПС.Както виждаш, няма как да стане това с 10% подкрепа.И между-другото трябва да ти призная, че след последните събития гледам по по-различен начин на ДПС.И не виждам проблем, ако в определен момент, по определен въпрос вижданията на президента и на ДПС съвпадат!

Това ми прозвуча като шега. Нали това е целта им - Divide et impera. Трябва да има "те" и "ние". Това е целта им. Наречи "ги" с каквото име искаш.  БКП, ГРОБ, Идиотите, ДПС, БЕЗРОДНИЦИ, еничари. Все няма да сбъркаш. Трябва да има антагонизъм. Отделно от това е нужно да има отвличане на вниманието. За поредната мръсна възложена поръчка, поредната далавера. Ето, даже и нас с теб ни разделят в някаква идиотия. Трябва да им някакъв раздор. Това  начина им. Разделянето на българските общности е толкова грозно, толкова пошло. И не виждаш наистина нищо неморално и ненормално? Президент на всички българи? Да бе. Обединител? Колкото беше и Плевнелиев, колкото беше агент Гоце. Знаеш ли, все ми е тая, но докато ние с теб си заминем (не знам на колко си години, аз не съм млад), ще има две Българии и два вида българи - тези тук - непросветна пасмина, управявана най-вероятно от внука на Б.Б., ГРОБ ще е единствената, правилната партия, а тук ще има само цигани - бели и черни цигани. И "онези" там - прокудените. "Те" вече няма да са най-големия инвеститор в България, защото те просто няма отдавна да имат каквото и да е отношение към България, една провалена държава, низвергнала СВОИТЕ. Нека, човек, нека.

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

преди 8 часа, Мальчик Бананан написа:

И не виждаш наистина нищо неморално и ненормално? Президент на всички българи? Да бе. Обединител? Колкото беше и Плевнелиев, колкото беше агент Гоце.

А замисляш ли се, че проблема може да не е в тях, а в нас?Виж темите във форума, има ли тема в която всички изразяват еднакво мнение!Невъзможно е да се угоди на всички!И точно за да не се сбъдват лошите ти предсказания, сега е времето да се направят необходимите промени, където трябва.Нямам претенции кой ще ги предложи, дали ще е президента, дали ще са партиите, дали интелектуалци, това няма значение.Но трябва да се направят сега, за да я има България!

Като начало, да се обсъдят предложенията на президента.Да се потърси най-добрия за държавата начин да се ограничат всички опити за външна намеса в политическия и религиозен живот в държавата.След това да потърси друг политически модел за държавата, видя се, че този не работи добре.

Разбира се.  Ама в наща десятка... :) Или каквото е останало от нея.

Ей, нема отърване от тоя- изгонихме го като мръсно псе, ама то пак лае...

Редактирано от язе (преглед на промените)

Кой го е "изгонил като псе" ??

Плевнелиев  не се е кандидатирал, че да го гони някой като "псе".

Всъщност, ще е интересо да сравняваме... Радев в момента демонстрира абсолючна безпринципност, хаотични действия с неща които не са му в ресора, и абсолютна юридическа некомпетентност.

Да си бе останал военен....

Или ... това че  е военен му личи пекалено много  всъщност...

преди 4 минути, M.Николов написа:

изглежда малко извън-протоколен

Това пък какво ще да рече ?? :)

Българийо, земьо мила,
земьо пълна със уран,
земьо що си ме кърмила
с хербициди и манган,
на тебе аз разчитам
да бъда жив и здрав,
законите ти аз зачитам,
ама що ли - хич не знам

преди 16 часа, M.Николов написа:

Като начало, да се обсъдят предложенията на президента.Да се потърси най-добрия за държавата начин да се ограничат всички опити за външна намеса в политическия и религиозен живот в държавата.След това да потърси друг политически модел за държавата, видя се, че този не работи добре.

? За какви "предложения на президента" говориш? Той не е правил "предложения" за нищо. Официално. И ще ми кажеш ли конкретно какви са тези "опити за намеса в политическия и религиозен живот на страната".  "Религиозен живот на страната"? Че ние все още сме комунисти - т.е. атеисти, а църквата все още е подчинена на държавата. По върха на Църквата има бивши агенти и обикновени престъпници. Аз пък ти казвам, че подобно на Плевнелив, той се опитва да всява разделение в българския народ. И ти цитирах Конституцията. "Българин", не само по Конституция, а и по начало не е "някой", който живее в България. И не е работа нито на него, нито на Симеонов, нито който и да е политик да казва кой бил по-българин и кой не! Пак ти казвам, ще дойде ден, в който ще има две Българии - едната тук и една навсякъде другаде. Тук вече виждаме обществото, което се оформя занапред - непросветни и дебилни овце, които се убиват един друг с неподозирана жестокост. Истинските проблеми са съвсем другаде, и дали действа под влиянието на БКП/ОП/ДПС или друг, няма значение. За мен той действа под влияние. И лошото, че за разлика от Плевнелиев, който почна да разделя българите към края на мандата си, този тук почна още в началото. Само да не окаже накрая, че играе с ГРОБ...

Да вмъкна нещо, което подкрепям с две ръце, което каза - това за урана и Чернобил. Нямам думи за действията им. Няма значение въобще дали е смъртоносна доза или не, важен е принципа. Ако бяхме в Китай, роднините на замесените вече щяха да им купуват куршум и да ги изпращат към стадиона, където да си понесат отговорността с дупка в челото. :mad: И ще видите как всичко отново ще се замете под килима! СРАМ! Какво по-голямо доказателство, че ние не живеем в 2017, а в тоталитарните дни.

преди 10 минути, Мальчик Бананан написа:

? За какви "предложения на президента" говориш? Той не е правил "предложения" за нищо. Официално. И ще ми кажеш ли конкретно какви са тези "опити за намеса в политическия и религиозен живот на страната".  "Религиозен живот на страната"? Че ние все още сме комунисти - т.е. атеисти, а църквата все още е подчинена на държавата. По върха на Църквата има бивши агенти и обикновени престъпници. Аз пък ти казвам, че подобно на Плевнелив, той се опитва да всява разделение в българския народ. И ти цитирах Конституцията. "Българин", не само по Конституция, а и по начало не е "някой", който живее в България. И не е работа нито на него, нито на Симеонов, нито който и да е политик да казва кой бил по-българин и кой не! Пак ти казвам, ще дойде ден, в който ще има две Българии - едната тук и една навсякъде другаде. Тук вече виждаме обществото, което се оформя занапред - непросветни и дебилни овце, които се убиват един друг с неподозирана жестокост. Истинските проблеми са съвсем другаде, и дали действа под влиянието на БКП/ОП/ДПС или друг, няма значение. За мен той действа под влияние. И лошото, че за разлика от Плевнелиев, който почна да разделя българите към края на мандата си, този тук почна още в началото. Само да не окаже накрая, че играе с ГРОБ...

"Атовете там се ритат,

тук магаретата мрем"

Знаем ли, кои са атовете и как се ритат. 

Пропагандата по телевизора е многослойна. Сега тече един сюжет, че уж още от избухването на демокрацията, и загатнато от комунизъма може би още, се ритат два ата. По силния уж политически представен от всички партии, а по слабия, неясно от кого поддържан.

За Москва и Вашингтон ли говориш? И Великите сили? Ако слаба държава е атакувана отвън, то виновна е държавата, че е слаба, че позволява атаки. Освен, ако не сме Нигерия и нещо подобно и имаме нефти, диамант, злато... Ние имаме само уран. Оф... като казах уран, оня побърканяк Тръмп сега остава да ни обвини, че развиваме програма по обогатяване на уран. Отиде това с визите. Ние сме като ходещи атомни бомби.

преди 5 минути, Мальчик Бананан написа:

Брюксел без Вашингтон нищо не прави

На пръв поглед.

Обаче икономически мачка, а това едва ли харесва на Вашингтон

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Не, Москва е слаба.

Слаба , слаба ...! Ама виж тук какво става ! Такова посрещане от десетки години никъде и за никого не е имало...

Пък Оня подви опашката и си омете тарабите.... ! ....разбираш ли , в същност те никога не са били там ! :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.