Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 минути, NIKISHARK написа:

Къде беше тоя национално "некастриран  българин' ,когато предишния ни президент ни уверяваше ,че слънцето изгрява на запад!? Мирчо,ти не си за съжаление -ти си жив за оплакване...ти не си грешен-ти си сбъркан....

Бе... все си мисля, че една лопата 10 ти номер ще му се отрази много добре, ама...  :)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 13 минути, язе написа:

Бе... все си мисля, че една лопата 10 ти номер ще му се отрази много добре, ама...  :)

Сещам се за :

Попа си отворил магазин.Дошъл един и си купил телевизор за 8 000..

Попа го пита:-Ти вярващ ли си чадо?

-Вярващ съм отче.

Е ,добре-тогава няма да ти дам гаранционна карта...

преди 7 минути, nikssi написа:

Мотика по скоро.

Никви мотики! С чаена лъжичка, да прекопае целата нива. Ше му засичам време...:ph34r:

преди 38 минути, NIKISHARK написа:

когато предишния ни президент ни уверяваше ,че слънцето изгрява на запад!?

Пак някакви празнословия от въздуха. Ако обичаш цитирай конкретно от темата за Плевнелиев кое те притеснява , и какви отговори съм давал там.

Благодаря ти предварително :)

За останалата личностна помия , нали си знаете... :) 

преди 6 часа, Мойра написа:

Цветанов се опитва да командва, защото така е свикнал, но всяко нещо си има и край.

Борисов ще се освободи и от него.

Все едно Сидеров да освободи Чуколов

Не е лесно да си първа смяна от 05 часа до 23.30 ...

преди 1 час, miro20 написа:

Депутата от ГЕРБ Антон Тодоров ...
Тука вече спрях видеото.

преди 15 часа, adersa написа:

Все едно Сидеров да освободи Чуколов

Борисов, за разлика от Сидеров е способен на всичко, само и само да осъществи амбициите си, в случая - да остане премиер.

преди 1 час, glen написа:

Ми арѐ съў дъ пуй!

С тоя старобългарски, нищо не ти разбрах.

Е намерихте си тема да заработвате сребъниците. Нека първо парламента си каже думата , че ще вкючвате после назаден. Има и изявление на СААБ по темата и вземете го намерете и прочетете.

Цитат

Военните експерти декласираха офертата за самолети втора ръка Ф-16 на Португалия с логистичен пакет от САЩ поради несъответствие на ценовото предложение с изискванията. От обясненията на военния министър Красимир Каракачанов стана ясно, че американците искат по-голямата част от парите да им се изплатят веднага след закупуването. Предложението на Швеция за изтребители „Грипен“ бе класирано на първо място, на второ остана италианската оферта за „Юрофайтър“.

преди 3 часа, miro20 написа:

Странната позиция на Радев , който преди лобираше за Ф16

http://terminal3.bg/predi-rumen-radev-e-predpochital-f-16-a-dnes-zashhitava-gripen/

Мирко, май пак не си в час!Президента не участва в комисията, която разгледа и класира предложенията за закупуване на бойни самолети за авиацията ни!

И честно казано, направо съм отвратен от поведението на Герб в случая!

преди 44 минути, M.Николов написа:

Но само в този случай, нали?  :)

преди 7 часа, M.Николов написа:

Мирко, май пак не си в час!Президента не участва в комисията, която разгледа и класира предложенията за закупуване на бойни самолети за авиацията ни!

Кое ме прави че "не съм в час" ??  Показах мнението на радев от преди че е бил за Ф 16 :)

За другото кое те "отвращава" ? Позицията на военния министър ли ?

Обяснил съм в кое не си в час!Отвращава ме позицията на Герб спрямо президента!Не могат да преживеят факта, че там не е човек от Герб(като вината за това е само тяхна) и го атакуват с измислени поводи!С последните си действия ми паднаха много в очите, та те се държаха с нужния респект към президентската институция дори когато президент беше Първанов, който е от червен по-червен!

преди 12 минути, M.Николов написа:

Обяснил съм в кое не си в час!Отвращава ме позицията на Герб спрямо президента!Не могат да преживеят факта, че там не е човек от Герб(като вината за това е само тяхна) и го атакуват с измислени поводи!С последните си действия ми паднаха много в очите, та те се държаха с нужния респект към президентската институция дори когато президент беше Първанов, който е от червен по-червен!

Просто не могат да си простят грешката, че Радев не е тяхна кандидатура!!! а спокойно можеше да бъде!!! А за тази грешка, основна вина носи бившето посмешище, носило званието президент - Росица Плевнелиева!!! Сори, ама да се сърдят на Иво Прокопиев и неговите протежета от "Протестна мрежа" или "Да България" (макар че аз не виждам никаква разлика м/у двете), вместо да се дървят на настоящия президент!!!

Според мен грешката беше на Борисов, но не това е важното в момента.Ако Герб искат страната да се развива, трябва да си седнат на задниците и да работят по предизборната си програма и да осъзнаят факта, че ще им се наложи да работят с този президент(тоест с човек , който не могат да контролират), за това ще трябва да покажат повече уважение и респект към институцията(тоест да спрат всякакви  пълни неизвестници по случайност депутати или политици от Герб да коментират действията или думите на президента, който е избран мажоритарно от над 2 милиона избиратели).Това разбира се важи само, ако искат да изкарат пълният си мандат.

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

преди 8 часа, M.Николов написа:

Не могат да преживеят факта, че там не е човек от Герб(като вината за това е само тяхна) и го атакуват с измислени поводи!

Е как да не могат "да преживеят" , като точно тази планирана от тях загуба, бе причина за оставката и последвалото "идване на бял кон" отново на ББ.

преди 8 часа, Джугашвили написа:

Просто не могат да си простят грешката, че Радев не е тяхна кандидатура!!!

Ми Радев е кандидатура на отдела на Решетников, който е провел предварителните социологически и т.н. проучвания, и ги спусна на г-жа Лъжа , след което Радев стана кандидат но не на БСП пряко, а на инициативен комитет, в който са Дърева, Стефан Данаилов, Йончева и т.н... /все хора нямащи ама ниииищо общо с бСП / :):)

за това ще трябва да покажат повече уважение и респект към институцията(тоест да спрат всякакви  пълни неизвестници по случайност депутати или политици от Герб да коментират действията или думите на президента, който е избран мажоритарно от над 2 милиона избиратели)

Тук малко не съм съгласен. Едно е да уважаваш институцията, съвсем друго е да си затваряме очите за постоянните гафове на Радев.

И американците си уважават президента, но не им пречи да го критикуват, особенно когато има за какво.

/тук бих сравнил плюенето по Плевнелиев, което бе на тотално ниско гамеснко ниво - погледни темата за него , и сегашните критики към Радев, които са доста далече от това просташко ниво/

Само в диктаторски държави президента е в качеството си на монарх или цар, срещу който всяко критично мнение е престъпление.

Ти такъв президент-икона ли искаш ?

Според мен грешката беше на Борисов, но не това е важното в момента.

Както споменах, това с президентските кандидатури реално не бе никаква грешка, а планиран ход

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.