Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 минути, NIKISHARK написа:

Къде беше тоя национално "некастриран  българин' ,когато предишния ни президент ни уверяваше ,че слънцето изгрява на запад!? Мирчо,ти не си за съжаление -ти си жив за оплакване...ти не си грешен-ти си сбъркан....

Бе... все си мисля, че една лопата 10 ти номер ще му се отрази много добре, ама...  :)

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 13 минути, язе написа:

Бе... все си мисля, че една лопата 10 ти номер ще му се отрази много добре, ама...  :)

Сещам се за :

Попа си отворил магазин.Дошъл един и си купил телевизор за 8 000..

Попа го пита:-Ти вярващ ли си чадо?

-Вярващ съм отче.

Е ,добре-тогава няма да ти дам гаранционна карта...

преди 7 минути, nikssi написа:

Мотика по скоро.

Никви мотики! С чаена лъжичка, да прекопае целата нива. Ше му засичам време...:ph34r:

преди 38 минути, NIKISHARK написа:

когато предишния ни президент ни уверяваше ,че слънцето изгрява на запад!?

Пак някакви празнословия от въздуха. Ако обичаш цитирай конкретно от темата за Плевнелиев кое те притеснява , и какви отговори съм давал там.

Благодаря ти предварително :)

За останалата личностна помия , нали си знаете... :) 

преди 6 часа, Мойра написа:

Цветанов се опитва да командва, защото така е свикнал, но всяко нещо си има и край.

Борисов ще се освободи и от него.

Все едно Сидеров да освободи Чуколов

Не е лесно да си първа смяна от 05 часа до 23.30 ...

преди 1 час, miro20 написа:

Депутата от ГЕРБ Антон Тодоров ...
Тука вече спрях видеото.

преди 15 часа, adersa написа:

Все едно Сидеров да освободи Чуколов

Борисов, за разлика от Сидеров е способен на всичко, само и само да осъществи амбициите си, в случая - да остане премиер.

преди 1 час, glen написа:

Ми арѐ съў дъ пуй!

С тоя старобългарски, нищо не ти разбрах.

Е намерихте си тема да заработвате сребъниците. Нека първо парламента си каже думата , че ще вкючвате после назаден. Има и изявление на СААБ по темата и вземете го намерете и прочетете.

Цитат

Военните експерти декласираха офертата за самолети втора ръка Ф-16 на Португалия с логистичен пакет от САЩ поради несъответствие на ценовото предложение с изискванията. От обясненията на военния министър Красимир Каракачанов стана ясно, че американците искат по-голямата част от парите да им се изплатят веднага след закупуването. Предложението на Швеция за изтребители „Грипен“ бе класирано на първо място, на второ остана италианската оферта за „Юрофайтър“.

Ето специално за миро

Цитат
Цитат

http://www.mediapool.bg/saab-obvini-boiko-noev-v-zabluzhdavashti-tvardeniya-za-gripen-news26590

Цитат

преди 3 часа, miro20 написа:

Странната позиция на Радев , който преди лобираше за Ф16

http://terminal3.bg/predi-rumen-radev-e-predpochital-f-16-a-dnes-zashhitava-gripen/

Мирко, май пак не си в час!Президента не участва в комисията, която разгледа и класира предложенията за закупуване на бойни самолети за авиацията ни!

И честно казано, направо съм отвратен от поведението на Герб в случая!

преди 44 минути, M.Николов написа:

Но само в този случай, нали?  :)

преди 7 часа, M.Николов написа:

Мирко, май пак не си в час!Президента не участва в комисията, която разгледа и класира предложенията за закупуване на бойни самолети за авиацията ни!

Кое ме прави че "не съм в час" ??  Показах мнението на радев от преди че е бил за Ф 16 :)

За другото кое те "отвращава" ? Позицията на военния министър ли ?

Обяснил съм в кое не си в час!Отвращава ме позицията на Герб спрямо президента!Не могат да преживеят факта, че там не е човек от Герб(като вината за това е само тяхна) и го атакуват с измислени поводи!С последните си действия ми паднаха много в очите, та те се държаха с нужния респект към президентската институция дори когато президент беше Първанов, който е от червен по-червен!

преди 12 минути, M.Николов написа:

Обяснил съм в кое не си в час!Отвращава ме позицията на Герб спрямо президента!Не могат да преживеят факта, че там не е човек от Герб(като вината за това е само тяхна) и го атакуват с измислени поводи!С последните си действия ми паднаха много в очите, та те се държаха с нужния респект към президентската институция дори когато президент беше Първанов, който е от червен по-червен!

Просто не могат да си простят грешката, че Радев не е тяхна кандидатура!!! а спокойно можеше да бъде!!! А за тази грешка, основна вина носи бившето посмешище, носило званието президент - Росица Плевнелиева!!! Сори, ама да се сърдят на Иво Прокопиев и неговите протежета от "Протестна мрежа" или "Да България" (макар че аз не виждам никаква разлика м/у двете), вместо да се дървят на настоящия президент!!!

Според мен грешката беше на Борисов, но не това е важното в момента.Ако Герб искат страната да се развива, трябва да си седнат на задниците и да работят по предизборната си програма и да осъзнаят факта, че ще им се наложи да работят с този президент(тоест с човек , който не могат да контролират), за това ще трябва да покажат повече уважение и респект към институцията(тоест да спрат всякакви  пълни неизвестници по случайност депутати или политици от Герб да коментират действията или думите на президента, който е избран мажоритарно от над 2 милиона избиратели).Това разбира се важи само, ако искат да изкарат пълният си мандат.

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

преди 8 часа, M.Николов написа:

Не могат да преживеят факта, че там не е човек от Герб(като вината за това е само тяхна) и го атакуват с измислени поводи!

Е как да не могат "да преживеят" , като точно тази планирана от тях загуба, бе причина за оставката и последвалото "идване на бял кон" отново на ББ.

преди 8 часа, Джугашвили написа:

Просто не могат да си простят грешката, че Радев не е тяхна кандидатура!!!

Ми Радев е кандидатура на отдела на Решетников, който е провел предварителните социологически и т.н. проучвания, и ги спусна на г-жа Лъжа , след което Радев стана кандидат но не на БСП пряко, а на инициативен комитет, в който са Дърева, Стефан Данаилов, Йончева и т.н... /все хора нямащи ама ниииищо общо с бСП / :):)

за това ще трябва да покажат повече уважение и респект към институцията(тоест да спрат всякакви  пълни неизвестници по случайност депутати или политици от Герб да коментират действията или думите на президента, който е избран мажоритарно от над 2 милиона избиратели)

Тук малко не съм съгласен. Едно е да уважаваш институцията, съвсем друго е да си затваряме очите за постоянните гафове на Радев.

И американците си уважават президента, но не им пречи да го критикуват, особенно когато има за какво.

/тук бих сравнил плюенето по Плевнелиев, което бе на тотално ниско гамеснко ниво - погледни темата за него , и сегашните критики към Радев, които са доста далече от това просташко ниво/

Само в диктаторски държави президента е в качеството си на монарх или цар, срещу който всяко критично мнение е престъпление.

Ти такъв президент-икона ли искаш ?

Според мен грешката беше на Борисов, но не това е важното в момента.

Както споменах, това с президентските кандидатури реално не бе никаква грешка, а планиран ход

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.