Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Хубавецът той!
 :D

Spoiler

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 6 часа, miro20 написа:

Е и какво казва Решетников:

"Действително аз я питах "кого ще издигнете." Тя казва, тогава още не беше подготвена работата - "предполагам, че Радев". След това аз казах, че нищо не знам за този човек и тя ми каза "и аз не го познавам добре". Това е целият разговор", обяснява Решетников пред партийната телевизия на "Атака" - "Алфа", през декември."

А ти продължаваш да твърдиш, че той е избрал и посочил Р,Радев за кандидат на Бсп за президент.:)

Казах ти да не ни занимаваш с твоите лъжи и измислици!

преди 53 минути, M.Николов написа:

"Действително аз я питах "кого ще издигнете." Тя казва, тогава още не беше подготвена работата - "предполагам, че Радев". След това аз казах, че нищо не знам за този човек и тя ми каза "и аз не го познавам добре". Това е целият разговор", обяснява Решетников пред партийната телевизия на "Атака" - "Алфа", през декември."

А ти продължаваш да твърдиш, че той е избрал и посочил Р,Радев за кандидат на Бсп за президент.:)

Ами щом го е казал Решетников значи е самата свята истина . Да млъква Миро там и да не се обажда повече защото ще има наказания.

А, не бе, как ще млъква! Щом шиши казва обратното и ти го подкрепяш, значи е така. Прокопиев, Инджев, Йорданов същото казват. Всичко е ясно. 

преди 6 часа, miro20 написа:

Е дочети цялото  де :)

Виж и др статии какво казва самия Решетников и ще разбереш :)

преди 1 час, M.Николов написа:

Смърф, сега по-ясно ли е?

Ето колко може да се вярва на А.Тодоров, който в поста си цитиран от Миро твърди, че президента имал нисък рейтинг!

https://www.novini.bg/news/436066-президентската-институция-е-с-най-високо-доверие.html

Всъщност би трябвало повече да се тревожи за рейтинга на парламента, чийто член е и той!

преди 25 минути, M.Николов написа:

Смърф, сега по-ясно ли е?

Ясно е разбира се като бял ден. Когато Нинова започна да шикалкави за срещата и с Решетников стана ясно че е наистина има какво да крие. Това че Русия  е направила някакво проучване което се е оказало точно е нормално - поискали са истински резултати и са получили такива. За разлика от нашите партии дето си поръчват резултат който да им хареса и да го употребяват за пропагандни цели. Криенето на срещата обаче говори за гузна съвест. А на Решетников всъщност работата му е да скрива а не да казва истината , затова се пошегувах че вярваш на 100 процента на казаното от него.

тоя президент ужким ми е симпатичен,но още не съм разбрал какво е свършил от нова година до сега,има ли резултати от нещо?освен някакви реплики,надхитряне с боко тиквата!все пак длъжноста президент ни струва 8 милиона годишно!

Според мен, Нинова в опита да се предпази точно от такива обвинения, сама ги подхрани с отричането на срещата.

Съгласен съм с теб. Обаче  политик от такова ниво не трябва да допуска такива груби грешки.

преди 9 часа, lsmurf написа:

Ясно е разбира се като бял ден. Когато Нинова започна да шикалкави за срещата и с Решетников стана ясно че е наистина има какво да крие. Това че Русия  е направила някакво проучване което се е оказало точно е нормално - поискали са истински резултати и са получили такива. За разлика от нашите партии дето си поръчват резултат който да им хареса и да го употребяват за пропагандни цели. Криенето на срещата обаче говори за гузна съвест. А на Решетников всъщност работата му е да скрива а не да казва истината , затова се пошегувах че вярваш на 100 процента на казаното от него.

Ами то нещата станаха ясни много отдавна, мен ми е странни как някои хора се "събуждат наново" :):)

г-жа Лъжа се изложи тотално  и се оплете яко в лъжите за срещите с Решетников,  но  по стара БГ традиция, всяко чудо за 3 дни... сега същата вилнее на Бузлууджа със старите лозунги ни лук яла ни лук мирисала.

преди 9 часа, M.Николов написа:

Според мен, Нинова в опита да се предпази точно от такива обвинения, сама ги подхрани с отричането на срещата.

Ами направи си някакъв извод от цялата ситуация де ?

Имаме външна информационна служба на външното разузнаване на РФ, която се занимава с информационни анализи, съветва, планира, подсигурява русктие интереси и лобизъм в чужбина.

Решетников  е ресора за Балканите.

Неговата дейност спокойно може да се тълкува като пряко вмешатлство в делата и ИЗБОРИТЕ на чужда държава.

- ПРави проучване чрез фирма у нас, , избират си подходящ кандидат, съгласуват го с влиятелна парламентарна партия в тази държава.

И пряко казва че тази кандидатура ще изиграе гоялма роля за излизането на България от ЕС и НАТО . В прав текст . А това ако не си забелязъл е основната дейност на цялата руска политика, разузнаване, лобиране и военни ,  през последните години

След изявленията му, лидера на тази наша парламентарна партия изпада в ужас, защото много добре разбира какъв скандал е това, и се оплита в лъжите си за тези срещи

Какво по красноречиво от това ти трябва ??

преди 9 часа, glen написа:

тоя президент ужким ми е симпатичен,но още не съм разбрал какво е свършил от нова година до сега,има ли резултати от нещо?освен някакви реплики,надхитряне с боко тиквата!все пак длъжноста президент ни струва 8 милиона годишно!

В последно време говорят едно и също почти :

Мирко, твоите съчинения по картинка не са ми интересни!

преди 12 часа, miro20 написа:

избират си подходящ кандидат, съгласуват го с влиятелна парламентарна партия в тази държава.

преди 23 часа, M.Николов написа:

Мирко, твоите съчинения по картинка не са ми интересни!

Ей ама нямаш спирка :)

Хайде да видим кой говори по сътчинения. Решетников с аудио и видео :

Гледай към 7-та минута.

- На срещата с Нинова, тя каза че ОЩЕ НЕ ПОЗНАВА РАДЕВ, но може би ще е добра кандидатура.

И на 9мин и 40 повторено отново - "Още не познавала Радев, но това е ИНТЕРЕСНА ИДЕЯ"

На 16мин и 10 -  "Радев може да изиграе забележителна роля в този процес" / за излизане от АНТО и ЕС/

Самото проучване на Института на Решетников е нпаравено юни месец, от българска агенция. Т.е. Института много по отрано е готвел тези сондажи, и съответно е координирал подходящата кандидатура , спусната както видяхме към БСП, на които срещи Нинова е казала че Радев е "интересна идея".

Догледай и докрая предаването след участието на Решетников , и пак заповядай да говорим кой за какви "съчинения по картинка " прави

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 минути, M.Николов написа:

Бла-бла, не вървиш!

Мда... сляпо отричане... Синдрома "вьйвсеврети" :)

Дори когато ви се навре директно с аудио и видео

преди 32 минути, M.Николов написа:

Когато имаш сериозни аргументи се обади, до тогава не ме занимай с глупости!:getout:

Какво по сериозно от думите на Решетников, казани в пряк текст  с видео и аудио ?

Приятелю :) виждам че и ти тръгваш по пътеката на останалите тролове, които толкова се осраха в плюенето и невъзможността да опонират, че просто си тролят и спамят "за спорта"  ,  винаги на "контра" .

Хайде , освен детинско сране, покажи наченки на мисъл де ?

Ако можеш... ако не... сори ... поне опитах.. :)

на 30.07.2017 г. в 11:31, иноТ написа:

Това са му на Миро източниците. Тодоров, Инджев, Генов

на 30.07.2017 г. в 11:39, miro20 написа:

Това са хора които определено ценя мнението им.

Тодоров, Инджев, Генов, Ал. Йорданов – все измекяри и ибрикчии:) На такива хора Мирко цени мнението, щото не пада по-долу от тях – същата стока е и той:D

Еййй, предния бе п***а, сегашния не му отстъпва. Айде, останахме си без пътища. То дет ги няма сега, ами и няма да можем да ги построим в бъдеще. И в името на какво това? Някой минавал ли е скоро по първокласния път Бяла-Русе в района след Бяла? Там асфалтът е ужасно нагънат. На места може би 20-30 сантиметра. То през деня не може да избегнеш издатините, представям си през нощта.  И на фона на всичко това, Радев въвежда вето на закона, дето опростява обжалванията до само една инстанция. Питай го и той няма да ти отговори защо. Явно е свикнал да лети във въздуха, дето има само въздушни ями. Поредния некадърник и работещ против държавата и народа си! 

Kъде е скандала? :D

Искам да видя черно на бяло какъв е проблема на този номинирания, който за пръв път чувам.

преди 7 часа, miro20 написа:

Мечтай си!

И кой претендира?

Любимите ти "клоаки"- Mediapool и Klub Z.

Ха-ха!

Spoiler

Да ме извиняваш, но въпоросните медии са далеч от нивото на истинските клоаки, които често някои цитират.

пик, световен поглед инфо, бултаймс, а-спекто, гласове, бгр нюзфронт , брадва, петел бг, бъзиклийкс и т.н. :)

Пак питам какъв е проблема на човека? Да не ти е изял закуската и от там да идва всичко?

Не бе.. той е света вода ненапита... А отговора на въпроса ти е именно по горе. Но ти питаш без да четеш.

Е на кого е проблем това ? Как беше .. чукча писатель чукча не читатель....

Давай, питай още 5 пъти :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.