Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, Мойра написа:

След горчивия опит, който натрупахме през годините, трябва да сме твърде невежи или направо луди, ако продължаваме да избираме хора от типа на ББ.

Ма ти продължаваш да се съмняваш в това ..........

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 минути, sound написа:

Много ясно, защо - партиен натиск, а на "високото" са герб, да беше Радев в добри отношения с герберите, този с триколката и в затвор можеше да го вкарат.

Пълни глупости. Именно защото се разшумя , никой няма да си позволи "грешна " проверка. За този с триколката си в тотална заблуда. Ако имаш книжка.. вземия сложи на трупчета.  Или мини проверовъчен.

сериозно.

преди 6 минути, sound написа:

То ти и шефчетата ти констатирахте, че бил инвалид, а сетне се оказа, че няма такова нещо - ма за това несъвпадение пак си мълчите, като бити задници.

Какви "бити задници" , кой мълчал ??? . Пак не си си чел домашното. :)

И това е отдавна известно - инвалид е, но не куц или сакат, а друг вид инвалидност.

преди 8 минути, Мойра написа:

След горчивия опит, който натрупахме през годините, трябва да сме твърде невежи или направо луди, ако продължаваме да избираме и/или търпим хора от типа на ББ.

И неговата опозиция която е в пъти по зле,  наречена цоциалисти.

Не знам каква  амнезия ви гони че забравяте далеч по "горчивия опит" от тяхното управление.

преди 9 минути, miro20 написа:

Именно защото се разшумя , никой няма да си позволи "грешна " проверка.

Битието българско последните 30 години, сочи тъкмо обратното - тъкмо за това ти дадох задачка из онези дни. Не, че с пет хода, ами с пет дена напред мисля спрямо теб - толкоз си елементарен и предвидим.

преди 51 минути, miro20 написа:

И това е отдавна известно - инвалид е, но не куц или сакат, а друг вид инвалидност.

От асоциацията на диабетиците, бих искал да не Ни обиждаш на "инвалиди", "драги". Знаете ли колко НПО-та съм в състояние да възбудя,  заради това Ви изказване!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 22 минути, Тoни написа:

Ех, миро, пак ли се наака ...

Той и ЦвЦВ се наака, та...:D

Цветанов: Президентът не е проблем за ГЕРБ, но ще стане такъв за БСП

Е поне си обаждат, че най- накрая си имаме президент, който да е проблем за партиите - а дали идиота схваща, че това е добро дошло за народа си е лично негово извращение, което въобще не ме интересува.

преди 7 часа, sliderum написа:

От асоциацията на диабетиците, бих искал да не Ни обиждаш на "инвалиди", "драги". Знаете ли колко НПО-та съм в състояние да възбудя,  заради това Ви изказване!

Ко ? Я пак ? Но с превод този  път.

Кого съм обидил и с какво ??? Уточних че човека не е "видимо" инвалид , в смисъл да е сакат или куц, което даде повод да се спекулира че "какъв инвалид бил след като става сам от пътя"  . Просто  има друг вид инвалидност.

преди 8 часа, sound написа:

Битието българско последните 30 години, сочи тъкмо обратното - тъкмо за това ти дадох задачка из онези дни.

Виж сега, можеш да вкараш и "световната конспирация " , и илюминатите, но за  последната проверка , дала изводи като моите, не спори никой, дори от президенттвото, дори от БСП..  от НИКОЙ.

Ама гърчи се... ти друго не правиш в момента. Сляпо наивно отричане. :getout:

преди 6 часа, Тoни написа:

Обършете се там взаимно ...  щото когато някой се гърчи в собствените си фекалии, освен да се оцапа повече, друго не прави.

:)

Eй, голяма нула бил Радев, а онзи предния какъв бил:

Цитат

Плевнелиев за третия си брак: Когато съм с една жена, съм с нея докрай

Президентът Росен Плевнелиев сподели, че с Деси Банова очакват общото си дете до две седмици.

Все още не са избрали категорично името, Деси щяла да вземе това решение.

Това той направи в телевизионното си интервю днес за БТВ, в което се бе концентрирал основно върху критики към настоящия държавен глава Румен Радев.

Въпреки рекордно високия му рейтинг, според Плевнелиев той е кръгла нула във външната политика.

В края на разговора Плевнелиев се отпусна и по лични теми. Обикновено той избира студиото на Гала за приказки за любовта, но този път го направи и при Антон Хекимян.

“Не искаме да налагаме нашия дневен ред, нито нашето щастие, нито всичко това, което ни се изсипа на мен и на Деси в чисто човешки аспект и тази голяма любов и това бебе, което е в резултат на тази голяма любов. Не търсим таблоидите, не търсим първите страници, не е това. Ние сме скромни, държим се за ръка, вървим заедно напред.”

Президентът обяви, че бил станал жертва на олигархичната медийна машина и заяви, че нямал офшорщи и любовници.

“Когато аз съм с една жена, аз съм с една жена и съм с нея докрай. Това, че моят втори брак отиде в миналото, е факт. Това обаче бе направено по взаимно съгласие по най-коректния възможен начин. Имаме много прекрасни отношения. Децата са добре, всички са добре. И по някакъв начин големите трудности, през които минах през годините, сега пък се изплащат, както в личен, така и в професионален аспект.”

Плевнелиев пожела на всички хора в България много здраве, щастие и успехи.

Той сподели, че категорично не са избрали име на новото бебе от Деси Банова, което трябва да се появи скоро на бял свят и тя щяла да прецени как да се казва то.

Източник: Канал 3

Мъжът трябва да е верен до край на думата си. Явно и не за първи път - Плевнелиев не е мъж.

преди 19 часа, Тoни написа:

но върху теб

преди 51 минути, sliderum написа:

Защо предишните жени на плевнелиев не останаха с него?

- Защото не са lесбиjки.

а ти защо не си с още с първия ти компютър

преди 23 часа, sound написа:

Ма ти продължаваш да се съмняваш в това ..........

същото важи и за БСП и то като че ли с по голяма сила - като знам кога сме били по зле

но на някои им са платили да забравят

9401461s.png

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

.....;

И кои от този списък не са "хора от типа на ББ".

Че ти - и още много, много други - си мислите, че ББ се различава с нещо особено от Корнелия и герб от бсп, то това си е лично ваше извращение, което съвършенно ясно обяснява, защо държавата ще продължава да затъва.

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Не смятам, че жените са носни кърпички. Да се изсекнеш в тях и да ги захвърлиш употребени. Ако ти самата обаче смяташ така, тогава изглежда, си заслужаваш патилата и управленците(визирайки, понеже темата е такава специално предишният.."прецедент").

преди 1 минута, sliderum написа:

Не смятам, че жените са носни кърпички. Да се изсекнеш в тях и да ги захвърлиш употребени. Ако ти самата обаче смяташ така, тогава изглежда, си заслужаваш патилата и управленците(визирайки, понеже темата е такава специално предишният.."прецедент").

добре де, все пак ще отговориш ли защо не си с първия ти компютър

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

добре де, все пак ще отговориш ли защо не си с първия ти компютър

Не съм ли?

преди 7 минути, sliderum написа:

Не съм ли?

не,  ако изгори компа или жената изгори - изпада в истерии, длъжен ли си да е търпиш

а кой е виновен за развода, ако жената си е руспия - трябва ли да се примириш

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

не,  ако изгори компа или жената изгори - изпада в истерии, длъжен ли си да е търпиш

а кой е виновен за развода, ако жената си е руспия - трябва ли да се примириш

Много плосък и нефелен коментар. Но нека в името на спора да приемем за момент, че си права и че двете предишни жени на плевню, са били "руспия". Е, аз не искам да имам прецедент, който не е способен да си избере жена, която не е "руспия" и дори е направил два такива погрешни избора. Какво ми гарантира, че "личност" с толкова погрешни оценки за хората(в случая жените)  може да бъде полезен за страната. Посредственик, слуга,  но не слуга на страната си, а на американски и ционистки интереси, подлога.

преди 3 минути, sliderum написа:

.....а на американски и ционистки интереси.....

Твърде висока оценка даваш за солташака на Падишаха - този пухльо не бе нищо повече от духачка за еднократна употреба на резервната скамейка на Бойко, откъдето го извади. Определено един от най- жалките ни и малодушни политици в историята изобщо. Такъв е тъпигьоз, направо тъпигьоозлу, че му вдигам рейтинга, дето въобще обелвам дума за него, пък била тя и откровена псувня.

преди 2 часа, sliderum написа:

Много плосък и нефелен коментар. Но нека в името на спора да приемем за момент, че си права и че двете предишни жени на плевню, са били "руспия". Е, аз не искам да имам прецедент, който не е способен да си избере жена, която не е "руспия" и дори е направил два такива погрешни избора. Какво ми гарантира, че "личност" с толкова погрешни оценки за хората(в случая жените)  може да бъде полезен за страната. Посредственик, слуга,  но не слуга на страната си, а на американски и ционистки интереси, подлога.

аами ако предположим че военния Радев е работел на смени -това значи че женаму знае точно кога не си е в тях, кога се прибира

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

аами ако предположим че военния Радев е работел на смени -това значи че женаму знае точно кога не си е в тях, кога се прибира

Ех, завиждаш ти и плетеш интрижки. Много зле се справяш, обаче. Ако имаше способности...Нямаше да те инсталират да дращиш по форумите.

преди 5 часа, Без умствен капацитет написа:
преди 6 часа, sliderum написа:

Защо предишните жени на плевнелиев не останаха с него?

- Защото не са lесбиjки.

:biggrin: 

135816d88918444f895bebc4be4afbb8.png.0354bc87010739c44e1d76fa71912cda.png

преди 27 минути, sliderum написа:

Ех, завиждаш ти и плетеш интрижки. Много зле се справяш, обаче. Ако имаше способности...Нямаше да те инсталират да дращиш по форумите.

а как приемаш сер Гей и Елена Йончева

а от къде знаеш че Радев не е джендър

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

а как приемаш сер Гей и Елена Йончева

а от къде знаеш че Радев не е джендър

Не виждам смисъл вече дори да ти отговарям. Това е вече истерия. Представям си как си ядеш ноктите и от време на време преритваш с копитцата. :D

преди 4 минути, sliderum написа:

Не виждам смисъл вече дори да ти отговарям. Това е вече истерия. Представям си как си ядеш ноктите и от време на време преритваш с копитцата. :D

е Нинова не реагира ли доста често като истеричка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.