Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

А това ли? Е, то това ясно. Ма, нали им сготвиха това с бежанците и брекзита.  Сега като им направят един fr-exit и готово.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, Мальчик Бананан написа:

А това ли? Е, то това ясно. Ма, нали им сготвиха това с бежанците и брекзита.  Сега като им направят един fr-exit и готово.

И какво, пак Германия, Италия и Испания срещу целия свят. Разбира се, имало е и добри времена за нашата геополитическа коалиция, за съжаление преди векове ихилядолетия.

Фрекзит не е сигурен. Засега ги подгряват с атентати. Ще видим, кой кого.

преди 8 часа, Мальчик Бананан написа:

И ще ми кажеш ли конкретно какви са тези "опити за намеса в политическия и религиозен живот на страната".  "Религиозен живот на страната"?

Поинтересувай се кой плаща заплатите на имамите в България, кой въобще ги избира и назначава!

...понеже това е от сега. А с чие благоволение се случва всичко? Не е ли с това на българската държава? И не е ли най-голяма заплаха за българската държава... българската държава. И какво значи "религизония живот" пак питам! Ние мюсюлманска страна ли сме?

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

Е, извинявай, но с това не мога да се съглася!Как не може да предлага, той не е ли президента на тая държава, не е ли избран с мнозинство за което един депутат и партия дори, само могат да мечтаят?За чучело ли сме го избрали?

"В обръщение към нацията президентът Румен Радев заяви, че приветства куража и усилията на Министерство на правосъдието да формулира конкретни предложения за законови промени. Според него те обхващат не само промени в изборното право, но и ключови изменения в други закони, целящи укрепване на разклатения ни имунитет. Президентът обясни, че предложенията за промени в законите за вероизповеданията, за политическите партии, за българското гражданство, поставят ясни бариери пред действия, насочени срещу нашата независимост, интегритета на държавата и на обществото. По думите му тези предложения са останали извън фокуса на обществения дебат, който може би съвсем целенасочено е бил концентриран само върху предложенията за т. нар. уседналост при гласуване. Румен Радев коментира, че някои са съзрели в предложените идеи за ограничаване на права и допълни, че този дебат е извадил политическата класа от дългогодишната летаргия по темата. Според него с разумен и конструктивен диалог ще се намерят и по-добри решения, които следва да отчитат и нашата принадлежност към единното европейско семейство. Президентът заяви, че най-важната защита на правата на българските граждани зад граница е да могат да се върнат в една независима и суверенна България.
Румен Радев посочи, че изборите на 26 март са откроили съществени проблеми и гражданите са станали свидетели на организиран опит отвън за повлияване на изборния резултат.
Той допълни, че по време на кампанията партиите са призовали за крайни мерки, нарушаващи действащите закони като отмяна на двойното гражданство, затваряне на изборни секции и на граници. Според него след изборите темата бързо е погребана, а проблемите обаче остават. Румен Радев поясни, че проблемите не се изчерпват само с външно вмешателство в изборния процес, а с целенасочени опити за систематично и дълбоко проникване и влияние върху обществото и политическия живот на страната. По думите му след години разхищаване на националния суверенитет поради безотговорност, междупартийни сметки и късогледо законотворство днес са необходими отговорни и ефективни действия- законодателни и организационни. Президентът заяви, че на следващото 44-то НС ляга отговорността за намиране на решения на тези проблеми. Според него в парламента ще се намери мнозинство, което да осъзнава залога и да има характер да гласува адекватни законови промени. А това мнозинството трябва да излъчи стабилно и работещо правителство, което да изпълни поне част от предизборните обещания. Румен Радев посочи, че българите очакват мерки срещу бедността, корупцията, несправедливостта и престъпността и срещу ценовия шок, гласуван от независимия регулатор."

http://focus-news.net/news/2017/04/12/2384071/prezidentat-rumen-radev-privetstva-predlozheniyata-za-zakonovi-promeni-na-ministerstvoto-na-pravosadieto-obzor.html

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

преди 18 минути, M.Николов написа:

Ми ето ги, чети внимателно!

https://www.president.bg/cat72/Konstitucionni-pravomoshtia/

Ми хубаво. Аз ти казвам, че от Първанов (а защо не и от Стоянов), Президентът е разединител на нацията. Нека и този го направи. Когато имамите пропагандират за ДПС, няма проблем. Когато почнаха да агитират за ДОСТ, има. Айде няма нужда. И ДПС, и ДОСТ са партии извън закона. А Президентът винаги ще си остане с представителни функции. И партийна фигура. Пак да питам за конкретика за религиозния живот?

преди 58 минути, Мальчик Бананан написа:

Ние мюсюлманска страна ли сме?

Нали изяснихме вече, че сме страна на еретици. :Д 

Президента, като е загрижен толкова много и толкова сърцато за религиозния живот на страната, да беше обърнал внимание, как тумба агресивни държавници, изгониха християнски свещеник от държавата, а сетне и църква запалиха. 

Ами те тези проблеми всичките политици ги говорят и твърдят, че полагат усилия да намерят решения. 

п.п. отделен е въпроса, че президента, като цяло е безгласна буква - не Радев, а президентската длъжност. 

Ми, сори, явно е, че съм тъп, щото нищо не му разбирам

преди 17 минути, M.Николов написа:

Всеки има право на мнение, аз лично смятам, че за тези проблеми президента е прав и ще подкрепям усилията му да се намери решение!

Кои са проблемите? Това, че от две незаконни етнически партии, едната е по-незаконна от другата? Ето, Плевнелиев, назоваваше нещата с имена - Русия била плашилото. Радев да каже кога визира - Турция, ДОСТ, ДПС. Кой? Кой позволи регистрацията на ДОСТ и не е ли #ТОЙ истинската заплаха за България?

Цитат

Сега в Германия си задават въпроса „Къде е грешката в интеграцията?“ 

Я - нима се сетиха, че има грешка. 

п.п. ма така е - западна Европа е друга планета, въобще и не подозират с какви хора си имат работа.

преди 3 часа, M.Николов написа:

стествено, че визира Турция и Дост.

И колко лесно се "легализира" ДПС.

всички се впуснаха да плюят мижавата никому неинтересна партия ДОСТ, а забравиха и "маскираха" истинския проблем - ДПС.

Напоследък направо кипи от парадокси и "бисери"...

- ДПС  станаха по патриоти от патрЕотите, БСП пък бъка от дисиденти като Гергов  и "инакомислещи" прогресивни реформатори като г-жа Лъжа ...

Да падладееш направо .. :):)

Бях един от хората, които максимално се изкефиха на репликата "Остава ви още една седмица". Подкрепям го за думите му за Хасково, независимо, че крайните анализи не са известни още. За мен е точно така, както казва. Няма значение смъртоносна доза ли е или не. Но тея приказки за уседналост и такива неща... просто съвпадат някак си със загубата на ДПС на Турция и мощната подкрепа, която са му оказали. Духът от бутилката беше изпуснат с регистрацията на ДОСТ. Да му мислят тя, които са разрешили регистрацията ѝ. Ако има доказателства за вмешателство, има си органи, прокуратура, съд.

преди 5 часа, sound написа:

Ами те тези проблеми всичките политици ги говорят и твърдят, че полагат усилия да намерят решения. 

п.п. отделен е въпроса, че президента, като цяло е безгласна буква - не Радев, а президентската длъжност. 

Виж ся... тя работата на политиците е да създават проблеми, не да ги решават.

Понеже мернах "Хасково" и съм наясно с истерията там, нека ви кажа нещо- водата в Хасково е същата, каквато е била и преди 50 години. Промениха се нормите. И естествено ние отново сме по- католици от папата, защото те (нормите) са препоръчителни а не задължителни, но... Нещо трябва да се случи и затова се всява тази паника. Не, няма да има уволнения и наказания- ще има усвояване на средства. Когато то започне, "случая Хасково" ще приключи и всички ще си отдъхнем, че държавата е взела мерки. Тя разбира се ще направи, каквото прави винаги- НИЩО! Но едни пари от бюджета, ще постъпят в нечии бюджети.  :)

Редактирано от язе (преглед на промените)

За Пеевски не знам, но се обзалагам, че Бога Слънце лично ще разреши "случая Хасково".  :)    След като Радев се провали, разбира се...

на 4/23/2017 в 0:37, язе написа:

За Пеевски не знам, но се обзалагам, че Бога Слънце лично ще разреши "случая Хасково".  :)    След като Радев се провали, разбира се...

Може и да се провали, ама надали...:)

Ако аз бях президент или поне премиер (дъ мъ прущавъ ББ!) и ако знаех, че в бедната ни държава има нещо доходоносно, бих намерила начин тактично да оповестя това, а клиентите няма да закъснеят.

Вижте това.

И това

Добив на уран в България

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.