Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

–А бре, кой е тоз с белите дрехи, дето не дава думата на Професор Иво Христов ?

това бе добро ! :lol6:

преди 5 часа, Нел написа:

Ти прослуша ли си линка? :D

Цитирам Иво Христов: "Довечера той ще излезе и ще поеме отговорност..."

Той излезе и НЕ пое отговорност за публикувания законопроект, който(забележи) е оттеглен, а при повторния опит да бъде публикуван(забележи) от Президентството, министъра на правосъдието заплашва с оставка. Освен това хем уволниха чиновника, хем Радев в обръщението поздрави екипа на МП за куража... Ми защо уволниха човека тогава... нали е куражлия?

Колко още ти трябва, за да разбереш, че не Иво Христов, а Президентът ни се изложи(темата нали все пак не е за професора?)

Ама ти сериозно ли обръщаш внимание на кухите фантасмагории на другаря илюминат чечи ? ? :):)

И аз бях така , докато няколко пъти не го хванах в крачка колко е "празна кофата" прикрита зад високопарни алабалистики :)

Вече не си причинявам този мазохизъм .

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Българите в чужбина и особено изселниците в Турция нямат нищо общо с България. Те не трябва да решават какво да се случва тук.

преди 1 час, иноТ написа:

Българите в чужбина и особено изселниците в Турция нямат нищо общо с България. Те не трябва да решават какво да се случва тук.

Много от тия в Турция, не могат да говорят или пишат на български, ама се водят българи. И гласуват. Президента правилно насочи темата, към това. Имаме мъж за президент най-накрая, за това третополовите са тъжни. Сещаш се, кой ще скокне сега. ;)

Разправяха че тези в чужбина имали правилния възглед! Други че са манипулирани от външни интереси.

Тези твърдения, че видите ли трябвало да се повиши избирателната активност  в чужбина са пълно празнословие!Как точно би трябвало да стане това дами и господа, живеещи в чужбина?Може би държавата да осигури избирателна секция във всеки град в който живеят българи, а може би да ви осигури и транспорт от домът ви до избирателната секция, за да упражните правото си на глас.Да ви кажа и моето мнение, вие реално не желаете да гласувате, но ще вдигате олелия до бога, че някой искал да ви ограничи правата!Защо смятам така ли, а ми много просто гледам резултатите и те са категорични- като изключим изселниците в Турция, които гласуват масово, от българите в други държави, които според различни статистики са около 2 милиона с право на глас, на последните избори са гласували има няма 3%!!!Точно така 3%, а на референдума, който предлагаше и електронно гласуване, малко над 1%.Да, определено имате голямо желание за гласуване!

преди 21 часа, Нел написа:

Той излезе и НЕ пое отговорност за публикувания законопроект, който(забележи) е оттеглен, а при повторния опит да бъде публикуван(забележи) от Президентството, министъра на правосъдието заплашва с оставка. Освен това хем уволниха чиновника, хем Радев в обръщението поздрави екипа на МП за куража... Ми защо уволниха човека тогава... нали е куражлия?

Защото такава е системата ! Играчите играят според системата....

Поставен на пост "за уволнение в случай на нужда " - "Рицар без броня" ! Той паднал - друг ще го смени и толкова.....За белите или за черните котки играе ?.....Мишоците да гледат сеира....

Въпросът е който го решава - той го прави да се случи . Случи се !  ....тук кураж на куклата няма и куражът няма значение ! Куклата си изигра съответната роля ! Е , какво сега ? Разпилени емоции по някаква си парцалива кукла ? Това не е разбиране на нещата !....

Още на куклички ли си играеш ? Кога ще порастеш голяма ? ....:)

Въпросът е какво ни се случва ?.....Случва ни се поредният цирков номер за пред публиката ( нали сме ре-публика ....:)) , с който статуквото си решава неговите проблеми , а на народа - майната му . Да се спасява по единично....!

Какви са проблемите на статуквото ? Смяна на периода на "Дивия Запад" с "цивилизационен модел" на капитализъм - план още от преди 40 (!) години .....А това поражда вътрешни за статуквото конфликти....

Така , че Мишоци - приятно гледане на спектакъла на Котките !:)

Докато не се смени системата , може да плачене (протестирате) или да ръкопляскате (гласувате) , или и двете - все тая ! Спектакълът си върви.....Те това е "Демокрация" по Западен образец.....!

С каква система да се смени ?

Система ограничаваща в Разумни граници Лакомията (стремеж към не контролирано и неограничено с нищо усвояване на околната среда) ! Това е Световен проблем между впрочем , подлежащ за решаване . И е работа на конституционалистите в съвместна дейност с философи , социолози , психолози.....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 5 часа, M.Николов написа:

Тези твърдения, че видите ли трябвало да се повиши избирателната активност  в чужбина са пълно празнословие!Как точно би трябвало да стане това дами и господа, живеещи в чужбина?Може би държавата да осигури избирателна секция във всеки град в който живеят българи, а може би да ви осигури и транспорт от домът ви до избирателната секция, за да упражните правото си на глас.Да ви кажа и моето мнение, вие реално не желаете да гласувате, но ще вдигате олелия до бога, че някой искал да ви ограничи правата!Защо смятам така ли, а ми много просто гледам резултатите и те са категорични- като изключим изселниците в Турция, които гласуват масово, от българите в други държави, които според различни статистики са около 2 милиона с право на глас, на последните избори са гласували има няма 3%!!!Точно така 3%, а на референдума, който предлагаше и електронно гласуване, малко над 1%.Да, определено имате голямо желание за гласуване!

Първо празнословиш ти ,защото не отчиташ че всеки български гражданин независимо къде се намира има съответните права които трябва да се спазват. И на мен не ми харесва , ама никак , хора които не могат да си напишат името на български да решават кой да управлява страната , ама иначе щяло да бъде дискриминация. И това дали болшинството има желание или не да гласува не е никакво основание да се лишават тези които имат необходимост да го направят. Мен ако питат тези които сме останали в България не заслужаваме никак някой да се притеснява за нас и да се опитва да ни подобри положението , защото това би трябвало да е задача която да решим със собствени сили. Ние обаче се лашкаме от една провалена партия в прегръдките на друга още по провалена и не правим нищо добро за себе си.

А как да стане гласуването в чужбина лесно и евтино ли - много просто с въвеждане на активна регистрация и възможност за гласуване онлайн. И понеже знам какво ще възразят някои предварително добавям че след като може да има достатъчно сигурни парични транзакции онлайн няма проблем и да се осигури достатъчна сигурност на онлайн гласуването с електронен подпис и т.н.

преди 8 минути, lsmurf написа:

след като може да има достатъчно сигурни парични транзакции онлайн няма проблем и да се осигури достатъчна сигурност на онлайн гласуването с електронен подпис и т.н.

Няма политическа воля да.....тяхната.....да....ина.........ата.......да...........ааааааааааа

преди 26 минути, lsmurf написа:

А как да стане гласуването в чужбина лесно и евтино ли - много просто с въвеждане на активна регистрация и възможност за гласуване онлайн. И понеже знам какво ще възразят някои предварително добавям че след като може да има достатъчно сигурни парични транзакции онлайн няма проблем и да се осигури достатъчна сигурност на онлайн гласуването с електронен подпис и т.н.

Те тези, които възразяват, да има как да им се отнеме правото да гласуват.  Във 21 век се редим на гишета и секции, да пускаме бюлетини и да пишем молби - в демократична държава, уж, пишем МОЛБИ до държавната администрация ..... да им се помолим, ако може нали да обърнат внимание на гражданите, ако намерят свободно време м/у кафето и цигарата.  А, ако не намерят, карай да върви - гражданите може пък да развият резистентност към урана. 

преди 25 минути, sound написа:

Те тези, които възразяват, да има как да им се отнеме правото да гласуват.  Във 21 век се редим на гишета и секции, да пускаме бюлетини и да пишем молби - в демократична държава, уж, пишем МОЛБИ до държавната администрация ..... да им се помолим, ако може нали да обърнат внимание на гражданите, ако намерят свободно време м/у кафето и цигарата.  А, ако не намерят, карай да върви - гражданите може пък да развият резистентност към урана. 

Преди няколко години не забраниха ли да се пишат МОЛБИ, т.е. вече не трябва да пише

МОЛБА

от еди кой си.

преди 3 часа, lsmurf написа:

защото не отчиташ че всеки български гражданин независимо къде се намира има съответните права които трябва да се спазват.

Това какви права да има българският гражданин се решава именно в България.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Това какви права да има българският гражданин се решава именно в България.

А ти сигурен ли си в това ? Защото аз например не съм много сигурен .

преди 5 минути, M.Николов написа:

Сега пък конспирации ли ти се привиждат?

Никакви конспирации не ми се привиждат просто смятам че по ред въпроси външни сили ни помагат да вземем " правилното Решение".

Цитат

Първо празнословиш ти ,защото не отчиташ че всеки български гражданин независимо къде се намира има съответните права които трябва да се спазват.

Има си начини да се промени това и президентът прави стъпки в тази посока. За това се учудвам, че бива нападан за действията си.

преди 5 часа, lsmurf написа:

Никакви конспирации не ми се привиждат просто смятам че по ред въпроси външни сили ни помагат да вземем " правилното Решение".

Това ще продължи, докато взимаме "правилни" а не собствени решения. За собствени решения обаче се искат гащи, пък нашите са все свалени... И хем виждаме, че за свалени гащи получаваме едно и също нещо, хем не се сещаме да ги вдигнем. Ценности... ма то, като спреш да си цениш задника, какво ти остава?

преди 9 часа, язе написа:

Ценности... ма то, като спреш да си цениш задника, какво ти остава?

Как какво бе ?!

Уважаван еврогей с евроценностна система ставаш ! Даже не е доларценностна......и такива има с паднали гащи ! Рублоценностната не се котира на борсата .....То нали Началника това иска - няма сега и със сваляне на гащи да се занимава ! Сами да си ги свалят и .....да целуват , щото другото не е ценно.....за Началника ! :)

Уважаван, в смисъл на... яко уважаван! дет се вика, всички го уважиха, даже и малкото ромче Асанчо. :)

Малко в страни от всичко, но.....! Чета едно списание "Криле" ,което ми попадна на вилата. Годината е 1997, а повода, 50 години БГА, и във връзка с това е проведено и демонстрационно представление на ВВС. Главаната атракция е МИГ-29 пилотиран от Румен Радев

преди 5 часа, Кумчо вълчооо написа:

Малко в страни от всичко, но.....! Чета едно списание "Криле" ,което ми попадна на вилата. Годината е 1997, а повода, 50 години БГА, и във връзка с това е проведено и демонстрационно представление на ВВС. Главаната атракция е МИГ-29 пилотиран от Румен Радев

Пич, за да стигне до генерал, това са мнооооооого часове във въздуха и изобщо не се съмнявам, че е истински АС. Дано пилотира добре и държавата. До момента е доста колеблив...

Нямахме президент от ДПС, ма явно вече си имаме. Любопитно как ДеПееСе и Идиотите имат толкова близки позиции по някои въпроси. Хм, какво ли ги свързва? Нещо на югоизток? Нещо на североизток? Определено не е нещо по средата (България). А може ли един шишко да е? Или някой му направи на Радев капан, в който падна (заради репликата му: "Остават ви две седмици")? Все пак военните не се славят като хора със собствена позиция. Ако не се поправи, Радев може да счупи тъпомера, оставен от Плевнелиев. Разбира се,  Първанича е недостижим.

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

на 17.04.2017 г. в 9:40, Мальчик Бананан написа:

Радев може да счупи тъпомера, оставен от Плевнелиев. 

Не знам дали ще го счупи, но като гледам е на път да го изравни. 

http://clubz.bg/52943-prezidentstvoto_pak_otkaza_stenogramata_za_ktb

Струва ми се, че колкото голяма кариера и успехи постигна този човек, като военен пилот - толкова големи провали и издънки ще направи, като президент: до тук се движи по план, стриктно, прецизно и съвсем успешно. 

Плевневлиев ......... или заради опити за угодничество поставящи го на ниво шут, ще си остане ненадминат за всички времена до момента! И само да попитам - кои са издънките на Радев!? Или тук Мировците под прикритие дето ревяха,че са за промяна и против статуквото, явно са удовлетворени от старото статукво и вече могат да плюят???? Бях се зарекъл да не пиша уж по тия теми , но не се сдържах! 

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.