Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

haidukpikaso

Препоръчан отговор

преди 16 минути, haidukpikaso написа:

Не е прогноза. Пророчество е.

Ахам...

Знаех си, че е несериозно. Но нямах време да проверя господин-пророка.

преди 14 минути, miro20 написа:

Всички дами май гледат "на кафе " :)

Искаш да кажеш домакини и пенсионерки(пък баш "дамите" спят по това време). Защото на работещите момичета им е малко трудно да гледат телевизия на работа при все целия технически прогрес. :D 

Леле, леле, добре че не вярвам на такива предсказания, защото това с еманципацията на българските жени ми идва в повече... колко повече да се еманципираме? Няма нужда! Още от сега не ми е симпатична тази... първа дама :D

преди 1 минута, acnekt написа:

Правителството, което ще сформира ще бъде изцяло ляво.

По-точно избрано от левите му съветници. Проблемът не е в служебното правителство, вероятният проблем ще са съветниците му.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 3 минути, Нел написа:

Ахам...

Знаех си, че е несериозно. Но нямах време да проверя господин-пророка.

Искаш да кажеш домакини и пенсионерки(пък баш "дамите" спят по това време). Защото на работещите момичета им е малко трудно да гледат телевизия на работа при все целия технически прогрес. :D 

Леле, леле, добре че не вярвам на такива предсказания, защото това с еманципацията на българските жени ми идва в повече... колко повече да се еманципираме? Няма нужда! Още от сега не ми е симпатична тази... първа дама :D

Госпожо или госпожице,

добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прекалено емоционално и тези ви емоции да ви водят за носа, но потърпете малко. Не съм ви видял да се нахвърляте върху фелдмаршал Росен така. Може би сте респектирана от неговото величие на пълководец от ранга на Ервин Ромел, Жуков, Гудериан и ген. Вазов?

Нека дамите си обсъждат емоционалните нещица. Атаките срещу Радев започнаха буквално на първия час от клетвата му - то не бяха истеричен рев, ама защо бил груб, ама защо си "изтървал нервите", ама сега искаме импийчмънт. Какви нерви си е изтървал? Това изтърване на нервите ли е? В зала с преобладаващо мнозинство мъже, да кажеш, че тези думи (Имате още една седмица) са изтърване на нервите, означава че или залата е пълна с инфантили, или са много изнежени. Представям си ги същите ако чуят свистенето на куршуми в реални военни действия, сигурно ще напълнят гащичките. А госпожицата ще говори за симпатии, или пък ще оправдае незнанието си с това, че "била на работа".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, acnekt написа:

Правителството, което ще сформира ще бъде изцяло ляво.

Едва ли.

По-скоро ще е експертно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, miro20 написа:

не позна - слушам го докато работя на компа

свикнала съм нещо да ми бърбори като фон

чат пат отварям прозореца да видя нещо интересно - например имаше репортаж от Америка с шейната на Дядо Коледа

:D

преди 14 минути, Нел написа:

и ти си у грешка - защото аз работя вкъщи

преди 11 минути, Мойра написа:

Едва ли.

По-скоро ще е експертно.

най-правилното решение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Phused написа:

Госпожо или госпожице,

Не съм ви видял да се нахвърляте върху фелдмаршал Росен така. Може би сте респектирана от неговото величие на пълководец от ранга на Ервин Ромел, Жуков, Гудериан и ген. Вазов?

Не, бях на негова страна. Най-точно казано: Бях против всички безразборно плюещи по Президента на България и то по най-просташкия начин. Не харесвам простотията просто. Емоция, какво да я правя? :D

Пропуснала съм пророка в "на кафе", а не първата реч на новия ни президент. :D Много емоционално, колега, като четете, разбирайте какво сте прочели, а не си измисляйте.

Разбира се, че в и политиката има симпатии, те са на база интереси и се сменят непрекъснато.

И разбира се, че ще започнат атаките срещу новия Президент още в самото начало. Нима сте очаквали нещо друго? Как беше с Плевналиев? - Същото. Или забравихте?

А той на всичкото отгоре е предложен и от БСП... нали сте наясно, че сегашния парламент в голямата си част са против тази партия?

Да видим дали той ще успее да удържи? Плевналиев успя. Дори когато простаците издевателстваха над него след смъртта на детето му. Това го могат само истинските мъже, на другите не им издържат нервите.

преди 20 минути, haidukpikaso написа:

и ти си у грешка - защото аз работя вкъщи

Щом можеш да работиш и да слушаш Гала... добре... :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Нел написа:

Щом можеш да работиш и да слушаш Гала... добре... :D

мога - всякакви позитивно настроени и усмихнати слънчеви хора да слушам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вече има виц за ген. Радев!

"Генерал Радев не е червен, той е румен."

Култови фрази на ген. Бонев около речта на ген. Радев

Цитат

”Радев ги обидил?! Ако бях аз (добре че не съм), как само щях да ги обидя”. Това написа във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Бонев. Той изрича и още няколко култуви фрази във връзка и около първата реч на новия президент ген. Румен Радев в парламента.

- "Радев нямал политически опит. Демек, още не се е научил да лъже..."

- "Цвъки, “имате една седмица” е информация, не е обида. Обида е “да ви го … "

- "Имате една седмица, боклуци… евентуално..."

- "В речта си новият президент информира депутатите в какъв срок смята да изпълни конституционното си задължение и да разпусне парламента. Те го възприеха като заплаха.
Нема да се пуашите, бе, и навън се живее..."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Нел написа:

Споменах го с позитивизъм, подаден от думите за..."пророчествата...." :)

А иначе като чуя "ескпертно".... не знам... :getout:  по принцип служебно правителство е по скоро излишно отколкото полезно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе тоя военен като нищо не разбира от живопис, как ще си избере картини за по стените ?
Че предишния говеда си избрал, да им е говедар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за картините, но серозно казано се опасявам да не се капсулира в президентството и от медии и от контакти, които ще са със записвания и по списък.

Плевнелиев в този смисъл бе доста по  открит. Подозирам че такива изцепки като с приемна с Бисер Петното , ябълки от журналисти и т.н.  ще е абсурд да се случат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Абе тоя военен като нищо не разбира от живопис, как ще си избере картини за по стените ?

Всеки харесва тези, които си мисли, че приличат на него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Белгиеца написа:

де пише че трябва да са картини - може да си сложи снимки на изтребители

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Мойра написа:

Вече има виц за ген. Радев!

"Генерал Радев не е червен, той е румен."

Култови фрази на ген. Бонев около речта на ген. Радев

Само това не ми припомняй защото ми прилошава :)

Като се сетя за други руменовци в политиката Румен Овчаров Румен Петков. Дано президент Румен Радев да не продължи тъжната серия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, lsmurf написа:

Само това не ми припомняй защото ми прилошава :)

Като се сетя за други руменовци в политиката Румен Овчаров Румен Петков. Дано президент Румен Радев да не продължи тъжната серия

Всеки Румен не е умен, затова ти прилошава :D

Искрено се надявам, че не сме сгрешили, избирайки Румен Радев за президент!

преди 12 минути, haidukpikaso написа:

де пише че трябва да са картини - може да си сложи снимки на изтребители

:)

Или на орли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Мойра написа:

Всеки Румен не е умен, затова ти прилошава :D

Искрено се надявам, че не сме сгрешили, избирайки Румен Радев за президент!

Всички на това се надяваме !

За въпросните господа не твърдя че не са умни - просто използват това си качество единствено в своя полза което не ми допада.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, lsmurf написа:

Всички на това се надяваме !

За въпросните господа не твърдя че не са умни - просто използват това си качество единствено в своя полза което не ми допада.

Разбрах какво казваш.

Аз пък се пошегувах, отговаряйки на първото ти изречение.

Мнението ми за въпросните господа съвпада с твоето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

в България нещата се определят винаги от външни сили

понеже нямаме армия а искат да закрият и атомната енергетика за да могат свободно да извършват военни действия на територията , моето пророчество е   че ни чака турско-руско-американско робство официално признато.

ама от  парламента ще кажат народе  оставете какво ви казват слушайте ни нас не сме в робство а в същото време хора ще пускат CV- та в чуждите посолства за назначение в парламента .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Yvan Sergeev написа:

в България нещата се определят винаги от външни сили

не само - съдбата на цялото човечество от днес е в ръцете на една американска откачалка

и Бог да ни е на помощ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic_s:

преди 3 часа, Phused написа:

Представям си ги същите ако чуят свистенето на куршуми в реални военни действия, сигурно ще напълнят гащичките....

Май на някои от депутатите,снайперистите са им ..дошли в повече..

Цитат

Реформаторът от ДБГ Антони Тренчев се стреснал сериозно в деня на клетвата на Румен Радев, защото в кулоарите се разминал със снайперисти. Те са били разположени на покрива и очевидно след финала на церемонията са слезли, на път да си ходят. Тогава младият депутат от ДБГ ги срещнал в кулоарите, възмутил се, че се разхождат въоръжени мъже, и потърсил сметка от парламентарната председателка Цецка Цачева

Очевидно младостта и скромният актив от половин мандат не стигат, а се налага да попиташ по-опитните и по-вещите по темата, поне сред колегите си депутати, преди да депозираш въпрос до председателя на парламента

Разполагането на снайперисти е рутинна мярка за сигурност при масови мероприятия с участието на държавни глави или застрашени лица, обект на национална сигурност, включително и чужди гости. Снайперисти е имало при различни случаи и на покрива на "Ал. Невски", и на Народната библиотека, и дори по покривите на жилищни сгради по маршрута на важни лица и делегации, и на масови мероприятия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, haidukpikaso написа:

не само - съдбата на цялото човечество от днес е в ръцете на една американска откачалка

и Бог да ни е на помощ

Лудите са контингент на Господа.....:)

......тази "откачалка" сам се е създал до мястото до което е стигнал......Тъкмо сега гледам "възцаряването"......(YouTube|

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, haidukpikaso написа:

и Бог да ни е на помощ

че до до сега бяха по-големи откачалки и патологични лъжци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Kojto-zaplashva-prezidenta-na-Republika-Balgariia-Rumen-Radev-shte-b_644958.html

Решетников/Пшеничников , спри се с тия партенки  бре :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, haidukpikaso написа:

и Бог да ни е на помощ

Освен ако Путин не се намеси, но той е ужасно нерешителен! Ей това ме дразни и ме вбесява ужасно много! Не искам да направи грешката на Сталин и да не реагира навреме!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Anne написа:

Освен ако Путин не се намеси, но той е ужасно нерешителен! Ей това ме дразни и ме вбесява ужасно много! Не искам да направи грешката на Сталин и да не реагира навреме!

Споко бе Анне !

Путин е просто гениален ! Но твърде малко го разбират , а които недоброжелатели разбират , злобеят и завиждат , давят се в собствената си злъч .....

Ако все още не знаеш , Елцин по пророчество на Ванга го е избирал .......заради , отчитал е здравословното си състояние в грижа за Русия...

Ама тези неща малко се знаят....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Kojto-zaplashva-prezidenta-na-Republika-Balgariia-Rumen-Radev-shte-b_644958.html

Решетников/Пшеничников , спри се с тия партенки  бре :)

Чета цитираната в статията фейсбук страница и се чудя наистина ли има толкова откачени хорица в нашата държава или това е разюзданото въображение на разни антибългарски служби опитващи се да създават напрежение в страната.

Едно е ясно - че хората грижещи се за безопасността в България трябва да вземат спешни мерки за прекратяване на това безобразие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...