Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Просто можеш да си меляш кото ти е кеф само в "Празни приказки и забава", във всички други теми трябва да се съобразяваш какво пишеш.

преди 14 минути, M.Николов написа:

Меляме си кото ни е кеф.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 6 часа, velinsl написа:

Каква червена олигархия бе пичове и пички. Ние преди 28 години скъсахме с Русия. Още я обвиняваме.

За всички проблеми в страната е виновен нашият владетел - Негово Величество  Посланника на САЩ. Неслучайно Тиквата беше хванат в два през ноща на излиза от американското посолство, не от руското.

До сега всичките ни правилества за този период за проевроп(г)ейски настроени. Русия е наш "враг". Какво общо има тя с нащето положение?

Каква Русия, какви 5лв?

Тук си имаме американски бази, множество американски фирми, които ни доят до последно. Какво руско имаме освен туристите?

Пример: Когато бяхме с Русия никой не го интересуваше колко струва тока зимата. Сега когато сме с американците се чудим как да се топлим - пелети, камини, котли, локални исталации и т.н щото се пада да работим по 2 седмица само за да си платим тока.

Жалко, че има още малоумници, което не могат да осъзнаят това!  (и още много)

Между другото сега г-н Радев президент ли е или генерал? (риторичен въпрос за проамериканските симпатизанти да ползлат тълковният речник за тази непоздната дума).

Колкото повече чета и знам, разбирам колко малко знам.... и обратното - тези които най малко четат, най много "знаят" :):) и определят останалите като "малоумници" :)

Колко мъка имало по товзи свят...

цитирам ти целия пост да си го имам за спомен .... :lol6:

преди 4 часа, M.Николов написа:

Просто можеш да си меляш кото ти е кеф само в "Празни приказки и забава", във всички други теми трябва да се съобразяваш какво пишеш.

Дали ще обърнеш същото внимание и на останалите които "мелят за кеф" ? :)

преди 11 часа, Мойра написа:

И най-умния човек оглупява, щом само изпълнява чужди нареждания, а не мисли със собствената си глава.

Лошото е, че когато спре да получава нареждания, се обърква до такава степен, че се налага да бъде лекуван.

Виж тоя по горе дето цитирах за" спомен" . Ти си същата. Преди да назидаваш  за "мислене със собствена глава" , ще ти припомня камарата фейкове които и ти си цитирала... като това за забрана на елхичките дето да не накърнявали чувствата на мюсюлманите... като субективните партийни простотии на а-спекто на Волгин , гласове на Дърева и дачков и т.н. и т.н.

И пак заповядай да обсъждаме кой трябва да бъде "лекуван".

преди 12 часа, crazy katon написа:

Прихванал е метода на вожда и учителя си, наречен от мен олигофренско-поучителен. Този тук не го познавам и нямам право да го квалифицирам, но онзи кара цял един народ (в огромната си част) да се срамува от вселенските му простотии. Защо вселенски ли? Защото както човешкия мозък не може да възприеме необятността на Вселената, така не може да възприеме необятността на глупостта на това същество. Ей, алоооо, ние не сме от вашия електорат!!!

Да, знам от кой червен електорат сте... от най "умния и интелигентен " :)  само дето сами се мислите за такъв :) А отстрани "царят ви  е гол" 

преди 7 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Не брой виртуала! На живо си прави преценка за хората.

Като чуеш един човек как говори и веднага можеш да го прецениш. Да не говорим как пише и какви глупости пише и е на всяка манджа мерудия!

Оня горе с тия трилиони евро пък повтаря , като развалена плоча и вече се изтърка. Как не се усещат някои хора как неусетно стават само за бъзик!

преди 15 часа, gagodrago написа:

Това пък от къде го измисли? Американците са известни, че не обичат да плащат на слугите си, ние не получаваме нищо за нашите бази, които те ползват безплатно, даже логистичната подкрепа си е от техни американски фирми.

В Украйна нямаше американски бази и мислеха Рассия за приятел.

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, като наляха 5 милиарда долара американците, спряха да я мислят за приятел...и е важно да се уточни за коя част на Украйна става въпрос. Защото една част се върна в Русия, на път е и друга да го направи. Украйна е територия населявана от различни народи, включително много българи, не може да говориш за нея като за едно цяло.

преди 1 час, mkfs.ext4 написа:

не може да говориш за нея като за едно цяло

Не може и може. Краля на нагите не случайно даде сутрите на Нагарджуна.

Украйна е територия населявана от различни народи

Китай е населяван от косоглази обезяни, Япония е населявана от сранъйе японцъй, Азърбайджан е населяван от чурки, 

Е, като наляха 5 милиарда долара американците, спряха да я мислят за приятел...

Пак старите фейкове ли :)

Само да припомня че става въпрос за пари отпуснати от '91 до сега, като за същия период парите за РФ са били 18 млрд $

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Oкраина падна заради една торба понички. Ма па винаги може да идеш да правиш АТО, стига да не си зает с кюрдите в момента. 

Украйна! Тя Корнелия ще те върне на село принудително и ще ти блеят агънца и козички. Ще засееш бабините ниви и така.

Мисля да започна работа в някоя американска база и да пада яко кеш. Нали казвате, че наливат?

преди 3 часа, иноТ написа:

Oкраина падна заради една торба понички. Ма па винаги може да идеш да правиш АТО, стига да не си зает с кюрдите в момента. 

Дано да нямаме повод да се тестваме а ?

Аз отдавна казах че ще съм в българската АТО . И най вероятно като офицер от запаса ще уча пубери като вас , защитаващи Путлеровата агресия, как се борави с АК, с гаубици, СПГ , и др.

Ти от коя страна ще си ?

Или чакаш червената  г-жа Лъжа какво ще ти каже :)

Сам да се качи в изстребителя и да поведе ескадрилата! Мъж?

Радев сигурно е бил чист ама няма никакъв опит като политик и как той ще води колоната?

Е това го има само във хамериканските филми за извънемните дето президента повежда борба срещу гадните нашественици :)

Да, ама ние си имаме Сокола.   :)

Както казва Сашо Йорднаов... а дали не го впрегнаха от Кремъл ?

Все пак ДПС  си е проруска партия, а ДОСТ - опозиция, създадена след  скарването заради сваления самолет :)

Красноречиво и нагледно пособие за политолози и анализатори - как световните събития и дрязги на големите, оказват влияние на нашите дребнички мижитурни партии.

Мижитурни само за големите разбира се. При нас, те са си фактор . За съжаление.

След като се помириха РФ и Турция, очакваме ОАБ /ОбединениАнтиБългари/ - ДПС+ ДОСТ + Атака

И ВМРО забравих :) откога веят и те руското знаме на офисите си ... в надежда да се "качат на влака "

Миро, колко ти плащат, бе човек? Толкова ли не можеш да се хванеш на някоя нормална работа?

преди 1 час, miro20 написа:

Дано да нямаме повод да се тестваме а ?

Аз отдавна казах че ще съм в българската АТО . И най вероятно като офицер от запаса ще уча пубери като вас , защитаващи Путлеровата агресия, как се борави с АК, с гаубици, СПГ , и др.

Ти от коя страна ще си ?

Или чакаш червената  г-жа Лъжа какво ще ти каже :)

Meн по-ме е страх от Турция. Също от такива, като теб, които биха ни продали за една торба понички. Айде ти си безопасна игла, ама виж какво става в София. Соросоидната партия Да България, костовистите от Нова република и турската ДОСТ напират. Там е опасността.

Ако ти си офицер, аз съм борец за еврогейски ценности. 

Да, аз съм офицер от запаса, а ти си фен на антибългарски партии и политики

Офицер си да не казвам на какво. Я дай да видим! 

преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Сам да се качи в изстребителя и да поведе ескадрилата! Мъж?

Радев сигурно е бил чист ама няма никакъв опит като политик и как той ще води колоната?

Все си мисля, че имаш по-голямо чувство за хумор и от моето. 

Гледай всички дебати, следи пресата и прецени сам. Аз не съм човекът, който може да ти каже какво да правиш. Имаш си глава на раменете. Изобщо не е хубаво да повтаряш постоянно "И за кого да се гласува? " . 

И последно, този форум е последното място, което може да формира възгледите ти. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 25 минути, иноТ написа:

Офицер си да не казвам на какво. Я дай да видим! 

КАкво искаш да ти дам ?

Като дойде времето ще ти връча каквото трябва. Да видим какво мжеш да носиш :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.