Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 9 часа, sliderum написа:

Хайде сега почна и мислите ми ли да четеш.

Не. Просто ти отговорих защо не става въпрос за "отклоняване" с примера за Бяла, както ти  казваш .

И употребих множествено число . Защото  тук постоянно някои повтарят за оставка на цялото управление, и то от хора  с ярко определени червени симпатии, каквито сте повечето.

Това е очевидно, и в това няма нищо лошо разбира се. :) Не са много местата в мрежата, където да има толкова свободна червено-комунистическа пропаганда. / освен  и толерантността към гаменския език на някои от тази пропаганда/ 

Та.. затова казах в множествено число, а не конкретно към теб. - затова примера е актуален, и за Бяла и за Батко и Братко. Защото точно това безхаберно и още по корумпирано червено управление искаТЕ  да върнете.

Грозното е че тази анти-правителствена политика се кове  и нахъсва още върху топлите трупове на жертвите и опечалените роднини.

преди 2 часа, sliderum написа:

да ни би да мислиш, че човека началник на районно или какъвто там е бил, напомни ми че забравих, не знае че има няколко камери и запис по който може да се възстанови положението на всичко до едва ли не милиметър.

В случая става въпрос  не за началника или дори не за местене на тротинетката , а за съставилите акта обикновенни полицаи. Които за да угодят на своя глава , или под натиск от Лисков от БСП , съставят акт  с очевидно невярно съдържание.

И да, това щеше да се размине ако не се бе разчуло.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

той знае за камерите, но не е предполагал че ще изплуват в медиите, защото по закон е забранено, но явно някой ги е хакнал и изтеглил деня

от опит ти казвам че почти на всички подобни камери настройките и дори често паролите са си оставени тези по дефолт

виж колко е лесно камера

Цитат

Page not found

We're sorry, but the requested page doesn't exist.

:lol6:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

чети преди да пишеш - пернат дивеч

Чета, чета ама връзката която беше дал е ментак. И какво трябваше да се види от тая редактирана връзка? Дечко!

Ба**си държавата. Антон Дончев, да, оня същият с "Време разделно", е член на Надзорния съвет на "Трейс холд Груп". Да, оня същият холдинг, който е ремонтирал пътя, където стана катастрофата с автобуса преди два дни. И където загинаха толкова хора. Трейс храни безценния академик, така му е поръчано. И сега ще има да цъкаме с език как така властта, станала власт с нашите бюлетини, хрантути пишман академици чрез услужливи фирмаджии. Които пък я хрантутят нея самата и вършат работата си пет за четири, за да има повече за крадене. Пък ние с бюлетините плащаме ли, плащаме за пътища, които ни убиват.

Умната уфсъ на деду Боку :lol6:

преди 40 минути, Без умствен капацитет написа:

а лисичков вярва на каквото му казват че само той има достъп и след това

:eek: ама как

Ти по добре спри, изтрий си тия мнения,че да не видиш "черни" униформи по-някое време ... бахти и хакерчетата нескопосни сте.

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

точно това щях да напиша след 2 -3 дена ги изтривам, минава през облак. Никой неможе да намери точното ип

всички други са ми направени с статут частни само 4-5 са публични, така че някой и да запомни адреса няма да бачка

ip.btc-net.bg

То хубаво ще ги триеш ама кеша остава. За останалите (цитирани) мнения да не говорим...

на 31.08.2018 г. в 20:25, Без умствен капацитет написа:

звъненето на началник да замаже положението според теб е "да ги неглижираш, да ги омаловажаваш... най-общо, да не им  обръщаш внимание"

странно мислене

:) Аз не знам какво се е случило, но все някак е станало, за да разберем една седмица по-късно за инцидента. 

"Не очаквайте от мен да коментирам пътен инцидент"  - ето това е неглижиране и омаловажаване на събитие... Да, пътен инцидент, но пътен инцидент, който някак е трябвало да остане скрит и то не за друго, а защото в него участва бащата на президента... ако аз го бях предизвикала, щях да бъда по всички телевизии още на мига... :)  Още ли ти се струва странно моето мислене? :)

Слайд, няма какво да ти доказвам. Факт е опитът да бъде прикрит инцидента. Не съм твърдяла нищо повече от това.

А и няма нищо общо този инцидент с онзи в Искърското дефиле... не злоупотребявай с мъката на хората... както прави другаря Радев. Както казах... популист, ама огромен! като партията, която го издигна... Това ме отвращава!(и ако на някой му хрумне да ми каже, че защитавам ББ... по-добре е да замълчи, защото означава, че изобщо не е разбрал за какво иде реч и/или е много, ама много наивен)

преди 3 часа, Мойра написа:

Да, гледах го  , ис е зачудих в края на краищата.. Какво каза /аз нищо ново по актуалните теми не чух/   и кому бе нужно това " обръщение за начало на политиеския сезон" ????

преди 20 минути, Нел написа:

не злоупотребявай с мъката на хората... както прави другаря Радев. Както казах... популист, ама огромен! като партията, която го издигна...

И в сегашното му обръщение пак спомена... "дребните интриги изместват важни пробелми в държавата" .... или нещо такова...

Ако не престане гузно да споменава  и намеква как "дребния инцидент" засенчва великяи път на държавата и нейните огромни  фундаментални проблеми.... само повече негативи ще търпи и ще се о плита още повече в собствените си  кълчища и гузна съвест.

преди 54 минути, miro20 написа:

Да, гледах го  , ис е зачудих в края на краищата.. Какво каза /аз нищо ново по актуалните теми не чух/   и кому бе нужно това " обръщение за начало на политиеския сезон" ????

И в сегашното му обръщение пак спомена... "дребните интриги изместват важни пробелми в държавата" .... или нещо такова...

Ако не престане гузно да споменава  и намеква как "дребния инцидент" засенчва великяи път на държавата и нейните огромни  фундаментални проблеми.... само повече негативи ще търпи и ще се о плита още повече в собствените си  кълчища и гузна съвест.

:)

Ако можеше да четеш между редовете, щеше да разбереш какво е казал Президента, а той каза много неща.

Президентът е с народа и ще направи всичко, което е по силите му за доброто на този народ и България.

Тълкувай го както искаш, важното е че посланието му е стигнало до тези, за които е предназначено - българите, обичащи Родината си и желаещи промяна към добро.

преди 54 минути, Мойра написа:

Президентът е с народа и ще направи всичко, което е по силите му за доброто на този народ и България.

О Боже... пак ли ....

Мойра... разбирам червените ти блянове по утопичния бай Тошов цоциализъм... но това са пълни клишета за наивници. И нашата, и световната история го показват това.

преди 55 минути, Мойра написа:

Тълкувай го както искаш, важното е че посланието му е стигнало до тези, за които е предназначено - българите, обичащи Родината си и желаещи промяна към добро.

Ти си го "изтълкувала" вече. Само че аз наистина не знам как трябва да тълкувам изказвания на президент, предложен и съгласуван от чужда разузнавателно лобистка сруктура, подкрепен  НЕ ЯВНО от червена продажна партия чрез измислен "инициативен комитет" ,  и да вЕрвам че.... тоя ще направи "всичко по силите му за този народ и България".

Как да "тълкувам" и след камарата гафове,  многократно споменавани от началото на темата ??? Тези гафове не ти пречат сляпо да вЕрваш, само защото си решила че ти е симпатичен.

Не бъди толкова лековерно доверчива с подобни лозунги . От политиците трябва да ИЗИСКВАМЕ , а не сляпо да вЕрваме.

преди 8 часа, miro20 написа:

О Боже... пак ли ....

Мойра... разбирам червените ти блянове по утопичния бай Тошов цоциализъм... но това са пълни клишета за наивници. И нашата, и световната история го показват това.

Ти си го "изтълкувала" вече. Само че аз наистина не знам как трябва да тълкувам изказвания на президент, предложен и съгласуван от чужда разузнавателно лобистка сруктура, подкрепен  НЕ ЯВНО от червена продажна партия чрез измислен "инициативен комитет" ,  и да вЕрвам че.... тоя ще направи "всичко по силите му за този народ и България".

Как да "тълкувам" и след камарата гафове,  многократно споменавани от началото на темата ??? Тези гафове не ти пречат сляпо да вЕрваш, само защото си решила че ти е симпатичен.

Не бъди толкова лековерно доверчива с подобни лозунги . От политиците трябва да ИЗИСКВАМЕ , а не сляпо да вЕрваме.

Едно си Мирко знае, едно си Мирко бае! :D

Всички партии са продажни, но не в еднаква степен.

По-продажна партия от ГЕРБ в България не е имало, няма и да има, надявам се.

Защо ли си губя времето да ти отговарям?!

Хубав ден и спорна работа ти желая!  :)

По-продажна партия от ГЕРБ в България не е имало, няма и да има, надявам се.

Защо ли си губя времето да ти отговарям?!

Има има. Да ти давам ли примери колко продажни и крадливи и БЕЗ МОРАЛ са партии като БСП, Атака, и т.н. ?

Само от последните сравнения със трагедията в Бяла и аферата Батко и Братко са достатъчни за мащабите на тази  изцяло безочлива нагла крадлива партия имафиоти.

Не искам да защитавам  никоя партия, но съм свикнал да правя сравнения и така да преценявам кой каква "алтернатива е " , кой използва трагедията и още топлите трупове за политически пи-ар.

Всъщност, това последноо е най грозното , неморално и отвратително нещо , което прави БСП в момента.

Всички партии са продажни, но не в еднаква степен.

Именно. Само че аз не си "слагам кумири" , не коленопрел;оннича  със изключително наивни цоциалистически лозунги за " благото на народа, за България" не ми текат лигите по даден политик  или партия, каквото ТИ правиш.

Още повече пред компрометиран от самото начало, политик ,  от още повече от комнпрометирана партия !

Проблема на такива евтини пропагандатори като теб, е че сте наистина на принципа "едно си знае , едно си бае" , независимо в какви фекалии се къпят тези политици.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Подробно обяснение за всички, които мислят, че не са разбрали добре какво е казал президентът, но искат да разберат.

Какво каза президентът

преди 14 минути, Мойра написа:

Подробно обяснение за всички, които мислят, че не са разбрали добре какво е казал президентът, но искат да разберат.

Какво каза президентът

Айде да не ми казваш "какво е искал да каже президента"  :)

Не стига че ми плямпаш стари соц лозунги , ами и сега ще ми "обясняваш правилната  пратийна гледна точка и как да разбираме президента" .

Боже  Господи !

Айде холам ! :) :) не всички сме тъпи и прости като червените 80 % ивохристовчета.

Ето ти и един отговор на Цв цв за тази поредна излагация на любимеца ти :

Цитат

"Как си предстявяте, че президентът говори за законност при условие, че един невинен човек, инвалид, е обвинен без да е виновен и за това е отговорен бащата на президента", попита риторично Цветанов.

"Това, което мога да кажа на Румен Радев - ако имаше смъртен случай в Харманли, как щеше да се чуства той, че е укрил този случай", продължи с въпросите Цветанов.

Не си "представям" и аз. т.е. това което и аз казах по назад, но обобщих с предишните му гафове.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Президентът на Индия дойде, ще открие паметника на Махатма Ганди с Румен Радев

Цитат

Президентът на Република Индия Рам Натх Ковинд ще бъде на държавно посещение у нас по покана на президента Румен Радев от днес до 6 септември. Той ще бъде придружаван от съпругата си Савита Ковинд.

Перспективите за активизиране на политическия диалог, двустранното търговско-икономическо и инвестиционно сътрудничество и културния и образователен обмен се очаква да бъдат във фокуса на срещата на двамата президенти, съобщиха от Дондуков 2. 

Утре от 10.00 часа на площад „Св. Ал. Невски“ ще се състои церемонията по официалното посрещане на президента Ковинд и водената от него делегация. От 10.25 часа двете президентски двойки ще разговарят на „Дондуков“ 2, след което президентите Радев и Ковинд ще проведат среща „на четири очи“. От 10.50 часа ще започнат пленарните разговори между официалните делегации на България и Индия.

В 11.35 часа в присъствието на двамата президенти в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 ще бъдат подписани двустранни документи - Програма за сътрудничество в областта на науката и технологиите за периода 2018-2021 г.“, Меморандум за сътрудничество в областта на туризма и Меморандум за разбирателство между Индийския съвет за културни отношения и СУ „Св. Климент Охридски“ за гост-преподавател по хинди.

Президентите Радев и Ковинд ще направят съвместни изявления за медиите от 11.45 часа.

преди 2 часа, miro20 написа:

пратийна гледна точка и как да разбираме президента" .

че президента трябва да е безпартиен

ако се подава на само на една партия той трябва да напусне, нали уж този би трябвало да има достойнство

Никой няма илюзии за партийната му окраска. Неслучайно тук говори едно , навън друго.

Всички външни медии и политици -  и западни и източни,  го определят като изцяло червена, пропутинска фигура.

Само тук си играем на "мимикрия" и че е надпартиен :) .

Няма как този яркочервен , пропутински президент да ни "изведе към нова переспектива за развитие" /цитирам него/

Освен да затънем в блатото което същите тези сили искат да си останем, друго не може да направи.

преди 2 часа, miro20 написа:

Никой няма илюзии за партийната му окраска. Неслучайно тук говори едно , навън друго.

Всички външни медии и политици -  и западни и източни,  го определят като изцяло червена, пропутинска фигура.

Само тук си играем на "мимикрия" и че е надпартиен :) .

Няма как този яркочервен , пропутински президент да ни "изведе към нова переспектива за развитие" /цитирам него/

Освен да затънем в блатото което същите тези сили искат да си останем, друго не може да направи.

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

Румен Радев: Мирният подвиг на Махатма Ганди се родее с делото на нашите смели борци за единна България

%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2%20%D0%BC%

Цитат

Махатма Ганди има връзка с България. Това е българският художник Борис Георгиев, който е рисувал Ганди в неговия ашрам. Паметникът на Махатма Ганди беше открит в навечерието на 150 години от неговото рождение, което ще чества светът на 2 октомври.

Президентът Румен Радев отбеляза на церемонията по откриване на паметника, че Махатма Ганди е апостол на ненасилието, идеолог на независимостта на Индия, а също така морален компас за индийците.

Индийският президент Рам Натх Ковинд пък посочи, че благодари на българите и честити празника на Съединението.

„Мирният подвиг на Махатма Ганди, неговата любов към родината, неговият принос за раждането на съвременна Индия символично се родеят с делото на нашите смели борци за единна и нова България. Огромното значение на делото на Махатма Ганди за развитието на съвременната индийска държава, както и неговата борба срещу колониалното господство, са причината неговата личност и неговата философия да бъдат дълбоко уважавани в цял свят”, каза президентът Румен Радев.

Индийският държавен глава поздрави българите с Деня на Съединението. „Днешният ден е специален за българския народ. Искам да поздравя всички по този повод! Бих искал да изкажа благодарност на българския народ за това, че той отреди това вечно място и дом за неговия паметник в красивата ви страна и точно на този особен празник”, каза той.

Паметникът на Махатма Ганди е дело на скулптора Иван Русев. Проектът е от преди няколко години. Иван Русев решава да изобрази Ганди заедно с неговата коза, с която е отишъл в Лондон през 1931 г.

По-рано тази сутрин индийският президент се срещна и с премиера Бойко Борисов. Той определи това посещение като знаково за България.

Източник: БНТ

https://www.tvevropa.com/2018/09/uvolniha-politsaya-napisal-akta-za-intsidenta-s-bashtata-na-prezidenta-rumen-radev/

Цитат

Полицаят, който не е санкционирал бащата на президента Румен Радев – Георги Радев, при пътен инцидент в Харманли, е уволнен, става ясно от информация на БНР. Митко Станков е съставил акт и протокол на пострадалия при инцидента – инвалид в електрическа триколка, който не е бил виновен, а не на Георги Радев. За случилото се на 17 август се разбра 9 дни по-късно, а действията на Станков се разследваха от две дирекции на вътрешното министерство и от прокуратурата.

Заради неправилно съставения протокол са санкционирани още четирима колеги на уволнения младши полицай. Бащата на президента – Георги Радев, не е бил санкциониран след намесата на местния лидер на БСП Михаил Лисков, който се е появил на мястото на инцидента. Вътрешна проверка на Областната дирекция на МВР е показала, че младши автоконтрольор Митко Станков не е изпълнил служебните си задължения. Полицаите, пристигнали на мястото на инцидента в Харманли не са съставили протокол за инцидента, водачите не са били подложени на тестове за алкохол и наркотици, а от областната дирекция на МВР в Хасково отрекоха при тях да е постъпвал сигнал за катастрофата.

КАкто си и мислех, отнесоха го най ниското ниво полицайчета. Единия уволнен, още 4-ма с наказания.

Мойра, пак ли ще говорим за Радев и БСП  в ореола на  законност, морал , бла бла бла ???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.