Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Ами явно те интересува. Извини човекът, че летейки с бръкмата и смятайки трескаво разхода, нещо е сгрешил и е наранил нежната ти душа. 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 7 минути, иноТ написа:

Ами явно те интересува. Извини човекът, че летейки с бръкмата и смятайки трескаво разхода, нещо е сгрешил и е наранил нежната ти душа. 

Знаеш ли колко много по простичко и без скандал можеше да бъде ? - Ако бе казал - другари, няма място за голямата ни делегация в самолета, затова вземаме по големия , но и по бавен Спартан.

Точка. :)

Предполагам, че специално за теб другия път ще даде пресконференция. И ще носи тубите с гориво.

А нещо за кетъринга знае ли се? Колко кюфтета е изял Радев?  

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

За трети път ти казвам - нито горивото , нито кюфтетата са важни, нито ме интересуват.

Гърчовете и лъжите са акцента в цялата тази гафова ситуация.

Какви са пък тези гърчове? Добре, че си ти, че да ни уведомиш за огромния скандал. По-ужасно и от терористичен акт е това!

преди 59 минути, miro20 написа:

Това също е гаф. Но никой не се е оправдавал с измислени "аргументи" , нали ?

Леле колко ти е къса паметта само?
Не се бил оправдавал и лъжата била акцента който те дразнел.

Те на Бати ти Бойко Борисов чак сересета му "сглобяваха" а накрая друго се оказа. Ама това не е хич лъжа. А и само това да беше. То всъщност кога казва истината ? Но теб лъжите те дразнели! Ти да видиш!

Нямам нищо против да коментираш който искаш гаф и на ББ и на Плевнелиев, и на филакишията ако искаш :)

Един гаф с нищо не отменя или не оправдава друг гаф.

Ако няма какво да кажеш за простотията на Радев... айде по баира... :):)

E, кво е тва нещо? Веднага Миро да каже колко ток са изхабили! Чудовищно! 

дето никога не ме е интересувало ли ? и което ог казвам за 4-ти път май ? :)

тролете си тролете... :) не ми пречите...

а гафа си е гаф... :)

Бе не знам гаф ли е ама нищо не каза за финансирането на проекта Да България. Нещо бягаш по тъча - там са твоите любимци с любимите ти цитирани от тебе медии финансирани и собственост на любимият ти олигарх. ДеКратичните бухалки на неуспелите от провалилия се проект на ДаЙ България.

С тоя ток за кебапчета можеха две села да захранят. Огромен гаф. Бих казал един вид терористичен акт. 

Тази история кой пак я възкреси и защо? Не се ли обсъди вече защо се е пътувало със Спартан-а, кой бил излъгал и кой не?

Щото някои хора останаха извън парламента и сега чрез всякакви измислени медии се стремят да оправдаят едни получени пари, а и да напомнят за себе си, за да не ги забравят хората.

преди 29 минути, A.com написа:

Тази история кой пак я възкреси и защо? Не се ли обсъди вече защо се е пътувало със Спартан-а, кой бил излъгал и кой не?

Ми сега цитират отгворите на официалните запитвания.

Не знам защо, предполагам защото от институцитие сега са дошли :)

преди 43 минути, nikssi написа:

за финансирането на проекта Да България

А за петната по Слънцето и протуберансите трябваше ли да кажа нещо ? :)  или за обръчите на Сатурн ?

преди 53 минути, miro20 написа:

А за петната по Слънцето и протуберансите трябваше ли да кажа нещо ? :)  или за обръчите на Сатурн ?

Че тебе някой пита ли те? Айде казвай за планетите (медии и партии) гравитиращи около олигарха любим. Имаш думата.

Д-р Д-р Борислав Цеков: Организираният корпоративно-политически интерес за овладяване на съдебната власт навлиза в решителна фаза

Това е групата около Христо Иванов и Прокопиев. Те си създадоха и партия с една-единствена цел – кадрово завладяване на съдебната власт. Огромни ресурси бяха съсредоточени през последните години в това, включително по линия на „Америка за България“, за да се позиционират определени НПО-та и експерти, така че да влияят върху кадровите процеси в съдебната власт. Същите кръгове през 2012 г., когато пак се избираше ВСС, открито лобираха за конкретни кандидати за членове на ВСС. 

Доста е дълго който иска да прочете. За Мирко ми е ясно какво ще каже.

http://glasove.com/categories/intervyuta/news/d-r-borislav-cekov-prizovavam-lozan-panov-ako-ima-konkretni-idei-da-gi-izlozhi-no-bez-beletristika

Припомних си тази дискусия

кога се надпреварвахте с плюнето по Плевнелиев.

И сегашното посещение на Радев при папата....

Днес Президентът Радев заедно с българска делегация е бил на аудиенция при папа Франциск:

Без попове, но с Марешки при папата

Интересно, че папата не ги бил канил. Как ли са се сетили да отидат? Нали станахме про-западни, сиреч признахме властта на Ватикана? Мене и да ме канят, не бих отишъл... Не че някой ще ме покани де.

А Вигенин се възмущава, че обвиняемият Марешки бил при Франциск, че се и снимал с него. Не знае ли е, че он е баш главатар на такива като Борисов и Марешки, които са като момченца покрай него?

на 5/22/2017 в 1:02, lsmurf написа:

Ами и аз нали това казвам . То ваденето на кирливите ризи става като видим кой каква позиция е защитавал на прословутата среща. И не желая Плевнелиев да ми го преразказва и тълкува а сам да си го прочета едно към едно . Пък като го видим черно на бяло тогава ще правим изводи.Ама ако ми позволите ще направя прогноза

Въпросната стенограма няма да види бял свят.

Я кой бил против разсекретяването 

Цитат

Досега публично за разсекретяването се обявиха премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов, както и лидерът на ПЕС Сергей Станишев. Категорично против са Росен Плевнелиев и бившият му секретар Румяна Коларова

на 29.05.2017 г. в 2:46, nikssi написа:

Я кой бил против разсекретяването 

Интересно ми е друго. Всички са за разсекретяване на стенограмата а такова няма ! Толкова ли е силен господин екс президента или просто на него му е ред да играе лошото ченге.

преди 1 час, lsmurf написа:

Интересно ми е друго. Всички са за разсекретяване на стенограмата а такова няма ! Толкова ли е силен господин екс президента или просто на него му е ред да играе лошото ченге.

Зададе ли си въпроса защо само Плевнелиев е против? Не само въпросните стенограми са важни , трябва да излезе на светло цялата информация като предистория и впоследствие какви мерки и кой какво е свършил... 

на 2.06.2017 г. в 20:19, nikssi написа:

Зададе ли си въпроса защо само Плевнелиев е против? Не само въпросните стенограми са важни , трябва да излезе на светло цялата информация като предистория и впоследствие какви мерки и кой какво е свършил... 

Ами нали това казвам че според мен му е дошло ред да играе лошия. Според мен ако някой от участниците в този съвет наистина желаеше да се разбере истината за грабежа в КТБ отдавна да бяхме разбрали истината. Затова и прогнозирах че стенограмата няма да види бял свят , или ако види ще бъде силно "коригирана"  за да не кажа фалшифицирана.

И да, прав си че трябва обществото да получи цялата информация , но съм абсолютно сигурен че това пък въобще няма да го бъде.

Редактирано от lsmurf (преглед на промените)

преди 1 час, lsmurf написа:

И да, прав си че трябва обществото да получи цялата информация , но съм абсолютно сигурен че това пък въобще няма да го бъде.

Да, ама на "обществото" му е през оная работа,иначе до сега 100 пъти щеше да е изискало цялата информация. Не мислиш ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.